Ben kuzenimle gangsta gibiydim.. Dedemlerde kaldığımız zamanlarda dedem bize her gün çikolata getirirdi ama adamcağız cumadan hemen çıkıp eve gelmiş ve ilk defa o gün çikolata almamıştı o zalim ve hain plani işte o zaman yaptık ben oklava aldım koltuk arkasindan dolandim oklavayla kafasına vurduğum zaman kuzenim dedemin kolunu issiracakti.. Dedem açmış haberleri herseyden habersiz biz plani uyguladik.. Adamcagizin nevri dönmüştü.. 23 yıllık hayatimda biriyle yaptığım en zalim en kötü şey budur.. Resmen kafatasi zingildamisti.. burayı istemeden anı defterine dönüsturuyorum znsnxbsnx
Sizin kuzen, yeğen, arkadasinizla yaptığınız en kötü, en zalimce olan olayiniz nedir?
Sizin kuzen, yeğen, arkadasinizla yaptığınız en kötü, en zalimce olan olayiniz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Böceğin üstüne benzin döküp yakmıştık. Başka bişi daha yaptık da onu burdan yazamam (özelden de olmas)
Böceğin üstüne benzin dokmek fikri nereden çıktı çok merak ettim birde bunu yaparken ne bekliyordunuz ki dhxhshd
Böceğin yürüyerek yanmasını bekliyoduk. Beklediğimiz gibi de oldu. Çokseldi
Sen benden de kötüsün..
Biliyom
Yanlız yaptığın şeyden dolayı öyle tiksindimki senden
Eyw🤙
Fotoğraf çekelim diye poz verdirip altına torpil atmıştım
Küçük şakalar... Sjdbjsdbd
Küçük sanıyordum da tam ayağının serçe parmağına denk gelmesiyle olay hastane de bitmişti 😂
öyle bir şey yaşamadım çok şükür :)
Ziyankar olmayan insandan zarar gelmez 🤙 tertemiz insanlar da mevcutmus onu anladim zhsjzbs
Ne sen sor ne ben söyliyim
Ne sordum ne sen söyle o zaman shsbss
Aynen 😂😂😂
Zalimce bie
Şey yapmadım
On numara kralsin senin gibi olamadik...
Eyvallah
Cinayet işledik.
Benim de bir iş var halledilcek yardimci olmak istersen tel no birak ben sana dönerim...
Tel no bırakırsam kız arkadasımda benle cinayet işler.
Olur no problem
İşletmek
Bunu yapmayan kral yoktur
Kahkaha attım😀😀😀
Yokk
Tertemiz adamsin 🤙
Allah razı olsun kimsem yok ondandır kimseyle ilgilenmem ondan
...