Çok merhametli bir insan için böyle bir eşik var mıdır bilmiyorum ama olmamasını dilediğim eşiktir.. Her ne kadar bazı insanlar bunu haketmiş olsalar bile..

Çok merhametli bir insan için böyle bir eşik var mıdır bilmiyorum ama olmamasını dilediğim eşiktir.. Her ne kadar bazı insanlar bunu haketmiş olsalar bile..

Kavga sırasında yapmıştım. Ne yaptığım bana kalsın :D
Ev kredisi borcu olan birisini işten çıkardım hem de tazminatsız
Beraber çalıştığı kadını taciz ettiği için.
Kız tayt giydi diye şöyle böyle yaparım diye yanında ki arkadaşlarına fantezisini anlattığı için.
Aklıma geldikçe keşke agzını burnunu kırsaydım diyorum 🥺
Muhatap olmamak için galiba. Bir de 3 sene beraber çalıştık. Sohbetimiz yoktu ama tanıyorduk sonucta birbirimizi
Ben olabiliyorum ya ondan yana sıkıntı yok 😂
Daha önce bana denk geldı o tarz bir konuşma , uyardım.
Tekrar denk gelince muhasebeye gidip çıkışını verin ben imzalarım.
Acıklama isteyecektir bana yönlendirin dedim. Gelmedi yanıma adam 🥺
Olabilir 🤔 muhasebeci benim söylediğimi soylemıs. Bahsi geçen arkadas insan kaynaklarıyla konuşup çekip gitmiş
Sanırım , konuşmadım hiç.
Yapacak bir şey yok. Daha önce uyardım ama sapkınlıga devam etti.
1. Hata
2. Tercih oluyor
Cevap
15Cevap
Acımasızlık yapmayı sevmem
Acımasızca bir şey hiç yapmadım ve yapmam
Kimseye acımazız bir şey yapmadım
acımasız bir insan değilim ben ancak zorla beni acımasız hale getiren insanlarda yok değil hak ediyorlar ne yapacağız
Hayatımdan çıkarmak olur. Bu yeterince acımasız fjsk
Acımasız sözlerim vardır davranış olarak böyle bir tutum da bulunmadım ama denemeyi istiyorum.
Çok sevdiğim arkadaşımın çok hoşlandığı flörtünü nasıl desem…kabaca elinden almıştım diyebilirim.
Sadece ah ettim Yaşadığımî yaşaması için Allah içimi biliyor yarına kalır, yanına kalmaz acımasızlık bana göre bir şey değil
kimseye bir zararım yok olan zararım kendimedir : ) kendimden özür dilesem de bir şey değişmiyor tabi
Merhabalar
Prensip ve kişilik gereksimi olarak insanlara zarar vermeyi sevmem , en kötü yaptığım şey ise Allah'ın dan bulmasını istemem.
Eşinin onu aldattığını söyledim. Pişman oldum mu? Evet.
Yapamıyorum öyle şeyler, yapmışsam da doğam odur agdhjgkg
Uykularımı haram etsem yatacak yerin yok demiştim. Umarım yattığı yer yakıyor dur.
Yillar once Isyerinde bi kiz bilerek gunes gozlugumu kirdi fesatligindan bnde dovdum onu 😅😅
Ben yapmadim ama yaptilar etrafina insan toplayip piskolojik baski laf atip kacmalar hatirlatmalar sanki gereksiz biri yerine koyulmalar kotu kadinlar intikamci anladigim bu
koluma törpüyü batırdım çizik çektim sol kolumda su an su yolu gibi bir şey var neyse ki azaldı :D
Bile isteye yapmadım. 🥺
Acımasız olacak bir yapıya sahip değilim
Teşhir etmiştim burada
Hatırlamıyorum, geçmişim çok karanlık 😂😂
Acımasız bir şey yaptığımı hatırlamıyorum
Halamı evden kovdm
Yok saymak.
Sevdiğim kişiyi yarı yolda bıraktım
Hiç öyle bişey yapmadım...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?