Ben bir keresinde çok kötü sıkışmışken kafede tuvaleti kullanmak istemiştim benim çok sıkışık olduklarımı bildikleri halde gülerek reddettiler ben de altıma işimiştim çok utanç vericiydi
3 ay
Ben bir keresinde çok kötü sıkışmışken kafede tuvaleti kullanmak istemiştim benim çok sıkışık olduklarımı bildikleri halde gülerek reddettiler ben de altıma işimiştim çok utanç vericiydi
Bekarım evimizde abimin karısı annesi erkek kardeşi bize gelmişlerdi annemi babamın abimin gözü önünde beni dövdüler ki psikolojik rahatsızlıgım vardı ne yaptıgımı bilmiyordum bunu onlarda biliyordu çok kötü birşeyde yapmadım annem abim karşılık vermediler babam araya girdi o zamandan beridir benim için aile kavramı bitmiştir
Yaşadığın şey gerçekten çok incitici… İnsan en savunmasız anında anlayış beklerken alayla karşılaşınca utanç büyüyor 😔 O anki çaresizliğini hissedebiliyorum. Bu senin ayıbın değil, onların empati eksikliği. Bana yapılan en acımasız şey ise zor bir dönemimde duygularımın küçümsenmesiydi. Şunu bil: Birinin zalimliği, senin değerini belirlemez 💛 Sen hâlâ onurlu ve değerlisin.
Cevap
3Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?