Ne aileme güveniyorum ne kendime ne de başkasına. Herkesin her istediğini yapıyorum yine memnun olan kimse yok benden. Hep kusur ben de hep. Bıktım insanların beni suçlamasından. Kimse yaranılmıyor ben kendimide tanımıyorum. Bilmiyorum kendimle ilgili bir şey insanlar beni benden daha iyi anlayıp bunu kullanıyorlar. Kendime başıma halledebilir miyim yoksa psikologa mı gitmeliyim? Çok mutsuzum çok eziklenmekten bıktım güçlü birisi değilim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben kimsenin istediğini yapmıyor artık kimseyide takmıyom
kendı hayatını kur sana zarar veren hzuururnu bozan herseyden uzaklass
Huzurum yok olan hudzuruda ailem bozuyor
onu dedım ıste bende emın ol aynsınsı yasadım ve uzaklasıtım bende
bır ıs bul tutu bır artı bır taklı kafana gore yoksa 5 10 sene sonra keske dersın
ben onları yasadım sonra kızıdım kendıme keske 5 10 sene önce yapsaydım dedım maddı manevı bana zarar verdıler yaranamaıdm yaranamzısın sende kötü sen oluruusn hayatını kur
Ücretli öğretmenlik yapıyorum o biraz kafamı dağıtıyor
işte dedııgım gıbı bak parada kaznaıyorusn ayrıl evden pişman olurusun ve birgün dersin biriis demsıtı dıyeee sana tavıseye asla düşme ananıda tanrısın babanıda arkadasşalrınıda bak ben annemdende babamdanda nefret ederim ama hep maddı manevı yanlarında oldum yaranamadım sende yaranazmsısnın bır ınsan nakörseee karaktersizse yaranamazısın kendı cocukları varken ele ıyılık yapmaya yarnamaya çalslsoyorsa yaranmazın heba etme yıllalrını yazık ederısın kendınee
sana ben özet geçtım bazı seylerı anlatdam ınanmazısnın onun cıın azıcık asım agrısıı basımmm ıyılık yaparak kötu olacagınaaa bas git öyle kötü ol
ben evı terk ettm aslada dönmuyorum aramıyorum bıleee yoksa bırgun allahtan korkum var yoksaa kötü olacak
kimsenin istediğini yapmamayı dene daha iyi hisseeceksin
Sen insansın değerlisin arkadaşlar edin o kadar
Arkadaş edinicek kimse yok ki
Klişe laflara takılıp kalmayın kuzey kutbunda mi kalıyorsun
Ücretli öğretmenlik yapıyorum oradekilerde pek kafam uyuşmadı gibi
Neden herkesin istediğini yapıyorsun
Hayır demeyi bilmeyen safın tekiyim ben. Yani önceki hallerime bakıp ne kadar safmışım diyorum ve şimdide toparlanamıyorum
Hayır demeyi öğrenmelisin biraz sert ol insanları şaşırt
Sertim zaten
Hemen hemen her şeye hayır demeyen sert değildir kendini kandırma sert insandan insanlar çekinir ama bu tanım sana pek uymuyor
Ben kendimi tanımıyorum bu çok kötü bir şey
Herkesin dediğini yaparsan tabii tanımazsın biraz zihnini boşalt bir kendine bak sana yarayan şeyler neler bunları keşfet
Hiç bakım yok özbakım bile kendime değer veremiyorum. Biraz bakım yapıyım diyorum sonra hevesim kaçıyor.
Belli ki çevrende seni fark eden beğenen insan hiç yok peki sence bunun bir önemi var mı
Evet hem de hiç yok gibi. Ailem bile sürekli kusur buluyor ya bir insanda bir tane bile iyi özellik olmaz mı. Bence beğenilmek değer görmek önemli 🙄 ben kendime bile değer veremiyorum 😔
O zaman sende yeni insanlar keşfet onlarla arkadaş ol daha doğrusu seni olduğu gibi kabul eden insanlarla birlikte ol yorumlardan etkilenmemeye çalış
Pek arkadaş edinicek kimsede yok ki
Vardır illa sen cana yakın isen olur girişken ol çekinme
Özgüven yok ki sıfır
Her zaman denemelisin illa olur soru sorarken ya da cevaplarken gizli olma her zaman net ol
Bu ruh halinden bıktım senelerdir aynı şeyler kendimi bile sevmiyorum ki başkası sevsin.
Böyle düşünmen için sana bunu aşılamışlar bir insana göre dünyada ki en değerli şey kendisidir çünkü senden bir tane var bu kendini sevmen için yeterli bir neden
Kim ailem mi
Ailen çevren tanıdıkların tabii bütün bunları kabul edip benimsiyen sen
Zaten beni huyum o biliyor musun. Birisi bana sen şöylesin dese ben onu benimsiyorum öyle miyim diye düşünüp duruyorum
Kendini bilmediğin tanımadığın için öyle oluyor bukalemun olma yaşın kaç bilmiyorum ama bu sorun ileride daha büyük sorunlara neden olur
24 yaşına yeni girdim. Çocuk gibi bu yaşıma kadar kendimi tanımamışım yeni fark ediyorum ilerde sorun olur evet ama nasıl düzeltirim bilmiyorum ve insanlar bunu fırsat bilip kullanır
Elbette kullanırlar artık seçici ol çocuk değilsin bakış açını genişlet bir şey yapmadan önce düşün
Özgüven sorununu nasıl düzeltirim sencw
Çekingen olmamalısın yaptığın işten emin olmalı olumsuz düşünmemelisin özellikle yani bana göre bir işi yanlış yapsan da asla pes etmemelisin denemeyi bırakmamalı kendine güvenmelisin
Anladım sağol görüşlerin için
Rica ederim
Herkese yaranmaya çalışan insanlar değersi görünür
Ailemin her dediğini yapıyorum hala en suçlu en haksız en sorunlu benim
Hr dediğini yapammalısın yoksa değersiz bellerler seni
Yapmayınca da senin gibi evlat olmaz olsun filan diyorlar. Ben bir hata yapsam bugün beni evden atarlar bu evden çık git derler
Kötü evlat olmakdaha kolay inan bana
Nasıl yani
Ben kötü bir evladım bni evden atamıyorlar sevgi gösteriyorlar iyi evlatken umurlarında değildim
Anladım cidden yaranılmıyor iyiysen
psikolog tek care
Pandemi de gitmekte zor zaten uzak 😔
Kendi istediğin dışında hiç bir şeyi yapma
Ne istediğimi bile bilmiyorum
Otur düşün senin hayatın bu kimsenin müdahale etmesine izin verme
Tek çarem sınavı kazanmak o da zor 😔
Zor deme öyle dersen olmaz zaten
Zorlanıyorum ya her şey de sadece sınav değil ki derdim kendimden bile memnun değilim
Önce kendine yol belirle ve adım at
Bakımlı olmakla ilgili tavsiyelerin var mı önce özbakım becerilerini geliştirmek istiyorum sonra biraz daha bakımlı bir kız.
Tamam
Bende öyle
Senin neden öyle
Yaz dertleşelim takma bu kadar kafana
Malesef herkes de öyle
Çok kötü bir şey
Qma güvence olayini biraz dah artir derim o zaman hal olacaktir
Kendime güveni mi
Ortam değiştir sen
Ailemin evindeyim gidicek bir yer yok ki. Ücretli öğretmenlik yapıyorum biraz iyi geliyor uzaklaşıyorum ama o da yoruyor ders çalışmak zorlaşıyor bu seferde
Bi akraba arkadaşta mı yok seni ağırlayacak gezdirip eğlendirir seni kafa dağıtacak
Birkaç arkadaşım var
Çık onların yanına nefes al zaman geçir açılırsın seni misafir etmek isteyen eminim çok kişi vardır
Benim pek arkadaşım yok
Artık şu an var bi tane :)
Çok iyi temiz kalpli canakın kızsın arkadaşın olmak çok güzel olurdu
Sevis gitsin.
Arkadaş edin