Aile & Toplum Cinsiyetimi değiştirmekle iyi etmiş miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkektim. Erkekliğin hiçbir karını görmemiştim. Hiç sevgilim olmamıştı. Akerlik , sünnet , iş , hep zararını gördüm. Ben de ameliyatla kadın oldum. Bülent ersoy gibi. Şimdi bir koca bulup , evleneceğim inşallah. Güncellemeler+1 yıl Askerlik. Cinsiyetimi değiştirmekle iyi etmiş miyim? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizemlikizz2448 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Saygı da duymuyorum desteklemiyorum da. Hata yapmışsın 2 0 Yorumla
PongLenis16 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kanka birşey sorucam erkekligin cefasini çekmişsin zaten sefasını surmeye geldiğinde yok ben vazgeçiyorum diyorsun. Garip 0 0 Yorumla
BekirD Takip Et Master Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. erkekten kadına gecenler evlenebiliyor mu bu ülkede merak ettim 0 0 Yorumla
Triggerr Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl ulan sevgili bulamayıp kadın olucam lafını şaka zannederdim gerçekmiş... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sanki trolmuşsun gibi geldi ama gerçekse insan nasıl kadın olmak istiyor olabilir. Kadın olmak çok zor. Kadının hiç yeri yok islam ülkelerinde 1 0 Yorumla
35Ertuğrul35 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bir hemcinsimizi daha kaybettik. Gıyabi cenaze namazı yarın öğle kılınacaktır 0 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Seni mutlu eden neyse onu yap. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadin olmadin trans kadın oldun 1 2 Yorumla Mavisayyy +1 yıl Ayni sey sayilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mavisayyy evet ama öyle geçiyor sonuç olarak :) Yorumla
cubukkraker0 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl regl oluyormusun jnsdadkj? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Tıp çok gelişti çok. Yorumla cubukkraker0 +1 yıl bişy diyimmi regl agrısıını cekmektense erkek olmak isterdm sanırım Yorumla PongLenis16 +1 yıl Hakaret mi ettin sen bize az önce Yorumla cubukkraker0 +1 yıl @PongLenis16 banamı dedin Yorumla PongLenis16 +1 yıl @cubukkraker0 aynen. Regl olacağıma erkek olurum demişsin ya. 😅 Yorumla cubukkraker0 +1 yıl @PongLenis16 evet ama bn çekilen acı yüzünden dedim hakaretle ne ilgisi var jksdjh Yorumla PongLenis16 +1 yıl @cubukkraker0 vallaha gelişine güzel cakmışsin gibi geldi bana daha çok. Sağlık olsun. Adam kökten ✂️ diyor. Regl taksit taksit daha iyi değil mi. Yorumla
tamam0 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl inşallah 0 2 Yorumla tamam0 +1 yıl Aç kalmazsın işte ta olmadı orspu olursun Yorumla Gizemlikizz2448 +1 yıl Kxjdkdkdkddk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Saygı da duymuyorum desteklemiyorum da. Hata yapmışsın
Kanka birşey sorucam erkekligin cefasini çekmişsin zaten sefasını surmeye geldiğinde yok ben vazgeçiyorum diyorsun. Garip
erkekten kadına gecenler evlenebiliyor mu bu ülkede merak ettim
ulan sevgili bulamayıp kadın olucam lafını şaka zannederdim gerçekmiş...
Sanki trolmuşsun gibi geldi ama gerçekse insan nasıl kadın olmak istiyor olabilir. Kadın olmak çok zor. Kadının hiç yeri yok islam ülkelerinde
Bir hemcinsimizi daha kaybettik. Gıyabi cenaze namazı yarın öğle kılınacaktır
Içinden geldiği gibi yaşa hayat senin
Seni mutlu eden neyse onu yap.
Kadin olmadin trans kadın oldun
Ayni sey sayilir
@mavisayyy evet ama öyle geçiyor sonuç olarak :)
regl oluyormusun jnsdadkj?
Tıp çok gelişti çok.
bişy diyimmi regl agrısıını cekmektense erkek olmak isterdm sanırım
Hakaret mi ettin sen bize az önce
@PongLenis16 banamı dedin
@cubukkraker0 aynen. Regl olacağıma erkek olurum demişsin ya. 😅
@PongLenis16 evet ama bn çekilen acı yüzünden dedim hakaretle ne ilgisi var jksdjh
@cubukkraker0 vallaha gelişine güzel cakmışsin gibi geldi bana daha çok. Sağlık olsun. Adam kökten ✂️ diyor. Regl taksit taksit daha iyi değil mi.
Hahaha şimdide genel eve düşüyomuşsun
Hayırlısı senin icin
İçinden mı geldi
Deme kız
askerliğin nasıl geçti, bütün tabur?
İyi yapmışsın
Çok merak ediyorum seni
inşallah
Aç kalmazsın işte ta olmadı orspu olursun
Kxjdkdkdkddk
Aferin bravo
Hadi bakalım 🤔