Kız kardeşim? Lütfen okuyun?

Arkadaslar merhaba. Kiz kardesim benden 3 yas kucuk 19 yasinda. Her neyse ben kendisinden tiksiniyorum. tam bi orspu cocugu anne babam hariç. Sigara var alkol var ot kullandigindan da suphelenyorum. Nisanlisi bize kufrettigi halde iliskisini bitirmedi nisanlisini ailesinden daha cok seviyor. Ben hep abla gibi yaklastim bana kufurler hakaretler ediyo. Benden nefret ediyor keske kardesim diyebilecegim bi kardesim olsaydi. Bu kiz tam bi kalles. Surekli cuzdanimdan para yurutuyo. Tiksiniyorum artk bunu bicaklayip kurtulmak bile istiyorum. Nişanlısi bana ve kardesime s... rim falan dedi ben kavga ettim bidahabu kapidan giremez bile. Babama da kufretti kardesim olacak serefsiz kansiz hala onunla birlikte onu savunuyor bize. Bu kizdan tiksiniyorum ne yapabilirim. Zerre sevmiyorum dusmanim gibi goruyorum igreniyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Laf dinlemiyo herkese bagiriyo anne babama herkese. Bizi takmiyor bile. Ne yapmaliyim. O umrumda degl ama bu pislik yuzunden bizim huzurumuz kaciyor annemde ayrimcilik yapiyor bunu el ustunde tutuyor hala onca yaptiklarina ragmen
Güncellemeler
+1 yıl
Yuzunu gorunce seytan görmüş gibi oluyorum ayni evdeb birbirimizi görmüyoruz
Kız kardeşim? Lütfen okuyun?