Saçımı en son kahverengiye boyadım daha doğrusu sea color derin kumral en son Haziran 2’de boyadım şu an 9.1 küllü çok açık kumral yapmak istiyorum ama bunun için kuaföre gitmiyorum çünkü saçım uzun yüksek fiyatlar veriyorlar saçlarımdan da vazgeçemiyorum evde açıcı ile açıp daha sonra 9.1 ile boyamayı planlıyorum tecrübeli arkadaşlarım yardım edebilir miiiiii yol gösterebilir mi? (Açıcı olarak ne kullandınız ne önerirsiniz nasıl yaptınız görseldekiler iyi mi hangisi iyi?)
Güzel zamanlama bayağı akmış olmalı renk Haziran'dan bu yana açıcı çok olmalı malzeme bol olmazsa güzel açılmax saç açıcıyı emer eşit sürülmeli evet bilinçlisln yaparsın boya tarz açıcı evde daha iyi hem saçta kuruyup zorlamaz kuaför açıcı ları çabuk kurur ve seri boyamak ister ayrıca 9.1 kül ideal çigligi atar açıcı sonra sı çıplak zemine ne koyu ne açık gelir ama yinede saç ne renkte açılıp neye ne kadar izin vericek bilinmez alttan bi tane deneyin test edip riske atmayın saçı bide her ihtimale karşı 10 . 1 alın ister yarım yarım 9.1 ile 10.1 karışım yapın ister tek renk 9.1 ve enseden başlayın açarken ön taraf kafa tası sıcak havada öyle çabuk açılır arka ense daha geç açılır eşit olmaz
Açıcı işlemini tek başına evde yapmamalısın bence.. Saçların uzunsa ve açıcı kullandıktan sonra yıpranırsa.. en kötü ihtimalle yanarsa, geri dönüşü zor olabilir. O yüzden uzman birine açtırdıktan sonra evde kendin boyamaya başlayabilirsin
Canım merhaba! 🌸 Küllü çok açık kumral gerçekten harika bir ton seçimi. Evde saç açma işi biraz riskli olabiliyor ama doğru hareket edersen güzel sonuç alabilirsin. Saçlarını yıpratmamak için birkaç tüyo vereyim:
1. Açıcı seçimi: Görsellerdeki iki ürün de popüler ama senin saç tipine daha uygun olanı seçmen lazım. İnce telli saçların varsa krem açıcılar, daha güçlü işlem isteyen kalın telli saçlara ise toz açıcılar daha etkili olabiliyor.
2. Saç testini unutma: Açıcıyı saçlarının küçük bir tutamında dene, böylece sonucunu görebilirsin.
3. Nemlendirme: Açma işleminden önce ve sonra saçlarını mutlaka yoğun nemlendirici maskelerle koru. Yoksa saçların fazla kuruyabilir.
Eğer çok emin değilsen, bir arkadaşından yardım al ya da kuaför danışmanlığı almayı düşünebilirsin. 💁♀️✨ En güzel sonucu alman dileğiyle! ❤️