Kızlar, Kız kardeşim'in (Ablam) olması?

Öncelikle size küçüklüğümden beri yaşadığım başkaları için anormal, benim için güzel bir değişikliği anlatıcam. Yani ben açıkçası bu durumdan memnundum ve hala memnunum. Benim yaşım 19 kız kardeşim de 17.5 yani aramızda 15 ay var diyebilirim. Neyse o galiba benden genetik olarak daha büyük bir yapıya sahip. 15 ay büyük olmama rağmen ondan hiç uzun olmadım sanki hep o büyüktü. Belki çok küçükken uzun olabilirim ama kendimi bildim bileli hep o büyüktü. Yalnız sadece boy olarak değil yani hem fiziki hem güç herşey olarak. Küçükken ben kimse öğretmediği halde ona abla demeye başlamışım zaten ben 7 yaşına kadar onu ablam sanıyodum oda hep beni kardeşi gibi görürdü. Nedense o sadece boy olarak değilde ruhsal olarakda benden büyüktü. Benden daha büyük davranıyordu hep yani o yüzden bu hala böyle. Küçükken de hep onun sözünü dinlerdim. Koşuda bilek güreşinde falan herşeyde beni rahatça yenerdi ama asıl faktör davranışlarıydı diyebilirim. Neyse şuanda hala aynı büyük oldugumu bilmeme rağmen tamamen ablam gibi sözünü dinliyorum. şu an benim boyum 157 kilom 54 onu boyu 184 kilosu 68. Hala bilek güreşinde beni rahatça yeniyor bu arada. Zaten çok küçük kalıyorum ona göre. Siz ne düşünüyorsunuz. ?
Kızlar, Kız kardeşim'in (Ablam) olması?