Kızlar, Kız kardeşime aramdaki tatlı sorun. Lütfen okurmusunuz?

Merhaba, ben 18 yaşındayım 15 yaşında bir kız kardeşim var. Benim boyum 146 ve 53 kiloyum. Kız kardeşimse 174tü en son ve 63 kilo ama nedense öyle şişman değil normal yani, o nedense hep benden büyüktü sanki hiç ondan büyük olduğumu hatırlamıyorum nedense boy kilo olarak. Ama 3 yaş büyüğüm ve nasıl hiç ondan uzun olmadım hatırlamıyorum. Bunada bir yardım edin aslında :). Küçükken zaten aslında herkes ablam sanıyordu. Bende o yüzden abla diyordum. Aslında hala diyorum alıştığım için. Oda beni küçük kardeşi olarak görüyor. İster istemez çünkü abi-kardeş gibi değil abla kardeş gibi büyüdük. Mesela o cidden abla gibiydi. İlk araba kullanmayı ben 15 yaşındayken annemle gittiğimizde boyum çok kısaymış. Ayağım yetmiyormuş ama o 12 yaşında onun boyu yettiği için ben izliyodum o kullanıyordu. Hatta şey bizim köye benzeyen bir tatil yerimiz vardı orda bazen o beni gezmeye çıkartıyordu ben kullanamadığımdan dolayı zaten çok arabalar yoktu oda bayaa iyi sürüyordu. Küçükken bilek güreşi yapıyorduk beni yeniyordu ve hala şu an yeniyor. Sizce onu abla gibi hissetmem iyi birşeymi? Nedense şuanda ondan kendimi küçük hissediyorum. Bana iyi bir şey gibi geliyor. Sizce hata mı yapıyorum.
Kızlar, Kız kardeşime aramdaki tatlı sorun. Lütfen okurmusunuz?