Ablam dediğinde haklı mı sizce? okumak isteyenler baksın lütfen?

Erkek arkadaşım haftasonu ailesiyle tanıştırmaya silivri ye götürcek yaşım 23 sevgilim 26 yaşında.

Yengesiyle de 2 hafta önce tanıştım o gün dedi ki işte annenlere giderken bizi de al ben yanında olayım demişti benim için..

Erkek arkadaşıma sorduğumda gelsin mi yengen ne düşünüyorsun demiştim bence gelsin yengemin bir bildiği vardır elbet demişti. Neyse ablam akşam dedi ki siz kaçta gidip kaçta gelceksiniz... bende valla abla öğlene doğru yola çıkarız akşam 9 gibi gelmiş oluruz diyordu dedim. Ablam çüşş dedi ne ben ne de annnen o kadar saate izin vermeyiz dedi.

Bende dedim ki abla yengesi de gelcek ya onun küçük çocukları da var hazırlanmaları vs. Derken öğleni bulur dedim. Vee ablama da sormuştum yengesi gelsin mi kadın o kadar geleyim dedi ayıp olur mu demiştim ablam da sevgilini kırma bu sefer tamam gelsin demişti.

Ama saat konusunda ablamla anlaşamadık. Ben de dedim ki 11 gibi çıkarız o zaman 5 gibi de oradan yola çıkarız tekrar 7 gibi evde olmaya çalışırım dedim. O olur dedi. Yani sevgilin bökunu çıkarmasın arada söz yok nişan yok o kadar uzun yola o kadat saate kendi kardeşlerine izin verebilir miydi acaba dedi.

Ablam dediğinde haklı mı sizce? okumak isteyenler baksın lütfen?