Erkek arkadaşım haftasonu ailesiyle tanıştırmaya silivri ye götürcek yaşım 23 sevgilim 26 yaşında.
Yengesiyle de 2 hafta önce tanıştım o gün dedi ki işte annenlere giderken bizi de al ben yanında olayım demişti benim için..
Erkek arkadaşıma sorduğumda gelsin mi yengen ne düşünüyorsun demiştim bence gelsin yengemin bir bildiği vardır elbet demişti. Neyse ablam akşam dedi ki siz kaçta gidip kaçta gelceksiniz... bende valla abla öğlene doğru yola çıkarız akşam 9 gibi gelmiş oluruz diyordu dedim. Ablam çüşş dedi ne ben ne de annnen o kadar saate izin vermeyiz dedi.
Bende dedim ki abla yengesi de gelcek ya onun küçük çocukları da var hazırlanmaları vs. Derken öğleni bulur dedim. Vee ablama da sormuştum yengesi gelsin mi kadın o kadar geleyim dedi ayıp olur mu demiştim ablam da sevgilini kırma bu sefer tamam gelsin demişti.
Ama saat konusunda ablamla anlaşamadık. Ben de dedim ki 11 gibi çıkarız o zaman 5 gibi de oradan yola çıkarız tekrar 7 gibi evde olmaya çalışırım dedim. O olur dedi. Yani sevgilin bökunu çıkarmasın arada söz yok nişan yok o kadar uzun yola o kadat saate kendi kardeşlerine izin verebilir miydi acaba dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ablan asiri derecede hakli seni korumaci yaklasiyor ki dogru olanda bu. Cok kotu bir donemdeyiz canim kime guvenecegimizi sastik artik. Ablana uymalisin erken geri don kesinlikle. Yengenizede soyleyin aksamdan hazirlasin cocugun esyalarini sabahta direk giyinip ciksinlar yani.
Bende öyle düşündüm ablamı haklı buluyorum zaten ama erkek arkadaşım biliyorum kş ben böyle dediğimde yuh o kadar erken nasıl dönelim nereye gittiğimizin farkındalar mı diyr laf yapacaktır.. bir de cumartesi günü öğlen 3 e kadar da çalışıyor pazar günü geç kalkıyor baya.. 11 de gidelim dediğimde onu da erken bulacak yanii
Ben ne zaman ailem şu saatte gel dedi bu saati uygun gördü desem o laf yapıyor ama kendisinin 2 tane kız kardeşi var instagramda fotoğraf paylaşmalarına bile müsade etmiyor. Kaldı ki yarın bir gün onların sevgilisi olsa ne yapar kim bilir.. böyle kendi kardeşlerini o kısıtlarken sorun yok ama benim ailem yapınca sorun oluyor onun gözünde.
Erkeklerin geneli boyle bacisina geldin mi hayir sevgiliye herseye evet bekliyorlar. Snn yapman gereken bence biraz geri vites ve net cevabin. Eger bu iliski olmicaksada bu yüzden olmasin yani. Senin dusuncelerini onemsemeyen seni zora sokacak biriyle ne kadar ilerleyebilir ki bi iliski ne denli ciddi olabilir ki boyle bi dusunelim bence
sonuçta tanışmaya gidiyorsunuz aileyle. ciddi ilişkiye adım gibi bir şey. önemli. bir kereleıgıne mahsus kısıtlamasınlar
Normalde kızlarla çıktığımda kısıtlayan insanlar değiller amam sevgilimle olan şeylerde tabii ki saat sınırı koyuyorlar
Bence ilk günden o kadar yüz göz olma 2-3 sa otur kalk...
Akşam 9 a kadar filan kalma sakin, kaynananda iyi düşünmez. Bu kızın ailesi yok mu akşam olmuş hala burada diye
Doğru diyorsunuz ama yengesi de gelcek ya şimdi ben kalkalım derim sevgilimin babası torunlarımı seviyorum ya da oturun biraz daha falan demez mi
Aslında akşam düşündüm de yengesi gelmesr de olur yaniii benim saatim ona uymaz onun saati bana uymaz.
Akşam 9 a kadat kalmam zaten sevgilim dedi ki 7 se çıksak yola 9 gibi evdr olursun ama akşam 7 de oradan çıkmak bile çok geç benim için
Silivri size uzaksa geç tabi..
Yengesi sizle gelsin arayi kaynastirma da iyi olur ama ona bağlı olma , o istiyorsa otursun sonuçta o evin gelini , kalabilir de. Ama senin cizgin olsun vakitlice kalk
Sevgilim şu an ailesiyle yaşamıyor abisinin evinde kalıyor daha doğrusu ailesinin önceden kaldığı evde.. ev hâlâ annesinin evi zaten sadece yengesi oraya yerleşmiş. Neyse bizim evlerimiz yakın ama anne babasına tabii ki nerden baksanız 2 saat uzaklıkta..
Şey demişti ben yengesine gttiğmde biz de gelelim ama bizi orada bırakma zaten 2 hafta kaldık çocuklarla demişti bence yengesi de oturmak istemez zaten tek araba olacak ben kalkalın iması yaptığımda mecbur o da gelmek zorunda yanii. Benim de bir ailem var sonuçta yengesi de oturmaya başka bir gün gitsin
Zaten sen kalkalım dedikten sonra yengesiz kalmak istemesi çok yersiz olur.
Sonuçta senin bir ailen var ve henüz o evin gelini değilsin.
Ya biraz içimi rahatlattınız bu konuda teşekkür ederim yarın sevgilimle saat olayını konuşacağım
Bu süreçlerden geçmiş birii gibisiniz sanki
Hiç geçmedim ama Güzin ablanın eline diplomasını verir yollarım yani sgshsh
Seni kıskanıyor
Ablam evli barklı birisi beni kıskandığını düşünmek istemem açıkcası
Benim ablamda öyle fakat bazen ters düşüyoruz beni kıskandığı için
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!