İsyandan nasıl kurtulurum?

30 yaşındayım doğduğumdan beri hiçbir şey yolunda gitmedi hayatımda. Müslüman, namazlı abdestli diye vermişler annemi. Babam dayakçının, sevmeyi bilmeyen kör cahilin biri çıkmış. Ben kendimi bildim bileli sudan sebeplerle dayak yedim e tabi annemi de es geçmedi. Her şeye ya çok güldünüz döv çok ağladınız döv. Hasta olduk bakmadı hep annem süründü bizimle. Farelerlw hamam böceklerle dolu evlerde yaşattı. Annem köyden gelmiş hiçbir şey bilmiyor. Arka arkaya 4 çocuk doğurmuş. 4. Düşük babam köyünde kasabasında kim var kim yok tek göz odaya getirip burda kalacaklar diye annemi yıllarca dövmüş. Haram helal bilmeyen hoca geçinen tiplerde ipsiz sapsızın teki yani. Neyse böyle dayakla 9 yaşına geldim kardeşim bağırsak hastası olarak dünyaya gelmiş doktor eğer bakılırsa ameliyat olmaz demiş sizce babam bakmış mı köye yollamış o haliyle dönünce apar topar ameliyat. Neyse annem 2 sene bağırsakları dışarı alınmış kardeşime baktı. Sonra 8 yaşında aniden öldü. Öyle bir şoktu ki bizim için. Babam değişmedi tabi. Dövmeler sövmeler. Akrabam akrabam diye yırtınmalar sanki ben evlenirdim ben geldim dünyaya. Neyse kimse yanımızda durmadı. Tek çocuğu ölen annemmiymiş sanki. Babam kendi arabalarıyla bize gerizekalılar beyinsizler diye sürekli hakaret ederdi. Fiziksel şiddet tatmin etmiyordu psikolojik şiddet uyguluyordu. Neyse lise için sınava girip imam hatip kazandım dedim bırak okuyayım bırak ya beni döve döve düz liseye yolladı. Ben üniversiteye gitmeyeceğim beni kuran kursuna yolla dedim yok, tabii dayakla hala devam ediyor hakaretler. Her gün dua ediyorum Allah ım ya düzelsin ya da ölsün diye çünkü bıktım. Her gün neden diyorum ya neden ben neden ben çocuğum ne yaptım neden? 2 sene zorla hırla gürle dershaneye yolladı 4 yıllık kazanıp okuyacakmışım. Kazandım oturduğumuz yere 2 saat benimle gelmediler ev liraydı dedim benimle gelin başka bir şehirde olmayayım. Geldi mi yok. Ömrümün en güzel zamanları evden uzakta olanlar en huzurlu en mutlu zamanları. Ama tabii aklım evde hergün bişey bulup kavga ediyor. Neyse annem ameliyat oldu 9 saatlik bir operasyon geçirdi. Üzerinden 1 yıl geçti babam kendi keyfine köyüne tatile gitti. Eve para pul bırakmadan. Bende tesadüf döndüğünde evdeydim. Hiç unutmam sınav çalışıyorum kapıyı Bi açtı siz kimsiniz benim telefonlarımı açmıyonuz lan hayvansınız hayvan diye üzerime yürüdü ben alışmıştım artık bana dayakları koymuyordu artık. Ama anneme saldırınca gözüm döndü dedim yeter lan dedim yeter arıyorum polisi girde yat içerde biraz. Döv döv döv nereye kadar yeter. Benim üzerime yürüdü öldür em seni diye öldür dedim gel öldür yemedi. Neyse ondan sonra bir daha eşini düremedi yani anlayacağınız 6 7 yıldır dayak yemiyoruz. Psikolojik şiddete devam. 2 üniversite bitirdim işsizim. O kadar çalıştım atanamadım. Bir sürü hastalığım var boğuştuğum. Ne sevenim var ne sevdiğim. Hergün isyan ediyorum yoruldum. Tükendim artık. Hayatta ne istediysem tam tersi oldu. Mükemmel yaşayan insanlar senin için hayırlısı buymuş diyor ya zoruma gidiyor
İsyandan nasıl kurtulurum?