30 yaşındayım doğduğumdan beri hiçbir şey yolunda gitmedi hayatımda. Müslüman, namazlı abdestli diye vermişler annemi. Babam dayakçının, sevmeyi bilmeyen kör cahilin biri çıkmış. Ben kendimi bildim bileli sudan sebeplerle dayak yedim e tabi annemi de es geçmedi. Her şeye ya çok güldünüz döv çok ağladınız döv. Hasta olduk bakmadı hep annem süründü bizimle. Farelerlw hamam böceklerle dolu evlerde yaşattı. Annem köyden gelmiş hiçbir şey bilmiyor. Arka arkaya 4 çocuk doğurmuş. 4. Düşük babam köyünde kasabasında kim var kim yok tek göz odaya getirip burda kalacaklar diye annemi yıllarca dövmüş. Haram helal bilmeyen hoca geçinen tiplerde ipsiz sapsızın teki yani. Neyse böyle dayakla 9 yaşına geldim kardeşim bağırsak hastası olarak dünyaya gelmiş doktor eğer bakılırsa ameliyat olmaz demiş sizce babam bakmış mı köye yollamış o haliyle dönünce apar topar ameliyat. Neyse annem 2 sene bağırsakları dışarı alınmış kardeşime baktı. Sonra 8 yaşında aniden öldü. Öyle bir şoktu ki bizim için. Babam değişmedi tabi. Dövmeler sövmeler. Akrabam akrabam diye yırtınmalar sanki ben evlenirdim ben geldim dünyaya. Neyse kimse yanımızda durmadı. Tek çocuğu ölen annemmiymiş sanki. Babam kendi arabalarıyla bize gerizekalılar beyinsizler diye sürekli hakaret ederdi. Fiziksel şiddet tatmin etmiyordu psikolojik şiddet uyguluyordu. Neyse lise için sınava girip imam hatip kazandım dedim bırak okuyayım bırak ya beni döve döve düz liseye yolladı. Ben üniversiteye gitmeyeceğim beni kuran kursuna yolla dedim yok, tabii dayakla hala devam ediyor hakaretler. Her gün dua ediyorum Allah ım ya düzelsin ya da ölsün diye çünkü bıktım. Her gün neden diyorum ya neden ben neden ben çocuğum ne yaptım neden? 2 sene zorla hırla gürle dershaneye yolladı 4 yıllık kazanıp okuyacakmışım. Kazandım oturduğumuz yere 2 saat benimle gelmediler ev liraydı dedim benimle gelin başka bir şehirde olmayayım. Geldi mi yok. Ömrümün en güzel zamanları evden uzakta olanlar en huzurlu en mutlu zamanları. Ama tabii aklım evde hergün bişey bulup kavga ediyor. Neyse annem ameliyat oldu 9 saatlik bir operasyon geçirdi. Üzerinden 1 yıl geçti babam kendi keyfine köyüne tatile gitti. Eve para pul bırakmadan. Bende tesadüf döndüğünde evdeydim. Hiç unutmam sınav çalışıyorum kapıyı Bi açtı siz kimsiniz benim telefonlarımı açmıyonuz lan hayvansınız hayvan diye üzerime yürüdü ben alışmıştım artık bana dayakları koymuyordu artık. Ama anneme saldırınca gözüm döndü dedim yeter lan dedim yeter arıyorum polisi girde yat içerde biraz. Döv döv döv nereye kadar yeter. Benim üzerime yürüdü öldür em seni diye öldür dedim gel öldür yemedi. Neyse ondan sonra bir daha eşini düremedi yani anlayacağınız 6 7 yıldır dayak yemiyoruz. Psikolojik şiddete devam. 2 üniversite bitirdim işsizim. O kadar çalıştım atanamadım. Bir sürü hastalığım var boğuştuğum. Ne sevenim var ne sevdiğim. Hergün isyan ediyorum yoruldum. Tükendim artık. Hayatta ne istediysem tam tersi oldu. Mükemmel yaşayan insanlar senin için hayırlısı buymuş diyor ya zoruma gidiyor
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler