Son Ümidim dedim Meyhane seçtim içtim doyasıya halime içtim.
Derbeder olmuşum ben bu dünyada bir de bana İsyan etme diyorlar.
Derbeder olmuşum ben bu dünyada bir de bana İsyan etme diyorlar.
Merhaba durumunuza çok üzüldüm. Çünkü b3n de yasadim. Ne kadar zor olduğunu bilirim. biz 8 ay önce evlendik. Öncesinde 4 yıllık bir ilişkimiz vardı birbirimiz8n de ilk aşkıydık. Ve o kadar çok bağlıyız ki birbirimize anlatamam. Aynı zamanda aileme karşı çok sevgi dolu ve bağlı bir insandim. Asla onlarsız bir hayat yaşayamam diyordum. Benim ailem çok katı kuralları olan bir aşiret ailesi. Ve tahmin edersin ki bende başka bir zengin aşiret çocuğuyla evlendirlecektim. Ailem erkek arkadaşım olduğunu öğrendiğinde hersey b*ka sardı. Reddedildim ve bu benim icin korkunc bir seydi.. Kimsesiz kaldım. Ve ölümden kaçtım. Eşimi öldüreceklerdi sonra da beni. Eşimin önüne geçtim ilk beni öldüreceksiniz dedim. Bir şekilde kaçmayı başardık. Elimizde avcumuzda hiçbir şey yoktu yalnızca ikimizjn banka hesabını yltoplasan 6 bin bile değildi. Üstümüzde sadece o gunki kıyafetler ve cüzdan bir de telefonumuz onundisinda hiç bir şeyimiz yoktu. Başka bir şehre gittik. Buzi bulamayacaklar bir yere. Günlerce sahilde uyuduk. Evsiz kaldık aç kaldık. Ama sonunda başardık. şu an 8 aylık bir evliliğimiz var ve çok mutluyuz. Ailemle de aram iyi. Onları affettim onlar da beni. Daha önce ailelerin istemefigi evlilik yapan ve reddedilen çok kiz gördüm duydum. O zamanlar Adim kadar emin olduğum şey şuydu benim başıma gelirse ve reddederse ailem beni, İki cihan bir araya gelse kıyamet kopsa beni affetmeyi bırak adımı anmazlardi. Ama düşündüğüm gibi Asla olmadi. Babam sizin aşkınızın önünde ben bile duramadım dedi. Hayatımda babamin yeri hep bambaşkaydı. Ama o bile affetti. Coookuzattim ama
Eğer gerçekten birbirinizi çok seviyor ve birbirinize çok inanıyorsanız. Özellikle kız arkadaşınız için diyorum (. Çünkü erkek bir şekilde basinin çaresine bakar. Ama toplumumuzda ne yazik ki kadınlar o durumda olamıyorlar. Hele ki boşanmışsa yani dulsa. O kadının her zamn bir aileye ihtiyacı vardır ) birbirinizden gerçekten çok eminseniz ve hayatımda gerçek anlamda kimse olmasa da olur ben Onunla mutlu olacaksam fikrindeyseniz ve asla pişman olmayacaksınız ailelerin karşısına çıkıp tavır koymak gerekirse Gercek Aşk için gozunuzu karartip birbirinizin elinj sımsıkı tutmalisiniz. Ve o eli Asla bırakmamalısıniz. Gerçek aşk gerçek sevgi ve saygı herkese nasip olmayan bir nimet. Ve Aşkınıza sahip cikin. Umarım çok mutlu olursunuz tüm sorunları geride bırakıp birlikte akşamları çayınızı demeler sohbet edecek günleri görürsünüz. Rabbım sizi hep mutlu etsin inşallah.
Sevdiğiniz kıza psikolojik şiddet uygulamaları çok normal. Çünkü anne babaların silahı budur. Ama en güçlüsü evlatlarının vicdanı. Oyle konuşurlar ki size sizi suçlu gösterir sizin vicdanınızı rahatsız ederler. Ben eşime dogrultulan slhn önüne geçtim. Asla kıyaslamam yanlış anlamayın. Konu psikolojik şiddetse kralını yaşattılar bana. Ama hiç bir zaman en ufak bile pişmanlığım ya da vazgecisim olmadı.
Cok seviyorsanız ve birbiriniz için doğru insansanız kimseden ve hiçbir şeyden korkmayın. Ölümden bile.
Cevap
0Cevap
Hesaba mı ısyan edıyosun
Yok yauv 😂 Ama yaratıcı düşünmene hayran kaldım
Zeki insanları severim
Ben kaderime isyan ediyorum
Canın sagolsun
Sevdiğim kızla ayrıldık şimdi çok uzağız birbirimize ona üzülüyorum
Ama kalp olarak değil kilometre olarak uzağız
Kalplerimiz bir o beni seviyor bunu biliyorum ailesi istemiyor
Aılesıne de ısyan mı ettın naptın neden ıstemıyolar
Kızı başkasına vermek istiyorlardı o yüzden bana gıcıklar baştan beri
Kız vazgectımı senden
Beni seviyor ama baskılara dayanamadı onun üzerine çok gittiler çok üzdüler psikolojik şiddet uygulayıp ayırdılar bizi
Nwden isyan
Be diyin be
Nasıl Abla?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?