AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
428Cevap
Tam kapanma şart, Fransa 1 aylık tam kapanmaya girdi mesela.
öyle bir şey olmayacağını çocuk bile biliyor istemekle olmuyor her şey
bence konserler falan düzenlesinler festivaller olsun insanlar daha bir iç içe kaynaşsın :)
o kdr surede insanlarin psikolojisinin nasil etkilenecegini dusunemiyirmu bu geri kafali mahluklar.
100 m doz aşı ile hayat normale kısmen olsa bile döner. Bu zamana kadar kapanma faydalı olur ama yiyecek içecek hizmet sektörü ve esnaflar zor günler geçirir, ekonomiye geçici zarar verir.
Bence de kapanmalı 15 gün dahi olsa kapanmalı korumaya gecinilmeli
Evet, corona vakaları arttığı için tam kapanma bize lazım.
Ülke olarak dikkat edersek önlemlerin etkili olacağını düşünüyorum ama kurallara uymamız şart
Öylede ölecekler böylede hiç değilse çıksınlar yasak filanda olmasın he yasak diyoruz ama 1 ay devlet nasi karisilacak gerekiyor ama olmuyor bu virüs daha bitmez Allah bunu bitirir ne zaman biteceğini Allah bilir yazında bitmez inşallah biter seneye
Kardeş 6 aylık tam kapanma gelsin bence 6 ay kimse sokağa çıkmasa korona kökten biter
Tam kapanma olsa daha iyi olur ama tam kapanma olmaz kısıtlamaları bıraz sıkılaştırırlar.
Ne yiyip ne i cicez kim bize para vericek bu kapansin diyenler zengin heralde benim 2 buçuk aylik bebegim 6 yaşında kizim var kimse gel sana bez alayaim sana mana aliyim demiyo eşimden başka oda calsimasa ne yiyip ne i cicez
Yasaklar biraz daha sıklaştırılmalı yoksa bize normalleşme kelimesi çok yaramıyor
Tam kapanma lazım ama malesef hem ülke ekonomisi hem de insanların ekonomisi mahvolur
Selam,
Valla nefes darlığı ve psikolojik olarak rahatsızlık başladı artık 🙄
Allah sonumuzu hayra çıkarsın 😔
Ramazanda tam kapanma ama sınavlara gelince yapılsın pardonda neyin kafası bu tamam bizde biliyoruz arttığını ama sınavlar yapıldığı için artacaktı zaten bunu bile bile neden yaptılar o kadar gerekli değildi
güvenlik olduğum için bize farketmiyor hep çalışıyoz
hayır bizim insanlarımız önlem almayı bilmiyorlar kısıtlamaya gerek yok it sürüsü gibi ortalıkta gezmezlerse kurallara dikkat ederlerse ayrıca o maskeyi burnundan aşağı takmazlarsa bir şey olmayacağını düşünüyorum
Yeter artik ya herkes de bilinçli olsun bi zahmet. Bi hayatimiz var planlarimiz var. Nereye kadar erteleyelim?
baştan tam kapanma yapmadılar şimdi iş sıkışınca mı yapıolar bence önce hızlı aşılamaya ağırlık önem kazanmalı sonra kapanma
deve cüce oynuyoruz bildiğin.
Ramazan ayının fazileti için Allah bizi bu kansızlardan kurtarsın... Rabbim bu kendini beğenmiş FİRAVUNLARA haddini bildirsin.
olan olduktan sonra kapansa neye yarar ki. önlem önceden alınmalıydı.
Herkes kurallara tam anlamı ile riayet ederse tam kapanmaya gerek olmayacağını düşünüyorum
Kapanma olsada olmasa da bu VİRÜS bitmez ben artık umursamıyorum doğrusu çünkü artık alıştım bu saçma illetle yaşamaya bu arada virüs atlatmış geçirmiş birisi olarak sizede bu işi kafanıza takmayın böyle yaşamaya alışın kafanızı yormayın diyorum ;)
Devletin her haneye kişi başı ihtiyaç tespiti yapıp gıda v. b. paketleri ulaştırması; elektrik, su, doğalgaz v. b. 1 ay ücretsiz olması koşuluyla tüm Türkiye'nin acilen tam kapanmaya geçmesi gerekiyor...
evet tam kapanmalıdır yoksa insankar akraba ziyareti diyerk kalabalık ortamlara girebilir ve bu da 4. dalgayı oluturabilir, 3. dalga bitmediği halde.
Virüs falan hersey yalan. Artık inanmayı bırakın. Bu virüsün bir yalandan ibaret olduğunu akp kongrelerinde açıkça gördük.
ne kapanmadı ya ekonomi bitti abartmayın a mq sanki kapanınca bir ay düzelecek her şey daha kötü olacak sonrası.
Bence amaç başka...
Ayrıca ben covid19 a falan da inanmıyorum, global güçlerin oyunu gibi geliyor bana
Günaydın dışarı baksana hangi ülkede kısıtlama var imfden para almak istiyorsan halkını bunalıma sokacaksin beyaz rusya Belarus başkanının aciklamarina bak imfden para alacaklarmis imfnin şartı da maske takmak sokağa çıkma yasağı ilan etmek falanmis insanları zorla bunaltiyorlar iste
@Raini
imf, dünya sağlık örgütü... hepsi aynı güçlerin elinde.
Örneğin dünya sağlık örgütünü kuran Rockefeller ailesidir
Kapanalım kapanalım da millet kafayı yiyor sonra dışarıya millet kendini salınca kavgalar başlıyor hele bide oruç oruç.
Yine bi zekasız diss atmış anlaşılan TR de yaşamıyor yazık...
Bir aylık ihitiyaç gida karşılanmalı tam kapanma olursa millet marketlerin makarna bakliyat un reyonları boşlatçak stok yapmak için gida krizi olcak
Mitinglerin kongrelerin hınca hınç dolu olduğu corona virüsün bu olaylarda yok sayılması normal karşılanıyor. Ama halk evde kalsın diyorlar milletin aklına hakaret ediliyor. Yasak olmamalı bence
neden olmamalı peki sence? ekonomi kaldıramıycagını düşündügün içinmi? yoksa başka birşeymi?
Ekonomi kaldırmayacağı İçin değil şöyle ki yasak olduğu zamanlar kamu dairelerinde çalışan insanlar kimlik gösterip gezmeye devam ediyorlar Uludağ’da partiler Antalya da otellerde partiler yapılıyor ama bir kesimde evden dışarı çıkmıyor çifte standart bir durum gelişiyor. Bu çifte standartı ortadan kaldıracak tek hamle yasakların kalkması bence.
o otellerdeki ve uludagdaki partilerde engellenebilir ve kamuda çalışanlar iş için öyle kimlik gösterip gezebilirler en fazla zaten temel ihtiyaçları karşılamıyan (market, fabrika sanayi vs vs ) her yer kapanıcagı için gidebilecekleri pek fazla yer yok
Görüş ayrılığı yaşıyoruz saygı duyuyorum
güzel birşey saygı duyman ve bende duyuyorum ama yani sadece bilmeni istiyorum o tür şeyler içinde önlem alırsak sorun kalmıyabilir ama evet şu kongre gibisinden şeyler baya saçmalık
ve galiba şöyle düşünüyorsun o otellerde partiler yapıcak kişiler yandaş olucak olursa ceza gelmez gibisinden ve evet öyle olursa ceza gelmeme ihtimali yüksek
bunun için işini hakkıyla yapan bir devlet lazım
İşini hakkıyla yapan bir devlet işte tam burası bir ütopya
ayynenn başımızdaki kişilerin işi hakkıyla yapmasını beklemek saçmalık hele hele recep tayyip erdogan resmen halkla dalga geçer gibi salgın sürecine ragmen salonlar lebaleb dolu derken işimiz gerçekten zor ama bu düzen böyle gidemez ilk seçimde bu düzen biticek! bitmeli!
28 günlük tam kapanma olmalı evet ama devlet vatandaşa 5 büyüklere açtığı gibi kasanın ağzını açarsa, bu durum mükemmel sonuçlar verebilir.
Vergi cenneti ülkemde bu imkansız gibi
İstediğiniz kadar önlem alın. Bi 20 gün kitleyin herkesi eve sonra herkese test yapın Corona hastalarına tedavi diğerlerine özgürlük. Ama gel gör ki devlet halka o kadar gün bakabilecek mi
2 senedir evden çıkmıyoruz. birazda gezip tozanlar otursun bakalım
Kimse kurallara uymuyor ki. Kapanma olsa da kapanmayacaklar
Hafta sonu açılması bi yandan iyi oldu ama kimse maske mesafe kurallarına uymuyor!!!
Para efendim para para kalmadı
İnsanlar yağmaya talana başlar herhalde kapanırsa
Evet, corona vakaları arttığı için tam kapanma bize lazım.
Evet iki üç ay belki yıl sonuna kadar uzasa daha güzel olur.
Hic suohesiz direk kapanma direk garantina tum turkiye af yok
Tam kapanmaya ihtiyacımız var acil olarak. Vakalar artıyor, insanlar sokaklarda maskesiz sorumsuz.
Maske , Mesafe , Temizlik kurallarına uyalım. Tam kapanma olmamalı.
Önlemleri almazsak bu virus bitmez zaten önemli olan önlem almak minibüsler otobüsler tıklım tıklım dolu
o bölge bu bölge camur atacakalarına çok modern şehirlerede baksınlar. asortik kadın maskeyi takmamaya direniyor
Cidden ikincinin olacağına inanan var mı? Devlet nasıl karşılayacak işsizlerin maaşını. Gerçi ekonomimiz çok iyiydi ama vatandaşa hizmet vermeye kalkınca daha çok vergi gerekir
Bence kapanmalı yasaklar açıldıkca virüs dahada yayıldı tekrar eskiye dönüyoruz tamamen ülke geneli bitene kadar yasaklar kalkmasa daha iyi olurdu bence.
Siyasi partilerin miting konferans verdiği bir ülkede değil tam kapanma ülkeyi kapatsan bitmez
İnsanlarımız hala bilinçsiz veya artık umursamıyor. Halkımız tedbiri elden birakmasa bu işler bu kadar ilerlemezdi. Biz kendimizi karantinaya alırken hala maskesiz gezenleri görünce sinirleniyorum.
önlem alan olsa şimdiye biterdi o yüzden tam kapanma diyorum. 28 gün boyunca dışarda olmak zorunda olan görevliler de dahil dikkatli olursak tüm istatistikleri bıçak gibi keseriz.
dışarda olmak zorunda olan görevlilerde evde kalırsa herşey dururki
@isimsiz_134 evde kalsın demedim ki. Kurallara en üst seviyede dikkat etsinler
herkes bi götünün üstünde kalsa en kötü maske taksalar byle olmıycak bazı kızlar makyajlları ggozıkmıck dıye takmıyolar bende kızım ama öylebi derdim yokk
kurallara uymayanları kapatsınlar bizim ne suçumuz var?
Ülke ekonomisi önemli. Yani mualefet olacak kişilere söz vermemek için. Öncelikli demiyorum önemli.
Kapanmadan şartlar ağırlaştırılmalı diye düşünüyorum
Hayat öyle kolay mı? Ne yiyip içmeyi düşünüyorsunuz tam kapanırken?
Evet tam kapanma çok faydalı olur azalmasında ve kontrolünde.
Aynen çom faydalı olur sonra insanların evlerinden ölü insanlar toplanır. Artık psikolojisi bozulup intihar edenler mi aç kalıp çocuğuna ekmek veremeyip ölenler mi
ekonomi çok iyi bir kere akp gelmeden önce internet su ekmek hava nefes hatta doudenum jejenum ve ileumu bile bu adamlar buldu. Düşün ileumu bu adamlar buldu! Onların sayesinde hepsi. cami ve sabun diye bir şey yoktu.
Allahım nolur ironi olsun bulütfen
Öncesin de ev yoktu araba yoktu. Şimdi herşey var herşey. Su var toprak var. Önceden su bile yoktu 2 H 1 O bu adamlar tepkimeye soktu ve su açığa çıkarttılar. Önceden toprakla aptes alırdık. Suyu buldular şimdi su ile buluyoruz. Allahaa şükir
Yıl 2021 21. Yüzyıldayız bilmem farkında mısın? Uzaya adam gönderilen bir yüzyıldayız. Sen neden bahsedip yok suyu buldular yok abdest yok h20 falan diyorsun ya şaka gibisin cidden şaka ol ve bu dünyadan yok ol böyle bir zihniyet olamaz
Bi deniyim dedim ak trol olabiliyor muyum diye. Sence nasıldım? Güzel ak trol olabildim mi? yoldan bahsedebilirdim ama olsun.😄😁 Zor iş ak trol işi. beyinde nöron kalmıcak iyi bir ak trol olmak için.
Ahahah hahaha sen en son safhasıydın kesinlikle daha da üst seviyesi olamaz ahhahab
https://youtu.be/yPqDUC2tDIo
Bunları taklit ediyim dedim. Adamlar taklid edilemez ak trol seviyesine gelmiş.
Taklidi edilmez yaşanır bunlar bu kafaya sahip olmak zor jajan
herkes keyfini yasiyor geziyor dolasiyor egleniyor alisveris yapiyor hastalik yayiyor umrunda degil o yuzden tam kapanmak sart hatta market avm hersey kapanmali
Önlem yok hem önlemli kapanma olsa fayda sağlar. İkisinin ortası seyirde ilerlerse daha iyi olur diye düşünüyorum. 🙂
tam kapanması gerekiyor ama esnaflar ve kazancını günlük olarak kazanan kişiler için zor
Neden Ramazan ayı? Amaç bizim sağlığımızı korumak olsaydı lebaleb kongreler yapılmazdı insanlar kafayı yiyecek artık evde kalmaktan sağlığımızı kaybedecez pandemiden değil !
T. M. M kurallarına uyulduğu sürece insanlar durumun bilincinde olduğu sürece kapanmamalı bence. zaten esnaf olsun esnaflarda calısan persenoller olsun biraz zor durumdalar
bence bu zamana kadar yapılmadı bu saatten sonrada yapılmaz çünkü işler başlıyor turizm açılıyor