AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
428Cevap
bence ramazan ayında kapanmalıyız böylece vakaların düşeceğine inanıyorum vakalar baya azalır
lazım bu ülkeye maske takmayan cahiller hala koronaya inanmayan insanlar var
Sağlık bakanı maske mesafe diyor kendisi uymuyor.
haklısın diyecek bir şey bulamıyorum
1 yıldır çekiyoruz bu illeti insanların inancı kalmadı
Kapansakta, Kapansakta bu işi azalıyor sonra bitiyor.
Evet, corona vakaları arttığı için tam kapanma bize lazım.
Tam kapanma icin cok gec ilk basta yapacaktık bunu 🙋♂️ Artık gecti iki günde bir kongre yaparlarken virüs yokmuydu?
Tam kapanma olmasın esnaf çöktü artık millet elektriği suyunu dükkanın gelirini giderini çalışanların maaşını bile ödüyemiyor
Ben 2 kez korona oldum 3. yü kaldırabileceğimi sanmıyorum. Ciğerleri de ciddi derecede etkiliyor zor nefes alıp veriyorum
Hadi benim meslekten dolayı sürekli izin belgem var ama insanlar 28 gün kapanırsa gerçekten delirebilir
Öyle birsey olsa ekonomi cöker öyle birseyi yapacaklarini sanmiyorum
Burda ki zihniyetlerin bir çoğu evet kapanmalı demiş bir de inanamıyorum
Bence sokağa çıkma yasağı olsun mesela çanakkale türkiye de 1. sıra da ve insanların hayatı tehlikede ama daha hâlâ sıkı bir kısıtlama yok
Her ne kadar kapatılsakta. İçinde olan yine çıkar yapacağını yapar. İnsanlarımız kendilerini düşünmüyor. Anladık bunu. Peki bizim suçumuz ne?
Kesinlikle kapanma şart. Ama mali alt yapının ve gerekli desteklerin öncesinden ayarlanması da gerekli ki kapanma adı altında mağduriyetler oluşmasın.
Bu ülke 28 günde eve kapansa. 40 günde eve kapansa akıllanmaz.3,4gun eve kapandıkda ne oldu? o yuzden bence hiç faydası olmaz
Bence kapanma olursa iyi olur dikkat edenler olduğu gibi etmeyenler de var 28 günlük süreçte insanlar evlerinde olursa vaka sayıları azalacaktır
Ramazan ayın kapanmak cidden iyi bir fikir 28 günde vaka sayıları azabilir ve normalleşme süreci çok daha hızlı olabilir.
Evet ama biraz geç kalındı en başta tıpkı çin gibi 15 gün tam kapatılıp bukadar can kaybının önüne geçilebilirdi diye düşünüyorum..
Bu saatten sonra yapmazlar bence benim çok inancım yok açıkçası ama bilemiyorum tabiki
Kapanmaya da gitse bu iş ha diyince bitecek gibi değil o yüzden kapanmaya gitmeyelim de ama yani öyle de olmuyor işte ne bilim ya
Bence en doğru karar hatta 1000 er lira daha durumu iyi olmayanlara dagitirlarsa 21 gün kapanmalı bence
Kapanıp acilmayla vaka azalmicak millet keyfiyen geziyor aşı tedariki ve aşılama hızının artması lazım öbür türlü zor
Wuhan şehrinde nasıl yapıldıysa bizde de aynı şekilde olmalı.👍 Başka türlü bir çözüme ulaşmak mümkün olmayacak aşılar tam dağıtılana kadar.
Tam kapanma şart ama her insanın evine bol bol erzak alabilecek parası yok, devletin yardım etmesi lazım.
Samsundayım ve mutasyonlu vakalar çıkmaya başladı. Yaz ayına kadar önlemler artırılmalı, çünki yazın bu insanları evde tutamıcaklar..
Allah yardımcımız olsun. Karantinadan başımız gözümüz ağrıyor. Öbür türlü de milletimizin canı tehlikede.
Diyecek birşeyim yok.
Bence lazım çünkü bı demlik bitsin korena ondan sonra bir demlik hayatımıza başlayalım vakalar azalana kadar değil bitene kadar...
Oylesine oylama yaptim ikiside ise yaramiyor nasilsa surekki vakalar artiyor ya da dusuyor.. heryer acik olsada kapali olsada
Kuralları kaileye almayan çok insan var. Maske bunaltıyor die burnuna kadar cekmeyenler var. bncede tam kapama olmalı gereksiz kimse dışarı çıkmamalı.
Tabikide evet daha iyi olur herkes içinde virüs atlatmamiz lazim disiplin ister bu bir ay bence çok iyi olur :)
Güzel aslında ama işte bu sürede esnaflar ekonomi falan biter iyi düşünmek lazım devletin karşılama gücü var ise yapılmalı
O tam kapanma ilk başta olacaktı en başta kafasını kesecekti sonradan katı kurallar uygulanmalıydı geçmiş olsun 👋
Tam kapanma gereklidir geçtiğimiz aralık ayının vaka sayılarına tekrardan ulaştık acilen önlemler alınmalı
hayır bence kapanmamalı artık maske bıle cıkıyor bazı ulkelerde asılanma olana kadar kucuk tedbırlerle devam etmelıyız
Oyle kolay degil millet iyice yiprandi zaten ekonomik vs anlaminda 28 gun az bir sure degil herkes batar
evet korona var yayilmasi önlenmeli zaten gep evlilik disi cinsellik yasayan cenabetlerden dolayi hizla yayildi
Herhangi bir destek verilemiyor. Bize destek sağlanmadıkça biz ne yiyip içeceğiz?
Zaten karantina bircok kisinin isine gelir evde oturmak ister oruclu olanlar
Chp zihniyeti kokmaya başladı siz anlamazsınız 👌🏻
Girmeli bence 28 gunun sonunda vakalarin azalmasiyla egitim ve calisma hayati daha rahat olur
Bence tam kapanma işe yarayabilir ve vakalarda azalma görülebilinir.
Ramazani bile beklemeye gerek yok bence acilen kisitlama gelmeli
Bence tam kapanmasına gerek yok kısıtlamalar olsun!!!
Sadece pazar işe yaramıyor
Hafta sonu yasak olsa kafeler düğün salonları restoranlar kapalı olsa bnce yeterli
Hafta içi serbest
bence tam kapanmaya gerek yok bu sistem daha iyi vaka nerde yüksekse orayı kapatsinlar
böyle birşey mümkün olamaz, hele ki türkiye gibi bitik ekonomisi olan bi ülke de.
Zaten tamamen yasak gelmediği surece hicbir ilerleme kaydedilemez. Kesinlikle gelmeli.
Uzun bir süre karantina hepimizin sağlığı için iyi olur
Bence tam kapanma olmalıdır. Sağlıklı olmak daha iyidir.
Yeterli miktarda karantina neden olmasın. ya da okullar kapatılsın 🥊
yasak bi süre olmalı yasaklar kaldırılınca da bizler dikkatli olmalıyız
Bence 2 hafta karantinaya girmeliyiz ya da daha fazla
Fark eden bir şey olmuyir herkes yine dışarda açsınlar gitsin.
Paşa paşa olmalı yoksa iftar sofrası büyükleri eve davet etme derken baya sıkıntı
Tam bir kapanma olmadan bu illetten kurtulamayacağız. 1 ay yeter
Kıpkırmızı oldu harita bir ay herkes evde dursa düzelir gibi
Saçma aga ne alaka ramazanda bulaşıyoda normalde bulaşmıyomu?
Hem millet evde daha rahat oruç tutar hemde virusun yayılması ciddi derecede azalır
Koronaya tedbir şart insanlarda eğitim yok restorantlarda tıklım tıklım takılıyorlar
Sadece sağlıkçıya açık olsun bizler çok yıprandık. #saglikcininyuzugülmüyor
kurallara uyulsa her sey daha iyiye gidecek aslinda
gidişat kötü deniliyo ama bizim ramazanda yüz yüze sınavlarımız var acayip saçma
Bence tamamen kapanmalı başka türlü işin içinden çıkamayız.