AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
428Cevap
.
Bu insanlara şaşırıyorum, ne kendilerini ne yakınlarını ne de toplumun diğer fertlerini düşünmüyorlar.
Bu kadar düşüncesiz nasıl olunabilir biri bana açıklasın lütfen.
.
Tam kapansa insanlar ne yiyip içecek? Esnaflar işçiler vs bunlar çalıştığı sürede aç kalmayan kesimler bu kesimi düşünen kim var? evde yattığı sürece maaş alanlar hariç diğerleri faturalar kiralar vs bunları nasıl ödeyecek bunları kim düşünüyor ki
hayır bu insanlar nankör . bu yüzden bütün yasaklar kaldırılmalı ve kim ölürse ölsün denmeli
bizim halkımıza iyilik yaramaz. sözlerim de ciddiyim.
bütün yasaklar kaldırılmalı , kim ölürse ölsün bu insanlara iyilik yaramaz
Kongre alanında, miting alanında, kongre otobüsünde bulaşmayan virüs yasaklar kalkınca bulaşabilir değil mi?
Adil bir kısıtlama olursa evet karantina uygulansın, ancak hiç adil bir kısıtlama uygulanacğını sanmıyorum.
Bunu söylediğim için çok üzülüyorum ama toplumumuz bilinçli değil. Özellikle Ramazan ayı ve bayramlar gibi bir araya gelmelerimiz dini olgularla pekişince bu sefer kimse hastalık falan dinlemiyor. O yüzden tam bir kapanma şart.
Tam kapanma şart ama ülke ekonomisi buna uygun değil.. Ayrıca tam kapanma sonrası izlenecek politikalar da önemli kısacası ama öncelik insan olmuyor ki devletlerde o yüzden bu virüsten de kurtulamıyoruz.
Leblebi kongre yapanlar halki halk sağlığını hiçe saydığı sürece bu sarmal devam eder
Onlara corona virüs yok
Ama halka var
Önlemler alınmıyor
Olan biz sağlık çalışanlarına emeklerine oluyor
Yazık tek kelimeyle
Halkımız ekonomik olarak zaten berbat bir halde ve normalde de karantinada olmamız gerektiği yerde sırf ekonomi batıyor diye insanlar sağlığını hiçe sayıp çalışmaya devam ediyor. Ne kadar istenirse istensin ben hiç sanmıyorum kapanmanın yapılacağını
Tam kapanmaya ne gerek var ki. Ozaman insanlar sıkıntıdan iyice patlar ve eşler arasında tartışmalar artar. Açlıktan sinirli olurlar. Herkes önlemini aldığı sürece hiç bir sorun olmaz diye düşünüyorum 😑😑
Bence de mantıklı kapatılsın esnaf aç kalsın insanlar bunalıma girsin ama kongreler vs hayat memat meselesi kongreler kesinlikle sekteye uğramasın
insanları evlere tıktılar lakin insanlar evde psikolojik olarak bozulmaya başladılar bunlarında farkına varsınlar. iki insan içine karışalım iletişimsizlikten öleceğiz yeminle
28 gün kapatsınlar sonra tamamen kaldirsinlar tüm yasakları
Kapansın da yayılması önlensin bir an önce kurtulalım kafasındayım ben. Bana kalırsa hiç açmamaları gerekiyordu. Benim yaşadığım şehirde durum hiç iyi değil.
tam kapanmalarından kasıt sanayisinden marketine her yerin kapanması ise tamam. yok eline uyduruk bir belge alan herkes yine sokaklara cıkacak ise olmasın...
İstisnasız tam kapanma olacaksa,
Sonrasında ülkeye giriş çıkışlarda etkin denetim ve güvenlik uygulanacaksa,
O durumda bu kapanma KESİNLİKLE olmalı.
Sürekli sitede vakit geçiren insanlar zaten dışarı çıkıp oksijen almadıkları için karantina yı desteklemişler
Çok mantıklı aslında
Burada kapanma olsun diyenler esnafı hiç düşünmüyor sunuz demi bir gün beni sokmasın dediğiniz yılan sizi de sokacak az bekleyin
Tok açık halinden ne zaman anlamış ki. Esnafı işciui düşünen kim. İnsanları korona değil açlık öldürecek sonra bir aY sonunda evlerden ölüler mi toplansın istiyor bu millet
@boşverseenee aynen öyle canım katılıyorum
Ya Ramazan'da olmasın, zaten herkes bunalımda.
Başka çözüm yolları bulsunlar, tedbirleri arttırsınlar, ama artık karantina yapmasınlar.
herkes kendi keyfinin pesinde karantina olmali
Ne alaka ya, Türkiye de bile yaşamıyorum ben ama kardeşim için söyledim
bende genel soyledim bakiyorum da herkes bunalmayalim gezelim tozalim diyor az kisi saglikli olalim normale donelimin derdinde
Vakkalar o kadar çok arttıki tek çare kapanmaya girmek aksi halde asla bitmicek bu korona illeti hafta içi korona yok mu hafta sonu yasakları ne işe yarıyor ya tamamen yasak getirsinler ya da ne haliniz varsa görün diyip heryeri açsınlar kalan sağlar bizimdir mantığıyla zaten hafta sonu yasaklarını takan kimse yok herkes ya fırına gidiyor ya da markete sokaklar insan kaynıyor
İlk olarak açmaları hataydı zaten. Böyle olucağını çok iyi biliyorlardı oyuzden bence kapanmali ve niye actirlarsa bence ramazan da acilmaliydi çünkü hazır hava sıcak oruç tutanlar olucakti cikmazlardi çoğu .
Ama şu an da durumlara bakılırsa acilen kapanmalı.
Maske havadaki %78 oksijeni %60 %50 lere düşüren bağışıklığımız çökerten en önemli nedendir.. Tavuk kafesine sivrisinek sokmamak gibi.. Doktorlar uyardı tüm dünya takıyor diye doğru demek değildir.. Avrupa normalleşmeye başlarken bizim kapanmamızı mümkün görmüyorum..
orduda cenaze namazı kılınıyor, o kadar tedbirle...
Kadir Topbaşın cenazesi tıka basa dolu kimse bişey demiyor...
korona bence hikaye, korku terörü, kapanma olmamalı.
Bence tam kapanmaya gidilmeli çünkü birçok insan aşı vuruldum diyerek önlemlerini sıkı tutmuyor. Herkes çok rahat. Biliyorum tam kapanma ülkemizde çok zor olacak ama en azından birçok yer kapatılıp koronanın çıktığı ilk aylardaki gibi kısıtlama uygulamaları gelmeli. Aksi takdirde birkaç yıl daha koronayı atlatamayabiliriz🤦🏼♀️☹️
Kapanma olunca sigortasiz calisan garson komi vs bunlar taşmi yigcek 🤔
Ayrica 1 yıldır buyuk isletmeler haric kim devlet destegi den yararlanabildi?
Diyelimki kapanma oldu İstanbul'da 20 milyon nufus var kurallara uyuyor10.20 bin nufusluk şehirler kirmizi katagoride ilk başta kucuk şehirler de yasaklar olsun.
sınavlara hazırlanırken karantina sürecine girmemiz beni çok kötü şekilde etkileyebilir tatil moduna girip salabilirim ayrıca ülke ekonomimiz iyi değilken böyle bir karar almak sanırım herkesin zararına olur mantıklı olan önlem alarak hayatın devam etmesi
İnsanımız anlamıyor ki... Anlamamak için her şeyi yapıyorlar. Adamlar ne kadar bağırsa çağırsa, yine aynı yine aynı. Bırakın ne halleri varsa görsünler.
Tabiki de tam kapanmaya. Gitmeli ama ülkenin zenginleri için bu durum böyle
Evine ekmek götürme çalışan milyon insan var bunları düşünüyor musunuz
Mübarek Ramazan ayında aç mı kalsınlar
Devlet her türlü desteği verdikten sonra tam kapanma düşünülmeli
Ama zaten bu desteği gerebilecek ekonomide olsaydı şu ana Kadar kapanırdık bu derece de vakalar olmazdı.
Bence erken acıldık. Ramazanda zaten ınsanlar pek dısarı cıkmıyorlar esnafta genelde iş yapmaz kapanmakta fayda olur kanatındeyım en azından yaza bıraz agırdan gırıs yapabılırız belkı
Tam kapanmanın zaruri olduğunu düşünüyorum ancak devlet ve millet olarak buna hazır değiliz. Gönül ister ki yasaksız, kişisel önlemlerle tedbir alalım ama maalesef beceremiyoruz.
Kapanma olsun çünkü vakalar arttı tam kapanma değil esnaflar ve işverenler gidebilsin hafta sonu belirli vakitler ayrılsın yaşa göre çıkış izni olsa arada iyi olurdu
Ramazan günü milleti günaha sokmak için mi yasak konulursa ya. Erkek evde kadın evde ee bide ramazan günü sen şunu dediydin ben bunu ettiydim al sana kavga 🙄🤣 bence herkes maske msefa kuralına uymali. Uymayan devlet keser cezasını hazineye de para lazım 🤔
Tam kapanma dünyanın en gelişmiş ülkelerinde bile olamazken Türkiye de hiç olmaz olsa bile en fazla 4-5 gün olur. Çin bu ülkelerin dışında çünkü adamlar evde gezen fareyi yemek olarak görüyor...
Kapanmanın sebebini bilmeyenlere söyleyim. AB’nin ucuz tatil olarak gördüğü Türkiye’ye turist çekmek için covide çare bulunmalıdır. Kimse keyfinden kapatmıyor.
Arkadaşım oluru yok tâbi ki kurallara uymamız gerekiyor uymayanlar ayrı ancak ramazan ayı boyunca bence sadece toplu alanlarda verilen iftar yemeğine katılım olmaması gerekiyor onun Dışında yok eve kapan yine sadece fırınlar açık ve ekmek falan yetmemektedir o zamanları hatırlıyorum pek faydası olmadı bu yüzden bu karara oluru ile bakmıyorum aşıları alsınlar da bitsin bu çile Avrupa'ya gidecektim futbol için oda olmadı neyse bu kadar iyi forumlar dilerim 💓+1
Sözüm meclisten dışarı ama orosğuyu zincire vurmuşlar kilidiyle oynaşmış karantinaymış yasakmış bunlar hep boş işler aksine herşey serbest olmalı maskeler çıkmalı bakalım görelim virüs bitiyor mu çoğalıyor mu zaten bi oyunun içindeyiz kandırabildiklerini aşılıyolar işte 😉😡😏
Kovid icin vitamin takviyesi Bol besin Tüketilmesi Gerekir Önce hayat pahalliligi ortadan kalkmalı insanlar bolca besin tüketebilmeli Daha sonra Toplumsal bagısıklık zinciri Oluşur
Ekonomik olarak sıkıntı yaratabilir. Zaten verdiği 1000 lira. Millet ev kirası mı ödesin, ramazanda ailesine bir şeyler mi alsın, evin ihtiyaçlarını mı karşılasın?
o sözde uzmanlar siyonistlerin dünya bankasından iyi rüşvet alıyor olmalı. onların borusu ötmeyecek ve hepsi yargılanacaklar. ben hiçbirini tanımıyorum. kendileri çalsın kendileri oynasınlar
1 aylık tam kapanma biraz olsun iyi olabilir pide ekmek v. s fırınlar arabalar ile dağıtacak şehirler arası seyahat yasak eften püften uydurma izin belgeleri yasak olsun
Bence kapansın ya. Herkes evinde olsun. Ülkeye giriş çıkışlar yasaklansın. Nereye kadar devam edecek böyle. İnsanlar o kdr duyarsız ki hiç bir şeyi önemsemiyor.
Eski sistem gene azda olsa iyidi böyle giderse İngiltere gibi oluruz millet laf ebeliği yapıp sıfır eleştirmek için esnafı vs düşünmüş oluyor sözde malmısınız bu virüs tedbirleri tüm dünyada alınıyor almayanlar da vakalar zirvede eski sistem ya da kapanma diyorum
Gerekli tedbirler alınmalı.
Tam kapanma olsa bile ramazan bittikten sonra yine önü açılır ve vakalar artar.
Bunun için şimdi de sonra da akıllı önlemler alınsa yeterli bence.
her insan kendi tedbirini almazsa devletler bir sey yapamaz sonucta kısıtlama bir sekilde asılmak üzere yeni planlar dogurur mesela avrupa agac kılıgına girip markete gitmek gibi
Tam kapansın. Normalleşme derken ne hallere geldik? Her gün 20 binin üzerinde vakalar var. Düşmezse sağlık sistemi cidden çöker, İtalya, ABD gibi oluruz.
Ekonomi adına kötü olabilir ama kapatılmasından yanayım çünkü azalma olur ama 28 günde tamamen bitmesi gerek çünkü bittikten sonra insanlar daha çok çıkıcak dışarlara
Bir ölünde kurtulalım nedir bu yaaa!
Ölen ölsün kalan sağlar bizimdir. Dünyaya çivi çakacak gibi duruyorsunuz. Ölmemek için bu kadar direnmek savaşmak saçmalıktır.
Geçen hafta akrabalarımdan 12 kişide covid tespit edildi zincirleme kaza gibi birbirlerine bulaştırmışlar insanlarımız duyarsız kesinlikle tam kapanma olması gerekiyor.
Durumun farkına varmamak için particiligi görenler bu akparti chp durumu değildir yakininizi kaybedene kadar istediğinizi söylersiniz ama ya yakınınıza bisey olursa ne yapacaksınız herkes aklı basında davranmalı mevzu parti değil insan hayatı. Maske olmasın diyenler sevdiklerimin katilidir diyebilmeliyiz .
tam kapatma mı :)))))))))
bunu pandeminin baslarında bile yapamayan bu hukumet kasa tamtakır bosken hangi ekonomi ile bu insanlara birde ramazanda evinde bakacak :)
komik olmasinlar :)
Oyle bisi olmucak kongrelere cenazelere misafirliklere gidenlerin acisini bizden çıkartamazlar 1 yıldır evdeyim oyle bisi olursa ilk ben disari çıkarım
Ramazan Ayı boyunca kapama olduğu taktirde kapalı kalan bütün şirketlerin ve çalışanların kazançlarını ve sigortalarını, hatta yol ve yemek paralarını devlet karşılayacaksa neden olmasın.
tam kapanma vs bize işlemez iki üç kurala bile uymayan ülke olarak buna da illla bahanemiz olurr pide vs alırız artık her gece
Tam kapanmaya gitmeliyiz ramazanda davetler, kalabalık iftar sofraları, hatimler derken yayılır gider.
Olabilir tabi ama bizim millet olarakta daha dikkat etmemiz lazım. Çoğu kişi artık korona yokmuş gibi davranıyor
Tam kapanma kongre üyelerinide kapsıycaksa evet yasaklar gelmeli çünkü normalinde yasaklar bi tek normal vatandaşları kapsıyor
Diğer ülkeler bütün vatandaşlarını aşıladı. Virüsleri tamamen yok ettiler. Biz hala karantinadayız. Aşı lazım aşı.
28 gün karantina aşılama ile birlikte harika sonuçlar doğurur da aşıyı iftardan sonra olmak lazım o biraz sorun olur ama halledilir. Süper olurdu.
İnsanlarımız kurallara uysa zaten sorun olmayacak. Sığır sürüsü gibi hareket etmeye ne gerek var.
Neden Türkiye’de buna mecbur kalınıyor ki, öteki ülkeler tam kapanmaya gitmeden kurtuldu bu iletten. Çin bile..
Ülke tam kapanmaya girse bile bu millet o karara uymaz ki.
Biz söz dinleyen bir millet değiliz. İlla ki aksini yaparız.
Aslaaa.
Çin aylarca karantina da kaldı da ne fayda gördü?
İnsanlar boşuna işinden gücünden olur