AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
428Cevap
Bu konuda uzman kimler Türkiye kötünün iyisini yaşarken kıza zamanda neler oldu da bu hale geldi diye sorgulayan yok.
Birileri de çıkmış hala vatandaşa yalan söylüyor, adamlarda yalan söyleyecek yalan da kalmadı.
ÖNEMLİ BİLGİ : İnsan metabolizması taş ile beslenememektedir.
Lazım ama maske mevzusundaki gibi yapmasınlar ihtiyaçlar için sağlam bi tedarik olayı yapmaları şart...
tam kapanma ile temaslar bitecek. virüs insanlar arası trafikte olmayacak. hollanda almanya kapanıyor. tam kapanma olmaz ise süreç uzar.
Olayların başından beri yarım kapanma ve yüksek ve uygulanan cezalar olsaydı bence daha iyi olacaktı durumlar. Durumu yönetemediler.
Bu ekonomiyle mi :)
Bu önlemlerme mi ayrıca, kaç kişi aşılandı da böyle bir karar düşünülebilir?
Olmaz diye düşünüyorum.
Kapanma olması gerekiyor ama herkesin hali içler acısı. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık nasıl olucak böyle bilmiyorum.
Bu hastalığın ne olduğu belli değil artık. Tam kapanma anlamsız bana göre malesef olan halka oluyor...
tabiki olmalı dün camiler tıklım tıklımdı. kongreler vs. bizim insanımız güzellikten anlamıyor yasak lazım
Kimse samimi değil!
Pandemi başlangıcından bu yana1 yılı geçiyor , Ya 1 ay doğru dürüst çıkma yasak gelsin, Ya da maskeler insin, yasaklar bitsin!
6 aylık kapanma koronanın kalbine hançer saplar. 6 ay tam kapanma istiyoruz
28 gün bir de, 28 gün sonra filmdeki gibi. Aslında iyi olur ama esnaf bu durumda kan ağlar. Onları da düşünmek lazım.
Evet girmeli. Ama karantina bittikten sonra felaketin bizi bekliyor olacağını da akıldan çıkarmamalı.
Belki bunu yani kapanmayı millet hakediyor...
Fakat bir de işin ekonomik boyutu var...
Kısacası iyi hesap edilmeli...
havaların duzeldıgı yok ksanket:D donuyoruz. corona ıle ramazanı birleştirmeyi de dogru bulmuyorum acıkcası. benim düşüncem tam kapanmaya gerek yok
Bence gerek yok var kapanalım 28 gün yapacak bişey yok. Sıkıntı çekiyoruz ama kimse kurallara uymuyor
Bence girmeli vakalar gereksiz bir şekilde artmaya devam ediyor tedbir felan kalmadı en iyisi Tam bi kapanma
Vaka az iken tam kapanma olmalıydı artınca değil , zamanında gerekli önlemi almayıp artınca kafaların çalışması biraz saçma ve geç bi önlem
"Önlemlerimi aldığımız sürece tam kapanmaya gerek yok." Anket seçeneğine bak cem yılmaz esprilerinden daha komik. Bunca zaman önlem almıyor muyduk yani Allah Allah. Vakalar fırladı tekrar kapanma olmadan toparlanma olmaz
Her hafta sonu kapatacaklarını ramazan ayında tamamen kapatsınlar üç hafta ben razıyım yeterki bu virüsten kurtulalım
Tam kapanmalıyız ama buna Ramazan bayramı da dahil olmalı çünkü milletimiz misafirliğe gitmeye bayılıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
kesinlikle kapanmalı. Gerçi bizim gerizekalılar geçmiş olsuna gidiyor ya... neyse. Beyin yakan bir durum
Başta cumhurbaşkanı uymaz. Onun için gerek yok tedbirlere uyanlar var uymayanlarda cezalandır para cezası yerine hapis cezası uygulansın.
Daha önce de artmıştı ve geçen ramazan tam kapanma olmamıştı. Ancak yeniden tedbirlerin gelmesi gerekir. ( İllerin renk durumlarına göre)
Ayrıca vaka sayılarının artmasının en temel sebebi; illerin renk durumlarının haftalardır güncellenmemesi.
Ya tam kapansın şu 28 günde korona uçup gitsin bir daha da karantina olmasin yeter valla bıktık evde.
Geçen bayramlarda yasaklar olmasına rağmen bizim sitedeki insanlara misafir yine geldi. Yasaklara uymayanlar her türlü uymuyor.
28 14’ün 2 katı...
nasılda hemen anladım...
kuluçka dönemi 14-22 gün arası diye falandır herhalde
Tabikide kapanma olmalı ! Türkiyenin halini görüyoruz bitmeyecek bu vakalar yoksa! Şöyle 1 ay kapansak fena mı? Kendimize geliriz
Koronadan korunucaz derken psikolojimiz çökücek sonrasında fiziksel sağlığımızı başka yönden kaybedicez.
Tam kapanma lazım, çünkü iftar buluşmaları olacak oturmalar olacak... Bayrama kadar düzelmek istiyorsak kapanma şart
Bence tam kapanabilir. İnsanlar bu süreçte yemek sepeti getir gibi uygulamalardan alışveriş yapabilirler
Evet, corona vakaları arttığı için tam kapanma bize lazım da bunun için esnafları düşünüyorlar mı acaba?
Tam kapanma şart lakin bayram sonrası tablo yine aynı olcak kapanmak bir nebze rahatlatır hem sağlıklı ramazan geçiririz
kesinlikleee ya bu virüs bitmez yoksa imkansız zaten bitmesi 1 yıl boyunca gerekli ihtiyaçlar sağlanıp tam kapanmaya gidilmeliydi
önümden maskesiz geçip öKSüren herifleri görünce bence geç bile kaldık diyorum çünkü iflah olmuyorlar
KS anladık reklam yapıcan da ö k sürmek dedim ö k sürmek şhgfklhkşghf hemen büyük yaaz
Akapeliler kurallara uysun hiçbir tedbir gerekmez tabi önce imamları kurallara uyup osurmasın ki cemaati s*çmasın
Tam kapanma kesinlikle şart ki ramazanda zaten millet dışarı çıkmak istemez dışarı çıkan sayısı çok az olur ama tam kapanma da gelirse harika olur
Kesinlikle tam kapanma şart. İlk günler de ki gibi ramazan ayı boyunca kapanırsak gelecek adına güzel adım atmış oluruz.
Insanlarin piskolojisine cok kotu etki etmeye basliyor bu karantinalar, eve kapanmalar falan. Sonumuz hayirli olsun...
Girsin girecekse girmeyecekse komple normale dönelim bi zahmet uçuşlar niye iptal olmuyor elini kolunu sallayan giriyoken korona yok ama kafeler de restoran da korona var çok saçma
Ne fark eder, zaten evden rahat rahat çıkamıyoruz ki eskisi gibi değiliz. O günleri şimdi daha da fazla özleyeceğiz.
28 Gün tam kapanma asla mümkün olmaz. Masraflarını karşılamamız gereken koca bir saray ve dünya liderimiz var.
Bizim millete ne yaparsan yap fayda etmez.
Rahat durmaz yine çıkar dışarı, kendine virüsü bulaştırır evine getirir..
Bazı insanlarda akıl olmazsa neylesin fikir,
Bu sitede aksini düşünen çok fikirsiz var...
Artık bununla yaşamayı öğrenmeliyiz normallesmeliyiz
Korona dediğin bu yılın grip virüsü...
İşyerleri kan ağlamasın artık
Dayı bu virüs öldürüyor
@Sanalmüptezel zatürre ölümlerini bir araştır...
Sizce böyle bi ülkede kapatılırmı?
Ekonomi durumumuz çökük tamamen, insanların sağlığı devlet gözü önünde alt safhada
ben böyle ülkenin içine tüküreyim
saçma sapan kararlar gündeme geliyor
Evet, corona vakaları arttığı için tam kapanma bize lazım.
Piyasa çöksün mü isteniyor? Türkiye bunu kaldıramaz. Saçma. Herkes dikkat etmeli. Kapanma olmaz.
Bizde Tam kapanmaya girioruz herkes girsin ve bitsin artik bu cileee🙄
Sadece zenginlere kısıtlama getirsinler yeter. Zaten varlıkları var, önlem almıyorlar, partilere barlara clublara gidiyorlar.
Babasının parasıyla saltanat yaşayanlar tam kapanma diyor belli ki.
Başka türlü arınamayacağız gibi görünüyor. Bitsin artık. İnsanlarda rahatla orucunu tutar.
Zaten kapatamazlar , iktidar en büyük kullandığı argümanı sunamaz. ramazandan faydalanamaz.
asıl bayram günlerinde de yasak olsun yoksa bizim milletimiz gene şapır şupur öpüşerek bayram kutlar
28 gün gibi bir kapanma bu ülkede olma ihtimali yok bence. Virüsten önce patronlar işçinin canını alacak zaten. Kapanma falan olmaz, ölen ölecek kalan kalacak. Allah herkesin yardımcısı olsun.
5 aydır iş yerim kapalı KÇÖ den yararlanıyorum oda bu ay bitiyor son tam kapanma olursa biz öldük bittik artık.
Bunları düşünen kim allah aşkına
Vaka sayıları arttığı için evet ana esnaf için hayır
Saraydaki adamlar miting yapsın olan bize olsun oh valla
Tsmazanda bence mantıklı girelim bir kere kaybederiz hergün kaybedeceğimize😂😂😂
Acaba türkıyede hangı önlemler alınıo ben cok merak edıyorum
Evet virüs arttı tam kapanma gerekli ( fırın ve marketler hariç )