Kocam beni Eltimle aldatıyor , neyapmalıyım?

Kocam beni eltimle aldatıyor, nasıl hareket etmeliyim? Oh my god Yetişin a dostlar, eltimin saçını başını yolasım var, kocamın ağbisine nasıl söyleyeceğim Karın seni benim kocamla aldatıyor diyemem ya.. Güzel olsa anlayacağım bildiğin Akrep Nalan, Whatsappta Minik kuşum seni çok özledim nezaman görüşüyoruz, Siyah straplezini giymeyi unutma yazmış, kafayı yemek üzereyim, bu nasıl mide🤢🤢
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz Empati yapın, Başınıza böyle birşey gelse gidip söyleyebilecekmisiniz? Sanal ya ohhhhhh bol keseden sallayın tabi. Yok eğer cidden dediğiniz gibiyseniz, vahhhhhhh ki İnsanlığın geldiği hale. Yok sende onun kocasıyla aldat, Ağbisiyle mi? oha çüş yanı..! Siz öylemi yapacaksınız? Git kocasına söyle.. Yok artık? Bir kadın cinayeti daha yaşandı.. Ağbi kardeşini vurdu.. manşetleri atılsın diye mi gidip söylim? Biraz Beyninizi çalıştırın yorum yaparken.
Güncellemeler
+1 yıl
Boşanacağımı söyledim herşeyi bildiğimi söyledim dayak yedim iftira ediyormuşum diye yengesiymiş o nasıl öyle birşey düşünebilirmişim, ağbısı duyarsa kalbine inermiş. Sanki aldatan benim , böyle Adamları hakketden 7/24 başkasıyla aldatacaksın ben onu anladım.
Kocam beni Eltimle aldatıyor , neyapmalıyım?