Ona güvenim azaldı.
Kocam beni̇ aldatıyor ne yapmalıyım?
Ona güvenim azaldı.
Hamile olman sıkıntı. Önce bir konuşmayı dene ama olmazsa bırak gitsin. Devam etmen çocuğunun babasız kalmamasını sağlar ama ikinize birçok zararı da dokunur. Başkasından da çocuğunun olmayacağı ne mâlum? Kendini ezdirme, imkânın varsa çocuğuna da bakarsın kendine de. Bu adamla devam etmek sana sadece zarar verir.
Hayatımda en korktuğum şey ihanete uğramak. Çünkü annem ihanete uğradı ve babasız büyüdüm. Allah kimseye bunu yaşatmasın. Hele çocuğun varken daha da zor. Böyle bir durumda ben ne yapardım emin değilim. İnsan sevdiği, güvendiği adama şans vermek istiyor. Ama adam o kadar pişkinki hem bir taraftan çekirdek aile kurarken bir yandan dostuyla vakit geçiriyor. Ben bu aşağılık zihniyeti, vicdan yoksunluğunu anlamıyorum. Senin doğacak tertemiz bir bebeğin var, eşin evde bekliyor. Yemeğini, temizliğini yapıyor. Sana sadık kalıyor. Allahım böylelerini ıslah etsin. En azından bu durumu farkedebilmişsin. Bir de seni böyle salak yerine koymaları ne kadar kötü. Belki o kız evli olduğunu bilmiyor. Burda öncelikli sorun senin kocan. Belki konuşmayı deneyebilirsin ama ben bu pişkinlikten anlıyorum ki adamda en ufak pişmanlık yok. Kolay kolay düzelebileceğini de sanmıyorum. Beni annem tek başına büyüttü. Babasız büyümek elbette çok zor. Bir yanın ister istemez eksik kalıyor. Ama annem çok güçlüydü ve ayaklarının üstünde dimdik durdu. Büyütmek için her şeyi yaptı. Her fedakarlığı yaptı. O iğrenç adamın hizmetini yapmana, onu evde beklemine gönlüm razı gelmiyor. Allah yardımcın olsun. Umarım bir çıkar yol bulursun.
Buraya sormak yerine dava açmamanızın sebebini hamileliğinizden dolayı duygusallığınıza bağlıyorum. Sürekli bağırıp çağıran, aldatan bir baba ile çocuğunuz büyümek istemeyecektir. Çünkü evinizde huzur olmayacak sürekli gerginlik olacak. Pişman olsa bile devam edeceğini düşünüyorum ben. Ayrılın
Maalesef yanlışlarını yalanla kspask istemiş, ustelik bahane hamilelik ve kesinlikle cok sacma bir mazeret , seviyorum dedigin insan sana dünyanın en guzel hediyesini vermek icin hazirlanırken ve onca yüke sanciya sikintiya dayansın bunun yanında sözde kocasina ve evine baksın, kusura bakmasın kimse ama insan baska bir yere bskmaya dusunmeye utanır ve sevdiginin etrafinda pervane olur yaa. Yaziklar olsun ki, bahanesi hamilelik yalan koskoca bir yalan, nefsime uydum, gözüm dışardaydı demiyorda hamilelik diyor. Yazık. Abicim sabırlı ol gözlemle , sıkıntılar yasayacak olursan kavga dövüş durumlarına zemin etkisi oluşturma. Kocan sana donecektir umidim bu yonde fakat düşük ihtimal tersi olursa da , yspacak teksey dik. durusunu bozma.. azimli ol. Güçlü bir kadın güçlü bir anne ol.
Cevap
73Cevap
Bence affetmeyin, ben eşinizi samimi bulmuyorum, hamileyken ayrılmakta zor. Ondan bir parçayı taşıyıp ondan ayrılmak zor. Acele karar vermeyin boşanmak konusunda. Doğum yapana kadar boşanmayın bence. Siz bir can taşıyorsunuz içinizde. Onun için önce kendinize değer verin. Aldatan kendini aldatır. Aldatan aldatılır, hiç kendinizi üzmeyin, üzülmeyin. Önemli olan çocuğunuzu sağlıcakla dünyaya getirmeniz. Sadece çocuğunuzu düşünün, evet zor ama rahat, mutlu bir hamilelik geçirmeye çalışın. Sağlıklı, mutlu bir yavrunuz olur inşAllah. Rabbim kolay doğum nasip etsin. Unutmayın siz çok degerlisiniz 🌺
Boşanma davasi actim. Bebegimi dusunuyorum. Hic uzgun de degil. hep gizli gizli telefonda konusuyo. Korona olaylari bitsin ayrilicaz
Merhaba,
İhanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir, affedilmemelidir!
Bir kez ihanet eden yine ihanet edecektir..
Ben affetmem. Siz bilirsiniz...
Çok zor durumdasın evet ama sakin kafayla düşünelim önce. Şu an ortada sadece sen yoksun, doğmamış bir bebek var. Evet öyle kişiliksiz bir erkeğe kimsenin tahammülü olamaz ki seninde yoktur ama şu anlık sabret.
Bilmiyormuş gibi davran. Eğerki evin giderlerini karşılıyorsa tek sıkıntı buysa çocuk büyüyene kadar bilmiyormuş gibi davran. Çünkü şu an ayrılsanda bu durumundan daha güzel bir hayatın olmayacak. Sonuçta ailene muhtaç olacaksın illaki. Sadece sabret.
Şuaralar bana bağırıp duruyor. Oğluma birşey olacak diye korkuyorum. Beni sevmediğini düşünüyorum.
Yuh yani neler yapmış hala daha affedeyim mi diyorsun. Boşan tabiki ailene söyle şikayetci ol hatta zina davası aç . ne pislik erkekler var nerden buluyorsunuz bunları. insan karısını engeller başkasıyla resim atar mı ya salak adam. o kadinada bosanicam falan diye kandiriyordur eminim yoksa ne diye insan karisini engelleyip tek gecelik ilişki yasadigi biriyle resim paylaşır
boşanma davasi actim uzuldugunu hissetmedim hep gizlice telefonda konusuyo. ben sadece oglumu dusunuyorum
Ayrıl hemen. Gizli saklı bişey olsa neyse dicem. Sizi sonra ararım ne demek. İyice yüzsüzleşmiş. Sen buna yüz vermişsin bu hale gelmiş. Aldatırken korkmuyor bile. Hemen valizini al ve babanın evine git. Ama önce bunları kayıt altına al. Mahkemede boşa. Çocuğun velayetini al ve gösterme. Nafakanı tazminatını da al. Defolsun gitsin ahlaksız. Millet karısı hamileyken yanından ayrılmıyor. Bu bir de aldatıyor utanmaz... çok sinirlendim şu an.
Bebeğimi düşünüyorum. Yoksa onu hemen boşarım. İlk evlendiğimizde beni çok seviyordu. Ama artık hiç öpmüyor, sarılmıyor. Gecen canım erik çekti. Almadı ne gerek var almaya başka meyveyle idare et dedi. Hamileliğimin ilk zamanları Bana karşı çok ilgiliydi. Ne istesem alırdı. Artık bana bağırıp duruyor.
Çocuk görse babasının başka kadınlarla fingirdediğini bunu istemez zaten. Gizli saklı bişey olsa pişman olsa tamam diycem de. Bunun ki ahlaksızlığın dibi artık...
Oha ya bide 1 senelik evlisiniz 1 senede bunu yapan neler neler yapar yemin ederim ben olsam aldattığı ile ilgili çaktırmadan delil toplarım sonra delillerle beraber Savcılığa gidip dava açarım nafakada alırsın çocugunuda sana verirler kendine yeni bir hayat kurarsın abi sen hamilesin senle ilgilenmesi lazımken aldatmak nedir oha yani şok oldum yazık yaaa kesinlikle boşan derim
Bence ayrılmalısın çünkü bunaranızda ılerleyen zamanda sorun olcak çocugum ıcın deme hergun tartışılan annesını aldatan bır baba ve buna zamanla tahammıl edemeyen bır anneyle buyuycegıne en azından anlaşadık ve ayrıldık dıyerek ıkı farklı ebebeynle buyumesı mantıklı olan
Asla affetme tek seferlık bır sey olsa ya da bır ılıskısı olmasa gızlı gızlı telefonda konuşmaz ya da snı ınstgmdan sılmez gıder tek sefer bırıyle yatar ve bıter sevgılısı var tek gecelık yattı bır kız degıl
Al karşına konuş durumu anlat eğer bu işleri bırakmazsan seninle boşanacağım diye ona göre bir karar ver malum çocuk var çocuk olmasa direkt boşa derdim ama o sabiye yazık günah
Zaten şu aralar bana bağırıp duruyo konuşucam ama sert bir tepki vermesinden korkuyorum.
fake hesapla eşine istek attın kabul etmesini sağla öyle fotoğrafları tekrar hikayesinde paylaştığında ekran görüntüsü al delil olarak sun ki kesin olsun
yoksa elinde bir şey olmadan davranırsan fikrini değiştirebilir senin ve aldatıp aldatmadığını net bilemezsin delilleri topla gözüne sok aç ağzını saydır.
Doğuma kadar it gibi süründür peşinde doğumdan sonra da hesabını kes.
Lisedeyken bir coğrafya hocam vardı “Aldatma ili bacak arasında olmaz sadece, aldatma kafada başlar” derdi hamilelik veyahut başka bir sebep cinsel hayatınızda engel olduysa bekleyecek abi açıklaması yok bence. kafada yapmayı kabullenmiş zaten işini gördükten sonrada yok öyle yok böyle bırak bu ayakları kardeş kalkanın imanı olmaz ablacım yol ver ileride tekrar eder diyemem ama yüksek ihtimal yani bunun düşüncesi bile yer bitirir insanı.
Bebeğe üzülüyorum babası ve annesi ayrılacak diye ama böyle birine tahammül edemezsin. Ayrılmalısın. Kendine eziyet çektirmeden bitir bu evliliği
Bebeğim olmasa ayrılırım. Ama oğluma üzülüyorum.
Sana iyi bir eş olamayan insan oğluna babalığı hiç yapamaz
Affetme. Bir kez yapan bir daha yapar
Yeme bunları
Kendine hiç saygın yok mu?
Sana bu pisliği yapan insanla aynı evde olmak sana normal mi geliyor?
Kendine bunu yakıştırıyosan sorun yok
Asla affetme 9 ay uckuruna sahip cikamiyorsa defolsun gitsin sen bebek derdine duserken o uckur derdine dusmus. Bosan bir yapan hep yapar babam, amcam, enistem, dayim... Esini aldatan erkkler hic degismez 2 cocukla da aldatir 4 cocuklada hamilelik doneminde de olsan normal de olsan. Uckurunu kime cozdurduyse onla takilsin.
her erkek bunu yapıyor hemen hemene bence yuvanı yıkma kocana sahip çık ve ona bunu neden yaptığını açık açık sor niyetinin ne olduğunu anla eğer ilerde daha kötü olacağına ihtimal veriyorsan ayrıl gitsin seni terkedeip başkası ile kaçacaksa mesela ayrılmanı öneririm, ama geçiçi hevesler için bunu yapıyorsa bence yuvanı dağıtma ama onu pişman edicek vijdanını sızlatacak karnındaki çocuğu hatırlat
Ona çok öfkeliyim. Sadece bebeğimi düşünüyorum. Bebeğim olmasa ayrılırım. Ama bebeğim var ve ne yapacağımı bilmiyorum. Beni dinlemiyor bile. Normalde beni öperdi, bana sarılırdı. Artık onun beni sevmediğini düşünüyorum.
Zaten şu aralar bana bağırıp duruyor. Oğluma bişey olacak diye korkuyorum.
Bu soruyu aynanın karşısına geç ve kendine sor; ben buna tahammül edecek kadar güçlü müyüm?
-Eşim bana dokunduğunda veya ben onun elini tuttuğumda neler hissederim?
-Ve o kadın geçici bir heves mi?
Önce bunları yanıtla, cevabın evetse savaşmayı dene, ayrıca açık açık konuş bunu onunla... 🌺
Kendi maddi durumun bebek büyütecek kadar yeterliyse, uzak tut bebekten eşini anlasın değerini bir süre.
Evet ayrılmalısın şayet ayrılmak istemiyorsan otur düşün ne eksik neden başkalarına gidiyor olabilir bakımsız mısın konuşman mı düzgün değil ne biliyim bir sürü sebebi olabilir kendini düzelt geri kazanmaya çalış
Pusta bak ya belki aldatmıyordur senden sakladığı gizli başka bişe vardır
Aldatıyor diye düşünüyorum. Normalde bana hiç bağırmazdı. Artık beni çok üzüyor. Eskisi gibi sarılıp öpmüyor.
Peki ona sordunmu neden engellediğini. Filan ne tepki. Verdi ne dedi
Aldatma boşanmak için mazeret olarak sayilabilidgi için daha açarsan tek calsede boşanırsın. Boşanmak yerine kabullenmeyide seçebilirsin tamamen sana bağlı bir olgu. Ayrılmak zorunda değilsin devam etmek zorundada değilsin nasıl iyi hissediyorsan öyle yap
Sorunun gerçek olduğunu varsayarak , aldatıldığını bildiğin halde devam ettiğin bir evlilikte , yaşadığın her türlü acıdan sen sorumlusun
Ya ne guzelde. kendini kendini affettiriyor hamile. oldugun icin baskasi ile. sexs yaptim cok sacma ya hamile. bile. olsan biraz sevismeniz. bile. yeterli ben esimin hamile. oldugu donemlerde hep bunu yaptim genede sen bilirsin birsey diyemem karar senin
hahaha instagramdan engelleyip ismiyle hitap etmek nedir :D ne günlere kaldık sende eminim kabul edip devam edeceksin sebebi de çocuk Türkiye'de döngü hep aynı
Ya bende böylelerine tutuluyorum ulan lavuk çoluk çocuğa karışmışsın hala niye gözün dışarıda. Yarın öbürgün elden ayaktan düşsen karın yardımcı olacak sana o para yedirdiğin karılar yüzüne bile bakmaz yazık be
Sorunun başında 3 aylık hamilesin soru biterken 4 buçuk olmuş?
Anlatırken 1,5 ay geçmiş 😊
@Ardakaradeniz galiba
Önce aileni ara durumu anlat kızım gel biz sanada çocuğunada sahip çıkarız derse eşyalarını topla ailenin evine dön o gelmeden sonrada bir mesaj at orspu ççğu seni terkettim mahkemede görüşürüz yaz. Aynı bunu yaz. Bir daha çocuğunun yüzünüde göremeyeceksin hadi sktr git şimdi yaz. Yaw tekmeyi basmayı bilseniz bunları mum edersiniz.
Bebeğim için ayrılmıyorum yalanlarınıda geç yutmam ben onları. O heriften baba olur mu? Bari deki köpek gibi seviyorum boynuzları takıp gezmeye razıyım de. Üf sizden ne köy olur ne kasaba
Pişman filan değil o do. muz. . ckü düşsün Allah blasını versin onun.. ne sana ne ona hiç bişey olmaz ağlar geçersin olan çocuklara oluyor
Boşan ablam degerin yoksa gözünde koy ver popona kendine bu eziyeti yapma ama bunları kanıtlarıyla elinde tut boşanma sürecin daha hızlı ve tazminat hakkının doğmasına nafaka nın üst limitde kal adına neden olur
Bebek için falan bunları göz ardı etme sana yapılan bir hakaret bu yine de sen bilirsin lakin ben olsam ayrılırdım.
Dava aç ibneye, çocuğa bakamam dersen erkensr aldır ama bence ayrılmalısın arkandan durup ta enayi dedittirmek yerine
Ablacım tabiki dile kolay ayrıl demek ama ayrılmazsan daha çok üzülürsün. kendi ayaklarının üzerinde dur ve ayrıl. severek mı görücü usulü mü evlendiniz
Severek evlendik.
1 sene ye yakın
Senin kocan karaktersiz şerefsizin teki ayrıl ondan hiç durma, vermeyede kalkma.
Yalan söylüyor hamilelikte 6. Ay'a kadar cinsel ilişkiye girilebiliyor ki girmeseniz bile sabredip kendi kendini tatmin edebilir, yakaladığın için bahane uydurup durmuş seni etkilemek istemem ama bana karım böyle birsey yapsa direk boşardım ne hali varsa görsün.
Hayır aldatıyon bide çocuk yapıyon ne adamlar var ya kafasını sürt duvara
Detayını okuyamadım ama aldattıysa delillerini topla, davanı aç.
Abla çocuk olmasa ortada kalmazdın ya. Çokda gençsin allah göstermedin inşallah böylelerini. Ya bak üzmek istemem günahınıda almiyin ama kesin aldatıyo. Polise falan gitsene.
Sağol. Zaten bebeğim olmasa ayrılırım. Çok canımı yaktı. Son zamanlarda bağırıp duruyo zaten bana.
İnşallah sağol. Soracağım bu akşam.
İşte yine geldi o söz aklıma..
Erkek olmak doğuştan gelen bir alın yazısı olsada; Adam olmak herkese nasip olmuyor..
1 senelik evlisin çocugun olucak bu neyin hırsıdır arkadaş
Onu boşa. Ama keşke evlenmeden once nasil biri oldugunu anlayabilseydin iyice tanısaydin. Neyse. Senin kararın. Sen neyi uygun görüyorsan onu yap.
bebeğim olmasa direk ayrılırım.
Yahu zaten nafaka öder ortada çocuk olduğu için. Biraksana böyle bir kazığı hakkediyor kendisi. Yine de sen bilirsin güzelim
Dava aç boşan hamile halinle aldatan sözde adamdan hayır gelmez bu arada eline kanıtlar topla
yani bence çocuk olmasaydı ayrıl derdim de işin içine çocuklar falan girince iş karışıyo.. allah yardım etsin...
Sağol. Ben Şu an sadece bebeğimi düşünüyorum
Aldattığına dair somut bir kanıt bul sonra da direkt bir avukata başvur. Süründür o karaktersiz adamı, bir de hamileymişsin okuyunca mahvoldum. Güçlü dur ve dediğim gibi süründür o adamı.
Affetme seni kaybetmemek için yalan söylüyor sadece cinsellikten ibaret olsa kızla sürekli konuşmaz onu Instagramda paylaşmaz affetsen yine devam edicek aldatmaya sadece daha çok dikkat ederek
‘aldatmak hata değildir, kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez.’ ayrılma ihtimaliniz varsa ayrılın derim. muhakkak bunun devamı da gelir. o değilse bile bir başkasıyla yine aldatır.
sen bu görüşmeyi ve yazışmaları delil olarak sunarsın aynen baba evine 12 haftadan erkense hamilelik aldırabilirsin
aç davanı öğrensin mnk evladı
bebeğim olmasa boşanırım ama bilmiyorum. Şuanda balkonda sessizce birisi ile konuşuyor.
Durman hata direk bas boşanmayı. Ama şöyle bir şey de var? Mesleğin vs var mı? Ya da kendine bakacağın miktarda paran? Bunlar da önemli.
Normalde anaokulu öğretmeniyim ama hamile olduğum için çalışmıyorum. Bebeğimi düşünüyorum sadece. Kenarda birikmiş param var
Bence eşinin hata yaptığının anlaması gerek ve ayrılma belki çocuk doğunca hatasını anlamış olur. Bu siteden çok çevrendeki dostlarına danışman daha iyi olur bence
Çok üzüldüm gerçekten şimdiki evliliklerin hepsi böyle insan evlenmeye korkuyor ve bence hemen bitirmelisiniz.
Affet ama caktirmadan bir gozun ustunde olsun
Aldatirsa tekrar yuzune vurma belgele
Nafakani baglatip yolla ne b. k yiyosa yesin
Saçmalama ne demek hamilesin diye aldattım! Sana attığı boynuzu ispatla donuna kadar al kapı dışarı et.
Kesinlikle boşamalısın, bunu yapabilecek bir karaktersiz inan bunu tekrarlayacaktır. Eğer ailende sana destek çıkacaksa dava aç.
Hamile olmasan sende aldat ve boşan derdim. Ama hamilesin çek karşına konuş. Ama düzeleceğini sanmıyorum.
Ya ne konuşması kızım Kadın hamile daha 1 sene lik evliler ve kadını aldatıyor bunu yapanla ne konuşcaksın erkeklere böyle şans veriyorsunuz sonra size her b*Ku yapıyorlar
Bende hamile diye konuş dedim zaten. Yoksa yol ver gitsin derdim. Ama çocukla ne yapabilecek. Ben başımın çaresine bakabilirim diyorsa vursun tekmeyi.
@Prenseesgirll bu yazdığım sanaydı.
önce ispat et aldattığını kozlar elinde osun böyle bişey benim arakdaşımda yaşadı hacker arkadaşımz var telefonu hackledi kocasının bütün ayzışmaları herşeyi indirdi mahkemede adam hiç bir hak talep edemedi
soru ve cevabıı çok planlı gibi geldi herşey bir adna oldu bitti
Ayrıl resmen aldatıyor o kızında haberi yok demekki
Trol olduğu kesin cümle başlangıcından sonuna kadar 1.5 ay ne ara geçti 😂
2. sansı herkes hak eder evet ona 2. şansı ver mutluluklar.
Bırak kimi skerse sksin. Hergun kurufasulye yenmez.
Affetme. Bu aldatmaları kanıtla! Donuna kadar alırsın. Boşan!!!
Ya sen neyin kafasını yaşıyorsun bir 3 ay bir 4.5 ay... Ayrilmali miyim diye soruyorsun bide
Affet özür dilemis. Yuvayı kadın korur , istiraplida olsa bazan
Bunu kadın yapsa aynı şeyi söylemezseniz
@Kovaburcuu Söylenebilir. Fakat toplumsal gerçekler; kadının ortada kalma durumu, çevresel baskılar ve çocuğun durumu gözardı edilemez. Bu yüzyılın felsefesi olabilirlik temellidir. Birde şu var , farabiden, freuda ve günüzümüze kadar deneme-yanılma yolu ile hakikatlere dönüşmüş gerçekler vardır. Hakikatler üzerin de tartışma olmayacak , çağlara göre değişmeyen sosyolojik doğrulardır.
Bu doğru , kadın-erkek aldatmalarina yönelik olan; her erkek onuruna yetirmez elbet ama aldatanların pek çoğu aşık olmadan ilişkiye girebilirler günlük; Kadın da ise farklıdır genel kanı, kadın ancak birini gerçekten severse birlikte olur 'cinsel anlam da' söylene gelir.
Teoriler tartışılabilir elbet. Yukarda ki ilk yorumum da pek çoğuna göre sığ bir görüş olarak gelebilir.
Görüşüm şu, bu soruyu soran hanımın ve karnın daki bebeğin hayatı hakkın da en doğru kararı, vicdan ve diyalektik mantıktan uzaklaşmadan verecek olan kendisidir.
Toplumda ki yozlaşmanın erkekler üzerin de ki yoğun etkisinin de farkındayım, ispatı olmayan ben şuyum ben buyum demeden.
Sevgilerle akıl burcu.
Valla yazdıklarının yarısını okudum siz erkekler kendinizi bu teorilerle kandırın güven üzerine kurulan bir evliliği yıkın madem aldatacaksınız karşınızdaki insanın duygularını düşünün o bu ekonomik durum vs konusuna bişey diyemem hakikat doğru yol denektir ismim kova Burcu akıl Burcu değil akılda vermeyi sevmem
Buradada senin yazıklarını gördüm ve bir soru paylaştım bu durumda istersen sen de katıl
Herkesin iç yüzü böyle durumlarda ortaya çıkıyor insan önce kendini bilmeli kendisine saygısı olmalı erkek kadın farketmez doğru doğrudur herzaman yanlışlarda doğru olmaz umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir
@Kovaburcuu çatışmacı ruh haliyle bişeyleri çözemezsin. ya da yaşadığın travmalardan kaynaklı suçlayıcı refleksle bir yere varamassın. Ömrümce incitmeden yaşamayı şiar edindim. Söylediğim teori, varsayım , öngörü benim kişisel düşüncelerim değil.
Sadece kadınlar mı eziliyor?
Hassas kalplerin cehennemi bu dünya.
Herşeye rağmen yaşam en güzel hediye. Sen önce kendini affet, git soğuk bir duş al, kötücül düşünceleri zihninden arındır.
Amacım üstünlük kurmak da değil, ikidebir bana laf sokup ta durma.
İyi geceler.
Özür dilemiş miş skerken zevke gelmeyi biliyor ama insan küçük hatalar yapınca özür diler başka birini skince değil
@Buseaydin1234 yaa cvp vermiyim diyom sinirlerimi attırıyor böyle densiz konuşanlar. Naapsın kadın söyle bakalım , imkanı yoksa, bebekle, senin sığınma evlerinden haberin var mı?
Bu toplumun gerçeği aldatma. Şu kullandığın 'sikqmek' kelimeye bak!!!
Sen böyle mi goruyon kadın-erkek ilişkisini, veya aldatmayı?
Hep erkek mi suçlu?
Sen sütten çıkmış ak kaşıkmisın?
Şu konuşmanla ne kadınlara, ne erkeklere saygın olmadığı açık!
Bizde biliyoruz bazı hataların özür goturmeyecegini, toplumun kanayan yaralarını görmezden mi gelecez veya acı koşullarını?
1. cisi ben laf sokmadım üslubunun bazı yerleri iyi değildi
2. bu toplumun kanayan yarası dediğiniz şeyin sorunlusu da erkekler
Evlilikte çocukta bana ters ya zaten beni bırakmaz sığınma evlerine kalır erkek mantığı hep erkek mi suçlu diyor bide ebemmi aldatmış nerden kicinizi kurtarcaginiz düşünün anca toplumun geri kafalı algisindan banane tıp ilerledi kadin erkeksiz artık hamile kalabiliyor ve çocuk %100 kız doğuyor erkekler sktriip giderse mesut içinde yaşarız ne tecavüz eden olur nede sığınma evinde kalmasi gereken geceleri dışarı çıkamayan çocuklu anneler kalır!
@Buseaydin1234 @Buseaydin1234 Tıp ilerlemiyor sadece. Peki ilerleten kim , bilim insanları kim ağırlıklı? Erkekleri doğruranlar kim? Uslubunuz bile bozuk , suçlayıcılık , yaftalamak tek yaptığınız. Türkiyede istatistikler kadın-erkek aldatmakarını %50 üzerin de veriyor. Timsah kılıklı kadınlar yok mu? ya da kadınların niye çoğu gerçek sevenlere değilde serseri, zorba tiplere ram ediyorlar kendilerini?
Önce şunu bilmeniz gerek genetik olarak erkek-kadın birbirinden farklı mı, bişeyler ilerlerse veya yozlaşırsa kimse bundan müstesna değil.
Hayvanlarda da erkek-dişi var! Bu dünyayı yaşanma kılan salt kadın veya erkek değil, aidiyetlik ve sahuplenme duygularıdır, üstelik çoğu yerde kadın hegomanyası geçerlidir.
@Buseaydin1234 Sadece ortaya bir sav attım sizler gibi, dayatma olmadan. Deseydiniz , görüşünüze katılmıyorum şu nedenlerden ötürü diye, daha iyi olurdu.
Sanal ortam diye gerçeklikten kopmalımiyız?
Ben heryerde aynıyım, adım-sanım-tavrım, örnek olmalıyız her daim.
Üstelik, senli-benli umursadığım bişey değil, sadece bir teori olarak ortaya attığım söze karşı çatışmacı bir ruh hali sezdiğim için öyle dedim.
Evren'de teori, ilerisi hipotez, dahası kanundur bilimde; sosyoloji de ise çağlara göre değişmeyen gerçekliğe, hakikat denir.
Hormonlarını dizginleyen , erkeklerın bir kısmı bir zaman sonra durulur. Kadın da ise ikincil bir benlik vardır, analıkicgudusu karışık. Bu yüzden yazılı tarihten beridir kayda değer bir konumu olan kadın sayısı bir elin parmağını geçmez.
Bu eksiklik değil yüceliktir, çünki O ikincil etki insanlık aleminin varlık nedenidir. İşte bana göre hakikat budur , kişilere veya kitlelere göre değişmeyen.
Şöforluk örneği ise nerdeyse kult olmuş birşey, salt bana veya çevremdekilere göre söylenmiş bişey değil.
Bütün bu yazdıklarım da tartışılabilir elbet.
Savunduğum tek olgu bilgiden başka hiçbirşeye kutsallık adledilmemesi gerektiğidir. Birgün elbet insanoğlu yeteneklerini en üst düzeyde ortaya koyacaktır, ama gene de hakikatler yerli yerinde duracak. Derdimiz hak değil de, haklı çıkmak olursa çatışmadan kurtulamayız.
Saygılarımla.
Eğer kanitlarin kesinse otur konuş sonu uoksa bu işin ayrılmak en doğrusu.
Bir kere ihanet eden ileride de eder. Sakın alttan alma derim ama yine de size kalmis
Cocuk var şimdı ne desem yalan olur Allah kımseye yaşatmasın
Topla delilleri bosan inanma. da bundan sonra hiç ona ondan hayır gelmez
affetme yalan söylüyor
hamileyken aldatandan hayır gelmez bahanr-esi hamile olman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?