Altı yıldır evliyiz 2 çocuğumuz var çirkin bakımsız bir kadında değilim ama eşim sürekli geneleve gidiyor beni hep aldattı affettim ama artık yoruldum nasıl bırakabilir nefsime yenik düşüyorum diyip hediyeler alıp yalvarıyor bana bu 5 oldu sabrım kalmadı siz olsanız ne yapardınız
Cevabın nedir?
+1 yılEvde ayna varmı? Varsa karşısına geçip bir kendine bak, bu adam neden beni görmüyor? Acaba ona bunu yapmasına sebep olacak bir şekilde mi davranıyorum?
Kendini muhakeme et, durduk yerde hiçbir erkek gözünü dışarı dikmez bir arayışa girmez yapıyorsa eğer o adama o şeyleri yapmasına sebep olacak bir şeyler var, baya ezik bir karaktermişsin, kocanı da çağır burda okut bakalım paylaşımını oda gelsin burda fikirlerini yazsın ortaya, öyle tek taraflı hezeyan kusmak olmaz, bu hezeyanlarını buralara yazmak seni haklı çıkarmaz,
Belki de adamı öteliyorsun belkide başından savuyorsun, belkide sürekli bahane üretiyorsun isteklerine, aranızda s saygı sevgi kalmamışsa eğer birbirinizi kandırmanın anlamı yok uzatmanın anlamı yok, boşanın o zaman herkes kendi yoluna gitsin, önce dürüst erdemli adil olmalısın, kadın eşine kadınlığını yapmazsa göstermez se o adam rahat durmaz hiç kusura bakma ama dobrayım ve doğruları söyledim.01 Yorumla- +1 yıl
Üstelik genel eve gidiyor demişsin sorunun kaynağı asıl burada, erkekler kadınlar gibi değildir cinsel konularda bastıramaz kendini hiçbir erkek dayanamaz istek geldiğinde, geneleve giden adam açtır!!! Sende üstüne düşeni yapmamışsın boşuna burda kendini haklı çıkarmaya çalışma!!!
En İyi Cevaplar
+1 yılElin ayağın tutuyor çalışıyorsan ayrıl kocan artık sapıklık boyutuna gitmiş. Annen baban yaşıyorsa aran iyi ise annenle durumu görüş eskiden di o erkeğin hükmü yani eskiden eşinden ayrılan bayanlara kötü gözle bakıyorlardı aiesi bile kabullenmiyordu, dizini kır otur evinde bize laf getirme diye. Artık o devirler bitti maddi imkanların el veriyorsa mahkeme gidip boşanma davası aç tazminatta alırsın hiç değilse çoluğun çocuğun piskolojisi bozulmaz hergün ölene kadar bir kere öl
26 Yorumla
Soran+1 yılAçtım bir kere ama vazgeçirmeye çalıştı yemin etti çocuklarım için düzeleceğim dedi benim annem babamda boşandı çıkmazdayım küçükken evlendim cahillik yaptım kaçtım cezasını çekiyorım
- +1 yıl
Ya kardeş alışmış popo tuman tutmaz yol yakınken işler daha karışmadan gel kır şu zinciri, İş güç durumun nasıl çocuk lar kaç yaşlarında kız erkek
Soran+1 yılÇalışmıyorum okumadım çocuklar biri uç yasında diğeri daha 8 aylık yeni
- +1 yıl
Ya kardeş bu işin sonu yok yol yakınken iş güç bul köyde mi şehir demi yaşıyorsun iş imkanları nelerdir biraz araştır kendi ayaklarının üzerinde dur. Çocuklarında küçük kocan nato kafa nato mermer herhalde seviyor musun hala başka kadınları koynuna aldığı halde bak o çocuklarda sıkıntı çeker ilerde
Soran+1 yılİstanbul’da yasıyorum iki çocukla çalışmak zor Benim için bakacak kimse de YÖK eşime bağlıyım o olmasa kimsem yok zaten annem babam boşandı çalışıyorlar kimsenin kimseye hayrı YÖK
- +1 yıl
Bak ne güzel koca şehirde yaşıyorsun bir bayan olarak anlıyorum zor bir durum ama kendin bilirsin ayaklarının üzerinde durana kadar kalırsın ama hep için içini yer. Kendin bilirsin tehdit ettin mi ben böyle birşey yapsam kabullenir misin diye eğer bir kere daha görür duyarsam inan buna çok pişman olursun gibi
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Herkesin mizacı farklı, sen affedersin ben bir şekilde bir yolunu bulur onu öldürürüm.
Bazı kadınlar fikir alsa bile bu duruma devam eder çünkü para statü gibi şeyler önemli.
Sen ne istiyorsun peki? kendine bunu sorduğunda verdiğin cevap aslında istediğindir.00 Yorumla
Kocan seni aldatmişsa bu onun hatasi , eger kocan seni tekrar tekrar aldatmişsa bu senin hatan. umarim ne dedigimi anlamişsindir. Yaptığı çok yanlış bu hatasinin farkında degil. ben olsam asla kabul etmezdim böyle bir şeyi. Sen nasıl göezden gelip affediyorsun?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
132Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
+1 yılGadasi eşin yoldan çıkmış genelevde bahane
00 Yorumla Aldatmanın hiçbir bahanesi nedeni olamaz olmamalıda. Olaya birde şu açıdan bakmak gerek onu yatakta mutlu edemiyomusun veya eksik olduğun yanlarınmı var veya onun istediği ana sana söyliyemediği şeylermi var bunların cevabı var mı sende? Keyfi olarak yapıp nede olsa affediyor diyosa boşıycajsın veya allaha havale et. Ama önce kendini ve ikinizi sorgula olaya öyle yaklaşmsk gerek.
00 Yorumla
+1 yılAyrılmanı tavsiye ederim ancak bir işin var mı daha doğrusu bir gelirin var mı çünkü çocukların biri sende kalır o gelir sana yetmeyebilir ayrıca nafaka alacaksın ancak ne kadar nafaka verecekleri belli değil bu arada tek eşliliğe karşı ise evlenmeseydi o da ne saçma bir düşünce tarzıdır bu aldatıp aldatıp affet demek :D Sana tavsiyem dediğim gibi ayrılın çocuğuna bakabilecek güçtesin diye tahmin ediyorum önünde uzun bir hayat var kendine eziyet etmeye değmez
00 Yorumla
+1 yılAynı böyle tanidigim vardi bitane arkadaş evli esi evde kiran okurken kariya gidiyodu pc direk arkadasligi bitirdim ben babana ailene sole bacim git dava acin bosan cocuk yoksa ne mutlu cocuk varsa yanina al baba sevgisinden mahrum kalsada yine hayatini kur onaan gbi biriyle bence...
00 Yorumla
+1 yılSureklı hediyeler alıp sizi sızı kandırmayı başarıyorsa yenık düşüyorsunuz demektir hanfendi cunku bır erkeğe bır kere bu şansı verirsen bir daha engel olamazsın önüne geçemezsin hedıye kabulü yapamayacaksın ve bır kere sırtını döneceksin oda anlayacak tavır koyduğunu sen ona seni kaybetme korkusunu ona vereceksin bunu ona hıssettireceksın aksi takdirde bu sureklı yapar nasıl olsa ne yaparsam yapayım zaten kandırıp ıkna ediyorum kafasında olur ben aldatılmanın sonu olmaz guzel kadın
01 Yorumla- +1 yıl
Yorumla baktım soyle bir de herkez boş boş boşan demiş bir yuva kurmak yuva yıkmak onlara cocuk oyuncağı galıba demesi Kolay ama kimse kimsenin şartlarını bilmez anlamaz herkese dışardan kolay söylemesi herseyı once olurundan bakacaksın olmazsa bunlar düşünülür sen milletin ne dediğine bakma ben ailesiz annesız babasız büyüdüm bilirim yuvazsızlıgı 😭😭
- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1 kere bile affetmek yanlışken sen bu çıtayı yükseltip zaten hatayı yapmışsın. Adam anlamış seni. Nasıl olsa birşey olmaz ben yoluma devam edeyim mantığı. Artık ya bu deveyi gutmek, yapabiliyorsan razı olup oturmak, ya da bitirmen lazım. Karar senin
02 Yorumla- +1 yıl
Şahsına münhasır bir yorum olmuş, gayet güzel.
- +1 yıl
@YakışıklıveCentilmen teşekkür ederim. Gerçekleri görmek lazım 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAl karşına otur konuş. Benim genelevdeki kadınlardan eksiğim nedir? Neden gidiyorsun diye sor. Eşinin cinsel isteklerini yerine getir ki dışarı gitmeye bahanesi olmasın. Ama senden normal kadın erkek ilişkisi dışında şeyler istiyorsa ve böyle devam edecekse mahkemeye delillerini sun ve boşan. O adam sana değer vermiyor. O kadınlar ne kadar kontrol edilse de herkesle yattıkları için sana da hastalık bulaştırır kocan. Yapma.
00 Yorumla Kesinlikle ayrıl
Bana gelipde şakın çoçukların için ayrılmıyorum deme eğer sen kendini değil çocuklarını düşünüyo olsaydın böyle bir adamla değil birlikte olmak aynı ortamda bile bulunmaman lazım aldatan adam herşeyi yapar çoçuklarına sahip çık dik dur suç sende değil suç o şerefsizde00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo hep aldatır. Ben olsam onunla ilişkiyi kerserdim cinsel anlamda. Derdim neydi belirsiz insanlar ilişki yaşıyorsun aids midir hepatit midir nedir bilmem banda bulaştırmana müsade etmem. Git bu tetkiklerini yap ve asla bir daha girmeyeceğine ait yemin et yoksa seninle asla yatmam de. Testlerde hem onun sağlıklı olduğunu hemde bir caza mahiyetinde olması için yeterli olacaktır şimdilik. Lakin yok diyecektir sende yatma. ileri giderse terk et evi kalsın orospularıyla baş başa
00 Yorumla
+1 yılayrılıcan o zaman yapıcak bişey yok zaten geneleve gidiyosa bir erkek mutsuzdur
00 Yorumla
+1 yılSiz kadınlarınızı yapıyorsanız Neden böyle bir şey yapsın Olan çocuklara oluyor boşanmış olsanız acının çocuklar çekecek katlanmış olsanız Siz çekeceksiniz gerçekten ben bile kararsız kaldım Gerçekten çok üzülüyorum teşekkür ederim
00 YorumlaNeden affediyorsun ki? Boşan gitsin. Biliyorum çocuklarda var onlar ne olacak diye düşünüyorsun ama mutsuz bir ailede olmaktansa senin sevginle büyümeleri daha iyi. Aldatan taraf kadın da olsa erkek te olsa terk edilmelidir bence
00 Yorumlaİçinde bulunduğunuz durum büyük ölçüde ruh sağlığınızın bozulmasına yol açacaktır. Doğal olarak buda çocuklarınızı etkileyecektir. Kendi sağlığınız ve çocuklarınızın sağlığı için ilişkinizi yeniden gözden geçirmenizi öneririm.
00 Yorumla
+1 yılGeneleve gitmek nedir arkadaş bu nasıl yokluk. Ben bile eşim evde yokken öyle bir girişimde bulunmuyorum. Olursa normal bir vatandaş yaparım ama genel eve gidecek kadar düşmek nedir. Bayan sen de gel benimle konuş.
00 Yorumla
+1 yılGeneleve birde?
Oradan nasıl haberin oluyor? Huylu huyundan vazgeçmez bence... bırak da geneleve gitsin... ya da azıcık renk kat cinsel hayatınıza... yaratıcı ol, yeni şeyler yap...02 Yorumla
Soran+1 yılTakip ediyorum onu ve kendisi de itiraf etti zaten cinsellik konusunda herşey yaptım denedim ama adam farklı insanlar istiyor hayatında bıktım yoruldum siz siz olun eşinzi aldatmayın gunahı çok büyük yapmayın ders olsun bize
- +1 yıl
Aman bir delilik yapıp sende onu aldatmaya kalkma sakın sakın haaaa
Umarım düzelir...
Çirkinlik bakımsızlıkla zaten hiç alakası yok Adriana Lima bile aldatıldı. Suçlu aldatandır sadece. Eşin karaktersiz bir leş. Ayrıca o kadinlardan hastalık kapar sanada bulastirabilir. Boşan kurtul.
10 Yorumla
+1 yılSen affettikçe o tekrarlamış çünkü haram güzel geliyor, yaptıkça yapıyor. Bir an önce boşan ve kocam demeyi de bırak. Eş dediğin bir tek sana bağlıdır, o artık ortalık malı olmuş.
00 Yorumla
+1 yıl5kez aldattı ve kocam diyorsun yani... Bence kocam dememekle ise başlayabilirsin sen affettiğin için yapmaya devam edecektir
10 YorumlaGeneleve gitmesini kendini aldatılmak olarak mı görüyorsun kadınmı ordakiler. Kullanıma hazır eşya gibi düşün. Takma.
13 Yorumla- +1 yıl
işte bu olmadı ordakiler kadın evet hemde görsen ben kadın mıyım diye düşünürsün.
Geneleve değil eskortlara gidiyorlar ve eskortlar manken gibi oluyor çoğu. - +1 yıl
ben gitmedim, gitmem
Gidiceksin alıcaksın kanıtını mahkmeye gideceksin donuna kadar alacaksın bak bir daha anca anasının evine gider ☺️
10 Yorumlagenelev nedir birader yaaa ben olayım sırf bu yüzden boşarım ezikmisin lan bari git bileğinin hakkıyla kız tavla diye :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. İyi ki nefs diye bir kavram var. Olmasa ne yapacağız ya? Nefsime yenik düştüm özür dilerim. Hikayeeeee. Sevişmek istiyorsan eşin var. Aldatmak istiyorsan genelev?
00 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun.. fevri hareket etme onun hatasi seni asagi cekmez.. dua et hayirlisina.. imkanlarin elverirse ayrilirsin.. daha kotu bir maceraya atma kendini sakin yagmurdan kacarken doluya tutulan cok oluyor.. hayirlisi hakkinda..
00 Yorumla
+1 yılAllah hiç bir kadını geneleve tercih edilebilir hale getirmesin
23 Yorumla- +1 yıl
hadi ordan
- +1 yıl
Eee o halde sana genelevi tercih edilebilir hale getirdin
- +1 yıl
Getirsin
seni kaybetmekten korkmasını sağlamalısın seni kaybedeceğini anlamalı eğer yine düzelmezse ayrılırsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılValla bacı yatak odasinda aksiyon gerek o zaman köpek olur yerinde iyi hos o genel evlere giden esekleride anlamiyorum nasil öyle eseklik yapıyorlar
00 Yorumla uckuruna sahip cıkamayan hiç birseyine sahip cıkamaz. düzeleceğini beklemek hata olur. kararı siz vereceksiniz.
00 Yorumlakocan genel evde seni aldatıyorsa, sen bakımlı bir kadın değilsin, hadi adam metres tutsa, rusa gitse neyse
Anladığım sen saldın gittin, adamda çareyi genelevdeki hayatlarda aradı10 Yorumlaadam alışkanlık etmiş belli zor kurtarırsın ama soyleyeyim eğer hastalık kaparsa sende ve sonradan doğacak çocuğunda bu hastalığı kapar boşanmak en mantıklsıı
00 YorumlaYa Hadım ettiriceksin ki o zaman da seninde işine yaramaz. ya da bosanacaksin başka bir çözüm yok
00 Yorumlagenelev mi 😨 yuh igrenc ya yatagina nasil aliyosun onu bence iyi bir ders vermeliydin olmuyosa o kutsal yuvandan onu uzaklastirmalisin 5 kez e goz yumduysan daha cok yumarsin 🙁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Çocuk olmasa koy kapıya da ; esaslı bir aile içinde söz sahibi biri alsın karşısına konuşssun bu adamla.
00 Yorumla
+1 yılGeneleve gittiğini sana mi söylüyor... nereden biliyorsun gittiğini... seks hayatınız monoton mu yazarsan sevinirim
00 Yorumla
+1 yılBunun affı mı olur Allahaşkına? Derhal ayrılmalısınız.
10 YorumlaHayat zor bosancaksin Turkiye gibi biryerde basina bissuru sy glir bosver takma kafana
10 Yorumla
+1 yılKendin hastalık kapacaksın o basiretsiz herif yüzünden saf mısın ya boşa koy kapıya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılOha bide genelevi bırak gitsin boşan ihanetin affı olmaz !!
10 Yorumla
+1 yılSen durumu baştan kabul etmişsin, git ayrıl desek dinler misin ki bizi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah sana sabır versin sen aldatsan kapı dışı etmişti bence donuna kadar al boşa
10 Yorumla
+1 yıl5 oldu diysn kardeş bu nasıl nefistir Allah için nefsi kör olsun
10 YorumlaGenel ev mı sana da hastalık getirir korunuyor musun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Ayrilmiyosan sende onu aldat sanal irtamdan oda gorsun
00 Yorumlaboşan kendini ezdirme hastalık getirecek eve bakınız incir reçeli 1
00 Yorumla
+1 yılEvi terket gözü korksun kaybetme korkusu olsun kuzum
00 YorumlaBoşan ayrıl lütfen...
Affetme hep aldatır...
Nasıl affediyorsun ihanet affedilmez...00 YorumlaAllah yardımcın olsun zor bir durum boşansan 2 çocuk var zor bir durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Genelev mi kızım sen safmısın hastalık kapacaksın o aşağılık yüzünden boşa gitsin iğrenç
00 Yorumlaaile büyüklerinle konuş. genede kar etmiyorsa ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılnormal bir kadında aldatsa yine bir yorum yapabilirdim ama evde eşi varken gidip parayla yapıyorsa bu işi bu sıkıntılı biri
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Böyle deyip devam ediyorsa bunlar son yaptıklarıda olmayacak belliki?
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın ki 2 çocuğun var. 14 inde mi evlendinki?
00 Yorumlagenelevemi gidiyor kendi evinde eşi dururken birde ilginç
00 YorumlaOha ya genel evne evli erkek için
Oral veya anal seks mi istedi neden giderki evli erkek genel eve ama hiçbirşey hiçbir sebep aldatma hakkı vermez kimseye00 YorumlaKendinize yazık etmeyin. Klasik taktikler bunlar. Boşanmak en iyisi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. İlkinde ayrılırdım ben olsam sen ordan gelip de senle birlikte olmasına nasıl izin veriyorsun
10 Yorumla
+1 yılsen harbi salaksinn ve sende bu pislikten cocuk yaptin
00 YorumlaGeneleve giderek aldatan nasıl bir yokluk içinde olur? Özel ilişkilerinizde problem var mı? Gerçi boşanmak mantıklı yine de
00 YorumlaBende bulamayip o pislik yivasinda ne buluyon de bakim.
00 Yorumla
+1 yılSen de onu aldat, hem de gözünün önünde aldat ki hatasını anlasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoynuzları parlatmaya mı geldin? Yani boşanacan bacım neyi bekliosun kuma gelir yakında sana bu kafayla
00 Yorumla- Devamını Gör (130)
Devamını Gör(175)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem