+1 yılŞimdi ne desek ne yapsak boş gibi bu durumda yaşadığınız psikoloji ve kanıtlarınızın da olması artık bir yol ayrımına gelmiş olduğunuzu gösteriyor..
Üzücü bir durum insan ne hayaller ile evleniyor mutlu olmak bir evde sonsuza kadar yaşamak gibi birtakım isteklerin sonucunda o yola çıktığın kişinin aslında seni yarı yolda bıraktığını fark ettiğinde canının yanması çok zor
Ancak güçlü davranıp boşanmaya karar vermenizi takdir ettim hayata yeni bir sayfa açmalı ve yeniden yazmalısınız hayatınız eskisi gibi olmayacak belki ama en azından sizi hak etmeyen bir insanla aynı hayatı yaşamayacaksınız10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla ben senin yerinde olsam eğer madem kimsem yok senin yerine koyup düşünüyorum kendimi muhtardan fakirlik kağıdı isterim ikametgah alırım nüfus kayıt örneği falan giderim Baroya bedava avukat istemeye hic üşenmem aslaa maddi manevi tazminat ve zinadan hem kadına hem kocama mahkeme acarim. Ben sessiz durmam kimsem olmasın yine kadın sığınmaya giderim asla böyle serefsizle durmam. Bu düşülmez çünkü ömür boyu oturup ağlayacağıma güçlü kadın olurum çocuğum için. Sende böyle yapmalısın çünkü zaten kimsen yok çocuk küçük diye ses çıkartmazsın diye adam bunları yapıyor.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Gerçekten yaşadığın zor ve atlaması güç bir durum.
İnsanın güveni yıkıldı mı bir daha hiç bir şey eskisi gibi olmuyor.
Çünkü içinde hep "acabalar" oluyor.
Kimsem yok demeyin aslan gibi oğlun var.
Senin en büyük moral ve motivasyon kaynağın oğlun olacak.
O'na bir sarıldığın zaman herşeyi unutacaksın.
Eğer yolunu ayırmaya kesin karar verdiysen kararından kesinlikle dönme.
Kendine inanırsan eğer başaramayacağın hiç bir şey yoktur.
İlk önce kendine inan ve adımını ön at.
Umarım her şey gönlünce.10 Yorumla
Bak bacım öncelikle canını hiç boşuna sıkma, bunun gibiler bitmez her yerde bir çok kadında varlar, altta söylemişler ne yapman gerektiğini, bazıları sende aldat demiş onları dinleme sen şerefinle dimdik dur, popona koy tekmeyi👍 Hiçte üzülme sevin bile✅
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, biliyorum bunu söylemek kolay ve uygulaması zor ama çocuğunuzun ileride eşinizin yaptığı bu tarz bir ihanetin içinde büyümemesi yani psikolojik olarak sağlıklı kalabilmesi açısından ve sizin de kendinize olan saygınızı yitirmemeniz açısından boşanma kararı almalısınız yani artık kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız gerekiyor. O adamdan size koca falan olmaz. Zor bir süreç sizi bekliyor ama ben inanıyorum ki eğer bu konuda kararlı olur ve çabalarsanız güzel günler de göreceksiniz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, boşanma davası açacağım
- +1 yıl
Rica ederim. En doğrusunu yapmış olursunuz.
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu biliyorsan hala niye bekliyorsun ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılgenelde bu dönemlerde oluyor
sen eşini seviyor ve bırakmak istemiyorsan öncelikle biraz değişim şart
1. kendi bakımını ufak da olsa ihmal etme
2. her şeyi birlikte yapmaya çalış özellikle çocuk bakımı için ufak tefek şeyleri ona yükle
3. özellikle eşinin dışarıda aradığı husus herhalde cinsellik sen de bunu rahatlıkla aşabilirsin cinsellik konusunda eşini biraz yorabilirsin
4. yeniden mesajlaşın
5. kayınvalideniz nasıl biri bilmem ama ufak ufak onun da kulağına su kaçırın haberi olsun
6. öyle boşanma durumunda herkes seni suçlar kocanla ilgilenmiyor bakmıyor karılık yapmıyor diye siz bu söylemlere imkan vermeyin
6. kocanız sizi yeniden keşfetsin imkan verin her şeye eşiniz ile her şeyi yapın
7. eşin konuşabileceğin birisi ise mutlaka mutlaka konuş zaman ve mekan önemli evde mutfakta iş yaparken veya çocuk kucağındayken değil dik ve eğilmeyen bir kadın olarak konuş öyle ağlamaklı sümüklü olma taviz verme konuşurken eşin mutlaka inkar edecektir gerekirse o diğer kişiyi ara ve kim olduğunu öğren ve ayağını denk almasını söyle ama bunu eşinle konuşacağın zaman yap ciddi olduğun görünsün
güzel evladım işin zor ama ne yaparsın yuvayı dişi kuş yapar derler
önemli olan sağlık fakat sonuçta seni hak etmiyorsa yapacağın şey belli hiç kimse aç açıkta kalmaz sen de kendine bakarsın
bekara boşamak kolaydır derler insanın başına gelmedikçe bilemez01 Yorumla- +1 yıl
kadın neden kendini aldatan biri için çabalasın ki bu gurursuzluktan başka bişi değil evlilik olduğu gibi boşanma da var onda boşanma bunda boşanma ne gerekli peki boşanmak için
+1 yılMesajların kopyasını alın ve bir avukata gidip dava açın. Her ay düzenli nafaka alırsınız. Böyle durumlarda, insanlar çaresiz kalabiliyor. Üzüldüm adınıza.
100 Yorumla
+1 yılmsjlarla birlikte bir avukata gidin iyi bir nafaka alabilirsiniz mal varlığı varsa bunları da alabilirsiniz eğer ki mallarını başkasının üstüne geçirirse size vermemek için yine bir avukat tutup mal kaçırma davası açabilirsiniz bence korkmadan bu duruma dur diyip sonuna kadar gidin
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum öncelikle Allah yardımcın olsun.
Sana tavsiyem sabretmek. Sen ona öyle iyi davran ki yaptığından utansın senin değerini anlasın. ya da oğlun büyüdüğü zaman kendine çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durman.
Gerçekten zor bir durum.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnemle babamda boşandı 18 den küçük oldugum için devlet her ay bin tl para verdi. 18 e girdigim gün kesildi. Ayrıca farklı yardımlarda var gıda yardımı para yardımı fatura ödeme vs. Yani bi çok imkan var kendini çok kötü hissediyorsan boşanman en iyisi. Yuvanı dagıtmanı tavsiye ediyor gibi olmak istemiyorum sadece olası boşanma durumunda haklarını bil. Ayrıca çocuk içinde nafaka alırsın maddi yetersizlikten korkma.
00 Yorumlasen gururuna neden yenik dusuyorsun aldatilan sen degilsin ki o asalak kendini aldatiyor boyle erkeklere aciyorum kimsem yok deme rabbim var bulamazsan bak burada bir suru dostun var boyunduruk altinda kalma lutfen
00 YorumlaBu devirde artık bunlar normal kadında aldatıyor erkek de bu sebepten bu devirin insanından bir halt olmaz evliliğinde ilişkilerinde insanliginda içine ettiler geçmiş olsun verin mahkemeye delillerle donuna kadar alın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu bildiğinizi söyleyin ve cizginizi çekin kendini düzeltmesi için ona bi şans verin eğer destekleyeniniz varsa aile gibi bosayin gitsin aldatan insanları vahşi bi adaya atıp hayvanlara yem yapsınlar isterdim, birbirinizle nasıl evlendiniz? görücümü severekmi
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmahkeme aldatmayı pek takmıyo diye biliyorum size karşı terbiyesiz tavırları varsa çocuğa bağırıp çağıriyorsa bunlar elle tutulur boşanma sebepleri olur artık ülkemiz gayet larc oldu, ailenizle konuyu konuşun mutlaka destek alın ailenizin yanına geçtikten sonra açın davayı size yakınken bi zarar verebilir eğer hala, dubi kimsem yok derken kastınız nedir? gidicek kimseniz yokmu? eğer gidicek kimseniz yoksa 112 acil hattını arayın sizi kadın sığınmaya koyarlar Allah yardımcınız olsun 🙏
Cevap sahibi+1 yılYeni bisey okudum aldatmayı öğrendiğiniz andan itibaren 6 ay içinde boşanma davasını açmanız gerekiyormuş eger 6 ay içerisinde dava acmazsaniz bu eşinizi affettiniz anlamına geliyormuş yani davayı bian evel açmanız gerekiyor
Cevap sahibi+1 yıleşiniz ve ailesi tarafından şiddet görme ihtimaline karşı çook dikkatli olun kendinizi güvenli bi konuma aldıktan sonra davamnızı açın nie böyle dedin derseniz eşlerin boşanma arefesinde siddete başvurduğunu görmekteyiz lütfen bunlara dikkat edelim Allah ikinizinde yar ve yardımcısı olsun
O mesajların ss ni al bir sürü delil topla boşanma davası aç hepsini sun donuna kadar al şerefsizin çok üzüldüm rabbim dayanma gücü versin kardeşim 🙏
20 Yorumla
+1 yılmahkemeye gidip kocam beni aldatıyor diyeceksin. onlar GSM kayıtlarını çıkarttırıyolar. telefondan konuştuğunu kanıtlayabilirler yani. aldatınca daha çok nafaka alırsın. boşan çocuğunu da al yanına. hayatına bak. belki seni adam gibi seven bir başka erkek de bulabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsenin adına çok üzüldüm gerçekten. yapacağın şey belli aslında boşanmak hatta bu aldatma olayını kantlayabilirsen mahkemede yüklü tazminat bile alabilirsin ondan. var mı kanıtın?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılolay paraya baglanmıs onuru gururu olan dava acar bıtırır. madem yardımcı olalım , mesajları dava dosyasına delil sun , cocuk 7 yasından kuycuk sana verırler ve nafaka alırsın cocuk ıcın.
00 Yorumla
+1 yılAllah bin belasını versin böylelerinin ya bir insan neden eşine bunu yapar ki inşallah köpek gibi pişman olur başını duvarlara vurarak ama iş işten geçer namussuz herif ya
00 Yorumla
+1 yılDoğumdan sonra fiziğin değişti kocan seni beğenmiyor vs vs bu tip erkekler ilgi ve sevgiyi haketmiyor bu dünyaya sana bir çocuk veren 9 ay karnında taşıyan seni baba yapan bir kadını bu duruma sokmak er kişi işi değil seni hakeden birisi değil. Karar senin ya kaylanacaksın birşeyleri değiştirmek için uğraşacaksın ya da buraya kadar diyip ayrılacaksın.
00 YorumlaSakin olmalısınız ilk öncelikle.
Bu durumdan kesin ve net eminseniz ilk öncelikle mesajların ekran görüntüsünü alın. Ya da fotoğraf çekin.
Ardından yardımcı olmaya çalışalım.00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar boşan demissinizde kadın kimsem yok diyor ve bunun nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsunuz
13 Yorumla- +1 yıl
Neye ihtiyacın olursa kardeşin var burada
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Rica ederim küçük melegi op bizim için
+1 yıldirekt boşa nafakayla geçininrsiniz korkma sende o arada iş bulmaya çalış kendine (eğer zxaten varsa daha da iyi)
10 Yorumla
+1 yılO mesajlarin ekran görüntüsünü alip , bosanma davasi acacaksin, tazminat talep edeceksin. Sonra da bir is bulup calisip kendi hayatini kuracaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşanmak için hiç geç değil benim annemle babam sırf ben küçüğüm diye 18 yaşına kadar boşanmadaılar yıllarca kavgalarıyla büyüdüm sevgisiz kötü bir ortamdı eğer çocuğun küçükken boşanırsan sorun olmaz ama sakın büyümesini bekleme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılCürmü meşhut yaptıracaksin yüklü tazminat alirsin refaha erersin ya da maalesef sineye çekeceksin diyeceğim isin çok zor Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılAldatmak kadar onur kırıcı şrfzce bişey yok madem seni beğenmiyor ayrılsaymış. Bikaç cahilin yazdığı şeye bakma burada Kabullenme davanı aç boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnce sen kocanın aldattığını kanıtlamaya bak bir şekilde fotoğraf falan mesajlaşmalarını çek aldattığını kanıtlarsan her ay düzenli nafaka göndermek zorunda zaten o şer*fsizi çekmek zorunda değilsin boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yapıyor. hic üzülmedim oh.
Sanki siz aldatmıyorsunuz. Bu sitede her gün analdan verdim senelerce kocam fark etmedi bakire sanıyor beni. Kocamı aldatıyorum diye soru soruyorsunuz. Biraz da siz üzülün08 Yorumla- +1 yıl
Her insan aynı mı aw bir kisi pislik yaptı diye tüm kadınlara suç atamazsın
Cevap sahibi+1 yılBenim şu an 5 tane kadın yakın arkadaşım kaldı 2 tanesi kapalı 3 tanesi açık hepsi de böyle bana anlıyorlar. Ama hiç bir erkek arkadaşımın bu olayına şahit olmadım kadınlar daha çok aldatmaya meyilli günümüzde
Cevap sahibi+1 yılAnlatıyorlar...
Cevap sahibi+1 yılArkadaş çevresiyle alakası yok. aha bak sen de aldatmışsındir ya da gelecekte aldatacaksin. İnkar etmeye çalışma kendinle çelişiyorsun
Cevap sahibi+1 yılBen hiç aldatmadım. Ama aldatıldım. Yalan söyleme boş yere 10 kadından 9''u aldatıyor çünkü partnerini yetersiz görüyor. Boyu kisaysa uzun biriyle çirkinse yakışıklı biriyle gibi gibi her gün dm kutunuza 100 den fazla mesaj geliyor ve aralarında yakışıklı ve boyu uzun olanlar da var.
Cevap sahibi+1 yılSen her insan aynı diye zırvalamaya devam et 20 yılın tecrubesi var ben de siz ancak kendi kendinizi kandırırsınız
+1 yılValla kardeş çocuk oluşumu öncesi sonra kadınlar çok değişiyor. Ne desem boş haklı demiyorum ama haksız da diyemem
00 Yorumla
+1 yılalacaksin mesajlari vereceksin mahkemeye nafakani alip gecineceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılNafakayla nasıl geçineceğim ki
- +1 yıl
oda dogru birde ne yazikki toplumuzu dul kadina hemen koyuyor lafi maalum laf oda var
Bosanacaksin bunu yapacak ilk sen değilsin son da olmazsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öncelikle yaşadıkların gerçekten ağır şeyler ama sakin kalmaya özel göstermelisin. Fevri adımlar atıp kendini daha da kötü duruma düşürmemelisin.
10 Yorumla
+1 yılAldatmayan var mıdır acaba boynuz cilalayıp devam ediyorlar. İşin maddi boyutu daha önemli oluyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben aldatmıyorum mesala
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Seçenekleri düşünmelisin. Ayrılınca ne yapabileceğini. Yoksa sizin rızkınızı o kadına yedirmeye devam ederse hayat şartlarınızda iyiye doğru gitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende onu gizli gizli aldaticaksin ama onun haberi olmayacak tek bu şekilde için rahatlar başka şekilde sürekli kendi kendini yersin
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Djdhsh sor knk
Cevap sahibi+1 yıl@Djdhsh yaz buradan işte
- +1 yıl
@Yusuf0138 çok da güzel olur
Deveye diken öyle adama da düt yaranir - +1 yıl
@Ezio24
Kalmayacak zaten
Öylesine böyle olursan yaranirsin
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Kanıtları topladı isen hemen harekete geç ve af etme de.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Seni destekliyorum asla kendini ezdirme ve dik dur. :)
00 YorumlaEvlilik bittiyse, şiddet varsa çocuğunu da alır kendi ayakların üzerin de durur sun
00 YorumlaÇocuk olduktan sonra kocana ilgiyi kesersen tabiki olacaktır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Nasıl kimseniz yok anne baba kardeş amda dayı teyze hala vs.
04 Yorumla
+1 yılKendini üzme ne b. k yiyosa yesin sen çocuğunu büyüt bi daha çocuk yapma
00 YorumlaKarşına al, otur konuş.
Konuştan başka çaren yok. Neden böyle yaptığını sor.00 YorumlaKonus kocanla neden musade ediyorsun kimsen yok diye sana bunu yapmaya hakki yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Konuştun mu onunla. Önce onunla konuş. Ne diyeceğini öğren
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Bunu kanıtlayabilirsen tazminat alır bosanirsin hemde nafaka alabilirsin
00 YorumlaKocan için mutlu olmalısınız bence en azından birinizin hayatı eğlenceli geçiyor demek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyormuş gibi davran ama onu bundan vazgeçmeye çalıştır
00 Yorumla
+1 yılYani bir kadın için çok üzücü ama yinede sen belirsin boşamak en doğru seçim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBosan kimsen yoksa bile kenara para ayirmaya basla birikim yap bosanınca alicagin parada olur zaten calısmıyor musun?
024 Yorumla
Soran+1 yılCalismiyorum ama dediğini yapacağım
- +1 yıl
bosanma
Cevap sahibi+1 yıl@psikologo981 iyi misin aldatılmış kadın neden boşanmasın mutsuz bir evlilik olacağina o adamdan kurtarsın kendini hicbir kadın bir erkege bağli yasamak zorunda degil
- +1 yıl
bos laf bunlar ekonomik özgürlügü yok cocuk var kimsesi yok bos konusma bu haliyle dul kalsa dahami iyi
Cevap sahibi+1 yılKadın daha genc önünde koca bir hayat var ve cocuga babası bakmak ZORUNDA kendisi işe girer çok sığ düşüncelisin
- +1 yıl
kadin sokaga düsme tehlikesi var
Cevap sahibi+1 yılHem aldattığını kanıtlayabilir ve cocugu varsa zaten iyi para alır. Ayrıca birikim yaparsa bir süre kendine bakabilir zaten daha sonra ise girerek her türlü gecimini sağlayabilir
- +1 yıl
sen evlimisin
Cevap sahibi+1 yılNealaka
- +1 yıl
yok donuna kadar alirsin bilmemne ergence konusmalsr bunlar
Cevap sahibi+1 yılDonuna kadar alırsın diye bisey demedim s@lak mısın
- +1 yıl
sen önce evlen cocuk dogur o sorumlulugu al sonra konus destegin olmasin
- +1 yıl
sen ergensin
Cevap sahibi+1 yılBenim kendimden baska desteğim yok zaten evlenmekle olmuyor bu iş hele ki sizin gibi zihniyetteki insanlar varken evlilik düşüneceğim son şey olur
- +1 yıl
kb bu kadin sokaga düser bosanirsa
- +1 yıl
türkiye ne saniyosun
- +1 yıl
beni takip edip mesaj atarmisin ergen sana bi sorum olcak bu konu ile alakali
Cevap sahibi+1 yılBu sadece kendine güveni olmayan bi şeyler başarmak zor gelen insanların bahanesidir
Cevap sahibi+1 yılKonuşmalara bakılırsa ergen kim belli
- +1 yıl
hatlar karismasin diye ergen ekledim☺️kb
- +1 yıl
ekleyecekmisin
Cevap sahibi+1 yılHayır
- +1 yıl
iyi uykular schön schlafen
Cevap sahibi+1 yıl👍🏻
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. ne desek boş zira erkekler çocuk olduktan sonra eşinden soğuyo eskisi gibi rahat olamıyolar buda başka kadınlara gitmesine neden oluyo
00 Yorumla
+1 yılÇok üzücü bir durum ama kendınızı kotu hıssetmeyin. Kusur siz de degıl kocanız da, emin olun kaybeden o olur.. Siz oglunuzla önünüze bakın, dik durun, güçlü olun, sevgısızlık en buyuk acı. Sizi sevmeyenle birlikte olmayın..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. tabiki elindeki kanıtlarla berabe boşanacaksın nafakanı tazminatını alacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan seni aldattıgı için tazminatın yuksek olur donuna kadar alırsın p1çin
04 Yorumla
Soran+1 yılKimsem yok bosanip nereye gideceğim
Cevap sahibi+1 yılEv tutcaksın
Soran+1 yılParam yok nerden bulacağım
Cevap sahibi+1 yılAbla yazdıgımı okuyamıyon mu? Donuna kadar alırsın diyorum dava acınca
Gizli Üye(36-45)+1 yılEv ödevlerini yapıyor ve size karşıda iyiyse çok takma
00 Yorumla
+1 yılAldattığını ispat edersen her şeyine kadar alırsın o herifin. Önce bi avukata git danış burdakilerden bişey çıkmaz
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun Ya boşan ya da boşanmazsan sen de aldat
00 YorumlaBence üzülmene gerek yok böyle bir adamla ömür geçirilir mi? Direk boşan bence nafaka alırsın her ay düzenli olarak
00 YorumlaAllah düşmanıma böyle durum vermesin. Bence eşinizi tekrar etkilemeye çalışın, aktiviteler yapın beraber. Birlik olduğunuzu yine hissettirini
00 YorumlaÇocuğun için dayan kocana yüz verme p. c olmasa öyle birsey yapmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl dayaniyim psikolojim alt üst olmuş durumda
+1 yılboşanıp nafaka alıcaksın daha napıcam diye soruyor musun bi de ben o sinirle öldürürdüm bile
11 Yorumla
+1 yılNe yapacaksın boşanacaksın tabii ki oğlunla kendine yeni bir hayat kur böyle adamlarla ömür geçmez
00 Yorumla
+1 yılKocan seni aldatıyor ise boşan ne daha devam ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılKendine bakıyor musun yoksa saldın mı
12 Yorumla
Soran+1 yılKendime bakıyorum
- +1 yıl
Eee sorun ne o zaman
- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?