Ben 18 yaşındayım ben annemin ilk evliliğinden im benim babam çok varlıklı bir ailenin tek çocuğu uyumuş evliliklerinin ikisinin ailesi de istemiyormuş neyse babam ben 1 yaşındayken trafik kazasında kaybettim annem ben 10 yaşında iken ikinci evliliğini yaptı 6 yaşında ikiz erkek kardeşim var onları seviyorum çok tatlılar küçük çocuklarla problemim yok benim problemin annemle neredeyse her konuda geçimsiz iz annemin eşi orta düzeyde bir gelir sahibi maaşli çalışann
durumu anlatmıştım böyle olunca dedemle babaannem beni babamın emaneti olarak görüp çok değer veriyorlar her istediğimi alıyorlar hatta çoğu zaman onlar da kaldığım bile oluyor mesela kardeşlerim hep oda takımı istiyorlar benim vardı ama anneme inat babaanneme son moda yeni bir oda takımı aldırdım kardeşlerim ağladı biz de istiyoruz diye onu sadece laptoptan oyun oynayabiliyor babaları çalışmadığı zaman ben de babaanneme büyük bir oyun konsolu aldırdım İnan ki açmadım bile evde hoşumuza gitmeyen bir yemek çıkınca ben telefon ediyorum şoför beni gelip alıyor dışarıda falan yiyoruz bunun gibi şeyler annem anlatamıyor tabii 6 yaşındaki çocuklara bu durumu kardeşlerimi çok seviyorum onlarla bir problemim yok ama annem den intikamımı bu şekilde alıyorum yanlış biliyorum ama ne yapmalıyım Baba annemlere yerleşme ne de izin vermiyor
durumu anlatmıştım böyle olunca dedemle babaannem beni babamın emaneti olarak görüp çok değer veriyorlar her istediğimi alıyorlar hatta çoğu zaman onlar da kaldığım bile oluyor mesela kardeşlerim hep oda takımı istiyorlar benim vardı ama anneme inat babaanneme son moda yeni bir oda takımı aldırdım kardeşlerim ağladı biz de istiyoruz diye onu sadece laptoptan oyun oynayabiliyor babaları çalışmadığı zaman ben de babaanneme büyük bir oyun konsolu aldırdım İnan ki açmadım bile evde hoşumuza gitmeyen bir yemek çıkınca ben telefon ediyorum şoför beni gelip alıyor dışarıda falan yiyoruz bunun gibi şeyler annem anlatamıyor tabii 6 yaşındaki çocuklara bu durumu kardeşlerimi çok seviyorum onlarla bir problemim yok ama annem den intikamımı bu şekilde alıyorum yanlış biliyorum ama ne yapmalıyım Baba annemlere yerleşme ne de izin vermiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış olduğunu bildiğimiz söylemiştim
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen yaptığın ile sadece annenden değil evdeki herkesten intikam almış duygularını rencide etmiş oluyorsun
Herkes derken
Ev ahalisinden
İyi de evde annem nun kocası iki tane de kardeşim var
Sen ev dışından aldığın destek ile evin doğal gelirini sıkıntısını ve akışını bozarak hem kardeşlerini rencide ediyorsun
Evet kardeşlerime ben de üzülüyorum olan hep onları oluyor
Anlatmak istediğimi bir yerinden anladın işte bende onların arada ezilmesini kast ettim
Tamam da ne yapayım
Bundan böyle kardeşlerin ile birlikte ol ve bir ihtiyaç varsa kardeşlerin ile birlikte karar al onlarında gönlünü al ki annanenden dedenden ne istiyorsanız birlikte isteyin ki maddi manevi eziklik hissetmesinler ve senin onlar içinde var olduğunu abla olduğunu hissetsinler işte o zaman aile ferdi olursun
Nasıl yani kendime ne aldırıyor sam onlara da mı aldırayım
Hayır elbette
Ben bunu aldıdırırsam kardeşlerim incinirmi diye düşün ve aldıracağın şeyleri onlarada sor paylaş birlikte kullanabiliyorsanız aldır değilse aldırma
Peki
👍👍
Bence hatanı biliyorsun ve için rahat değil yapma onlar masum ve seni seviyorlar annenden o şekilde intikam alamazsın
Nasıl alabilirim peki
Zamanı geldiğinde hasta olduğunda yaşlandığında
Eee
EEE si o yaşlandığında sana ihtiyaç duyduğunda bakmazsın
Vay anasını satayım!! Ne güzel lan! Film gibi... Ama kardeşlerine de küçük sürprizler yap. Sonuçta çok küçükler daha. Annenden intikam alıcan diye kardeşlerine travma yaratıyorsun.
Nesi film gibi anlamadım evet annem yokken kardeşlerime çok iyi bakıyorum
Sen istediğini yap :)
Sen beni burada da mı buldun 😀
Ben seni heryerde. Bulurum sende beni bul :)
İkimizde bir ekspertiz mesaj yazamayız 😀
Olsun ben beklerim seni :)
Ahshdgs 💋
Sabırsızlıkla bekliyorum xper2yi
Hadii Kaçar ben yine 😀😀
AA nereye çok erken
Bak geldim gene
Hoşgeldin canım
Ben de tam çıkıyordu m 😀✋
Ahshs Ya sen buradan hiç ayrılmıyor musun 😀
Yo öyle denk geliyor :)
Peki 😀
Ee neyapıyosun hayatım
Hayatım derken ne yapayım iyiyim aynı 😀 çok güzel bir takı gördüm pırlanta bilezik yarın Baba annemlere ona aldırmayı düşünüyorum
Hmm kaç para canım
8500 TL çok pahalı değil
Yakışır hayatım 😂
Ahshs 😀
Ee annenle aran nasıl
Bak bugün onu hiç görmedim gayet keyfim yerinde babaannemler de gidip geldim
Yiyip geldim
Seviyon mu onu
Seviyorum tabi
Anladım bebeğim başka neler yapıyon
Aynı işte Sen ne yapıyorsun
Anca yataktayım hiçbişey yapmıom