Anneme Olan öfkemi 6 yaşındaki kız kardeşlerimden çıkarıyorum yaptığım yanlış biliyorum ne yapmalıyım?

Ben 18 yaşındayım ben annemin ilk evliliğinden im benim babam çok varlıklı bir ailenin tek çocuğu uyumuş evliliklerinin ikisinin ailesi de istemiyormuş neyse babam ben 1 yaşındayken trafik kazasında kaybettim annem ben 10 yaşında iken ikinci evliliğini yaptı 6 yaşında ikiz erkek kardeşim var onları seviyorum çok tatlılar küçük çocuklarla problemim yok benim problemin annemle neredeyse her konuda geçimsiz iz annemin eşi orta düzeyde bir gelir sahibi maaşli çalışann

durumu anlatmıştım böyle olunca dedemle babaannem beni babamın emaneti olarak görüp çok değer veriyorlar her istediğimi alıyorlar hatta çoğu zaman onlar da kaldığım bile oluyor mesela kardeşlerim hep oda takımı istiyorlar benim vardı ama anneme inat babaanneme son moda yeni bir oda takımı aldırdım kardeşlerim ağladı biz de istiyoruz diye onu sadece laptoptan oyun oynayabiliyor babaları çalışmadığı zaman ben de babaanneme büyük bir oyun konsolu aldırdım İnan ki açmadım bile evde hoşumuza gitmeyen bir yemek çıkınca ben telefon ediyorum şoför beni gelip alıyor dışarıda falan yiyoruz bunun gibi şeyler annem anlatamıyor tabii 6 yaşındaki çocuklara bu durumu kardeşlerimi çok seviyorum onlarla bir problemim yok ama annem den intikamımı bu şekilde alıyorum yanlış biliyorum ama ne yapmalıyım Baba annemlere yerleşme ne de izin vermiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış olduğunu bildiğimiz söylemiştim
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Anneme Olan öfkemi 6 yaşındaki kız kardeşlerimden çıkarıyorum yaptığım yanlış biliyorum ne yapmalıyım?