Lütfen sakın yanlış anlamayın arkadaşlar hava atmak niyetiyle yazmıyorum cidden danışmak için buradayım. Bu mesele beni rahatsız etmeye başladı. Etrafımdaki herkesin çok güzelsin demesinden bıktım. Fikirlerime, yeteneklerime, sözlerime dikkat etmiyorlar artık insanları yüzeysel bulmaya başladım. Üniversitemde çok başarılıyım ama bunu umursamıyorlar. Varsa yoksa çook güzelsin. Bunu yaşayan hemcinslerim beni çok iyi anlayacaktır. Elbise, şort giysem başıma üşüşürler eşofmanla çıksam çok doğal bir güzelliğin var diye numaramı istemeye gelenler bile oluyor. Arkadaşlarımın hoşlandığı çocuklar bana teklif ediyor ama hepsi ya sevgilileri bile gelip açılıyor. Hiçbir şey yapmıyorum mesafeliyimdir. Arkadaşlarımla aram bozuluyor evli erkekler, bazı akrabalarım bile bana aşık olduklarını itiraf ediyorlar. Çook bunaldım çok. İnanın fotoğrafta koymadım her şeyden ayrı yorum yapın bana destek olun diye. Önemli olan ruh güzelliği fikirler değil mi anlayamıyorum :( sokakta yürüyemez haldeyim utanıyorum herkesin eliyle beni göstermesinden bıktım. çok güzelsin model olsana şu modele benziyorsun diyor herkes yakın erkek arkadaşlarım da bana açılıyor seni seviyorum diyor. Üzülüyorum. Kızlar bana cephe alıyor. Ne yapacağımı şaşırdım :((
Cevabın nedir?
zor bir durum seni hic tanimayan insanlar sadece güzelsin diye suna bak nasilda havali nasilda kendini begenmis diyebiliyorlar hala teyze kizlari sen evde kal kiz bizimle gezme herkes sana bakar derler.. arkadasinla gezmeye gittiginde iki erkekten biri gelip senle tanismak istersen yüz vermessin arkadasn sana iki gün surat yapar onla konussaydin bende onun arkadasiyla tanisirdim nekadar hoslanmistim diye.. en iyi arkadasinin sevgilisi gelip onunla sadece gönül eylendiriyordum benim aradigim kiz sensin onu unuttum bile diyor.. ben öyle cok gözel diilim ama bunlar benim basima gelmis seyler kim bilir sende nasil oluyor ya ne diyeyimki herseyin bir bedeli var katlanacan artik :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhah bu tarz şeyleri anlayan bir insan :)) öyle çok güzel değilim diyorsun ama basbayağı güzelsin işte :) ama cidden zor bir durum ya :((
- +1 yıl
tsk. canim tabi seni gayet iyi anliyorum mesela simdi bazilari sunlara bak ilgi cekmeye calisiyorlar diye düsünüyordur kesin ama öyle degil insan gercektende etkileniyor bu durumlardan mesela benim arkadasim böyle bise benimle konusmadiginda sok oldum yani günlerce aklimdan cikmadi nasil olur ya en iyi arkadasim tanimadigi bir erkek icin bana küsüyor yani bidahada hic eskisi gibi olmadik ve artik ayda yilda bir konusuyoz.. yani bazilari inanmak istemez ama bunun zararida var insan acaba daha az güzel olsaydim beni bukadar severlermiydi ya da mesela biriyle tanisiyordum beraber bir kafeye gittik iceriye girmeden söyle dön dedi bir arabanin penceresinden kendisine ve bana bakti yan yana duruyorduk hmm tamam yakisiyoruz dedi sonra iceriye girdik.. o an dedim icimden bunun amaci belli oldu ciddi bise istemiyor sevgilisi olsun onunla hava atsin istiyor dedim bidahada bulusmadim... anlamasi güc olsada cok fena bir durum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah başka dert vermesin...
yazık sen nasıl bir meta halinr gelmişsin. Çok üzücü gerçekten.03 Yorumla
Soran+1 yılbazı arkadaşlar ego tatmini, yalan falan dese de çok güzel bir yorum yapmışsın teşekkür ederim insan ruhundan bağımsız değerlendirilip meta haline getirilmek çok acı :( allah kimseye dert vermesin bu arada arkadaşım :)
Cevap sahibi+1 yılBu tarz bir olay yaşayan arkadaşim vardi. Iş basvurusuna giderdi. Müdür erkekse o iş tamam. Ayak üstü yazarlardi kiza hatta. Işe girmesi için yeterli düzeye sahip olmamasina rağmen sirf güzel diye alinirdi işe.
Soran+1 yılah ah o arkadaşına selam olsun benden. tam olarak anlatmaya çalıştığım bu idi işte. ben de aynı durumdayımm :/ öğrenciliğimde işe gireyim dedim hep sorunlar çıktı
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızın güzelliği karektrini, dostluğunu, ahlakanıı, kültürünü, bilgisini her şeyini engellemiş.
Yani adı her neyse Ayşe diyelim.
Ayşenin varsa yoksa güzelliği olmuş her şey.
Ayşenin benliği yok ortada paha biçilemez güzelliği var.
Ve Ayşe'nin benliği rahatsız bu durumdan.
Aslında burada yapman gereken maalesef güzelliğini kullanman
Gerçi sende öyle bir karekter yok çünkü iyi niyetlisin insanlar bunu göremiyor ama mecburen güzelliğine kapılanlar, senin benliğini görmeyenlere karşı sende bir duvar örerek güzelliini kullanabilirsin.
Güzellerin cazibesi olduğu için sert bir tavır da onları iter diye düşünüyorum ama sen iyi niyetinden de kaybediyorsun sanırım.02 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel açıklamışsın sahiden beğenerek okudum :) sert bir tavır çabam çok oluyor iyi niyetim asla aptallık yahut erkeklere gereğinden sıcak davranmak gibi de değil sadece insanları fazla fazla incitemem :( ama öyle güzel söyledin ki bence bir insanda erkek ya da kadın ahlak, kültür ve ruh önemli çok önemli
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef aslında senin için nimet gibi olan şey dert olmuş, esas istediğin iç yüzünün görünmesini perdelemiş.
Yani yarın bir gün evlensen bile ya da erkek arkadaşın , nişanlın olsa bile bu durumu kıskanacak yine huzursuz olacaksın.
Sen evli olsan bile ahlaksızca teklifler alacak yine moralin bozulacaktır.
Yaşın kaç bilmiyorum ama deneme yanılma yöntemi ile tecrübe edeceksin.
Yani insanları nasıl uzaklaştırabilirsin ya da nasıl kırmadan orta yolu tutturabiirsin öğreneceksin.
Burada iş sende bitiyor.
Kararlı olmak sanırım sıkıntıı çözer.
Güzelsin, farkındasın , insanlar ilgi duyuyor.
Kesin ve kararlı bir şeklilde gelen teklifleri net olarak bitirecek sözlerde bulunup kafaya takmayarak yoluna bakman lazım.
Yani buna alışman, kabullenmen gerekecek.
Gerçi bir psikolog sana daha iyi yol gösteercecektir istersen onlardan bir destek al.
yaş kaçtı ki sıkıldın bu kadar diyeyim önce. güzel olmak fayda değil zekanı kullan sende iyi bir sınav sonucu iyi bir iş iyi bir kazanç ile göster kendine vakit ayır herkesle samimi olma. bende pek sevmem öyle yalaka gibi ne her gördükçe güzelsin filan. nazar değmesin de geç. öyle erkek de çok arkadaş olup sonradan yavşayan. bence iğrenç bir durum bu baştan niyetini belli edeceksin abi. arkadaş yaklaşıp öyle yapmak da hoş değil. yalnızlık bazen en güzelidir.
04 Yorumla
Soran+1 yılyaşım 21. kesinlikle önemli olan iyi bir iş ve başarı. yorum için teşekkür ederim. yalnızlık yeri gelir her şeyden güzel olur, evet :)
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Umarım karşıma iyi biri çıkar evet bunu sahiden isterim. Senin hayatın da pırıl pırıl olsun güzel dileklerim senin için ^
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
52Cevap
+1 yılSen nasıl bir şehirde yaşıyorsun öyle kankican.. Adamlar yokluktan çıkmış gibi :)) vala senin işin zor seni alacak olan kişininde çok çok zor bu yüzden seni alacak olan kişi Sıfır kıskanç olmalı aksi halde seninde onunda işi çok zor olur... Bence sen kendini çirkinleştir kezban gibi takıl belki etkili olur
00 YorumlaYalnız değilsin :(:(
www.kizlarsoruyor.com/.../q1416154-herkes-bana-cok-tatlisin-diyor-sikildim00 Yorumla
+1 yılTipin yokken sadece başarınla dilde olmak da insanın canını sıkıyor İnan bana. Açıkçası insanların dilinde olmak can sıkıyor. Baskasına ne oluyor ki? Güzelse güzelsin Allah sahibine bağışlasın. Komşunun cocuğu da başarılıysa başarılı. Herkesin üstün okulu bir başka meziyet ar
00 Yorumla
+1 yılAcikcasi ilk baslarda guzel gelsede sonradan herkesin beğenmesi iyi degil. Sende bunu anlamissin. Yapacağın tek sey çevrende seni her seyinle kabul eden insanlar bulundurmak. Insanları fazla umursamak. Kendine buradanda düzgün arkadaslar bulabilirsin nede olsa seni görmüyorlar.
00 Yorumla
+1 yılSAÇMALAMA O KADAR GÜZEL OLDUĞUNU HİÇ Mİ HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM BENCE SENİN KENDİNİ Bİ ŞEY SANMANA VE ÇEVRENDEKİ İNSANLARIN GÖRGÜSÜZLÜĞÜNE BAĞLIDIR BU DURUMUN.
24 Yorumla
Soran+1 yılyorumuna saygı duyuyorum. Ben herkesi güzel bulurum kendimi asla güzel güzel havalara girmem. Burada yanlışın var. Çevremdeki insanların görgüsüzlüğü kısmında haklı olabilirsin belki benim güzel olduğumu da düşünmeyebilirsin her bakış açısından farklıdır. ki değilim öyle aman aman aynen :) yorum için teşekkür ederim.
- +1 yıl
BELKİ GAFFIM OLDU FARKINDAYIM AMA SORUN ÇOK İTİCİ BE GÜZELİM ŞİMDİ SENİN GÜZELLİĞİNİ Mİ İTİRAF ETMİŞ OLDUM HİÇ BİR ŞEYİNİ GÖRMEDEN :)
Soran+1 yılsorum biraz itici bak bunu kabul ediyorum ama inan soruda yazdığım gibi hava atmak maksatlı yazmadım rahatsız olduğum mevzulardan sebep böylesi bir soru sordum iç döküş gibi:) ama ben de başkasından okusam soruyu daha ön yargılı olabilirdim belki bilmiyorum. bilmem sanki itiraf gibi oldu arkadaşıım ama yok yok sayılmaz :)
- +1 yıl
ANLAYIŞLILIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. NE DE YUFKA YÜREKLİSİN SEN ÖYLE ALLAH SEVDİĞİNE SEN ANLADIN NE DEMK İSTEDİĞİMİ :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapalı mısın bilmiyorum ama biraz daha örtünürsen öyle diyenler azalır kardeş. Kadınlığını arka planda -hatta sadece eşin-, insanlığını ön planda görse keşke insanlar. Güzelden ben de ister istemez etkilenirim ama bir insana bedenini güzelliğini beğendiğimi söylemeye utanırım. Hatta etkileniyorsam özellikle bakmamaya fazla yakınlaşmamaya dikkat ederim.
00 YorumlaBenim derdimde ayni, çok yakisikliyim, sokaga cikmaya utaniyorum, beni elleriyle gostermelerinden usandim.. Yeter yaaaa.. yuzume kezzap aticam.. Al abi bir snickers yee... Ohhh iyi geldi...
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel espri :)) sağ ol yorum için.
Yakisikliligimi soyleyen cok var ve sevdiklerini soyleyen de ama bu asla basarilarima block yapmaz cunku gercekten her seyin en iyisini yaparim. Balance saglamak icin senin hayat ve character cok onemli. Problem sende.
00 Yorumlal*n oğlum asdasdads :D gülsem mi ağlasam mı k. bakmada burada ki sıkıntıları sorunları geçtim gazzede çoluk çocuk ne halde sen gelmiş ne diyon yani sadece saçmalık bu k. bakma
00 Yorumla
+1 yılErkeklerle fazla samimi olursan olacağı bu. Fazla güzel degilsindir eminim. Kimseyle konusma sonra yaz bana bakalim bu kadar da begenme kendini 2-3 olay olduysa zilyon etmissin. Abartma..
11 Yorumla
Soran+1 yılfazla güzel olmayabilirim bu zerre umurumda olmaz :) ama cidden olayları abarttığım yok yine de yorum için teşekkür ederim
+1 yılHephaistos' un Afrodit hakkında söylediği gibi '' Güzelliğin, lanetindir.. bir gün doğduğun denizi hissedeceksin ciğerlerinde, fazla gelecek bu yük! ''
00 Yorumlaçok rahatsız oluyorsan makyaj yapma çirkin giyin.. ne kadar güzel olsan da çirkin giyinirsen kimsenn dikkatini çekmez. ben çok güzel değilim fakat saçımı yapıp makyaj yapınca aynen dediğin gibi oluyor yolda yürüyemiyorum..
00 YorumlaSen mesafeni koruyamiyiosun demek ki sürekli olduğuna gore cevrene tepkini bastan koymaliydin simdi dövün dur caresiz
00 YorumlaCok merak ettim seni caniko. Gizliden ciksanda bir görsek su "güzelligi"
02 Yorumla
Soran+1 yılsen de çok güzel bir arkadaşsın. :) umarım sen de yazdığım sorunların ne olduğunu anlıyorsun. '' Güzelliğimi'de çıkarmalı mıyım aslında dersin?
+1 yılkendine çok bakma makyaj yapma saçını boyatma diyecektim de ama halk seni eşofmanla bile seni güzel buluyorlar , ben şaaşırdım size ne yazayım ne diyeyim
02 Yorumla
Soran+1 yılçok çok nadir makyaj yaparım öyle ruj sürdüğümü bilmem. yorum içi teşekkürler amaa.
- +1 yıl
rica ettim
+1 yılŞanslısın ki güzelmişsin... Çirkin olsaydın ne okuduğun okul ne de yeteneğin karşı cins tarafından ilgi görürdü... Sadece iyi başarılı bir arkadaş olmaktan daha ötesine geçemezdin... Bu takıntıdan kurtulmalısın...
00 Yorumlasen varya sen müşmula suratlının tekisin sen varya sen hıyara benziyon :) Nasıl rahatladın mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha harikasınız :) güzel oldu bu :)
Valla bana söyleseler çok memnun kalırım, ama söyleyen yok:)
02 Yorumla
Soran+1 yılböylesi bir şeyi güzelce itiraf ettiğine göre ruhun çok güzel ve eminim ki sen de çok güzel bir insansın söyleyenlerin de olacağına inanıyorum ferah tut içini :)
- Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlama ama ben bu kadar güzel olduğunu düşünmüyorum. Çevrendeki insanların karakteri ile alakalı bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılneden yanlış anlayayım mantıklı, manalı ve makul bir yorum olmuş haklı olabilirsin, teşekkür ederim.
- +1 yıl
ama efendi bir kız olduğun belli.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim. sakinimdir diyeyim
- +1 yıl
rica
+1 yılmillet güzel olmak ister, biri de bu nimete sahip ama sıkılmış. çok hoş
00 YorumlaYok artık :D Sen bana bir uğra seni mükemmel bir Kezban yapıcam :D
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olacak o kezbanlık dersleri mi alacağım güzel fikir :)
+1 yılbu ne samimilik bu ne cüratkar gelip sana böyle davranmaları demek sende bir şeyler vardır
08 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
- +1 yıl
çok güzel kızlar tanıdım ama davranışları öyle uygundu ki asla bir erkek onun yanına gitmedi.
Soran+1 yılbu cidden bir hakaret olur. keşke diğer arkadaşlar gibi ego tatmini, yalan vs yazsaydın kabulumdu fikrindi saygı duyardım teşekkür ederdim ama hareketlerimde insanları yanlış yönlendirecek hiçbir şey yok. Ama uzaktan beni tanımadan önyargılı olman da normal aslında sağlık olsun arkadaşıım
- +1 yıl
hayır ben ön yargılı değilim sert bakış yanına geldiğinde çatık kaş gören erkek geri adım atar sen diyorsun akrabam falan yani ortamlarda yanına gidilmiyecek böyle konuşmalardan hoşnut duyulmayacak biri olduğunu göster dedim sadece elbette insanlar küstah olabiliyor sizi üzdüm ise benimde küstahlığımı affedecek kadar cömert olun
Soran+1 yılsöylemek istediklerinizi şimdi daha net anladım tavrımın daha sert olmasından bahsediyorsunuz bu kabul edilebilir uygulanabilir. olur mu ne küstahlığı lütfen affedilecek bir durum yok ortada :)
- +1 yıl
size hayatınızda mutlu olmanızı diliyorum ayrıca hayat yaşantınızın da değişiklikler ederseniz bu durumların ortadan kalkacağından eminim. hayırlı geceler dilerim.
Soran+1 yılhaklısınız :) size de hayırlı geceler
- +1 yıl
teşekkür ederim
Anlıyorum seni bende senin erkek halin
Yakışıklı olmakta çok zor :(04 Yorumla
Soran+1 yılzordur elbet :)
Soran+1 yılo en beteri zaten. Çok iyi anlıyorum :) ben de erkeklerin bakışından bahsediyorum tabi (:
olar seni kandırıyor çirkinin birisin sen cüzdanlı gibi:))))))))))
00 Yorumlao kızlar arasında geçen muhabbet :)) hep yapmacıkalr
00 YorumlaÖyle zaten ^^
İnsanlar aptal gibi güzelsin derler derler sıkarlar insanı.
Buda o insana yalnızlığı getirir , farklılığı arama çabasına düşürür.00 Yorumla
+1 yılçirkinsiiiiiiiiiiiiiiiin pis seni:)) pis pis pis!!!
06 Yorumla
Soran+1 yılçok pisim abi ağzına sağlık öyle böyle değill ahaha:D
- +1 yıl
hahaaha şaka la şaka. salla sen onları önemli olan içgüzelliktir:)
Soran+1 yılkesinlikle :)
- +1 yıl
haaa rahat ol şöyleeeee barışık ol kendinle siee insanları. ahanda bak ben de yakışıklı değilim. beni beğenen de böyle alsın:) almadı gerçi henüz yaş uçtu gitti:(.. neyse yaramı deşme:D
Soran+1 yılniye abi öyle düşünme yakışıklısındır en azından yazdıkların insan gibi insan :) yaşa maşa takılma umarım mutluluğu bulursun :)
- +1 yıl
amin... aminler bitmez... bilsen yaşımı... neyse sende inşallah
+1 yılBıyıkların uzasın görürürüm o zaman etrafında pervane olan erkekleri
01 Yorumla
Soran+1 yılahahahah buna güldüm arkadaşım :)
tamam konu bu dunyadan diil anladim. Peki neden bu kadar uzun yazdin :D
00 Yorumlagüzellik başa bela diyosun yani? bundan kurtulmanın sadece bir yolu var
00 YorumlaÇirkin olsan daha çok dert. Bilmiyorum zor merak ettim özelden resmini atsana yavşa mam korkma. d
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. İyiymis bosver guzellik gecici birsure sonra birakirlar ozlersin.
00 YorumlaSeninki çok garip bir durum popüler olmakla hiç alaka yok
01 Yorumla
Soran+1 yılyok abi öyle aman aman popülerim gibi bir durum yok. normal. garip fena garip evet :/
O zamnn cook cirkin bir cocukla cikk bak nasil igreniyi herkes senden
00 Yorumlaşanslı mı diyim yoksa milletin şans olarak gördüğü güzelliğin lanetimi :)
00 YorumlaBirgün gelecek hadi be bumu çok güzelmiş eskiden diyecekler! Bu yüzden tadını çıkar şimdiden.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sen oldugun için seven insanlar muhakkak karsına cıkacaktır, bu arada çok güzelsin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence abartıyosun :D bana da herkes diyor güzelsin diye ama hoşuma gidiyor açıkçası. tabi şanssızım o ayrı bir mesele
00 Yorumla
+1 yılHmm merak ettim seni bir resmini atar mısın özelden? :)
00 YorumlaSenin adin kubra mi dogruyu soyle
06 Yorumla
Soran+1 yılevet kübra nereden bildin
Soran+1 yıluzun. saçlarım açık kahve gür dalgalı uzun ve belimde neredeyse
Soran+1 yılama neden soruyorsun anlayamadım açıkçası :/
Soran+1 yılhayır soyadımda r harfi yok.
Egonu senin. ne iğrençsin.
11 Yorumla
Soran+1 yıliğrençsin yazmak pek olmuyor diye düşünüyorum. Hakarete kayıyor, hoş değil :) şu an uzaktan bir fotoğraftan anlaşıldığı üzere sen de çok güzel bir kızsın dertlerimi ucundan kıyısından anlamışsındır. Egolu bulabilirsin vs vs iğrenç yazmak olmadı düşüncesindeyiim
saçların kızılmı arkadaşım
04 Yorumla
Soran+1 yılbir dönem kızıl ve sarı olarak da kullandım fakat çok dikkat çektiğinden ana rengime doğal rengime döndüm epeydir. açık kahve saçlarım
Soran+1 yılmüziğe hiç yeteneğim yok ama tiyatro okuyorum üniversite sona geldik öyle böyle :) sanatı çok severim tek eşli olmadığım tek şey sanattır. evde takılmak daha güzel fikir geldi bana teşekkür ederim :)
kandırıyılar genelde arkadaşlar her şeye güzel der
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılzor değilsede zorbadır güzellik:(
00 Yorumla
+1 yılDenyo Bu Olayı Şahibeli Buldu :D
00 Yorumlahıc sorma ya banada cok guzelsın dıyolar kanks
11 Yorumla
Soran+1 yılahahaha süper
Allah rızası için bir foto paylaş
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı. çok aptal bi' durum :(
03 Yorumla
Soran+1 yıldalga mı geçiliyor acaba hafiften. vaay sağlık olsun :))
Soran+1 yılsağ olasın sen de sağlıcakla kal :)
Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı. Egondan seni göremiyorum bebeğim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin düşüncen ama tanısan öyle düşünmezsin yine de sağ ol güzel yorum için :)
+1 yılEgo tatmin etme çalışmaları Vol.38262
01 Yorumla
Soran+1 yılinan bana böyle bir durum yok ama senin düşüncen yargılayamam
tamam tamam güzel değilsin.
oldu mu şimdi :/00 Yorumlagenelde güzelim dien hiç bir kızı beğenmedım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılo da iyiymiş :) ben kendime güzelim demiyorum tamam tabi beğeniyorum ama herkes kadar insanların söylemelerinden sıkıldığımı dile getiriyorum.
Sende sadık kal ozaman 1 adama..
06 Yorumla
Soran+1 yılhayatımda sadece 1 sevgilim oldu ve 1 senedir yalnızım uzun bir ilişkiydi ve ona inanılmaz sadıktım beni terk eden o idi. açıklama gereği hissettim :)
Soran+1 yılterk etmekle mi doğru yapmış? Olayların iç yüzünü bilmeden nasıl böylesi bir yorum yaptın anlamadım açıkçası ne demek bu şimdi :/
Soran+1 yılterk etmek, terk edilmek bunlar çok doğal şeyler hepimiz insanız. adam doğru yapmış diyorsun ilişkinin ayrıntılarını bilmeden bu çok yanlış. 1 senedir yalnız olmam benim tercihim ki bunu kızlar çok iyi anlayacaktır 4-5 senelik uzun ilişkilerden sonra unutmak kolay olmaz.
sende bıraz paspal takıl :D
00 Yorumlabir foto at da bizde nasiplenelim :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzelliğin 10 par etmez bu bendeki aşk olmasa...
00 YorumlaO derece güzelsin yani? :)))))))
00 Yorumla
+1 yılgüzellik başa bela ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeyy Yarrabbi sen akl fikir ver :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDestan yazmissin resmen okuyamicam kusura bakma
01 Yorumla
Soran+1 yılöylee bayağı içimi dökmüşüm ne yapalım :)
- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Herkesin bana çok güzelsin demesinden sıkıldım sıkıldım. İnanın arkadaşlar çok aptal bir durum. :(?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler