Herkesin bana çok güzelsin demesinden sıkıldım sıkıldım. İnanın arkadaşlar çok aptal bir durum. :(?

Lütfen sakın yanlış anlamayın arkadaşlar hava atmak niyetiyle yazmıyorum cidden danışmak için buradayım. Bu mesele beni rahatsız etmeye başladı. Etrafımdaki herkesin çok güzelsin demesinden bıktım. Fikirlerime, yeteneklerime, sözlerime dikkat etmiyorlar artık insanları yüzeysel bulmaya başladım. Üniversitemde çok başarılıyım ama bunu umursamıyorlar. Varsa yoksa çook güzelsin. Bunu yaşayan hemcinslerim beni çok iyi anlayacaktır. Elbise, şort giysem başıma üşüşürler eşofmanla çıksam çok doğal bir güzelliğin var diye numaramı istemeye gelenler bile oluyor. Arkadaşlarımın hoşlandığı çocuklar bana teklif ediyor ama hepsi ya sevgilileri bile gelip açılıyor. Hiçbir şey yapmıyorum mesafeliyimdir. Arkadaşlarımla aram bozuluyor evli erkekler, bazı akrabalarım bile bana aşık olduklarını itiraf ediyorlar. Çook bunaldım çok. İnanın fotoğrafta koymadım her şeyden ayrı yorum yapın bana destek olun diye. Önemli olan ruh güzelliği fikirler değil mi anlayamıyorum :( sokakta yürüyemez haldeyim utanıyorum herkesin eliyle beni göstermesinden bıktım. çok güzelsin model olsana şu modele benziyorsun diyor herkes yakın erkek arkadaşlarım da bana açılıyor seni seviyorum diyor. Üzülüyorum. Kızlar bana cephe alıyor. Ne yapacağımı şaşırdım :((
Herkesin bana çok güzelsin demesinden sıkıldım sıkıldım. İnanın arkadaşlar çok aptal bir durum. :(?