bir foto felan atsaydında buna biz karar verseydik ama sana söyle diyeyim ben gerçekten çok ama çok güzel olan kadına gidipte çok güzelsin demem çünkü çok güzel olan bana çok tatlı gözükür o yuzden çok tatlı bir kadınsın derim güzellik sexsilik felan insanların bakış açısına göre değişir ama bir foto attı birde biz görelim bakalım gerçekten o kadar tatlı mısın sen
07 Yorumla- +1 yıl
yok demeyiz ya bak buraya yükle fotonu
https://www.hizliresim.com/
yükledikten sonra sana link verecek kopyala o linki yapıstır sonra buraya bu kadar basit - +1 yıl
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yıltatlısın demek daha güzel emin ol en azından bir gecelik değilsin
67 Yorumla- +1 yıl
ne gerek vardı canım aa neyse mersi :D
- +1 yıl
ah deme yaa :=)
- +1 yıl
sanan ne kamil
+1 yılegonu tatmin etmek iltifat almak istiyosun anlaşılan yorum yapan erkeklerle de konuşmalarına bakılırsa ben bunu çıkarttım hem bunu sevgiline de sorabilirsin sevgilim var demişsin bence onun görüşü daha önemli olmalı değil mi tabi senin kendi düşüncen :)
02 Yorumla- +1 yıl
sen öyle diyosan :)
Valla bana kalırsa tatlı güzel sempatik falan hepsi aynı kapıya çıkıyor :D iyi bir şey sonuç olarak. Ama erkekte sadece sempatiksin ya da tatlısın dersen 'tip yok ama napalım' demek anlamına gelebilir :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
resminden tatlı mısın bilemem. ama bir bayana güzelsin seksisin demek ten çoook daha iyidir emin ol. tatlıysan uzun sürelisindir aşık olunabilecek birisindir... bence çok daha iyi tabi sen laf atanlara pek meydan verme nede olsa onların niyetlerinden emin olmazsın..
02 Yorumla
+1 yılŞanslısın, hep dürüst adamlara denk geliyorsun bence.
Adam haklı ama, demek ki giderin pek yok, güzelsin diyemiyor, e zekisin demeye gerek yok sana sorudan mütevellit durum orada.
Ama adamda sıkıntıda nefes alsın yetere bağlamış; tatlısınla orta yollu girizgah yapıyorlar demek ki.05 Yorumla- +1 yıl
Ben 12 atarım hep ıskalamam, şaşırtmadın beni yani :)
- +1 yıl
Ya erkek lazımsa, adam gibi açıktan deyin ki yakışıklı erkek lazım. Nedir bu kendinize sıfır güven durumlarınız anlayamıyorum ben?
+1 yılVaay demek seksi degilim galiba diyosun.
Tatlisin dendiginde suna emin ol ki aslinda demek istedikleri.
COK SEXİSİN AMA SANA DOKUNAMAYACAGİM CUNKU COK BEBEKSİ VE SİRİNSİN SENİ OPER KOKLARİM AMA SENİNLE SEVİSEMEM.
SANA DOKUNMAYA KİYAMAM02 Yorumla- +1 yıl
Sahsen ben tatli dediklerime icimden gecirdiklerim bunlar. ;-)
ablam o off çok tatlısın zaten içinde bunları barındırıyor snein karşı cinse yaklaşımına göre bout değiştircek. Ne desin sana laf atan off memelre bak. Vay bu ne... lanırmı desin tövbe estafur
11 YorumlaÖnce tatlı veya güzel oldugunu görebilmek için 1 gizli olmaman gerek 2 resmin olması gerekiyor canım :D ayrıca kendini begenmişlik hatsafhada :D :D
44 YorumlaCanım bu kadar egoist olma burası Türkiye eşeğe tecavüz eden de var.
78 Yorumla- +1 yıl
mersinde mı yasıyorsun :) eşşek olayı orda meshurdur :)
+1 yılMillet boş mezar bulsa yer kapmak için boş mezara atlayacak hatun bulmak da aynı oldu artık. Adamlar güzelliğine çirkinliğine bakmıyor ki kız olsun da nefes alsın yeter diyorlar :)
01 Yorumla
+1 yıltama bekle sıkıtını alıyorum seni iğrenç yaratık senmi tatlısın seni çam ağacı dalına yapışığ kalmış rakun dışkısı... biraz olsun yardımcı oldum sanırımçççÇD
14 Yorumla- +1 yıl
tatlı oolduğunu zaten biliyorsun burada sormanın mantığı ne.. ne buradakiler seni pohpohlayınca daha tatlı olursun nede seni yerin dibine sokunca daha çirkin sadece insanlrın gözünde boşluktaymışssın hissi yaratırsın...:D::DDD ama sen bunuda biliyore... D
- +1 yıl
Çam ağacına yapışmış rakun dışkısı ımmm ilginç bir deneyim. :O
+1 yılGüzellik göreceli bir kavramdır. Kişiden kişiye değişir. Tatlilik ise yüzündeki duruş, hoş bir gulumsemeden kaynaklanır. bir kizin tatli durması minyon olusundan ve yüzümdeki gülümsemeden belli olur.
016 Yorumla- +1 yıl
Anlattıklarına göre öylesin. Bende görsem şahsen öyle derdim herhalde. İnsanın dışı kadar içininde güzel olması lazım. Dedigim gibi güzellik göreceli. Ben karaktere bakarım başkası dış görünüşe. Aradaki fark.
- +1 yıl
Haha :) Orasını bilemiyecem artık. Çok sikildiysan eğer kendi başına dilediğin gibi vakit geçir, kimseyi takma. Hayat Sana Güzel olsun.
- +1 yıl
Sağ ol, sende. Ben teşekkür ederim. Kendine iyi bak.
- +1 yıl
Haha :) Yok yav, estağfurullah. Ben buralardayım hep, ne zaman yardıma ihtiyacın olursa elimden geldiğince yapmaya çalışırım.
- +1 yıl
Derken? Sitede genelde aktifim, insanlara yardımcı olmaya çalışırım. O manada yardımcı olmak yanlış anlama :)
- +1 yıl
:) Kusura bakma, yanlış izah ettim. Sen ne anladın?
- +1 yıl
Oha, yok artık :) Sarhoş yerine koydunda bizi ne diyim ben sana :) Şu an utandım resmen o lafı söylediğime. bir daha söylemem.
- +1 yıl
:)))
+1 yılbu sorunun meali: arkadaslar ben biraz iltifat duymak istiyorum, seksi oldugumu soyleyin bana. cakal seni :))
112 Yorumla- +1 yıl
bu kritik gorusu boyle gulerek karsiliyorsun ya, millet ona kanarak sana tatli diyor. cozdum ben olayi. biraz hava yap seksi olursun ;)
- +1 yıl
aynen.. oyle yapacaksin. biz erkek milleti biraz ters mantikla calisiriz :)
- +1 yıl
dogal halinle de kabul ediyorlardir, ama senin icinden gecen seksi olmanin caresini soyluyoruz. ya yapacaksin ya da bundan sora hayatina tatli kiz olarak devam edeceksin :))
- +1 yıl
tabi tabi.. seksi olmak da vardi ama, sen kolay pesettin :)
- +1 yıl
cunku ben senin beyninin icini okuyorum :)
- +1 yıl
bir erkegin gozunde seksi olmak, onun icini kaynatip ihtiraslandirmak senin en istedigin bir sey. kendinin bundan haberi olsa da olmasa da bu boyle. bir erkegin gozune seksi gorunmek istiyorsun. hem de cok.
+1 yılay sıkıldınmı tatlım:)) kıyamam:(... ddur o zmn ayyy çok iticisin diyim sorunla... bir farklılık demi:)
32 Yorumla- +1 yıl
bende tatlım:)
+1 yılKötü bişey değil canım bana da diyorlar. Seksi ve güzelsin demekle hemen hemen aynı anlamda zaten, sıkma canını
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yıldemek ki güzel ve seksi değilsin.. sadece tatlısın.. ^_^ arzulanılmıyorsun ama hoşa gidiyorsun şirinsin işte.. ^_^
12 Yorumla- +1 yıl
olur söylerim..
Banada kızlar çok tatlısın iyisin gibi cümleler kuruyor bende sıkıldım bundan. ortak noktamız var bence çıkabiliriz biz ikimiz :D :D :D :D
12 Yorumla
+1 yılSokaktan geçerken biri bana tatlısın desin onu mahvederim. Milletin sorunlara bak ya.
13 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım fakat...
Dikkatleri cektin tatlim bravo simdi ozel mesaja da yetisemiyosundur ne sıkıcı de mi
34 Yorumlao kadar kafa yorma tatlılıkta çekicilik özelliğidir.
01 Yorumlaminyon tipliler daha tatlı olur genelde, minyon tipli misin?
01 YorumlaÇaylarına falan parmağını sok. Tatlınız burada de.
böylesine bir espriden sonra sittin sene tatlısın lafını duymazsın.03 Yorumlabende tatlıyım ve yemin ederim aynı sorunu bende yaşıyorum bendensin ):
02 Yorumlabir güzelliğin var demek tatlısın. seksisin olayı baska fizik olarak iyisine döner bu. Tatlılık güzellik anlamında yüz güzelliği duruşun bakışların
02 Yorumlatatlı demek kötü mü demek ne saçmalıyon allah aşkına.
01 Yorumla
+1 yılbanada herkes sen cok odunsun diyor :D ne yapcagiz :D
01 YorumlaÇok net söylim. Bir kıza tatlısın demek erkeğe sempatiksin demekle eş derdir.:)
03 YorumlaTakıntılı olma, senin tatlı ya da güzel olduğun hakkında bir şey söyleyemem. Bunun için bir foto koymalısın. Ben güzelliği bakmak ve görmek olarak ayırıyorum. Güzellik göreceli yani :)
09 Yorumlagüzel olduğunu söyleyemem evet birini seçeceksek tatlı lafı daha uygun olur sana.
010 Yorumlabana her gün birileri çok yakışıklısın dese hiç sıkılmam, yani zannetmiyorum sıkılacağımı
01 YorumlaYa gerçekden tatlısın, ya da bizim insanlar alışmış öyle demeğe
01 Yorumlatatlı kız :D evlenmeliktir... Sexysin, güzelsin diyorsak kıza o kız yatakta iyidir.
01 Yorumlaggüzel sin seksisin ama çok uyuzsun yaaa sen... oldumu?
12 YorumlaAile & Toplum konusunda 887 cevap paylaştı. Böyle birşey isen haklılar https://hizliresim.com/zR9gR6
01 YorumlaKötü bir şey olacağını düşünüyor olamazsın herhalde. :P
"Ayy tatlım benim şuna bak falan" bunlar güzel şeyler yani.
^.^03 Yorumla
+1 yıltatlı kızlar bana daha sexi geliyor yani biri tatlı derse sexi olduğunuda düşünebilirsin, hem neden sexi olmak istiyorsun bu kadar libidon mu yükseldi
07 Yorumla- +1 yıl
niye kızdın ki
- +1 yıl
tamam öyle değilsin özür dilerim trip atma şimdi :) niye sexi olmak istiyorsun
- +1 yıl
sende tatlıymışsın zaten ama güzelsin de
+1 yıllink atsaydın, tatlımısın seksimisin karar verirdik... sanırım seksi olduğunu duymak istiyorsun biz erkeklerden :)
03 Yorumla- +1 yıl
öyle öyle.)
- +1 yıl
cok dogru tespit etmis arkadas. benim de yukarida yazdigim gibi
müthiş tatlı bişeysin. çok tatlısın. :D
sıkıldığından değil de hoşuna gittiğinden yazmışsın gibime geldi :)
ama gerçekten tatlı mısın, evet tatlısın yalan yok.011 YorumlaEnaniyet bu olsa gerek. Sokaktan geçen adam sana tatlı derken baklava tadında bir tatlı diyor. Yemek için ;) anla sen onu. Sexi demez, diyemez, dese kafaya çantayı ya da yüze tokatı yer çünkü.
04 Yorumla
1 yılEmin ol cirkin olsaydin tatlisin demezlerdi bile
00 YorumlaYok Normalsin öyle abartılacak bir tatlılık yok bence
09 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsenin neren tatlıymış onu anlamadım :/ ayrıca güzel ve seksi falan da değilsin yani... gayet sıradan normal bir kızsın :/
paso abaza ve ergenlerin olduğu yerlerde geziyorsun galiba :/04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnaparsan yap banane... ben gerçeği söyledim...
3-5 tane ergen ve abazanın lafıyla hareket etme.
sıradan bir kızsın işte... ne var bunda büyütecek anlamıyorum.
bence sende kendini çok kaptırma, tatlıyım, güzelim, seksiyim falan diye... hiç de değilsin yani.
Cevap sahibi+1 yıleyvallah :)
görmeden yorum yapılmaz maalesf. link için boşluk kullan noktalar arasında biz çözeriz onu:D
01 Yorumla
+1 yılİstedigin kadar tatlı ol seven birisi olmadıktan sonra anlamı yok
03 Yorumla- +1 yıl
Yoo ister cirkin ol ister güzel ister tatlı
seven biri olmadıktan sonra anlamı da olmaz
Ayrıa cok tatlı veya cok güzel birisi ciddi anlamda sorunludur. Cünkü sevgilisiyle yolda yürürken adam millet bakıyor diye seni yaşayamaz
Acıkcası kıskanctır
o yüzden cok tatlı olunca olmuyor bazı seyler
sexi bir kızsan herkes yanaşmak için en klasik yöntemi seçiyordur ;) çok tatlısın gbi :) abazandır onlar salla :) şahsen ben güzel bir kız görsem yanımdan geçerken tipe bak falan diyorum öyle söleyince etkileniyolar :)
01 Yorumlasokakta laf atanlar için bir fark yok. amaç belli zaten.
11 YorumlaYarismaya istanbuldan katiliyorum evim arabam isim var gencim yakisikliyim. Uff cok seksisin at gibisin top modeller eline su dokemez vs vs
14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltatlı yani oyuncak ayı gibisindir herkes seni alıp kucaklamak mıncıklamak ister.
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Güzel seksisin bilmem ne diyorum :):):):):) oldumu. s. d
04 Yorumla
+1 yılO tatlılık olarak başlar seksilik olarak devam eder sen merak etme :D
02 Yorumla- +1 yıl
no problema :))
+1 yılyalan söylüyolar. suratında soru işareti olan birinin neresi tatlı be :)
012 Yorumla- +1 yıl
yani derken? gormedigim birine nası yorum yapim...
- +1 yıl
ne alaka? foton yok sonucta...
- +1 yıl
ben kotu bişey demedimki. formwdiğim birime yorum yapamam dedi. şimdi yapabilirim. karşı cinste ilk baktığım yer burundur. çok buyuk :s sacların ve gulusun güzel ;)
- +1 yıl
doğrudur :)) ama sanki tırtsın dwmişim gibi hırs yaptın ;))
- +1 yıl
e bende cevabımda onu dedim zaten :)) soru işaretli bir surat yani :)) bak sana cesaret getirdim :))
- +1 yıl
peki
Bence ikiside aynı hesaba geliyor.
Tatlıysan seksisindir :D12 YorumlaAile & Toplum konusunda 17,4b cevap paylaştı. bana da yakışıklı ve tatlı diyorlar inanmıyorum. ne yapacaksın farkı ya? boş ver daha önemli meseleler var hayatta.
06 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Keyfini cikar güzel diyorlarsa güzelsindir
01 Yorumla
+1 yılsen ap açık çirkinsin yahu... kör mü bunu diyenelrr pehhhhhhhh
04 Yorumla- +1 yıl
küçücuk cocuksun daha... bence sen cocuk gıbı gorundugun ııcın dıyolar
buyuyunce belkı kugu olursun. nasip kısmet işi bunlr - +1 yıl
he hee... git başımdan... sıcak zaten hava
tatlı oldugunu tadına bakmadan nasıl söylenır sacma..
02 Yorumla
+1 yılProfil resmine baktım da, yoklukta giderin var gerisi hikaye :D
03 Yorumla- +1 yıl
Farklılık olsun istedim :*
Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı. güzel hayranlık uyandıran demek, tatlı ise sevimli demek:D farkı da sen çıkart işte;))
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlıyorum sıkıntını. fazla düşünüp depresyona sokma kendini. inşallah çirkinleşir ve kurtulursun bu sıkıntılardan. zaten yaşın ilerleyince olacak bu dileklerin biraz daha sabırlı ol
01 Yorumla
+1 yılama çok tatlısın canım ya güzel olman bizim suçumuz mu :-/ (ver gazı) dsdasdsadsad
01 Yorumla
+1 yılPek güzel değilsin ama hoş kızsın. Çirkin değilsin yani :)
05 Yorumla- +1 yıl
Bu ne trip şimdi?
- +1 yıl
Ben yanlış anlamışım seni kusura bakma. İçimi rahatlattın derken trip attın sandım :) Genelde trip atanlar böyle söylerler de :)
- Aile & Toplum konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yıltatlısındır çünü , yanaklarından sıkası geliyorlar demekki :) sıkıntı yapma ya kendine bunu :)
04 Yorumla- +1 yıl
ama bu noktada daha iyi bence tatlı olman. Çünkü tatlı kadın erkeği daha mutlu hissettirir ve erkek tatlı kadına daha çok bağlı hisseder kendini. Aldatılma ihtimalin daha düşük mesela. İyi bir şey bak bu senin için
- +1 yıl
aynen :)
bir gün nasıl olsa o tatlılığını yitiriceksin o zaman çok ararsın o lafları :D
02 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım