Fabrikada paketleme işine gireceğim sizce nasıldır çok mu zor kasiyerlik te var hangisi sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnsanla uğraşmayacağın iş daha kolaydır şu hayatta tek çekilmeyecek şey insan kaprisidir :D Kasiyerler neler yaşıyordur kim bilir bu embesil toplumla :D
55 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle aynı şeyi düşünüyoruz. Bi arkadaşım var insanlar yüzünden kafayı yeme noktasına geldi kız çok zor
- +1 yıl
Fabrika iyidir hem orada çalışırken kafanda tek sorun şu kadar mal yetişecek olur zamanla hızlanır başka yönden de araştırırsın falan bence.
Soran+1 yılEvet haklısın öbürlerine göre daha rahat olur
- +1 yıl
Aynen sonun da şu site de mantıklı düşünen birini görmek güzel :D
Soran+1 yıl😂😂Zaten iletişimim iyi değil insanlarla hergun yeni yüz görmek bana kafayı yedirir😂bence de en mantıklısı bizim düşündüğümüz gibi
En İyi Cevaplar
Cafe berbat kasiyerlik ise zor iştir eksik verirsin sana kitlerler fazla çıkar gene sana kitlerle en güzeli her zaman fabrikadır insan ne kadar çok ise orda hem göze batmaz hem de kafan rahat olur
17 Yorumla
Soran+1 yılO zaman fabrika iyi sağol bakalım nolcak
Soran+1 yılEvet haklısın korkuyorum sadece
Soran+1 yılYapabilir miyim diye. Hiç iş tecrübem yok bugüne kadar çok az çalıştım
Soran+1 yılAnladım. Aynen herkes öyle diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
çok fabrikada çalıştım kafede de çalıştım ama bence kafe daha zor tamam fabrika yorucu filan ama günde 300 kişiye laf anlatmak daha çok yoruyor
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum deneyimim olmadi ama bence hangisini istiyorsan calis. Baktin yapamiyorsun mecbur degilsen birak
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yapicam artık napim
+1 yılKafeye gir kesinlikle
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden kolay mı fabrikaya göre
- +1 yıl
Kolay tabi. Paketleme işinde çalıştım, ellerin mahvolur, robot gibi sürekli aynı şeyi yaparsın sıkıcı. Kafede hiç olmazsa arada boş zamanların olur, yeni insanlar tanıyabilirsin.
Soran+1 yılİnsan ilişkilerim pek iyi değil açıkçası kimseyle konuşmasam da olur
- +1 yıl
Senin bileceğin iş ama kafede daha az yorulursun.
Soran+1 yılÜcreti nasıl oluyor Cafe lerin
- +1 yıl
Asgari vermeleri lazım.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 338 cevap paylaştı. Bana göre kafe
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu zor
Soran+1 yılBende hiç sevmiyorum. İşimi bana versinler başka bisey istemem sürekli birileriyle konuşmak istemiyorum
+1 yılPaketleme kolay fabrikada iyi biliyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya Cafe markete göre daha mı kolay olur ki saatleri çok mu oluyor peki
- +1 yıl
Çok rahat oturuyorsun zaten ben fabrikada çalışıyorum agda üretiminde bizim orda 20 den fazla bayan var paketlemede çok rahatlar sabah 8 akşam 5 cumartesi pazar tatil bayan alımı halen var
Soran+1 yılOha çok iyi haftasonu da yok hem. Hangi şehir peki
- +1 yıl
İstanbul
Soran+1 yılAh be çok uzak hangi ilçe peki adı ne fabrikanın yakınlarıma iletirim. Sizin için de sorun olmazsa
- +1 yıl
Tabiki sorun olmaz hemen başlatabilirim sabah kahvaltı+çay molası var öglen yemek 3 te çay molası servis ayın 1 de maaş iş yeri adı treda hızlı tüketim ürünleri
- +1 yıl
Cafe ve market çok zor benden demesi haftada 1 gün izinleri var çalışma saatleri çok uzun
- +1 yıl
İst orhanlı tuzla ya baglı
Soran+1 yılSagolun ben iletirim arkadaşıma o fabrikayı arar o zaman. Evet çok zor Cafe şartları bana da öyle geliyor
cafe daha zor
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı. Fabrika
10 Yorumla
+1 yılfarketmez
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Fabrika da çalışmak mı zor, Cafe de veya market te kasiyerlik yapmak mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat