Merhaba. Farkettiğim bir gerçek şu ki, yaya olduğum zaman araçların aktığı aktif yollardan geçmem gerektiğinde, yol verebilecekleri halde vermeyen ve inatla hızlanıp üstüme süren sürücülerin 95%’i kadındı. Sadece erkek sürücüler yol veriyorlar bana ve çevremde gördüğüm kadarıyla diğer yayalara. Hatta, yol vermesi gerektiği halde yol vermiorsa “kesin kadındır” diyorum ve gerçekten de kadın sürücü çıkıyor.. Yahu, neden kadın sürücülerimiz böyle öküz?Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz, dikkatinizi çekti mi hiç?
Ülkede erkek sürücü kat be kat daha fazla bu durumda onların daha fazla yol verdiğini söylemek çok normal. Kadın ve erkek sürücü oranına bakılıp bir yorumda bulununabilir ancak. Yorumun çok saçma ayrıca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33İyi de, kendi hemcinslerine karşı da yapıyorlar bunları.
Yemin ediyorum kendi hemcinslerimden soğuyorum.
ataerki kadını kadına düşman ediyor
Hahah baksınlar sorun değil, ben geçerken bilerek kafamı çevirip arabalara bakıyorum, utanıp da bakamasınlar diye
Evet, benim de.
Aşırı öküzler trafikte.
Erkekler yol vermiyor ama ezmeye de çalışmıyor bir tık önderler
erkekler hep yol veriyor belki sizinkiler öküzdür biraz xd
@gülamadepresyonda kadınlara veriyorlar ya erkeklere vermiyorlar
Hayır, bu durum istatistiklerle kanıtlanabilir.
Saçma değil, aksine mobese kayıtları ve yayalara yapılacak anketlerle sonuca varılabilir.
Herşeye “saçma” diyerek işin içinden sıyrılmak asıl saçmalığın kendisi.
Ülkede erkek sürücü kat be kat daha fazla bu durumda onların daha fazla yol verdiğini söylemek çok normal. Kadın ve erkek sürücü oranına bakılıp bir yorumda bulununabilir ancak.
Yorumun çok saçma ayrıca
Evet, değil mi?
Ve bir kadın olarak, kadın sürücülerin üstüme üstüme sürmesi beni çok rahatsız ediyor. Resmen g. tleri hacada sürüyorlar o araçları.
*havada
Çok haklısın.