Arabalar Kadınlara araba sürmek mi daha çok yakışıyor, motor sürmek mi? SilverKiller Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kadınlara araba sürmek mi daha çok yakışıyor motor sürmek mi? Kadınlara araba sürmek mi daha çok yakışıyor, motor sürmek mi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kadınlara motor çok daha güzel yakışıyor bence. araba daha güvenli olsa da bence bir kadına motor çok yakışıyor. 1 0 Yorumla
ZorHayalllllll Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bence motor sürmek ben traktör kulmamayıda çok yakıştırıyorum kendime kocaman dev gibi traktörler var ya acayip havalı oluyor 😂😂 3 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Arabalar konusunda 510 cevap paylaştı. her- ikiside yakışıyor zira dikkatli kullanıcıları seviyorum 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Motor iyi güzel ama bence araba kullanmak daha da güzel hem daha güvenli hem daha rahat 1 0 Yorumla
SaygılarBizden Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben motorcuyum, dolayısıyla motorcu kızları daha seksi buluyorum 1 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Motor sürmek tabiki birde giyinmesini biliyorsa.. 1 0 Yorumla
_GEYGünlükleri_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Böyle motor da böyle kadın on numara 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Arabalar konusunda 565 cevap paylaştı. İkiside pek yakismiyor 1 0 Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bir motorcu olarak ne demem. lazim Acaba 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kadınlara motor çok daha güzel yakışıyor bence. araba daha güvenli olsa da bence bir kadına motor çok yakışıyor.
Bence motor sürmek ben traktör kulmamayıda çok yakıştırıyorum kendime kocaman dev gibi traktörler var ya acayip havalı oluyor 😂😂
her- ikiside yakışıyor zira dikkatli kullanıcıları seviyorum
Motor iyi güzel ama bence araba kullanmak daha da güzel hem daha güvenli hem daha rahat
Ben motorcuyum, dolayısıyla motorcu kızları daha seksi buluyorum
Motor sürmek tabiki birde giyinmesini biliyorsa..
Mümkünse ikisinden de uzak durun
Böyle motor da böyle kadın on numara
Kullanabilsem motor tabiki
Bence motor 😊
her ikisi de ayrı hava katıyor insana.
İkiside pek yakismiyor
İkiside çok yakışıyor
evde bulaşık yıkamak
Kadına her şey yakışır
Bir motorcu olarak ne demem. lazim Acaba
Araba tabi motoru yakıştıraöıyorum
Araba daha iyi.