Kadın ve Erkek araba kullanırken, köpekden tarafsız yorum
Kadınlar mı daha iyi araba kullanır yoksa erkekler mi?
Kadın ve Erkek araba kullanırken, köpekden tarafsız yorum
Kadın iyi bir şoför ise gerçekten kurallara uyuyor. ama kötü ve deneyimsiz kadınlar trafikte canlı bomba gibi dolaşıyor. Sosyal hayatta her zaman erkekler onları önden geçirdiği, onlara yol verdiği için trafikte de durumun bu olabileceğini düşünüp bodoslama atlayabiliyorlar yola. Ula arabanın içinde kadın olduğunu nereden bileyim. Ama asla makas atmayan kurallara uyan kadınlarda çok. Kötü olanlara örnek, sol şeritte mal gibi 3. vitez de gidip arkadan 100 ile gelen adama umursamadan yola devam eden çok kadın gördüm. En ilginci geçen eşkıya gibi önümde makas atan bir aracın yanına yanaştım penceremi indirdim. şöyle bir bakayım kim bu serseri diyerek...20 li yaşlarda bir kız olduğunu gördüm... yani sözün kısası trafikte kadın erkek ayrımı yok... canavar ruh bir çocuğun bile içinde olabiliyor..
Tamam şimdi kadınlar baş tacımız ama bu sorunun cvbı kesinlikle erkekler :)
Bu kadar saçma soru olabilir mi? Herkesin araba kullanma stili farklıdır. Kadınlarda da erkeklerde de kötü kullanıcılar vardır. Araba kullanmak en büyük sevdamdı 18 ime girdiğimde ilk yaptığım iş ehliyet almak oldu ve çok keyifle kullandım yıllarca.
Bayan şoför olduğum için sıkıştırmaya çalışanlar oldu, böyle durumlarda karşılık vermek zorunda kaldım zamanında. Daha sonra insan hayatıyla sinirlensekte şaka olmayacağını anlayıp seviyesizlerle seviye düşürmemek için artık yoluma bakıyorum, gerekirse yol veriyorum. Şuursuzlarla uğraşılmaz.
Sizlerden de tek bir ricam var, yayalara geçiş hakkı verin. Altınızda arabanız olması yayalardan üstün olmanıza delalet etmez. İnsanlara saygılı olun, hayata saygı duyun.
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin hepinize.
Kadınların daha dikkatli araba kullandıkları ispatlanmış birşey buna inanıyordum taki
bu yaz türkiye-istanbul a tatil e gittigimde 2 kez tem yolunda saatlerce trafikte kaldım NEDEN?
bir bayan şoför MİNİK arabasıyla hızla gelen BÜYÜK TIRIN önüne atlamaya çalıştıgı için ///
Bunları yazdım ama kadın şoförleri kötüledigimi sanmayın zinhar Erkeklerde şoförlükten BIHABER///
Cevap
120Cevap
Erkeklerin bilimsel olarak ARABA KULLANMADA (3 BOYUTLU BEYİN) kadınlardan daha iyi olduklarını kanıtlanmış yönüdür.
Dişi beyin empatide, erkek ise 3 boyutlu düşünmede iyi
KAYNAK --->https://www.hurriyet.com.tr/egitim/25976157.asp
img-0.onedio.com/img/raw/529dd80e3d88bad353000018
Kadınlar ne aynalara bakıp arkalarındakini yanlarındakini hesaba katıyor ne önlerindekini.
Ayrıca her gün gördüğüm kadın sürücüleri abartısız %75'i telefonla oynuyor, diğer eliyle sigara içiyor, kulağında kulaklık ya da yanındakine döne döne laf yetiştirmeye çalışıyor.
Biz Erkekler Tamam Birer Profosyonel olabiliriz Ama Bir çok kuralı ihlal ettiğimiz bir gerçek arkadaşlar :)
Bayanlardan çok iyi araba kullananlarda var. Hemde onlar biraz daha kuralcı diyelim. Kurar ihlali pek yapmazlar.
Ama lütfen bayan sürücülerden rica ediyorum acemi cadılar trafiğe çıkmasın. ya da çıkarken haber etsinler biz trafiğe çıkmayalım :D
Bu kadar ayrım yapmaya gerek yok tamamen içsel birşey bence biraz da cesaret ve birazda pratik el alışkanlığı. Erkeklerin arabaya cocukluktan beri hep merakı oldugundan daha cabuk ısınırlar olaya. Her kadın kötü kullanacak diye bir şart yok. Her erkekte iyi kullanacak diye bir şart yok. Bu benim fikrim tabi.
Kimi kadin cok amator, yillanmis kadin soforlerden cogu heyecan yuzunden amator gozukuyolar cogu zaman. ama erkeklere oranla daha cok dikkatliler bence (isiklarda makyaj yapan zihniyet haric) erkeklerin cogu da tafikte tam bir hanzo.. o nasi kavsaklara giris. insan bir sellektor yapar. donucek mi donmicek mi maymun oluyo yaya. hem cok hizlilar. tabakhaneye yetisicek beyimiz. hic yol vermiyolar ayrica.(bunlara uymayan azinlik abiler haric) bizımle deyilsınız..
Bayanlar kizmasin ama erkekler daha iyi kullaniyor bunu kabul ediyorum fakat sofore bakipta bayan diyede on yargili olmayin baylar bazen hatali sollama yapiyo adamin biri cit yok normal bisey ama onu ben yapsam kornaya basiliyor el kol hareketi falan kufurde ediyordur eminim buyuk araclar hele bayani gorunce sikistirmaya calisiyor tabi ben astim artik sag cekip haydari aliyorum :)
Tabi ki kadınlar. Siz hiç sakal traşı olurken araba kullanan erkek gördünüz mü?
iblog.milliyet.com.tr/.../325400-3-4-7b1ea.jpg
Tabi ki erkekler benim ehliyetim yok gerekte yok çünkü görüşüm bir bayanın araba kullanmaması ne demişler arabayı icat eden kullansın kadın icat etmediğine göre ayrıca kullanıyorsan arıza yaptığında tamirciye götürdüğün de tamiri yapanda erkektir bunu unutmayın 😊
Dünyada tektek saymak lazım ve kapıştırmak lazım :D insandan insana fark eden özellikleri bu şekilde cins olarak gruplaştırarak sorarsak cevabını bulamayız :D
yani sorunun cevabı
dur :D
Erkekler iyi araba kullanır çünkü bayanlar araba kullanırken arabayı bir başka alet olarak görüp aracın kendi başına hareket edebileceğini düşünürler erkekler ise arabayı bedeni ile bir bütün olarak görüp daha iyi kullanırlar bilimsel olarakta kanıtlanmıştır
Sağa sinyal verip sola dönen, Kırmızı ışıkta makyaj yapıp yeşil yandığı halde makyaja devam eden , sol şeridi eviymiş gibi sahiplenen bayanlar olduğu sürece elbette erkekler daha iyi araba kullanmaya devam edecektir.
Kadınlar panik atak korka korka kullaniyorlar bizide trafikte geriyorlar. Kadın milletini trafikte önüne almayacaksın saçınımı yapan dersin mesaj atanmi önüne alirsanda hemen sağla sellektör yapip yol isteme ne demek istediğini anlayacak düzeyde bilgiler yok. Arkasinda kalirsan çok beklersin
Beynin ön lop'u ile alakalı bir durum araba kullanmak gibi dikkat gerektiren konular.
Dolayısıyla erkekler açık ara öndedir.
Ör: Cerrahlar, satranç oyuncuları, masa tenisi oyuncuları, bilardo oyuncuları, ralliciler vs vs
araba degilde motor kullanmak tam benlik..
erkekler araba kullanirken daha cok ozguven sahibi oluyorlar bu yuzden daha rahat kullaniyorlar ve rahat olduklari icin daha iyi kullaniyorlar cunku strese girmiyorlar biz bayanlar gibi bizler elli defa sagimiza solumuza bakar acaba araba geliyormu acaba birine carparmiyim diye panik yapariz hele o kisi bensem yandiniz benimle kimse arabaya binemez kimsenin canini tehlikeye atamam o yuzden hic kimseyi arabama almam..
Benim. teyze kizi deli kullaniyo valla, en sonki olayinda bir adam arabadan indi ve ozel. olarak sizi tebrik ediyorum bravo iki hamlede arabayi oyle hizli park ettiniz oraya ki park ettiği yer cok dar alan ve araba sedan tipi, bir cok kisi yolda agizi acik kaliyo gorunce onu, yani mal. gibi kullanan erkekde var. Cok deli kullanan kadinda. Birakin artik bu gereksiz soruyu yaa.
Kadınlar arabayı kullanmaya başladıktan sonra nedense hep trafik oluşmaya başladı abi ya çok panik yapıyorlar elleri ayağı bir birine dolanıyor bir yol vermek için 2 saat bekliyor geri geri git desen gidemiyor ya da çarpıyor zaten dikkat edersen kafaları hep arkaya dönük geri geri giderken :D beyinleri basmıyor ki aynaya bakmadan nasıl geri gidileceğini :d
biz erkekler daha ilerideyiz bu adımda cünkü bayanlar araba kullanırken kendilerini trafikte riske sokuyor ama biz erkeklerde böyle bir sorun yok sarıdan yeşil yanmadan basıyor gaza ama bayanlarda yeşil yanmadan gaza basma gibi bir lüksü yok :D ama bayanlardanda iyi kullanan var :D
Erkekler doğuştan araba kullanmayı öğrene öğrene büyüdükleri için daha iyi kullanmaları gayet normal. Bende doğduğumdan beri araba kullanmayı öğreniyorum ki tanıdığım çoğu erkeğe bin basar seviyede şoförüm :)
Şu video herşeyi anlatıyor sanırım :)
https://www.youtube.com/watch?v=PnNplVb5PAg45-1:50 saniye arasına dikkat :)
Yok ya ben kadınların da başarılı olabileceğini düşünüyorum. Kurallara daha çok uyarlar bence. Çok başarılı kadın şoförler var bence. Ben de gayet başarılıyım mesela :D
Babam , bayanların daha dikkatli araba kullandığını söyler. :) bunu beni teşvik için mi söylüyor bilemem ama trafikte daha temkinli hareket ettiklerini, daha ince davrandıklarını söyler. :)
Erkelerdir cunku cocukluktan beri erekekler arabalarla oynar kizlar ise bebekle oynarlar verin onlarida eline arabayi araba surme hevesiyle yetisinler erkelerden dahada ii surerler fakat iyi surenler yok demiyorum iyi sureninede hasta oluyorum :)
Erkekler daha iyi kullanıyor fakat bayanlar daha dikkatli ;) Ama asla bir bayan şoföre güvenmem :) Trafikte bazıları çok acemi gidiyor sürekli kaza riski taşıyorlar...
tabiki kadınlar :D 10 cm topuklu ayakkabılarla birde erkekler denesin sürülebiliyor mu ;)
Malesef Kabul ediyorum erkekler daha iyi kullanıyor bu bir gerçek
İşte gerçekçi bir bayan ;))
Erkekler küçüklüğünden beri arabalara ilgileri var 20 sinde bir genç en az 200 tane araba modeli felan biliyor :D:D: O yüzden erkekler bence :D
kadında erkekte güzel araba kullanır ama
benim gördüğüm kadarrıyla
erkekler 1 basamak önde
kadınlar park konusunda 1 basamak geriden geliyorlar
Durust olalim, erkekler daha iyi kulaniyor.
Ama soyle bir sey var ki, bende bir cok erkekten daha iyi kullanirim :)
Kadınlar yaradılıştan beri her zaman narin , ürkek olmuşlardır genlerinde var yoksa kadın kötü kullanmıyor.
Bende bir erkek gibi araba kullanzak isterdim ama olmuyor çoğu zaman duraksıyorum karşıma bişey çıktığı anda :)) öğrencem
şu ana kadar hiç arabayı kaldırımdan çapraz bir şekilde geçirmeyi akıl eden bir bayan görmedim, hepsi takılıp kalıyor.
ehliyeti alsam :DD kamyoncular gibi vites değiştiriyormuşum arkadaşım öyle diyor :DD İstanbul benden sorulur yani o zaman. :P
İyi araba kullanmak deneyim isi. Erkekler bu konuda daha iyiler ama kurallara uyma konusunda bizler daha iyiyz özellikle kendimden biliyorum. Sonuç 0 neye döndü bu muhabbet ya herkes iyi herkes kötü
polis sormuş kadın sürücüye dönüşlerde neden sinyal vermiyorsun diye cevap çok tatlı
benim hangi tarafa gideceğim kimseyi ilgilendirmez :D
kadınlar detaycı ve kuralcıdır. fakat erkeklerin de el göz koordinasyonu iyi.
birde cocukluktan gelen bir arabayla oynamak sevdası var erkeklerin.
Allah'ımmmm bu ne yaaa :D
seyrederken bile fenalık geçirdim :) zaten adamda en son isyan ediyor ve inip park ediyor :)) @MehtapKavrazlı
Aynen insan izlerken bile sinir oluyo ya :))
ben o kadar gerildim ki, seyrederken sigara yaktım düşün yani :) en son adam indi park etti ya, orda koptum :)) adamın ve kadının yüzünü görmek isterdim, adam park edip anahtarları geri verdiğinde :)) @tuğbatgb
erkekler tabi kadınlara ehliyet bile verirmemeli hep kazalar kadınların yüzünden oluyor bütün kadınların ehliyetlerini iptal ederlerse kaza oranı yüzde doksan azalır
3 kere kaza yaptım. 3 . dede bana vurdular. 3 üde bayan şöför. artık hesabını sen yap güzel insan :D
ama sanada hep kadın şöförler denk gelmiş
çünkü beceremıyolar araba kullanmayı :D
Kadınlar dikkatsizler.. yoldan çok o aynayı kendilerine bakmak için kullanıyorlar çünkü
ilk başta soruyu şaka amaçlı soruşdu sandım sonra ise gerçekleri kabul edince dalga amaçlı olduğuna karar verdim :DDD
kadınlar kaza yapmaz kaza yaptırır her işte olduğu gibi kaza işinide erkeklere bırakır.
baktı o gün kaza olmamış yoldan geçen birine kaza yapamadım lütfen benim yerime kaza yaparmısınız bile diyenleri var :D
tabiki erkekler daha iyi kullanır kadınlar herşeyi kuralına uygu şekilde yapmaya çalışır ama onuda beceremedikleri için kötü şöfördür
Genellikle kaza yapanlar erkek sebebiyet verenler kadın şöfördür. :))
Kadınlar dikkatli erkekler işin ehli onlar araba kaçırma fantezileri falan sevdikleri için benim düşüncem bu :)
her konuda kadınlar bizi geçebilir fakat bu konuda genelleme yaptığımızda erkeklerin bariz şekilde daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Uzun yol şöförleri. d. d
diyerek farklı bir yorum yapiyorum bendee :D:D:D. dd
Erkekler iyi araba kullanır ama kadınlar erkeklerden daha iyi trafik kurallarına uyar. Yaya geçidine adımını atınca erkekler gibi gazı kökleyip adamı ezmeye çalışmaz.
şimdi kullanabilirlik açısından erkekler ama türkiyede bayağı bir kötü kullanan erkek kesim var şu trafiğin içine eden minibüs ve taksiler...
yol vermeyecem diye kıçını yırtanlar...
Türkiye'de kadınlar da erkekler de kötü araba kullanıyor.
Biz daha dikkatli olabiliriz ama erkekler daha iyi kullanıyor
Araba kullanmak erkek adam işidir o lastik patladıgında degistirmeli bijon anahtarı kullanmayı bilmeyen araca elini sürmemeli
Bence tartışılması bile çok saçma Tabiki de erkekler
bunu kadınlarda kabul ettiğine göre tartışmasız erkekler olarak en normal olan cevap tabiki B
dunyanın bıle kabul ettıgı bırsey var.. erkekler daha ıyı araba kullanır..
Erkekler kullanır ama şimdi afedersiniz hayvan gibi kullananı var insan gibi kullananı var, kadınlarda da acemiler var sinir ederler iyiler var helal olsun dedirtirler
tabi ki erkekler kadınlar arabalı erkeklerin peşinde koşar şoför yanına oturup sakso çeker ve arkada domalır. Kadınlar arabaları sevişme aracı olarak kullanıyorlar.
@elips yalan mı gevşek
kadınlar çnkü erkekler kurllara uymuyor kadınlar dha dikkatli araba kullanıyor
Erkekler, trafikte beni çileden çıkaranların % 99'u kadın oluyor -,- uyuz uyuz araba kullanıyor çoğu
Erkek mekaniktir, kadın da dikkatlidir. Erkek ustadır ama kadın daha iyi kullanır.
Cümleler çelişkili falan değil, anlamak istersen anlarsın. Erkek ustadır çünkükural kısmını aşmış artık işi pratiğe dökmüştür. Mekanik düşünür ona göre davranır. Ancak nitelik olarak iyi kullanma kavramı dersen kadın daha iyidir. Mekanik düşünmediği için her şeyi kuralına uygun gider. Kemer takma, sağı-solu kontrol etme, sinyalleri kullanma vs. her şeye özellikle dikkat ettiği için vasıf olarak erkekten iyi kullanır.
erkekler de sağı solu kontrol etmiyor, sinyal vermiyor zaten. cevabın da yorumun da baştan aşağı fail. oylara bakarsan anlarsın zaten kızların bile büyük çoğunluğu erkekler diyor. erkeğin 1 yıl tecrübelisi bile kadının 50 yıllık tecrübelisinden daha iyi kullanabilir. kadın dikkatli değil, heyecanlıdır. o yüzden pür dikkat olmak zorundadır yani en ufak bir dikkat kaybında ortalık karışır. tam bir profesyonel gibi kullanan kadınlar yok demiyorum, çok şahit oldum yani aman aman dikkat edeyim diye kaskatı kesilip kalmayanlar da var. sonuç olarak kadınlar asla ama asla erkeklerden daha iyi kullanamaz. kadınlar, hiçbir zaman erkeklerin daha iyi olduğu konuları kabul etmezler sen de iyi bilirsin ama bunu kabul ediyorlarsa düşün artık nasıl bariz bir gerçektir. bunun övünülecek bir tarafı yok, araba işte düzgünce kullansın herkes.
Kadınlar dedim ama siz o kadar dikkatlisiniz ki aşırı dikkat yüzünden dikkatiniz dağılıyo :D
Bu nasıl soru ya tabi ki kadınlar (Eqleyin tanışalım qızlar)
cayırt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar