Sen kendine bu anlamda fak badisi bulabiliyosan demekki vardir cunki bu bir hastalik insanlar yadirgiyo ama toplumda varlar varliklarini kabullendirmeselerde varlar saygi duymak gerek
Aynen öyle. Erkek adam arkadan vurdurmaktan nasıl zevk alır, anlamıyorum. Çakabilecekken çaktıran adama erkek demem ben. Yani çok istiyorlarsa kadın gibi yaşamak, kestirsinler pipiyi.
@babadolulu he sen etme. Biz haklarımızı almadan asla pes etmeyiz. Bunu bilin. Eşcinseller her türlü aşağılanmaya, küfüre alışkın insanlardır. Söz geçiremezsiniz.
Ben Kayserili filan değilim. Yobaz filan da değilim. Ben yobaz filan da değilim, ateistim ben. Ve sen hastasın. Hormonal bir bozukluk olabilir. Ya da amm vermiyor karılar diye mi böylesin. Git oğlum karıya. Çok mu zor. Devlet keraneler açmış o kadar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Iyyy yorumlar çok iğrenç gerçekten tüm çomarlıklar ortaya dökülmüş, kayserili gay severim ben😋
Sen de mi kayserili lubunyasın
Yok ben denizliliyim dgfhhj
O zaman sus be :D
Yani seni savunduk ama istemiyorsan sg ayol
Şaka yapıyorum aşkım döverim seni
Döv bebeğim yiyorsa
gercekten cok kotu kayseri'de yasiyorum lgbt desteklerim ama ne kadar yobaz, dar goruslu insan var buraya toplanmis
Orda senin gibi birini bulamazsinki
Hayır emin ol varlar ama toplum baskısına başkaldıramıyorlar. Eziliyorlar.
Sen kendine bu anlamda fak badisi bulabiliyosan demekki vardir cunki bu bir hastalik insanlar yadirgiyo ama toplumda varlar varliklarini kabullendirmeselerde varlar saygi duymak gerek
Yine mi sen pastırma kokulu gayim benim
o ne demek lan sldkjsdfl
kayserimi neden
Bence de Kayseri de gay olmak oldukça zor olur
Gay olanın benden farkı yok benden dahada ezik
ney
Ezik diyorum
Gay değilsen aktif veya pasif sıkıntı yok erkek derim
Pasif erkek mi olur buda bana sacma geliyor
Aktif te saçma bana göre
Bir erkek pasif nasıl olabilir gay olmadıktan sonra
Aktif de gaylik tir
Kadınlar ezik mi
Değil gaylar ezik
Aynen öyle. Erkek adam arkadan vurdurmaktan nasıl zevk alır, anlamıyorum. Çakabilecekken çaktıran adama erkek demem ben. Yani çok istiyorlarsa kadın gibi yaşamak, kestirsinler pipiyi.
Aynen kessinler
Aktifler içinde adam demem
Sen niye eziksin
@nayrobi75 Allah onlardan alsın, bizimkinin boyuna boy katsın sjsj
Aktif derken
Erkege cakana da adam demem
@babadolulu 3'ünüz de malsınız ya
En azından maliz i×Ne değiliz
Soran arkadaş, Allah sana pipi vermek yerine benimkini biraz daha uzun yapsaydı keşke
Hepiniz eşek gibi alışacaksınız bize. Sen çok mu ahlaklısın sanki beyinsiz. IQ seviyeniz olayı hep bel atına çekmenizden belli oluyor zaten. Sieee
Sen yemin ederim malsın ya
Ben alismam heryerde dalga geçer gülerim askere almıyorlar sizi daha ne diyim 🤣🤣
Ne fsrkkin var kizdan
beyinsizin biri gülmüş çok da fifi. Defol kızım defol kudurrr
Seni darağacında sallandırırım ibine. Sen kimsin, siz kimsiniz de size alışacakmışım
@babadolulu gel bir sallandırmayı dene bakayım awk salağı
Askere gittinmmi pembe teskere aldinmi ya da yaptiysan gizliden noldu jsjsjs
Soran gizliden neden konuşuyorsun
Gayların yüreği yok benimle mücadele edecek, o yüzden fazla ileri geri konuşmamanı tavsiye ederim
Anca twittirde aktif kovala gizliden yap 🤣🤣🤣🤣
@babadolulu ay gtüm seni.
Sizi iş yerleri kabul etmiyor eş cinsel dediginiz zaman
Sizi kim kabul eder dalga konusu
Reziller sizi akraba evliliği seni
Ahahha zavallı. Yapılan anketlere göre Türkiyede her 4 kişiden biri eşcinselleri kabul ediyor.
Ondan mı bu kadar ayaklaniyirsunuz Saygi Saygi diyr kabul edenlerin anketine iyi bak çoğuda çocuğum olamaz öyle bişey diyor
Hadi git g×tunu hadi oradan sırayla sen
Bana zavallı diyen kişiyi bilseler öldürecek insanlar var dışarda
Seni de kadın olduğun için öldürecek insanlar var ama ben sana böyle söylemiyorum asla. Nerede kaldı insanlık?
En azından onurum la olecem gözümde insan değilsiniz
Seyimde bile değilsin. Gülüp geçerim sizin gibilere. Bundan ötesine asla geçemezsiniz. Yallah
Anca gülersin şeyin derken sen kullanmayı bilmiyorsun bilsen bile yarım dünya erkeksin
sen şiddete uğrasan hakkını ben savunuyorum twitterda
Ne olur eş cinsel biri savunmasin şiddete razıyım
Susma haykır eşcinseller vardır!!! LGBT'ler asla susmayacak! 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈
Yarım dünya vardır evet kendini zimtiyen vardır yok demiyorum gizli saklı vardır anca onur yurusunde falan Saygi diyr havlarlar
Sizin yüzünüzden erkeklik, kadınlık ölüyor be. Cinsiyet kimliklerini yıkmanıza müsaade etmeyecem. Bu bir felaket olur çünkü
Erkek değil bunlar be erkeklik nedir bilmaz
@babadolulu he sen etme. Biz haklarımızı almadan asla pes etmeyiz. Bunu bilin. Eşcinseller her türlü aşağılanmaya, küfüre alışkın insanlardır. Söz geçiremezsiniz.
Herşeye alışkın değil arkadan ala ala geniş insandır
Gay doğulmaz
gay doğulur.
sie
Kayseri'yi gayseri mi yapacan it
Sen de Kayserili bir yobazsın anlaşılan. Evet gay yapacağım sizi asıl sana sie beyinsiz
Ben Kayserili filan değilim. Yobaz filan da değilim. Ben yobaz filan da değilim, ateistim ben. Ve sen hastasın. Hormonal bir bozukluk olabilir. Ya da amm vermiyor karılar diye mi böylesin. Git oğlum karıya. Çok mu zor. Devlet keraneler açmış o kadar.
Artık ne kadar sinirlendiysem 2 kere ben yobaz filan da değilim demişim
ciddiye alınacak birisi değilsin. Hoşt
sie la. allahtan ben arkadan vurdurmuyorum. vurup geçiyorum. ciddiye alınacak biri değilmiymişim. bababababa laflara bak hele.
sen kayserilisin
Yoo, değilim
Daracık bir pasif olsa fena olmaz
Onu sen bilirsin
xperini aldığına göre gidebilirsin
Noldu kız niye atarlanıyosun :d
görüşün bana inanılmaz şeyler kattı belirtiyim dedim
Tavsiye istiyorsan yiyemeyeceğin şeyin altına yatma diyebilirim
Off yazık kafana ya defol
Peki parlak pasifmisin
seni alakadar etmez.