Eşcinselim ve napabilirim?

Arkadaşlar ben 21 yaşında bir gayim. Ailem ve çevremden kimse gay olduğumu bilmiyor. Sürekli çevremdekiler akrabalarım falan sorup duruyor yok mu bir kız falan diye bunaltıp duruyolar bende bişeyler sallayıp geçiştiriyorum. Gay olduğum için yalandan bir kızlada çıkmak istemiyorum. Bu onunda duygularıyla oynamak demek ve bunu asla yapmak istemem. Ama öbür türlüde aileme karşı zor durumda kalıyorum. Üstelikte çok yalnızım. Gay tanışma programlarından bir ara gay arkadaş edinmeyi denedim ama ordaki ortamda fena halde psikolojimi bozdu etkisinden kurtulup kendime gelemedim. Ailemin yüzüne bakamıyorum o uygulamaları kullanıp internetten biriyle buluşuncada kendimden utanıyorum. Hayattan soğuyorum bunalıyorum ve sıkılıyorum. Ama ordan bir sevgili veya arkadaş edinmezsemde kendimi çok yalnız ve boşlukta hissediyorum... Çünkü ortam ne kadar pis olsada beni anlayan benim gibi insanlar bir tek orda var...
Yani anlıycağınız iki hayat arasında sıkışıp kaldım. Ruhum kalbim çok incindi. Yaşadıklarım bu hayatım çok ağır kaldıramıyorum artık! Çok çaresizim :( Napıcağımı, nasıl davranıcağımı nerden başlıycağımı bilmiyorum bu konuda? Napıcam arkadaşlar ben çok çaresizim tükendim :( Lütfen yardım edin bana :(
Eşcinselim ve napabilirim?