Ben biseksüelim sizler LGBTTİ hakkında ne düşünüyorsunuz? Homofobik olmanızın neden ni nedir? Sizde eşcinsel veyahut biseksüel trans olabilirdiniz? Bunu hiç düşündünüz mü ! Ben şahsen LGBTTİ savunuyorum ve destekliyorum insanların cinsel tercihleri sizi neden ilgilendiriyor? Neden empati yapmıyorsunuz? Lezbiyenim Gayım Biseksüelim Transım Travestiyim İnterseksüelim Aseksüelim Heteroseksüelim öncelikle ben insanım ! Heterofobiye Bifobiye Homofobiye Transfobiye İnterfobiye Afobiye'ye hayır !
İnsanların DİL DİN IRK RENK CİNSİYET ayrımcılığı yapmadan hep berbaer yaşadığı bir topluma EVET diyorum ! Empati yapın LGBTTİ olan insanlar kendileri seçmedi cinsel tercihlerini Allah vergisi ! Sizde LGBTTİ olabilirdiniz ! Size bu tür şiddet gösterileri yapsalar ne yapardınız? Neden LGBTTİ toplumun bir parçası olarak görmüyorsunuz? Faşizime hayır ! Kimin cinsel yönelimi kime neye göre doğru? Üreme olmak zorunda değil ! Hayvanlarda da eşcinsellik transseksüellik gibi belirtiler gözlenmektedir. LEZBİYEN GAY BİSEKSÜEL TRANSSEKSÜEL TRAVESTİ İNTERSEKSÜEL ONUR BAYRAĞI !Gün kardeşliklik günüdür. Gelin herp beraber yaşıyalım ırkçılık cinsiyetçilik olmadan ! Hümanist olalım.
Güncellemeler
+1 yıl
GAYLARI LEZBİYENLERİ dizilerde flimler de yanlış lisan ediyorlar ! Gaylar kız gibi erkek olmayan lezbiyenler erkek gibi kız olmayanlar yanlış biliyorsunuz !
Sana gelecek cevapları söyleyim: "Git tedavi ol." "Bana yaklaşma da ne yaparsan yap." "Hastasınız hepiniz." "Cehennemde yanacaksınız."
Bazıları direk küfür edecek vs. vs. Bu site diğer siteler gibi yelpazesi geniş bir site ve ülkemizin de büyük bir bölümünün cahil olduğu düşünülünce de az sonra bu cevapları alacaksın. Yani buraya bunu sorman gereksiz olmuş. Sadece kendini üzeceksin en fazla.
Sen nasıl mutlu isen öyle yaşa, diğer insanları salla.
10
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet bu tür şeyler yüzünden herkese biseksüel olduğumu söyleyemiyorum
Bedenen mi insan oldugunu yoksa manen mi insan oldugunu savunuyorsun. Bedenen insansin evet. Ama manen degilsin. Benim gozumde insan degilsiniz siz. Sadece ruhlari bir insan bedenine nufuz etmis ve hayvanattan asagi yaratiklarsiniz. Insan olmanin anlamini lekeleyenlersiniz. Ayrica irkci degilim, cinsiyetci de degilim. Hic bir normal bayana bir nefretim yok. Normal bir erkege de nefretim yok. Ancak siz gibilere var.
Her kesin bir başkasına zarar vermeden hayatındaki her duygusunu yaşama tadma hakkı var bende kadınsı CD yim ve bu hiç kimseyi ilgilendirmez namuslu şerefli ayaklarına yatan bize küfür veya laf atan erkek musvettelerininde ne kadar erkek olduklarida şüpheli zaten cahil kesimin bilinçsiz insanların ne düşündükleri umrumda değil
Mesela ben erkeğim %100 ama iyi kadın gibi hissediyorum CD gibi hissediyorum kendimi ama iyi evde tabii kadın kıyafeti giymiyorum sadece odamda giyiyorum bazen evlenince hep giymek isterim yani
Ben heteroyum ama en yakın arkadaşım gay. Cinsel tefecileri farklı o kadar insan var ki toplum baskısı yüzünden kendini saklayan. Yapmak istemiyorsan yapmazsın bu seni onlar üzerinde hak sahibi yapmaz. Rengin dilin ırkın ne olursa olsun insan olmak en önemlisi Sana katılıyorum.
Bence de ister travestiymiş der heteroymuş lezmiş geymiş pasifmiş femboymuş kimse kimseyi ilgilendirmez sadece insan olarak sevmemiz lazım yani bir saygı duymamız lazım mesela ben de %100 erkeğim ama kendimi kadın gibi hissediyorum tayt giyiyorum bazen külotlu çorap etek giyiyorum ama bazen yani ben erkeklere de külotlu çorabın yakıştığına inanıyorum yani
ben kimseyi seçimi için yargılamam eminim kendince sebepleri vardir fakat hoşgörülü olamayacagimi farkedersem muhabbet kurmam böylece kimse kirilmamis olur
Kimse kimseye karışamaz lezbiyen gay transeksüel yalnız bir şey diyeceğim interseksüel ne demek onu bilmiyorum kimse kimseye karışamaz saygı duymamız lazım mesela benim kaç tane travesti arkadaşlarım var
Bende biseksüelim kız arkadaşımda var 2 yıldır beraberiz ve çok mutluyuz. Herkes istediğini özgürce yaşamalı. Boşver söylenenlere takılma tadını çıkart ;)
Vallahi Türkiyede çoğu cinsel organı ufak diye erkekten kadına döner kıvırmayın sfdfdfdsfd tabi ki işin bilimsel boyutu farklı Yani kilo vermeyle alakası yok tüm kilolarını versende olmaz Trans p*ornagrafi yıldızlarının çoğunun ufak örneğin Emma Rose malum şirketin en güzel Trans oyuncularından 173 60 kg taş çatlasa birkaç cm daha büyür ama yine ufak özet ise bazi şeyler genetik bilim adamları öyle olduğunu söyler
Zamanında çok kan döküldü bu tür konularda. Diri diri insanlar yandı. Böyle aptalca karşı cinse özenen insanların konusunun yanında bunu paylaşman çok yanlış.
Doğru bir şey mi? Aman parfüm sıkmayın ozon delinir, doğanın dengesi bozuluyor dersiniz. Ağaçları kesmeyin ama gay mı olalım. Bu da doğanın dengesini bozmaktır
valla daha fazla uzatmak istemiyorum. tartışıp kalp kırmaktansa nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa beni ilgilendiren kısım bunu diğer insanlara normal bir şeymiş gibi duyurmaman
En İyi Cevaplar