LGBTTİ ( Lezbiyen Gay Biseksüel Transseksüel Travesti İnterseksüel ) ?

Ben biseksüelim sizler LGBTTİ hakkında ne düşünüyorsunuz? Homofobik olmanızın neden ni nedir? Sizde eşcinsel veyahut biseksüel trans olabilirdiniz? Bunu hiç düşündünüz mü ! Ben şahsen LGBTTİ savunuyorum ve destekliyorum insanların cinsel tercihleri sizi neden ilgilendiriyor? Neden empati yapmıyorsunuz? Lezbiyenim Gayım Biseksüelim Transım Travestiyim İnterseksüelim Aseksüelim Heteroseksüelim öncelikle ben insanım ! Heterofobiye Bifobiye Homofobiye Transfobiye İnterfobiye Afobiye'ye hayır !
İnsanların DİL DİN IRK RENK CİNSİYET ayrımcılığı yapmadan hep berbaer yaşadığı bir topluma EVET diyorum ! Empati yapın LGBTTİ olan insanlar kendileri seçmedi cinsel tercihlerini Allah vergisi ! Sizde LGBTTİ olabilirdiniz ! Size bu tür şiddet gösterileri yapsalar ne yapardınız? Neden LGBTTİ toplumun bir parçası olarak görmüyorsunuz? Faşizime hayır ! Kimin cinsel yönelimi kime neye göre doğru? Üreme olmak zorunda değil ! Hayvanlarda da eşcinsellik transseksüellik gibi belirtiler gözlenmektedir.
LEZBİYEN GAY BİSEKSÜEL TRANSSEKSÜEL TRAVESTİ İNTERSEKSÜEL ONUR BAYRAĞI !
Gün kardeşliklik günüdür. Gelin herp beraber yaşıyalım ırkçılık cinsiyetçilik olmadan ! Hümanist olalım.
Güncellemeler
+1 yıl
GAYLARI LEZBİYENLERİ dizilerde flimler de yanlış lisan ediyorlar ! Gaylar kız gibi erkek olmayan lezbiyenler erkek gibi kız olmayanlar yanlış biliyorsunuz !