Güncellemeler
+1 yıl
karmik borcun ne demek olduğunu açıklamada yazdım.
Numerolojide doğum tarihiyle basitçe bir toplama hesaplaması yapılır. çıkan sonuç numerolojide bulunan karmik borç sayılarından ( 4 tanedir ) birine giriyorsa hayatınızda yaşamanızın olası olan sorunlar hakkında bilgi verir.
Numerolojide doğum tarihiyle basitçe bir toplama hesaplaması yapılır. çıkan sonuç numerolojide bulunan karmik borç sayılarından ( 4 tanedir ) birine giriyorsa hayatınızda yaşamanızın olası olan sorunlar hakkında bilgi verir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne olduğunu tam anlamadım ama yorumla bakalım ☺️
25.06.2001
numerolojiye göre 16/7 karmik borcunuz çıkıyor:
Şu sorunları hayatınızda yaşamanızın muhtemel olduğu yazıyor :
Yaklaşması zor
İzolasyon
Başarılı aşk ilişkilerine sahip olamama
Dünyadan çekilmek
Uzak olmak
Bencil ve başkalarıyla bağlantı kurma yeteneğinden yoksun
Mahremiyet ihtiyaçlarında en üst düzeyde
Duygusal kopuş
Başkalarına entelektüel bir bakış açısından bakma
Bunlar sizde var mı?
Kesinlikleeee bir tane bile eksik yok
bendede karmik borç mevcut. benimkide 14/5 ve ne varsa çıkmıştı. Karmanın ne demek olduğunu geçmiş yaşamın ne demek olduğunu ve karmanızı düzeltmek için ne yapmanız gerektiği konusunda araştırma yapıp bilgi sahibi olmanızı öneririm.
Şahsi başka bir tavsiyem: ben karmamı iyilik yaparak toparladım. Sizede bunu tavsiye ederim.
Teşekkür ederim daha önce hiç duymamıştım baya bilgili ve ilgilisiniz bu konuda sanırım
ciddi sıkıntılar çektiğim için hayat bana bunları öğretti. çok fazla deneyim yaşadım. 23 yaşımdan önce bende hiçbirisini bilmiyordum ancak hayatın tam olarak ne olduğunu öğreten bir deneyim oldu benim için. evet bilgim var. Sizinde yaşadığınız sorunları aşabilmeniz adına bilgi sahibi olmanızı kesinlikle öneririm gerçekten :)
Nasıl daha detaylı öğrenebilirim
soru açıklamasındada yazdığım gibi bu hesaplama aslında geçmiş yaşamımızdan bu hayata getirdiğimiz borcu / yükü temsil ediyor. bunu hesaplamış oluyoruz yani. Bu basitçe önceki yaşamda yapılan hata/günah/yanlışların olduğunu ve bunu bu yaşamınıza taşıdığınızı gösteriyor.
Bu konuda en basit özetiyle. yapılan yanlışlar doğrularla düzeltilebilir. Bende bu yolu tercih ederek elimden geldiği kadar çok iyilik yapmaya başladım. ve zaman içerisinden hayatımdaki sorunlar azalmaya bitmeye başladılar. mantığı iyi ve kötü üzerine kurulu.
Ancak internette karma nedir , karmik borç nedir, karmik borç nasıl ödenir gibi araştırmalar yapıp detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Astrolojide bu konuda çok yardımcı olabilir. detaylı internet araştırmaları size yeterli bilgiyi verecektir.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim :) bu sizin hayatınız. çok bilinen şeyler olmasada yaşamış biri olarak gerçekten bana göre herşeyden daha önemli bilgiler bunlar. hayat değiştiren cinsten. en azından benimkini. mutlaka üzerine düşün derim :)
15 eylül 2002
sizin doğum tarihinize göre numerolojide 19/1 karmik borcunuz çıkıyor:
Şu durumları yaşamanızın muhtemel olduğu yazıyor :
Narsisizm
Bencillik
Bencillik
Korkutucu olmak
Bağımlılık
Özgüven eksikliği
İnatçı ve yardım kabul etmiyor
Tembellik
Bir "omurga" olmaması - kendi ayakları üzerinde duramaz
Sağlıklı bağımsızlık ve başarıya sahip verimli bir yaşamla ilerleyememe
İnisiyatif ve liderlik takibi eksikliği
İlişkilerde eş bağımlılık
Bunlar sizde var mı?
Bencillik yok
Korkutucu deilim
Bağımlılık yok
Özgüven eksikliği eskidendi şimdi ne olursa olsun kafasındayım
İnatçıyım evet yardım kabul ederim hatta yardım bile isterim
Tembellim ancak işlerimi sonra bırakırım daha verimli çalışmamı sağlıyor
Kendi ayaklarımda durabilirim herhalde bilmiyorum
İlişkilerde de duruma göre
gayet güzel :) İnşallah olumsuz olduğunu düşündüğünüz şeyler varsa onlarda en kısa sürede düzelir :)
Saoll cevabın için teşekkürler
rica ederim :)
17 temmuz 1984
numerolojide bilinen 4 farklı karmik borç sayılarından birine girmiyorsunuz. Buda numerolojiye göre bilinen ağır karmik yükü temsil eden borçlardan birine sahip değilsiniz demektir.
Nasıl yani? Anlamadım
Numeroloji ye göre çıkmıyor yani
Karma seni almaya geliyor
22 Aralık 2003'ü de yaparmısıb
numerolojide bilinen 4 farklı karmik borç sayılarından birine girmiyorsunuz. Buda numerolojiye göre bilinen ağır karmik yükü temsil eden borçlardan birine sahip değilsiniz demektir..
Yani günahsız mıyım
bu bu kadar basit bir ifadeyle tanımlanamaz. aslında açık yazdım. numerolojide keşfedilen sayılar ağır karmik borcu temsil ediyor. bilinenler bunlar. çok daha fazlasının olması mümkün ki. kendi deneyimlerime göre söyliyim karmik borcu olmayan bana göre hiç kimse yok. sadece burda bilinen ağır olanlarda sizinkisi çıkmıyor.
Nasıl hesaplıyorsun bunu site adı ver
https://seventhlifepath.com/karmic-debt-number/
birde ver emir kipi hoş değil :)
04.09
yılda gerekli
99 yılı
numerolojiye göre 14/5 sayılı karmik borcunuz çıkıyor:
Şu sorunları yaşamanızın muhtemel olduğu yazıyor :
Bir ilişkiye tutunamama
İşten işe atlama
Bağımlılıklarla mücadeleler (yiyecek, uyuşturucu, alkol - tüm sorumluluğu üstlenmenizi engelleyen her şey)
Odaklanma ve takip etme yeteneğinden yoksun olmak
Adanma yeteneğinden yoksun
Şiddetli veya sağlıksız bağımlılık duygusu
Şiddetli veya sağlıksız bağımsızlık duygusu
Değişmek ya da yolunuzu alamamak için aşırı duygusal tepki
Öz disiplin uygulayamama
Aşırı cinsel ilişki
Bunlar sizde var mı?
4 eylül 1999 tarihi için.
Bazıları evet..
bendede karmik borç mevcut. benimkide 14/5 ve ne varsa çıkmıştı. Karmanın ne demek olduğunu geçmiş yaşamın ne demek olduğunu ve karmanızı düzeltmek için ne yapmanız gerektiği konusunda araştırma yapıp bilgi sahibi olmanızı öneririm.
Şahsi başka bir tavsiyem: ben karmamı iyilik yaparak toparladım. Sizede bunu tavsiye ederim.
22 mayıs 1991 için de söyleyebilir misiniz?
22 mayıs 1991 de çıkmıyor.
numerolojide bilinen 4 farklı karmik borç sayılarından birine girmiyor. Buda numerolojiye göre bilinen ağır karmik yükü temsil eden borçlardan birine sahip değil demektir o kişi
Teşekkürler
rica ederim