Sevdiğim sevgilim le 15 senedir devam ediyoruz, ilk aşk..
Ailelerin dengine layık olmadığımız için bunca yıl sürdü etti ve şimdi ciddi yolda ilerlerliyoruz. Elhamdülillah mutluyuz.. Sonunda onun ailesi beni benimsedi, annemde sevdiğim i kabul etti..
Hersey süper gitsede ufak bir sorun var..
Babam zaten bizimle yaşamıyor yani bize sıkıntı değil bunu yazma sebebim babam çok sinirli birisi vs ama abim eski eşinden ayrıldıktan sonra hastalandı.. Ağır bir vaka denebilir.. Şizofren gibi bisi ölü verdi ve herkese çevresi eşi büsbütün herkese zarar veriyor, kırıyor incitiyor aşağılıyor bağırıyor küfür ediyor vs ama o benim abim ve onu çok seviyorum herseye rağmen ama annem in dediğine göre evlenince uzaklara taşın kızım dedi az önce.. Çünkü yoksa sevdiğim eşimin yanında da aynısı yapacak durumda.. Yani şöyle söyleyeyim evlenirsek bir annem ve kuzen teyzemler le iç içe olmak istiyorum annemin dediğine göre.. Yoksa herseye rağmen abimi dışlamamam mi gerek çünkü aslında eskiden melek gibiydi.. Hata ben hiç olduğumda oda benim hep yanımda olmuştu..
Ailelerin dengine layık olmadığımız için bunca yıl sürdü etti ve şimdi ciddi yolda ilerlerliyoruz. Elhamdülillah mutluyuz.. Sonunda onun ailesi beni benimsedi, annemde sevdiğim i kabul etti..
Hersey süper gitsede ufak bir sorun var..
Babam zaten bizimle yaşamıyor yani bize sıkıntı değil bunu yazma sebebim babam çok sinirli birisi vs ama abim eski eşinden ayrıldıktan sonra hastalandı.. Ağır bir vaka denebilir.. Şizofren gibi bisi ölü verdi ve herkese çevresi eşi büsbütün herkese zarar veriyor, kırıyor incitiyor aşağılıyor bağırıyor küfür ediyor vs ama o benim abim ve onu çok seviyorum herseye rağmen ama annem in dediğine göre evlenince uzaklara taşın kızım dedi az önce.. Çünkü yoksa sevdiğim eşimin yanında da aynısı yapacak durumda.. Yani şöyle söyleyeyim evlenirsek bir annem ve kuzen teyzemler le iç içe olmak istiyorum annemin dediğine göre.. Yoksa herseye rağmen abimi dışlamamam mi gerek çünkü aslında eskiden melek gibiydi.. Hata ben hiç olduğumda oda benim hep yanımda olmuştu..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
15 yıl ilişki mi olur yahu? 15 yıl süren evlilik yok. :D Bence evlenmeyin, epey sıkıcı geçer.
Konuya gelince, annene katılıyorum. Uzaklara gidin.
Çok zor :(
Daha uzak bir ilçeye gidin. Zaten 15 yıl beklemişsiniz bundan sonra da zehir olmasına gerek yok.
Ayn gerekirse ben tek gelip giderim
15 yıldır her şeyi biliyordur adam zaten. Eminim seni yalnız bırakmaz ve abini hastalığından dolayı alttan alacaktır.
Ah ya sevinsem mi ağlasam mi:((
Ağlamaya gerek yok, sevin... :D 15 yıl diyorsun. Ben bazı insanlara 15 gün katlanamıyorum. :D
Hahahaha Ayn dostum
:D
Tedavi ettirin dışlamak yerine o senin abin canın kanın
Kabul etmiyor ve içimiz parçalanıyor
Ahh cok zor işiniz
Farkındayız babam ölüp ölüp diriliyor karşısında bende harap oluyorum.. Kendi mutluluğum bir yandan diğer yandan abimin hastalığı
15 sene beklenmesi için çoook uzun bir zaman abiniz size zarar verebilir
Bi psikoloğu eve davet etseniz filan öyle düzelemez mi?
Bence çok karışamaz tabi size bağlı ilk başlarda nasıl tavır koyarsanız öyle devam eder
Abimin suru yerinde değil ki ne yaptığını bilmiyor
Bence birazda öyle olmak istiyor sen evlenip kendi yuvana gideceksin sonuçta aynı evde yslsmayscaksın benim gibi aynı evde yaşamış olsa daha kötü
Yani
Yani kendi evinde takmadan yaşarsın kadın olmanın avantajı
15 senedir niye evlenmediniz
Boşver
Yaşlar kaç