Evlenirsem ben falan adamin bana karsi ilgisi oldugunu sezdim. Hic suratina bakmam konusmam ablamla etrafla konusurum yuzune bakmiyorum karsilasinca oda anladi galiba mal mal dertlenio sal ak. Uyuz oluyorum herife artik. O degil uzak duruom ben numarasi yok sosyal medyadan bile ekli degilim ablam benden bilir die korkuom evliligine bisey olur mu
Güncellemeler
+1 yıl
Ask iliskisi ne ya yanlis eklemis ksde ayri degisik. Yanlis olmus o
Ya yanlis anlamadiysam ablamin esi bana karsi sey korkuyorum ablamla evliligi bozulurmu?
yoo ne alaka korkuom malmisin adamdan hem bekledigim biri var evlenmek icin. Hic erjek yok ablamin serfsz kocasinami kaldim hem ilk vukuati ddegil bu onceside var ben ablama aciyorum szn gbi pislikler yuzunden ailede bile rahat degiliz
Kanka seziosun illa anladim bide ben fazla pimpirikliyim bu konularda burdada cok gordum ya misal cay tutuom eli titrio karsima gecio oturrken illa ben kactikca ya da ne blyim utanio bize gelmek icjn bahanerler uretio surekli bize geliolar
Yoo ev hali goruo tipik sacakliyim. Ablamdan kucugum zayifim ondan miki ama giyimimi bol yapiom bilerek kapaliyim yav benle ne alakasi var ser efsiz iste ors pi ccgu
Valla i bne bize gelio mecbur cay tutuon. Baska tutcak yok. Sirf o mal yzuundende sevmedigim biriyle evlenmek istemiom. Iyi bisey cikarsa valla kacacam bende. Amaaa evleneyim esimi gozune sokacam. Irsoi ccgunun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Rahatsiz ediyorsa ablana söyleki işler ileriye gitmeden her şey bilinsin bence en sağliklisi
Eger abi eniste die konussam eder. Ama erken caktim. Bastan beri bende deliyim bilio huyumu cesaret edemio. Ama anladigimi anladi galiba
Saklama söyle gitsin
Kiz adam srfsz o bana bakio iftira der sonra hakliyken haksiz duruma duserim adim bu sefer enistesine bakarmisa cikar
Olduğu yere gitme ilişkini kes ablan sana geldiğinde konuş Allah o adamı ıslah etsın kuzum ya çok zor
Genellikle ortamama grmemeye calisiom ama mecbur eve gelio aptal yalniz asla kalmiom onlada kkrkuom pislikten
Ay ne desem ki ya adama bak ne biçim insan ondan korkulur ablana desen olmaz annen yine aynı bilemedim canım ya
Sovecem kufurbaz desin umrumda degil
Hayır bence öyle yapma ablana der bak bana ne yazmış herşeyi üstüne atar ablanla arası nasıl daha önce ablanı aldatma gibi durumlar oldu mu
Oldu ablam kizdi kustu uyardi sonra iyi oldu baristilar ama yine yapiomu bilmiom ablam demio hic
Adamın niyeti belli o zaman yani yanlış anlama demek ki ablanı sevmiyor
Ne bileyim ben srfsiz iste
Allah ıslah etsin ne diyeyim sana ailenın içinde bakınca de enişte bir şey mı oldu hayırdır de
Demem kiz 😔 ablam hemen anlar bozulur kucuk duser. Ben ablama uzulurum
Ay canım ne desem çok zor duum
Dua ette hayirlisiyla biri ciksin karsima evlenip gideyim.
Hayırlı kişi ne zamansa o zaman çıksın karsına onun yüzünden hayatını yakma
Olirsa olsun. Ablanin oyle bir insanla evli olmasina deger mi
Ben suclu hissederim kendimi kadin beni gordukce azap ceker ben evlenir giderim o uzulecek korkuom onun hzulmesinden
Senle yiyişmek mi istiyor
Ansiyla yiyssin babama abime dersem s ker atar onu gorur ozmn yiyssmeyi
Ablan onunnhakkında ne diyor. Ablan onu sana anlatıyor mu
Anlatmaz hemde ne dinliycem o pis ligo banane
Senin de ona karşı ilgin var. Bu kadar küfür ettiğine göre
yoo ne alaka korkuom malmisin adamdan hem bekledigim biri var evlenmek icin. Hic erjek yok ablamin serfsz kocasinami kaldim hem ilk vukuati ddegil bu onceside var ben ablama aciyorum szn gbi pislikler yuzunden ailede bile rahat degiliz
Ben mal değilim ama sen malın önde gidenisin
Allah belanızı versin
Terbiyesiz : ( şu üsluba bakın.
Noldu niye sildin
Sorunu kirletmek istemedim
güzel kardeşim a ba k yaa
Tam oyle tammmm
Nasıl anladın ilgisi olduğunu. Ne yaptı ki?
Kanka seziosun illa anladim bide ben fazla pimpirikliyim bu konularda burdada cok gordum ya misal cay tutuom eli titrio karsima gecio oturrken illa ben kactikca ya da ne blyim utanio bize gelmek icjn bahanerler uretio surekli bize geliolar
Çok mu çekicisin
Yoo ev hali goruo tipik sacakliyim. Ablamdan kucugum zayifim ondan miki ama giyimimi bol yapiom bilerek kapaliyim yav benle ne alakasi var ser efsiz iste ors pi ccgu
Sitele gitsin
Baldız baldan tatlıdır misali
A m n evladi baslatmasn bana ona mi bakarim ben yon an tohu mu
Ablana soyledinmi bu durumu
Sezdim dedim adam fiili bisey yapmadi yapsa hemen derim iftiraci konumuna diserim
Ama sen aradan laf sokma tarzi bisey yapsan bu konuda. En azindan geri vites atar diye düşünüyorum
He iste onu de diyeyim. Bana o tur seyler lazim. Ap tal ya valla tiksiniom geriz ekalidan. Sovecem bigun o olacak
Sakinligini koru lütfen
Ne koruyacam sen de ben ona ilistirrim bu guzel lan bana yapilmasini istemem ap tal ablama mi yapcam ben g avurun tohumu sulalesi bozuk
Valla iyi soyledin az bile. Bi boşlukta ikaz et bence
Sovecem yannda ustune alinsin jsjsns
Iyi edersin valla asdasd
Umarım olmaz
Korkuom ya bi evlenip godeydim ne ha lt ederse etsinler. Korkuom valla adim enistesine bakiyora cikacak ib ne nin yuzunden
Beraber aynı evde mi yaşıyorsunuz
Allah korusun heleki oyle bisey yok. Ayri ayri yasioz
Uzak dur ve ablana bu rahatsızlığı anlat
Fiili hareketi msji yok iste olsa diyecem yoksa diyemem iftiraci olurum
Anladım
Baldız baldan tatlıdır kafası
Aman ya rabbi
Napsam akil ver ya
Aynı ortama girme
Evlen git
Valla i bne bize gelio mecbur cay tutuon. Baska tutcak yok. Sirf o mal yzuundende sevmedigim biriyle evlenmek istemiom. Iyi bisey cikarsa valla kacacam bende. Amaaa evleneyim esimi gozune sokacam. Irsoi ccgunun