AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Hayal kırıklığına uğratmayacak ne olurdu acaba?
2000 sonrası doğanlar
site ergen dolu dkdkdkf
düzeltiyorum. Ne hayal kırıklığına uğratmazdı.
Koyun sürüsünü gormek
Tiktokçuları görse sinir krizi geçirirdi.
Kadın ve hayvan cinayetleri.
O kadar çok şey var ki
Gençlerin avrupalılaşması
Ülkenin şu an ki hali.
Gençlik..
Evet ya Atatürk ü hiç anlamamışlar 24 saat alkol madde fuhuş Atatürk çü oldugum için diyor. Yapmayın çocuklar Atatürk büyük deha komutan Türk kahramanı en büyül6lider. Bu işlere Atatürk ümüzün adını bulaştırmayın
@yürekten42 , ironi yaptın öyle mi?
Yok gerçekler. İroni CHP hdp fetö fox tele1 birgün cumhuriyet oda tv halk tv bunların işi
Eksi verenler sayko gençlik 😂
Aynen
@yürekten42 ilk yaptığın yorumunun altına imzamı atarım burdaki insanları özelliklede kadınları görünce ülkede evlenilecek kadın yok dedim ama ikinci yaptığın yorum saçmanın daniskasıydı
Gercek gercek tir. Begenmeniz önemli degil
Gerçek olan hangisi dediğim gibi ilk dediğine imzamı atarım gençler Atatürkü çok yanlış anlamış da ikinci yorumunda anladığım doğru mu ironi dediğin yazı
Evet o kanallar Atatürk çü degil. Atatürk ümüzün adını kullanıp Türkiye düşmanlıgı yapıyorlar farkında degil misin
Türkiye düşmanlığı dediğin ülkenin zor durumda olduğunu işçilerin doğa katliamının asgari ücretlilerin geçim sıkıntısını haber yapmaları mı düşmanlık
Yalan haber yapmaları hepsi Türkiye aleyhine düşman agzı ile konuşmak saldırmak kargasa kaosa davetiye çıkarmak. Terör örgütleri yanlısı yayın yapmak. Türkiye yi kötülemek başka ülke den manda istemek ne sayayım. Sence Mustafa Kemal Paşa mıs şu an sag olsa onlara ne derdi. Muhalefet degil işleri 5. kol
Biz daha çocukluğumuzda Atatürk sevgisi aşkı ile gözümüzü açtık Atatürk yolunda canımız feda ama onlar başka
Yalan haber yapması mı 😂yav ülkenin durum vaziyeti ortada neresi yalan mış başka ülke bunları zaten biliyor her türlü başka ülkeden manda istemek mi terör sempatizanı yapmak mı vallaha bu dediklerini hepsini a dan z ye akp yapıyor hem de milletin gözünü içine baka baka akp bir kere Atatürk karşıtı bir parti yaş kaç senin galiba sen de akp sempatizanısın
Haberlerin hepsi yalan. Millet bıktı yalanlarından algılarından6. Evet MHP ve AKP liyim vatansever ve Atatürk çü oldugum için
Haberlerin yalan değeri yok sabah akşam a haber kraldan çok kralcı haber yapıyor Atatürkçüysen o dediğin Atatürk düşmanı partileri desteklemezsin
Atatürk yolunda oldukları için destekliyorum destekliycemde
Sana iyi uykular uyumaya devam et sen yarın bir gün sokaktaki vatandaş gibi açım diye ağlama
Açım diye aglayan lar trilyonluk villarda yasayan CHP liler. Çok şükür durumum iyi. Ki aç ta açıkta kalsak vatan a devlete hainlik içinde olmayı z. Gıkımız çıkmaz. Kuzey ırak ta 2 ay kaldım operasyonda. 90 km çatışa çatışa intikal halinde girdik. Link daglarında çok kuvvetli çatışmalar yasadık kumanya gelmedi. Ne suyumuz ne kumanyamız kaldı. O dagı temizleyene kadar suzusluktan dudaklarımız kurudu açlıktan bittik ki ölsek te alamayız biz vatan için
Dayı sen iyice gitmişsin az bir a haberden çıkta sokaktaki insanları dinle malı götürüp 4 5 maaş alan akp bakanı m. vekili hatta genel başkanı
Sokak tayım hergün ben şükrediyor millet.
😂 hangi sokaktasın evinin önünde misin aynı ya da diğer şehirlerdeki vatandaşı dinledin mi elinde telefon var youtube dan aç izle ülkede kendini asan yakan vatandaşı duydun mu maddi zorluktan dolayı
Telefon olmayan bir5kişi göster bana. Dünyada pandemi var abd de 60 milyon evsiz aç aşevünden beslenen insan oldugunu biliyonmu avrupada öyle. Türkiye ye bak birde. Neredeyse 2 araba her evde
Yav arkadaş git gece gece adamı güldürme allahını kitabını seversen troll müsün kafamı buluyorsun benimle
Ben gercegim. Ama sen CHP lisin kesin
Gerçeksen vay haline senin o zaman
Yok ben iyiyim yolumda dogru. Ama vay vatan hainlerinin haline derim onlar düşünsün
Neyse iyi geceler sana iyi uykular
Sanada
Kendi kurudugu parti
Devlete ait fabrikaların özelleştirilmesi
Fürk gençliği ve bıraktığı ülkenin son zamanları
Cehaletin üstünlüğü...
Kılıçdaroğlu'nun ülkeyi yönetmesi belki
Kılıçdaroğlu ülkeyi mi yönetiyor :))
Kendi partisini 😂
Ayy aptalım yanlış yazdım
Estağfurullah, parti konusunda katılıyorum :)
Erdoğan ülkeyi yönetiyor onun hakkında ne düşünüyorsunuz
Kılıçdaroğlu yönetse anca bu kadar olurdu diye düşünüyorum :)))
yüzde yüz chp
Tiktok
Sorgulamayan halk
Ona türlü iftiralar atan insanlar olurdu
CHP olurdu tabii ki
Türk Gençliği😣
Cevap belli ama
Bülent ersoy
Bizler olurduk..
CHP.
Kemalizm en çok üzerdi bi de su anki chp
Ülkenin kendisi
Ülkenin durumu
Tiktok
Biz. Gençler..
Aktrollerin varlığı
İncinmişsin
Umutlandığı gençlik
Tiktokçuların olması
CHP'nin işgal edilymiys olması olurdu
Kendisini kullanarak siyaset yapılmasına bence
Eğitim sistemi.
Dini istismar etmek
Bence genel olarak her şey...
Tüm umudu gençlikte olmazdı bence :(
Ekonomi
gençlik
Sen.
100/60 olurdu
Latife hanım
2023 Safsatası.
Tiktok
Chp 😂
Her şey
Tiktokcu gençlik.
Lgbt kişilikleri 🤣
İktidar
Gençlik
Ülkenin son hali
Ülkenin durumu
Tiktok
Gençlerin bu durumu
Eğitimm sistemi
Atatürk'ü sevmiyorum
Ama saygın olsun kardeşim çünkü bu ülkenin başkanlarından
Saygım var tabiki
Yani şimdiki zamanın chp ye gönül vermiş güzel yurdumun güzel insanları gibi yapmayalım adamların bütün kini tayyibe yaa bu adam size ne yaptı yaa bu kadar kin nedir
Tayyibi sevmiyorum diye bişey demedim tayyip en sevdiğim Cumhurbaskani bana göre.
Zaten ben sana sevmiyorsun demedim ki chp zihniyetine diyorum adamların bütün kini tayyibe
hangi birini sayayım