Arkadaşlar Yeğenim Artık Bizi İstemiyor? O Kadar Kalbim Kırıldı Ki Bunlar Ne Biçim İnsanlar Böyle? Nasıl Böyle Doldurabiliyorlar?

Arkadaşlar abim ve yengem yeğenimi evlat edinmişler ve bizde bunu bilmiyorduk. Ben öz yeğenim diye biliyordum, tam 18 yıl abim ve yengem onun için herşeyi yaptılar, eğitimine önem verdiler, el üstünde tuttular. Bende halası olarak sevdim saydım. İşte geçen sene de bu evlatlık olayı ortaya çıktı. Kızcağız haliyle yıkıldı, kim yıkılmaz ki? Ben olsam bende yıkılırım. Ama kızın bu durumundan faydalanıp öz ailesi kızı artık nasıl kandırdıysa kız şimdi bizi istemiyor. Zaten bu evlatlık olduğunu ortaya çıkaranlar da onlar bu bir anda olacak şey değil amaçları ne? Bunu da bilmiyoruz. Bugün yeğenimi görmeye gittim, onunla 2 saat boyunca konuştum. Kızı öyle kandırmışlar ki. Bana artık hala da değil Nurgül hanım diyerek "yıllarca beni ailemden siz saklamışsınız". Dedi. Sözün bittiği yer demek istemiyorum ama bizi resmen bitirmiş. Bunlar nasıl insanlar ya? Kıza ne kadar analık-babalık yapmışlar da böyle doldurmuşlar acaba? O kadar üzülüyorum ki ve farkındaysanız hala yeğenim diyorum kan bağı falan aramıyorum.
Arkadaşlar Yeğenim Artık Bizi İstemiyor? O Kadar Kalbim Kırıldı Ki Bunlar Ne Biçim İnsanlar Böyle? Nasıl Böyle Doldurabiliyorlar?