Bana diyor ki pazartesi salı çok güzel ne zamanki haftanın sonuna doğru geliyoruz ben artık yanında sıkılmaya başlıyorum sonra sıkıldığım için kendime kızıyorum. Buarada buluştuğumuz günler evde oluyoruz genelde. Yemek yapıyoruz film izliyoruz falan. Nasıl kendimi özleticem ya da sıkılmamasını sağlıycam? Seven insan sıkılır mı?
İnsan anasının babasjnın yanında bile sıkılır sevdiği kişi nedir ki? Bir insanla haddinden fazla yüzgöz olup zaman geçirirsen bribirinizden sıkılmaya tartışmaya bile başlarsınız neyse ben acıktım
Hep bişey yapmak zorunda değiliz bazı şeyleri akışına bırak yapman gereken aktiviteleri zaten yapıyormuşsunuz yemek film tarzı şeyleri o yüzden bırak akışına sıkılmasın diye illa bişey yapmak zorunda değilsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben sıkılmam.
İnsan anasının babasjnın yanında bile sıkılır sevdiği kişi nedir ki? Bir insanla haddinden fazla yüzgöz olup zaman geçirirsen bribirinizden sıkılmaya tartışmaya bile başlarsınız neyse ben acıktım
E napcam bne
Hep bişey yapmak zorunda değiliz bazı şeyleri akışına bırak yapman gereken aktiviteleri zaten yapıyormuşsunuz yemek film tarzı şeyleri o yüzden bırak akışına sıkılmasın diye illa bişey yapmak zorunda değilsiniz
Telefondan oyunlar oynayın kitap okuyun dedikodu yapın ne biliyim ama çok kafana takma illa bişey yapıcaz diye
Seven insan sıkılmaz
Sıkılmaz bence