Yoksa kimse kimsenin umrunda degil mi? Tam olarak nasil bir ortam var?
Cevabın nedir?
Senin o ''dedikodu'' dediğin şey, her yerde var. Burada bile sürü ile tüm gün klavye başında bik-bik ötenler oluyor. Üniversite, ciddi ve zor bir ortamdır. Kimin arkamdan neler söylediğine zerre kadar takmıyorum. Ben, sınıf geçme ve not ortalamamı tam getirme niyetindeyim.
Sen de kendinle ilgilen, konuşuluyorsa iyi bir şeylerin var olduğu içindir.01 Yorumla
Soran+1 yılYa kotu konusuluyorsa? sapik erkekler cok sonucta yataga atma cabasi icinde olmalarini istemem
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı. *** Oluyor olmaz mı... ama okuyacağın kesime göre değişiyor. örneğin benim okuduğum yerde erkekler hangi kızın ne mal olduğunu bilirdi... önlerinden bir kız geçtiği zaman ne tarz ilişkiler yaşadığının bile bahsi geçerdi.
*** Ve mezun olduktan sonra da şunu öğrendim ki erkeğin dedikoducusuna derman yetmezmiş:)010 Yorumla
Soran+1 yılBen eskiden. Yasamistim bunu bilen bir erkekle ayni unvye gidecegiz adimin cikmasi korkutuyor beni canım
Soran+1 yılPeki sonraki yıllarda canım?
Soran+1 yılCinsel şeyler yaşamıştır sevgilimle bunu biliyor
Soran+1 yıl*yaşamıştım
Soran+1 yılPeki sence söyler rezil eder mi beni
Soran+1 yılBence demez ama çok reddettim diyebilir belki
Üniversite yalnız başına ayakta durmaya çalışacağın yer... dikkatli olmak lazım... yoksa başına gelmeyen kalmaz... Güzel şeyler yaşanıyor elbette hem de cok güzel... * dikkat etmezsen bütün çirkinlik ler de gelit seni bulur. .. elini verenin kolunu kaptırdigi yerdit orası. ...
214 Yorumla
Soran+1 yılBen eskiden yasamistim bunu bilen bir erkekle ayni unvye gidecegiz adimin cikmasi korkutuyor beni
Soran+1 yılEski sevgilim denenle cinsel şeyler
Soran+1 yılLütfen burdan yapın düşünmekten gözüme uyku girmiyor :(
Soran+1 yılİyi
Soran+1 yılÜniversitede kalınca illa çıkar yani
Soran+1 yılBakireyim eski sevgilimle yüzeysel şeyler yaşamıştık ve ben bana yaşayan bir çocuğa anlattım neden anlattım bilmiyorum o anki mallığımla şimdi de hazırlık okuyacağız aynı Ünv olcaz
- +1 yıl
Yüzeysel yasayan bir sürü var... Bir şey olmaz... ben de sandım ki bekaret gitmiş. .. salla gitsin. .. git oku nerde okursan... bir soru çıkmaz. .. o anlattığın kişi de bir şey yapamaz. .. ama iyiraf edeyim ki sende bir gevseklik söz konusu çabuk kandirilirsin gibime geliyor. ..
Soran+1 yılKandırıldım zaten çok sayıda hep bu yüzden kaybettim. Bilmiyorum sonuçta abartabilir yollu yatmış vs diye bakirelik olmasa da yayar olsa da yayar Abartıyor muyum sizce? Kaç kere teklif ediyordu kabul etmiyodum sonra bana sayıp söndü ve pişman olmuş Özür diledi bu sefer de ben bastım tekmeyi sonra da istek göndermişti bana faceden
üniversite ortamları çok karmaşıktır. dedikudu ikiyüzlülük ne ararsan vardır. güvendiğin dağlara karlar yağar fazla güvenmeyeceksin sonra oluyor fatma gülün suçu ne? yani üniv ortamları biraz sakıncalı ve tehlikelidir. egzejere bişey olmasa niye söyliyim.
328 Yorumla
Soran+1 yılBen geçmişte kötü bir şey yaşadım ve bana zamanında yazan bir erkeğe anlatmıştım niye anlattım bilmiyorum şimdi aynı bölüme gideceğiz korkuyorum
Soran+1 yılEn son bana sayıp sövmüştü sonradan pişman olmuş Özür diledi kabul etmedim bende saydım sonradan da bana istek göndermiş faceden kabul etmedim hatta engelledim
Soran+1 yılValla inşallah öyle olur çocuk eskiden beni ne zaman görse yavşıyodu bu olayı acı çektiğim sırada anlattım mal gibi eline koz verdim bunu kullanmaz mı korkuyorum rezil eder diye kaşar damgası temel istemiyorum :( ben ona pek küfür etmedim ama seni hayatımda artık istemiyorum dedim ısrar etmişti
Soran+1 yılAlttaki arkadaş da yayar diyor :(
Nolur bir şey diyin der mi o çocuk yayar mı adımı düşün düşün kendimi yedim bitirdim
Soran+1 yılYani adımı çıkartmak mı? Abartıyor muyum :D
Soran+1 yıl*çıkarmaz
Soran+1 yılAy inşallah ya kara kara düşünüyorum kaç gündür :D
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur LifeFor :D
Soran+1 yılBu arada sen yanlış anlamadın dimi cinsel şeyler yaşamıştım eski sevgilimle onu biliyo yani :(
At razıyım :D
Soran+1 yılSana güveniyorum o zaman :D
Soran+1 yılSonra kez söyle rahatlıyım gidice:Dsöz :D
Soran+1 yılTamam ya :(
Soran+1 yılCevap vereceksin ama söz mü :D
Soran+1 yılIlgiye muhtacım zaten :D
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
+1 yılşöyle düşün bir lisede olan toplam insan sayısı bir bölümün tüm sınıflarında olabiliyor 5-10 bn öğrenci var kim kimi umursayacak. bizim okul için böyle en azından kimse kimsenin umrunda değil
05 Yorumla
Soran+1 yılBen eskiden. Yasamistim bunu bilen bir erkekle ayni unvye gidecegiz adimin cikmasi korkutuyor ben
- +1 yıl
yani çok zorlanırsa ve bölüm küçük bir bölümse 50-100 arası gibi ama bunu yaparken çok terste tepebilir o yapan insan dışlanabilir artık çocuk değilsiniz. düşün biri geldi sana biri hakkında dedikodu yayıyor adı çıksın diye bunu hissettiğin an o insanın ne kadar kötü biri olduğunu düşünür uzaklaşırsın
Soran+1 yılPeki bunu yapabilir mi sence hazırlık okuyacağım selçuk Üni
- +1 yıl
hangi üniversitede kaç kişi okuyor sıralamasında selçuk üniversitesi 1.68536
www.egitimtercihi.com/.../...c-ogrenci-okuyor.html
dile kolay 70 bin öğrenci var bunların yarısı hazırlık okusa düşün yaymak kolay mı okadar
Soran+1 yılInsallah cok korkuyorum kasar olarak anmasinlar
Okuduğun bölüme bağlı:
İşletme-İktisat-Kamu yönetimi : Dedikodu-aşk meşk
Mühendislik: Derslere isyan etmekten hayatı unutanlar
Tıp : Yaşayan ölüler112 Yorumla
Soran+1 yılCinsel anlamda eski sevgilimle yasadigiklarimi anlattigim bir erkek var ve simdi onunla ayni unv ayni bolume gidicez adim cikarsa diye korkuyorum
Soran+1 yılBiliyorum hata yaptim sizce ne olur adim cikar mi?
- +1 yıl
Tahmin yürütülecek bir şey değil bu. O erkeğe kalmış artık ama şöyle bir tavsiyede bulunabilirim madem artık yanyasınız. seviyeni arttır ona karşı ki sana başıboşluluk yapamasın. Tabi bunu yaparkende onu kızdırmamaya çalış. Unutma ki kızarsa elindeki tüm kozları oynayabilir =) Karakter meselesi umarım iyi olur senin için
Soran+1 yılKendisi cok yavsak beni ne zaman gorse yavsar en son bana sayip sovmustu sonra ozur diledi kabul etmedim istek gondermis faceden kabul etmedim simdi uyuyan yilani uyandirmak istrmem :D
Soran+1 yılAynen hic yuz vermedim umarim degismez :D
Soran+1 yılCok sagol insallah :)
- +1 yıl
Öğretmenlik? :D
+1 yılÜniversitede kızları bırak çay alıp aralarında dedikodu yapan erkekler bile var hemde sürüyle kızlarda gözleriyle kesiyolar her gördüklerini
00 Yorumlaerkekler açısından konuşuyorum. herkes bir an önce yeni gelen ciklerden birini tavlama uğraşına girişir sene başında. başardı başardı. aksi taktirde bekleki yeni cikler gelsin.:-)
04 Yorumla
Soran+1 yılYa kizin adini cikarttiysa oglan o zaman butun erkekler bu kizi kasar mi zanneder ve kimse ciddi yaklasmaz mi
Soran+1 yılAma cinsel acidan
Oo sen ne diyosunev arkadasinin arkasindan atip tutan bile var.
00 YorumlaEn yakin arkadasim sevgilime herseyimi yetistirdi hakkimdaa yalan dahi soyledi
09 Yorumla
Soran+1 yılSen ne yaptin peki
Soran+1 yılAnladim:(
Soran+1 yılKisilik sahibiyim cok sukur ama adim cikabilir korkuyorum kasar gibi gorulmekten
Soran+1 yılNormal bir sevgilim olmayacak mi benim ya :(
+1 yılDedikodunun, çekememezliğin tillahı var üniversitede, ya da bizim okulda öyle bilmiyorum :)
020 Yorumla
Soran+1 yılBen eskiden. Yasamistim bunu bilen bir erkekle ayni unvye gidecegiz adimin cikmasi korkutuyor beni
- +1 yıl
Eskiden cinsel anlamda yaşadıklarının duyulmasından korkuyosun?
Soran+1 yılEvet adimin cikmasindan yatilacak kiz olarak gorulmekten ve erkeklerin bana oyle yaklasmasindanciddi dusunen bir sevgilim olmamasindan korkuyorum
- +1 yıl
Biraz karakterliyse o çocuk bişey olucağını sanmam
Soran+1 yılCok yavsak benimle kac yildir ugrasir bilmiyorum
- +1 yıl
Ozaman sıçtın sana hayatı zehir eder o yavşak, allah yardımcın olsun ama senden faydalanmak istiycektir mutlaka diye tahmin ediyorum
Soran+1 yılUgrasir derken kotu manada degil hep sevgili olmak ister konusur bende hep olmaz derim en son bana sayip sovdu kabul etmedim sonra ozur dilredi istek gonderdi faceden felan
- +1 yıl
Seni gerçekten seven sana değer veren biri çıkar illaki karşına o da seni korur herşeyden, sıkıntı olucağını o konuda, o da pes eder bir süre sonra, sn sınırını koy arana
Soran+1 yılKimle sevgilimle mi o cocukla mi? Yani gercekten ciddi dusunen biri olur mu benimle? Cok korkuyorum yatilcak kiz damgasi yemekten ve erkeklerin bana sadece bu sekilde yaklasmasindan cunku normalde oyle degilim
- +1 yıl
Herkese buyur dersen olmaz, seçici ol biraz :)
Soran+1 yılSeciciyim zaten her gordugumle cikan biri degilim. Ben ciddi dusunurler mi derken yani adim cikarsa ciddi dusunurler mi demistim :D
- +1 yıl
Haaa :D:D:D Ya kısacası naparsan yap ama karaktersiz olmasın, çünkü kimsenin ne bok yiceğini bilemezsin gerçekten
Soran+1 yılYani ciddi dusunen bir sevgilim olur dimi beni yatilcak turde gormeyen :D
- +1 yıl
Olur canım niye olmasın, kendine bakıyosan biraz da güzelsen olur yani :)
Soran+1 yılGuzelim de kasarr damgasi yersem yani ondan :D
- +1 yıl
Yemezsin yemezsin, çocuk senn hakkında atıp tuttu desek bile üniversitene bağlı, bizim okulda 40 bin kişi var, kimse kimsenin umrunda değil, ama 1000 kişilik bir okula gidersen adın çıkabilir :)
Soran+1 yılYok 1000 kisilik degil tabii buyuk unv :D
- +1 yıl
Ozaman rahat ol anlatsada sağda solda bişeyleri, en fazla 20 kişi takar :D
Soran+1 yılInsallah ya :D belki de anlatmaz
- +1 yıl
inşallah anlatmaz :)
+1 yılBizim bölümde olmadı hep beraberdik (1-2 asosyal dışında) tabi kızların arasında olur ama olmaması daha kritik bir durum tabi :))
00 YorumlaOlmaz mı, ne kadar dedikodulara konu olursan o kadar prim yaparsın, demedi deme
08 Yorumla
Soran+1 yılPrim yaparsin derken poluler olmak gibi mi?
Soran+1 yıl*populer
Soran+1 yılYa kotu aniliyorsa kiz? Yataga mi atmak isterler?
Soran+1 yılArzu edilen bir kiz degil basit bir kiz olurum ve erkekler bana ciddi yaklasmaz her yedigim halti bilen biriyle ayni bolume gidecegim erkek ve de ya adimi cikartirsa benim kasar olarak gorulmek istemem bunu onlemek icin ne yapmaliyim
- +1 yıl
Hayatta hep prensiplerin olsun, bu konuya nasil universite sinavina calisiyorsan oyle calis. Kendini iyi tani. Hic bir zaman basit biri olma. Secici ol ve renkli zeki erkeklerle flört et, ufkun acilir, sanatsal faaliyatleri takip et ve erkegini bunlara katilmasi adina vaski yap. Kaliteli ve seviyeli durusunla adinda soz ettir. Acaba kasar olur muyum diye kendini baski altina alma. Hayallerin ve hedeflerin ozgur olsun olsun daima. Kendi sinirlarini kendin ciz, ama entellektuel kafasi calisan bir kiz ol.
Soran+1 yılÇok sağolun ama ya adımı çıkartırsa yukardaki arkadaş adın kesin çıkar kimse senle ciddi düşünmez yatağa atmaya çalışır yazmış sizce de öyle olur mu? :( ne yapmalıyım
Bir pro yak dedikodu yapanların yüzüne duman halkası yolla
00 Yorumlaçok arkamdan öyle laflar dönüyorki artık çıkacak kız bulamıyorum kızları kullanıp atıyor diye :@
025 Yorumla
Soran+1 yılNaptin peki okuldaki herkes oyle mi sniyo seni?
- +1 yıl
kızlar sıkı kurulmuş birlik ve dedikoducu yani daha ilk senemdi bende olabildiğince çok kişiyle çıktım her bölümden var bunlar birleşiyor ve bana komplo kuruyor sonra ben biriyle ilgilenirsem bir şekilde bağlantı kurup benden sogutuyorlar yalan yanlış şeylerle bazılarını cidden kullanıyorum ama :D
Soran+1 yılPeki bu etiketten kurtulmak icin ne yapacaksin? :D
Soran+1 yılBenimde adim cikabilir bana onerin var mi? Guzel bir kiz oldugumu soyler erkekler bunu ben uydurmuyorum yani guzelim bakimliyim ama adim cikarsa erkeklerin bana cinsel amacla yaklasmasini istemiyorum ciddi dusunmesini istiyorum ben nasil etkileyebilirimne yapabilirim sence?
Soran+1 yılPeki niyetinin bozuk oldugunu nerden anliycam? Ya ben guzrelim felan ama erkekler benimle ciddi dusunmez mi adim cikti diye?
- +1 yıl
kesinlikle düşünmez... niyetinin bozuk olduğunu ilk önce 3.-4. sınıftaysa 1 2. si bakışlarından sana güneş gözlüğüyle bakmayı tercih ediyorsa... ve gözlerinin içine bakıyormu? 3. sü benim gibi ustalaşanlar gözünün içine bakabilirler ama şunu unuturlar ki fazla vaatte bulunurlar bunu dikkat et 4. sü emin olamadıysan bir test et davet ettiği yerler arkadaş çevresi 5. si seni yolcu ederken bak bakalım öperken dudağına ne kadar yaklaşıyor ha birde seni pahalı mekanlara götürüyorsa niyeti zaten odur göz boyamak hepsi kıza umut verip uzun bir ilişki gibi gösterip aslında işini halletmek
Soran+1 yılCoooook sagol. Peki adimi temize cikartmak icin ne yapmaliyim?
- +1 yıl
daha başlamadın şu an temiz zaten :D benim durumum erkekler arası iyi ama bir kıza döndürürsek takcakları lakap hiçde hoş değil ve temize çıkartılamaz birşey buna emin ol temkinli herkese güler yüzlü olursan hem iyi insanları etrafına toplarsın hemde ciddi bir ilişki yakalarsın
Soran+1 yılTatli dil yilani deliginden cikarir yani :D peki benim normal bir sevgilim olmayacak mi ya :(
Soran+1 yılYa ben adim cikarsa diyorum :D
Soran+1 yılAma sen erkeksin ben kizim
Soran+1 yılYaa o zaman hepsi yataga atmak icin ugrasaxak :::(
- +1 yıl
yes malesef üniversite sosyal bir ortamdır herşey olabilir herşeyi doruğunda yaşabilirsin hemde herşeyin ama dikkatli birinin başına birşey gelmez popüler olmanın bazı cezaları vardır gördüğün gibi ama hangi konuyla gündeme gelmek istediğinle ilgili durum etkinliğe katılıp konser düzenleyen hocalarla içli dışlı olan güzel tatlı kız olarak kalabilirsin herkes peşinde olur zaten sen seçersin aralarından iyisini
Soran+1 yılAdim cikmisken bile mi?
Soran+1 yılYapamam cok aci cektim benim de ihtiyacim var mutluluga
Soran+1 yılCok sagol guveniyorum ve guzelim yani cok sukur insallah bulabilirim ve bu etiketlerden kurtulurum
bu bırazda sana balı dıkkat edeceksın arkadas ortamına
06 Yorumla
Soran+1 yılBen eskiden. Yasamistim bunu bilen bir erkekle ayni unvye gidecegiz adimin cikmasi korkutuyor beni
Soran+1 yılNasılsıniz öyle olmadığımı belli ederim
Soran+1 yıl*nasıl
Soran+1 yılSevgilim olmasin mi
+1 yılKimsenin umrunda değil. gibi gözüküp kizlar hakkinda bol dedikodu yapilan yer kardeşim ;)
00 YorumlaAşırı derecede dedikodu var mahalle kadınları bile onların eline su dökemez
00 YorumlaMahallede dedikodu nasıl tez yayılıyorsa onun ışık hızını düşün
00 Yorumla
+1 yılTahmin bile edemezsin !
08 Yorumla
Soran+1 yılkotu aniliyorsa kiz? Yataga mi atmak isterler?
- +1 yıl
Kötü anılan kızlardan uzak durulur. Üniv de genellikle bireyler ciddi düşünürler, terbiye ahlak kültür ve karakterlerin değerlendirildiği bir alan orası. Bunların dışındakiler zaten lise modunda kendi gruplarıyla takılırlar.
Soran+1 yılBen geçmişte kötü bir şey yaşadım ve bana zamanında yazan bir erkeğe anlatmıştım niye anlattım bilmiyorum şimdi aynı bölüme gideceğiz korkuyorum
- +1 yıl
Bir mesaj at ona, anlattıklarımın aramızda kalmasını rica ediyorum de. Adam sa susar. Değilse ben hayatta şiddetin eğitimde çok işe yaradığına şahit oldum ;)
Soran+1 yılŞimdi uyuyan yılanı uyandırmak istemiyorum. En son bana sayıp sövmüştü sonradan pişman olmuş Özür diledi kabul etmedim bende saydım sonradan da bana istek göndermiş faceden kabul etmedim hatta engelledim
- +1 yıl
Üzgünüm...
Soran+1 yılYani söyler mi?
- +1 yıl
Bazı erkeklerde kaç kızla çıktın yarışı vardır lisede. Bu durum üniv. ye kaç kızla yattın olarak yansır. Bölüme başladığınızda sana o amaçla yaklaşacak. Çünkü bakire kızlara oranla cepte sayacak seni. Eğer amacına ulaşamazsa kedi ciğer mantığıyla ismini kirletip arkadaşlarıyla senin ismini anacak. Yani Üzgünüm...
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni lezbiyen yaptılar :D
021 Yorumla
Soran+1 yılNasil ciktin isinden canim
Soran+1 yılIsin icinden yani
Cevap sahibi+1 yılgidip erkek arkadaş edinip öpüştüm durdum kızlarda beni gördü tabi sustular sonra zaten bir tanesi hoşlanıyodu benden onunla çıktım zaten 3 yıldr beraberiz :)
Soran+1 yılHayirli olsun :) peki benim adim kasara ciksa napicam ben canim
Cevap sahibi+1 yılerkeklerden uzak dur o zaman kızlardan da uzak dur sen karışık al ortaya :D
Soran+1 yılKarisik derken :D? Erkeklerden uzak durursam sevgilim olmaz ama :(
Cevap sahibi+1 yılkız erkek aynı ortamda bulunun :D
Soran+1 yılCiddi dusunen bir sevgilim olur mu peki
Cevap sahibi+1 yılolur elbet güzel bakımlı kızsan hayli hayli olur zaten arkadaş ortamını iyi seç kızlarla tabi ayrı takılcağın olcak ama erkeklerle tabi ki ayrı takılma
Soran+1 yılNe bileyim canim adim cikarsa ciddi dusunen olmaz diye dusundum
Cevap sahibi+1 yıladını çıkarmamaya bak sen kızlarla samimi ol erkeklerle de tabi gidilen yere git grup olarak mı gitceksin grup git kızlarla mı kızlarla ama erkeklerle gitme
Soran+1 yılTek bir erkekle gidersem giderim ama grupnolarak erkeklerle gitmem :D
Cevap sahibi+1 yılkız erkek olarak grup diyorum :D
Soran+1 yılTek bir erkekle gidemez miyim? :D bir de adim ciksa mutlaka haberim olur dimi sadece arkamdan konusulmaz?
Cevap sahibi+1 yılyani çok samimi olursun kanka olursun herkez bunu bilir gidersin 2 kiniz :D arkandan konuşmazlar yüzüne bakıp konuşurlar hele bide üst sınıflar oldumu havalı tipler mesela havalı tiplerden uzak dur :D
Soran+1 yılNe yapayim eziklerle mi takilayim :D kanka demedim ben sevfilimle tek gidemez miyim diyorum napiyim kankayi ya bunalmisim zaten :D
Cevap sahibi+1 yılpardon git sevgilinle be ya :D ya takılma tabi eziklerlede kendi sınıfındakilerle takıl ilk yıl zaten 2. yıl değişirsin merak etme :D
Soran+1 yılHazirlik var ilk sene konya selcuktayim :D
Cevap sahibi+1 yılciddimisin sen yaa ben de konyalıyım ama konyada yaşamıyorum tabi :D selçuk ünide kuzenim okuyor :D
Soran+1 yılEvet canim o yuzden napicaksam :D
Cevap sahibi+1 yılBide konyada her kız kapalı tabi dışardan gelip okuyanlar kapalı değil tabi ama sen konyada okucaksin bu yüzden dikkatli davran sen
+1 yılHem de fazlasıyla oluyor :)
00 Yorumlaher zamanki gibi olmuyor
diyorum ben^^10 Yorumla
+1 yılerkeklerde yok da kızlar arasında hem de nasıl!
00 Yorumla
+1 yılinsana göre degisir bu dedigin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılkimse kimsenin umrun da değil
06 Yorumla
Soran+1 yılYa adimizi bir erkek kotuye cikarttiysa? Gepsi yataga atmaya calisir mi
- +1 yıl
önceden birileriyle bir şey yaşamışsan çalışır
- +1 yıl
ve kimse ciddi yaklaşmaz tabi önceden kız birşey yaşamamışsa o ayrı zaten birinin altına girmiş çoğu kişiye öyle yaklaşıyor herkes
- +1 yıl
çıkar kesin çıkar geçmiş olsun yaşamadan önce düşüncektin artık ciddi şeyleri unut sadece basit kadın olarak görürler muhtemelen kullananda çok olur belki o bile kullanır yani senin ünide ciddi birini bulman imkansız gibi birşey
Soran+1 yılCocuk benden kac kere ozur diledi kabul etmedim
dedikodu heryerde maaelsef
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye dedikodu ve ispiyonla yaşayan bir ülke
00 Yorumlahemde nasıl oluo :)
00 Yorumladedikodu olmazmı :P
01 Yorumla
Soran+1 yılAdım çıkarsa ne yapıcam :(
TAM YERİ :D
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında