Eğitim & Kariyer Bazı üniversitede yollu çok varmış. Nasil oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bunu duydum ama inanmadim üniversiteye gidip biri neden boyle oluyor. Neden ki? Güncellemeler+1 yıl Neden peki Güncellemeler+1 yıl Allah yardim etsin. Mecbue kaliyorlar herhalde Bazı üniversitede yollu çok varmış. Nasil oluyor? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gül-iahsen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Çünkü inançsal ve ahlaksal zayıf olan genç bireylerin kimse görmez düşüncesi her türlü uçuruma yollanmalarına sebebiyet verir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama para icin yapiyorlar. Allah yardim etsin Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 754 cevap paylaştı. Amaç okumak mı sanıyorsun knk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tamam da bir dertleri olmasa neden bu yolu secsin. Allah yardim etsin Yorumla
panzerkopfwagen Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Şımarıklık yapıyır ya da kolay olanı seçiyor 0 0 Yorumla
Beyzaksl Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Heyecan arıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir insan heyecan olsun diye kendini bu yola neden suruklesin. Allah yardim etsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çünkü inançsal ve ahlaksal zayıf olan genç bireylerin kimse görmez düşüncesi her türlü uçuruma yollanmalarına sebebiyet verir.
Ama para icin yapiyorlar. Allah yardim etsin
Amaç okumak mı sanıyorsun knk
tamam da bir dertleri olmasa neden bu yolu secsin. Allah yardim etsin
Para eğlence alışveriş tutkusu
Şımarıklık yapıyır ya da kolay olanı seçiyor
Heyecan arıyor
Bir insan heyecan olsun diye kendini bu yola neden suruklesin. Allah yardim etsin
Allah Hidayet versin