Universitede cok ama cok yakisikli bir cocuk var?

Oyle boyle degil tum kizlar ona bitiyor vucudu yuzu Allah im bir insan bu kadar yakisikli OLAMAZ hayran hayran cocugu derste izliyordum adeta. Ve bu cocugun sevgilisi var 1.5 senelik.. cocuk cok iyi saygili kibar hayatimda tanidigim en kibar erkek.. ve ben sinifin en caliskaniyim benden not istedi falan mesajlastik ve benden etkilenmeye baslamis inanamadim bu kadar yakisikli birisi benden nasil etkilenir sok oldum 😂😂 cok ortak yonumuz var siir olsun doga cekimleri olsun... ve benden cok etkilendigini daha fazla konusursak bana baglanacagini ve diger kizdan ayrilmak zorunda kalip cok uzulecegini soyledi ben bu davranisi ona yakistiramadim ve konusmayo kestim bir kizi uzemem dedim. O da surekli ariyo mesa atiyo napicagimi sasirdim ben de cok begeniyorum onu cok hem de ama sevgilisi varken napcam bilmiyorum bunu kendime yakistiramamm :( hem siniftaki her kiz o cocuktan hoslaniyor en yakin arkadaslarm bile of.. bu arada cocugyn benden hoslanma nedeni cok ortak yonumuz olmasi benim kapali olmam ve agirbasli olmammis.
Universitede cok ama cok yakisikli bir cocuk var?