Arkadaşlar Aile Hayatım Yüzünden Sevgilime Yalan Söyledim? Bu Böyle Gitmeyecek Ben Ne Yapcam? Bununla Nasıl Başa Çıkıcam?

Biliyorum bu anlattıklarıma dizi, hikaye, senaryo diceksiniz. Keşke sizin dediğiniz gibi olsa, keşke.. Arkadaşlar; Ailem yıllar önce Mersin'den Ankara 'ya gelmişler. Ben gecekondu semtinde, eski bir evde doğup büyüdüm. Babam sanayici, annemde temizlikçi. Bu benim gerçek hayatım. Sevgilimle üniversitede tanıştık, o çok zengindi, memur çocuğuydu. Şu hayatımı öğrense istemeyebilirdi bu yüzden hep ondan kaçtım ama o peşimi bırakmadı. Bende onu sevdiğim için daha fazla ondan kaçamadım ve yalan söylemek zorunda kaldım. Ona gecekonduda yaşayan köylü bir ailenin kızı olduğumu söyleyemedim, yapamadım. Ankara "nın en güzel semtinde yaşadığımı, ailemin de Almanya"da çalıştığını söyledim. Bu gerçekler birgün ortaya çıkacak. Ben ne yapcam? Sevgilime ne cevabı vericem? Bazen ailemden gerçekten utanıyorum, çünkü beni bu yalana sürüklediler.
Arkadaşlar Aile Hayatım Yüzünden Sevgilime Yalan Söyledim? Bu Böyle Gitmeyecek Ben Ne Yapcam? Bununla Nasıl Başa Çıkıcam?