Arkadaşlar Ailemden Çok Utanıyorum? Arkadaşlarıma Yalan Söylemekten Nefret Ediyorum Artık Sizce Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar ben ailemi çok seviyorum ama onlardan çok utanıyorum. Şöyle; Ailem zamanında Nevşehir'in bir köyünden İstanbul'a gelmişler. İstanbul dediğime bakmayın tarabya, bebek, emirgan falan değil Üsküdar'da bir gecekondu semtinde derme çatma bir evde oturuyorum. Ben çevresi çok geniş biriyim yani neredeyse buranın bütün zenginleriyle arkadaşım ama onlara ailem zengin, güzel bir semtte oturuyoruz gibi.. yalan söylemek zorunda kaldım. Gerçekleri öğrenseler beni anında silerler. Ya daha bugün uzun aradan sonra cafede arkadaşlarımla buluştum. Tesadüfen annem de oradan geçiyordu. Ayy bu sıcakta şalvar, yelek giymiş başında yazma ay tam bir köylü.. Gizlenmek için uğraştım ama beni fark etti. Yanına gittim daha birde arkadaşlarımla tanışacaktı birşeyler dedim gönderdim. Arkadaşlarıma da bizim hizmetçi dedim artık. Çok utanıyorum arkadaşlar yani öyle böyle değil o ortamdan çıkıp da bu gecekondu semtine gelmekten nefret ediyorum.. Sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşlar Ailemden Çok Utanıyorum? Arkadaşlarıma Yalan Söylemekten Nefret Ediyorum Artık Sizce Ne Yapmalıyım?