Bi ablam evliydi bi oğlu var eşinden ayrıldı Evlenmeden önce de hep kavga eden birisiydi şimdi eşinden ayrılınca daha bi akılsız olmuş. Koca kadın oğlu var küçücük kız kardeşimle kavga ediyor. Zaten diğer ablam da aynı şekilde kendini görmüş birisi anneme falan bağırıyor çok terbisyez onun yaptıklarını zor tahammül ederken bide bu ablam çıktı başımıza, çocuğuna bile doğru düzgün terbiye vermiyor eminim büyüdüğünde gül gibi çocuk terbisyez olacak. Artık evimizde hergün bağrımalar kavgalar oluyor, annem çok üzülüyor zaten yeterince derdi var. Ağlıyorum bazen, ablalarım benden büyük olmalarına rağmen zerre kadar aklıları yok, ikisinin de evlenmesini çok istiyorum onlar evlenmeyeceklerse ben evlenip kendi yuvamı kurmak istiyorum Burda yaşamaya devam edersem psikolojim bozulur ama bi yandan bunlar evlenmezlerse annemi üzecekler.
Siz olsanız ne yapardınız?
Siz olsanız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Aynı kavga ve gürültücü bir abla bende de var baş edemiyoruz hatalarını yüzüne vurunca da size ne diyor
Yaşları büyük olunca kendilerini bi bok sanıyorlar oysa terbiyeli olmanın yaşla alakası yok. Ben kendimi geliştirmeyi seven birisiyim çabalıyorum da bunu ablalarım görünce "kendini gösteriyorsun iyi biri olduğunu göstermeye çalışıyorsun" diyorlar, o kadar cahil yani düşün sen.
Bir de işlerine geldiklerinde ben sizden büyüğüm işleri gelmediklerinde de sende büyüksün demeleri yok mu deli ediyorlar insanı.
Aynen yemin ederim. Keşke kendi hatalarını görebilseler
😂 😂 şu an biri tripli bnmle konuşmuyor ajskskaj
Ablan mi😂
😂 😂 😂 Evet
Ayy bide trip atıyorlar 😂😂 tripli taraf benim şu an ablamla konuşmuyorum jxhdgd
😂 😂 😂 😂 Kendisi laf etti ben haklı çıktım o da şu an trip atıyor inanır mısın yemek bile yemedi daha beni rahat bırakın diyor sanki işkence ettik 😂😂
Ya sanırım sizinki normal kavgalar keşke bizim de öyle olsa 😂
Onu Bi de bana sor 😂😂😂
Sjsjjsj
Yaşlarıniz kaç ki
Ben 18
Ablalarım 22 - 25
Yaşlarınız daha genç. Hatalar yapmadan biran önce evlenmeleri gerek. Sabırlı temiz biriyle
Emin ol evlendiklerinde kocalarının evlerinde bunların hiç birini yapmazlar anca babamın evinde yapabiliyorlar bizi umursamadıkları için. Allahım ıslah etsin ne diyeyim