Güncellemeler
+1 yıl
Eskiden kedilerden nefret eden ablam ben kedi aldım diye almış ve diyor ki kedisiz hayat düşünemiyorum. Ee orrrssspu eskiden niye almadın bana da bırakmadın da şimdi benim kedimi benim odama tıktın. Ömür boyu bitti benim için düğününe de gitmem iyi kötü gününe de gitmem haklı degil miyim allah aşkına inattan yapıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Kedi almama izin vermedi diye şehirdışını yazdım ve gittigim zaman da eve kedi almış bunun adı gerçek bi kaşşarlık degil de nedir bunları benim artık ablam yok onu sildim ve tek bana da degil annem bişey dese tersini yapıyor 25 yaşına geldi kimse bunu almıyor erkekler istemiyor kaçıyor bu da ondan delirmiş
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ergen gibi kavga etmenize gerek yok
Kaç yaşına gelmişsiniz oturup düzgünce konuşun bence annenizi de yormayın bosuna
Ablam biz ne desek tam tersini yapıyor zaten kavga etmemek için kendi kedimi odadan çıkarmıyorum. Kediden nefret eden kişi sırf bana inat beni yollayıp kendi aldı bu gerçek düşmanlık degil de nedir
haklısın ama yinede ablandır ona karşı böyle kendini bileme bence ayrıca kolayı var sende onu dinleme takma yani
Dinlemeyip takmasam bagırıp kendini yırtar olan anneme olur. Annem cinnet geçirir onu bogar bunlar olmasın diye susuyorum
valla ozaman şöyle diyeyim ya yardan ya serden vazgeçeceksin
Ablamı sildim hayatımda öyle birisi yok yataga düşse bi tas su vermem
sen bilin hayat senin karar senin sakin olmanı tavsiye ederim
Haklı degil miyim
haksızsın demiyorum haklısın ama bukadar sert olma oda hatasını birgün anlayacak emin ol
Yalnış anlamada git ablana birini bul sinir sitresini alır o
Erkeksizlik başına vurmuş kimle konuşsa ikinci gün kaçtılar ablamdan kim napsın onu
Abaza çok olur biri tabi tip de önemli
Ablam evlenmek istiyor zaten kendini çok kişiye verdi ama kullanılıp atılmaktan sıkıldı şimdi de evlenenlere ayy koca altına girdiler diyo kendi ulaşamıyo ya gözü çok evlilikte bu yüzden evlenen kızları deli gibi kıskanıyor
Böyle ise bu yoldan yürümen zor o zaman önemli bir şey konuşucam diyip yalnız konuşun ona ilk ben senin kardeşinim beni sevmiyormusun de gerisi kendinden gelir
Ha saçma işe yaramaz deme abilerin ablaların kardeşlerine zafı vardır acıklı gir biraz o kendi yumuşar
Ne konuşcam o değişmez hep kendi istediği olsun istiyor onunla tek kelime konuşmam bile yıllar geçse de ölüm haberi gelse gözyaşı dökmem midem bulanıyor ondan. Annem bile sevmiyor onu düşün evlat olarak sevilmeyen birini kim sever ki zaten evlilik yürütemeyecegini biliyor diyor ki çocuk için evlenir boşanırım diyor inşallah çocugu olmaz yazık olur çocuga
O zaman ya istediğini yapıcaksın onu dinlemiceksin ya da sığır birini bulucaksın ona bakire olmadığıni oğrendiği zamanda vurcak onu bitti gitti daha çözüm aklima gelimiyor bu anlattıklarından sonra
İnşallah valla annemi hasta etti annemin durumu yok her dk bişey istiyor kendi parası oldugunda oje alıyor makyaj alıyor. Anneme de paket yap dkm yok yok şunu al bana bunu al bana diyor. Anneme yazık degil mi kadını çileden çıkarıyor. Atandıgımda gidicem araba alcam diyor anneme bi kuruş vermeyecek annem onu hep sahiplendi babam ablamı reddettiginde annem sahip çıktı yazık valla inş ablam ölür
Kovun evden niye uzatıyorsunuz
Annem vicdan yapıyor yoksa bi saniye duramaz
Orası bir tek ablanın evi mi
İşte orsluk yapıyor ve annem de sinirlenmesin diye bişey demiyorum okullar açılsın gidecem zaten ondan bişey demiyorum
Düzelir boşver.
Sen haklısın baban ne diyor bu işe
Babam yok
Valla benim kedimi kapatacaklar ben duracağım. Altan bile almam. Aç kapıyı o ev senin de evin. Ayrıca senden sonra kedi alması saçmalık.
İşte bi kere annem bana hak verdi kediyi saldık eve ablam bi yerini yırttı annem de sinirden bagırdı ev karıştı. Ors ablam zaten atanmayı bekliyor s olup gidecek kavga etmek istemedim onu sildim o yeter zaten çok üzülüyor hayatta annem ben ve kardeşimiz var benden başka hiç kimse onu çekmezdi o da buna üzülüyor bakma ilerde çok pişman olacak ama ben yokum artık. Ömür boyu birlikte yaşamicaz ki annem hasta niye annemi delirtelim o yüzden sustum ve ablamı sildim
Ablanın seninle derdi ne sence? Benim de kardeşim var ama et tırnak gibiyizdir. Birbirimizi destekleriz sürekli
Ablam tek bana degil mesela annem çok sıcak havada hasta oluyor başı agrıyor geçen arabada gidiyoduk sırf anneme inat klimayı açtırdı ve annem de araba zaten hamam gibi oldu başım agrıyor kapatalım dedi o an ablam da ayy donuyorum açalım dedi bu bi örnek. Annemin parası bttiginde evde masraf yaptırır annem ödeyemem dediginde bu nası hayat ya öf ya diyo kendi eline para geçtiginde annemden esirger. Erkek kardeşimiz var ona bile inat yapıyor tam bi orrspu ve inş ölür
vay be böyle biriyle evlenmek istemezdim düşman popona
Kimse evlenmiyor zaten kaç kişiyle denedi kimse evlenmedi kullandı attılar. Ben bile üç kişiden evlilik teklifi almışım hep beni kıskandı kiminle konuşsam onu kötüledi kötü davrandı. Erkek arkadaşım varken biri bana yavşadı diye erkek arkadaşım o çocuğu dövdü diye ablam beni taciz edene demiş ki seni dövdü git şikayet et demiş. Ablam gerçek bi yılan
Garip :D.
sen haklsın
Oha bu nasıl abla