Ablam düşmanlık yapmıyor mu?

Uniyi kazanmadan önce eve kedi almak istiyordum ablam da kedi asla eve girmeyecek tüyden rahatsız oluyorum dedi ben de şehirdışını yazdım ev tuttum kendime kedi aldım bir yıl uzaktaydım covid çıkana kadar neyse okullar kapatılınca eşyalarımı toplayıp memlekete döndüm baktım ki ablam eve kedi almış ben de artık alerjin geçmiş o zaman dedim kendi kedimi de getirdim memlete ve ablam dedi ki seninki tüy döküyo odadan çıkarma. Kendi kedisi hem yukarı hem aşagıda geziyor benimkini de saatlik çıkarma izni vermiş kendince diyo ki ikisi bi arada kavga edince benimki tüy döküyo olmaz dedi. Kedimin kumu da benim odamda ve bok kokusuyla uyumak zorunda kalıyorum aramızda iki yaş var kavga ettik ama evde huzursuzluk çıkarıyor annem de ablamı sevmiyor hem kendi istedigi olsun istiyor tam orspu. Anneme anlattım dedi ki boşver zaten bi gün gidecek sen de okuluna dönersin boş yere kavga etmeyin dedi annem zaten psikolojik hasta onu üzemem. Ablamla kavga ettik ve konuşmuyoruz hep inat yapıyor kim haklı
Güncellemeler
+1 yıl
Eskiden kedilerden nefret eden ablam ben kedi aldım diye almış ve diyor ki kedisiz hayat düşünemiyorum. Ee orrrssspu eskiden niye almadın bana da bırakmadın da şimdi benim kedimi benim odama tıktın. Ömür boyu bitti benim için düğününe de gitmem iyi kötü gününe de gitmem haklı degil miyim allah aşkına inattan yapıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Kedi almama izin vermedi diye şehirdışını yazdım ve gittigim zaman da eve kedi almış bunun adı gerçek bi kaşşarlık degil de nedir bunları benim artık ablam yok onu sildim ve tek bana da degil annem bişey dese tersini yapıyor 25 yaşına geldi kimse bunu almıyor erkekler istemiyor kaçıyor bu da ondan delirmiş
Ablam düşmanlık yapmıyor mu?