Ablam aşırı hatalı davranmıyor mu?

Çocuğu öyle simartmis ki herşeye bağıra bağıra konuşuyor. Götunu yırtıyor. Her istediğini ağlayarak yaptırıyor. Normal biseye bile bağıra bağıra konuşuyor. Telefonu veeeööğrr dye bogure böğure kendini yırtıyor yere çalıyor annesine bile vuruyor. Annesi de veriyor. Telefon bu uyuyana kadar elinden düşmüyor. Bugün de sabahtan beri bağırıyor. Bana bağırıyor. Ablama bişey soruyorum bağırıyor. Sus ne bagiriyon sen dedim ona da bar barrr bağırıyor ben de vuracak gibi yapıp vurmadan sert şekilde kızdım çocuğu sarstim sen ne bağıriyon ha terbiyesiz dedim çocuk sustu. Ablam da ne vuruyon çocuğa diye bana kızdı. Mal mi ne ya. Ona da kızdım. Çocuk odaya gelip gelip bana bağırmiycan bidaha diyor gelip gidip pislik bilmem ne. Ya sabir. Ablama dedim bu ilerde ağzına sicarsa çok normal diye. Sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Normal yerinde bile durmuyor velet ya. Ben diğer odadan rahatsız oluyorum. Kendi kendine bağırıyor yerlere güm güm vuruyor. Zıplıyor bir oraya bir buraya koşuyor allahimm Tazmanya canavarinin vücut bulmuş hali. Allah'tan ev müstakil. Alttaki yaşayanin psikolojisini düşünemezdim yoksa
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün de çocuk bana Taş attı atma dedikçe. Bende çarptım tırnağım da uzunmuş çocuğun etine geçmiş biraz. Neyse çocuk aglamadi kaçtı sadece. Ciddi şekilde vurmadım kötü vursam ağlardı. Ablam da bana kızıyor çocuğunu biri azarlarmis biri dovermis çektiği neymiş miş. Allah'ın cahili. Neyse. Çocuğa ablamın yanında vuramiyorum hemen alınıyor önceden yapardım da bikeresinde çocuğuna vurdum diye ağladı. Ne cocukmus mk sanki düşmanıyiz
Ablam aşırı hatalı davranmıyor mu?