İslam dinine göre erkeklerde neden kadınlar gibi kapanmıyor, kadınların kapanmasındaki sebep nedir?
Cevabın nedir?
Erkekler kadınlar kadar zarif ve hoş bir vücuda sahip değildir. İslam ahlakına göre, peygamberimizin sünnetine göre erkeklerin de giyim şekli elbette bellidir. Mesela erkekler sakallı olmak zorundadır. Saçlarının açık gezmesi mekruhtur. Takke, sarık gibi şeyler takmak sünnettir. Avret yerleri belli olacak dar pantolonlar erkekler de giyemez. İlla giyilecekse de üzerine cübbe giyilmesi gerekir. Yani bakma erkeklerin bunları yapmadığına. Dinini yaşayan insan yok ki. Yaşadığına inanan insanlar var. Yoksa Allah-ü teala haksızlık yapmaz elhamdülillah.
128 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim bilgilendirmen için
- +1 yıl
En azindan erkeklerde bunu yapmazsan haramdir cayir cayir yanarsin cehnnemde demiyor
- +1 yıl
Verdiğin bilgilerinizin kaynağı nerden? Sakal zorunlu falan demişsiniz?
En İyi Cevaplar
+1 yılYanlış bir algı var din insan ve toplumsal yaşamı düzene sokmak için gönderilmiştir...
Yani kapanılacaksa eğer bunu bir takım dayatmalarla yok farzdır yok günahtır gibi sebeplerle yapılması demek bilinçsizce yapılması demektir ve bunu yapanda bir süre sonra bunu illaki sorgulayacak ve bir anlam veremeyecektir...
Yani demeye çalıştığım insan ve toplumsal yaşam açısından kadınların kapanması gereklidir bunun dini dayatma olarak görülmesi ve yapılması saçmalıktır ve bir anlam ifade etmez...25 Yorumla- +1 yıl
Erkeklere gelince ise kadının yaradılışı ile erkeğin yaradılışı arasındaki farktan kaynaklanan bir sebeptir adem yaratıldıktan sonra onun huzur bulması ve sıkılmaması için kısacası ona bir eş olması için havva yaratılmıştır kadın cezbedicidir bir çekiciliği vardır ama erkeğin yoktur...
- +1 yıl
aslın bu şu anlama gelir mi? Kadın cezbedicidir ve erkek kadının bu haliyle ona karşı nefsine hakim olamaz, ve bu sebple kadının kapanması gereklidir. diyebilirmiyiz bunu?
- +1 yıl
aynen öyle bu ilk aşamada bireysel sorunlara neden olur daha sonra çığ gibi büyüyerek toplumların yozlaşması ve ahlaki yapının bozulmasına neden olur avrupayı bu sebepten eleştirenler ve türkiyenin avrupalılaştığından şikayet edenlerin ana dayanağı budur...
- +1 yıl
hatta bir örnek daha veriyim dini kaynaklarda geçiyor zina yapmayın demiyor zinaya yaklaşmayın diyor eğer yaklaşırsan yapmaman gibi bir olasılık yok gibi bir şey işte kadında zinaya sebep verecek nedenlerden sakındığı taktirde bir yaklaşım olmuyor...
- +1 yıl
Saçmalama sal ak mısın keske beynini sicsem çok tahrik ediyor kadınların da hormonları var erkekler gibi erkeklerde kadınlrı tahrik ediyor bunu şey gibi düşünebilirsin hatta erkekler çok rahat ben 31 çektim diyor kızlae bunu ben yapmam ay diye söyler ama kadınlarda yapar çünkü iki tarafında fiziksel getirileri sırf tabu diye kadınlar teşir yapmasın ne afganistana bak küçük çocukları kızlaeı kapalıları taciz ediğ rahatsıx ediyorlar bunun eğitim kişilik karalterle ilgisi var bi kadın kapanması gerekiyorsa erkekte kapanmalı
Kapanmadaki amaç sözde dikkat çekmemek.. bugün bakıyorum kapalı kızlarımız daha dikkat çekiyorlar giyim tarzları davranışları vs. Birde türbanlı fantazisi varmış yeni çıkmış buda yeni nesil kapalı deyip neyi neden yaptığını bilmeyen kızlarımızın sayesinde ortaya çıkmasına sebep olunmuş sapıkça bir davranış. Annelerimiz ninelrimiz böylemiydi? Hayır. Kafadaki başörtüden önce insan içini düzeltecek.
43 Yorumla- +1 yıl
konu bu değil kardeşim
Bir yazı yazdım gitti mi bilmiyırhm ama tereddüt yaşadığım için tekrar yazayım dedim sanırım siteleri etiketleyemiyormuşuz.
Sorularla islamiyet. Com dan bakarak istediğin her şeye ulaşabilirsin canım. Araştırman gereken şeyler tesettür nedir, neden tesettür var, kadınların tesettürünün maksadı nedir.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
23Cevap
+1 yılMüslüman Bir Erkeğin Giyim Şekli Nasıl Olmalı?
https://www.youtube.com/watch?v=dZ78H7-8OZc
Öncelikle Müslüman erkeğin giyim şekli Kuran’ a, sünnete ve İslami örf ve adetlere uygun olmalıdır.
Nasıl ki bir bayanın vücut hatlarını ve tenini belli edecek giysiler giymesi haram ise; bu kural erkekler içinde geçerlidir. Kadınların uyması gereken bazı kurallara erkeklerinde uyması gerekir. Burada erkeğin başını örteceği hususu anlaşılmasın.
Ne yazık ki günümüzde bilinçsiz gençlerimizin bir çoğunun bayanlar gibi giyinmesi acı bir gerçektir, belki niyetlerinde kadınlara benzemek istemiyor olabilirler, ancak görünüşte benzediklerinin farkında değillerdir.22 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim arkadaşım
- +1 yıl
rica ederim arkadasım
Kur'an da yazıyor ayrıca şöyle birşey var siz kadınlar Kuran'a göre açıkça yazılmasada erkeklerin cinsel ve görsel objeleri olarak dünyaya gönderilmişsiniz bunu belirten bir çok ayette var yani kadınların erkekleri tahrik etmemesi vs vs yüzünden yapılması gereken birşey sözde kadınlar için tahrik olma yetisi yok ya hani kadınlar insan değil ya duyguları yok ya o yüzden araç olarak yaşamaktadırlar sadece bunun en açık sebebi budur
43 Yorumla- +1 yıl
işte benim takıldığım yer burası, erkek kadından tahrik olmasın diye kapatılıyorsa, kadın tahrik olamaz mı? olmaması için erkeğinde mi kadın gibi kapanması lazım? kafamda deli sorular :)
+1 yılBizde tahrik oluyoruz erkeklerde kapansin diye bir kampanya baslatsaniz en buyuk destekciniz olurum bu devrimde de hep desteklerim sizi. nedir bu kadinlarin cektigi erkekler yuzunden. biz bakiyoruz onlara diye bu sicakta zombi gibi geziyolar. ha bazilarinda hosuna gidiyo carsaf ozgurluktur diyolar.
171 Yorumla- +1 yıl
İnsanların ne giyip giymediği sizi ilgilendirmez. Zombi gibi dolaşmak da ne demek? Size ne onların giyim şeklinden? Çarşaf özgürlüktür lafını asla anlayamayacağını göstermiş oldun şu an. İnsanlar bir yerlerini açıp hoşuna giderken neden biz kapalı olarak hoşumuza gitmesin ki. Gayette sakındığımız için hoşumuza gidiyor tesettürümüz.
+1 yılondansa kadınlar rahat olsun sadece kendilerini beğendirmek için açık giymesinler sadece kendi rahatlıklarını düşünsünler. erkeklerse gözlerini kapasınlar. kadınlara bakıyorlarsa sorun kendilerinde iradeli olmalılar neyin yanlış doğru olduğunu anlamalılar. yoksa günahı kadına atıp bahane edip kadını meçpur kapatmamalılar.
73 Yorumla- +1 yıl
peki buradan şunu çıkarabilirmiyiz; erkekler nefislerine hakim olmakta zorlandıkları için kadının kapanması istenmiştir. Bunu söyleyebilirmiyiz?
- +1 yıl
benim için aynen
- +1 yıl
Erkeklerinde belli başlı bir tesettürü vardır hanımefendi. Sırf erkeğin nefsi için kadına tesettür emri gelmemiştir. Zaten bana göre erkeğin nefsi zaten onun en büyük tesettürüdür. Çünkü biz kadınlardan yedi kat daha fazla olan nefisleri yüzünddn kolayca harama göz yumabilirler. Düşünsene, sen İslam'a uymakta daha kolaylık yaşarken erkekler sürekli diken üzerindeler. Bunları dinini yaşayan erkekler için söylüyorum evvela.
Sorularla islamiyet sitesine girerek kadınların kapanmasının sebeplerini araştırırsan aradığın sonuca ulaşabilirsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDini cogu insan kendine göre yapıyor. Cünkü dogru olanı yapan sayısı cok olmayabilir.
herkesin günahı kendineŞu anda başörtüsü olan kızlar altta dapdar kot giyince dogru olanı mı yapıyor_?
ya da üstünde başörtüsü altında dar bir tshirt bluz ve gögüsleri ortada bu mudur?
ya da elbise giymiş dar mı dar. vucudu belli oluyor ama basörtüsü var
biraz mantık ki İslam mantık dinidir.00 YorumlaErkek tahrik olunca her türlü felakete davetiye çıkmış oluyor. .. taciz tecavüz cinayet vesaire... Ayrıca erkek bedenen dışarda çalışmak zorunda. Türbanla inşaat işçiliği olur mu?
20 YorumlaNe istiyosun simdi bizde mi kapanalim:) islami sorguluyorsan ck sacma bir yrrden sorguluyosun bunun aciklamasi ck basitce yapilir erkegin uckuruyla kadininki bir mi?
13 Yorumla- +1 yıl
islamı sorgulamak haddime değil, sadece biraz düşünelim diyorum
- +1 yıl
Sen neyin kafasını yaşıyorsun güzel kardeşim? Madem sizin uçkurunuzla kadınların uçkuru bir deği, nefsine sahip olmayı öğreneceksiniz o zaman. Kadınlar yalıtılmayacak, siz adam olacaksınız. Kadınlarında haz alma duyuları var, eğer sen bugün başına takke takmıyorsan kadın da kapanmayacak.
+1 yılAllah'ın kurallarını irdelemek bize düşmez. Herkes kendi hayatından ve günahından sorumlu. Kimseye zorla birşey yaptırılmıyor.
04 Yorumla- +1 yıl
konuşmaktan neden korkuyosunuz, bu günah değil, dinimizle ilgili olan bişeyi konuşmak bu kadar mı korkutuyo sizi, körü körüne inanmak daha kolay ama Allah da bunu istemez
- +1 yıl
Fazla irdelemek sizi daha iyi müslüman yapacak diye bir kural yok. Kurallar bellidir. İsteyen uyar, istemeyen uymaz. Allah avret yerlerini bize söylemiş. Bizde ona göre seçimimizi yaparız. Mesela ben şort giymem. Yobaz mı dersiniz, ne derseniz deyin umurumda olmaz. Körü körüne inanmak diye birşey tutturmuş gidiyorsunuz. Ben körü körüne inanıyorum. Var mı bir sorun? Yok.
- +1 yıl
Süvari çok güzel açıklamış. Ben çabuk sinirleniyorum. O yüzden yanlış anlaşılıyorum. Benim söylediğimin aynısını söylüyor. İslamiyetin nasıl yaşanması gerektiğini öğrenmek istiyorsanız, size örnek olacak kişiler sadece Allah dostlarıdır. Onlardan başkasını örnek alırsanız islamiyeti gerektiği gibi anlayamazsınız. Burada da tartışmak zorunda kalmayız. Allah dostları erkeklerin kısa kolu elbise giyinmesini hoş karşılaşmamışlar. Buna kaç kişi uyuyor?
- +1 yıl
İşinize gelmeyince hemen eksiyi veriyorsunuz. 100 tane eksi verseniz umurumda olmazsınız.
Kadınların halini anlamak için erkekler de bir ay kapanmalı.
96 Yorumla- +1 yıl
konu bu değil, konu hakkında var mı yazacak bişey
- +1 yıl
:))) niye ki?
Sen erkeklerin killi bacagini görsen şehvet his edermisin? Ama erkek kizin bacagini gorse şehvet his eder. Yaratilistan böyle. Bu bir ornekti bir çok örnek var ama dini arastirmadan dini elestirdigin belli :)
15 Yorumla- +1 yıl
iyi de bunu bilemessin ki belki ben hissetmem ama hisseden olabilir.
- +1 yıl
benim iyi bilmem ya da bilmemem kadının hislerini değiştirir mi? his bu sen bunu cevaplarsan sevinirim
- +1 yıl
:) işte biz bundan kaybediyoruz ya yani senin gibi tanımadığı insanları peşin peşn yargılayanlar yüzünden, bişey sordum varsa söyleyecek bişey söyle, yoksa kimseyi yargılama, Allah bile yargılamaz kulunun hatasını yüzüne vurmazken sen kim oluyosun?
Ya acıkcasi bir bayanın acık olması sorun değil ama günümüzde bir suru abaza v. s var insanların niyeti düzgün olsa hic bir sorun teşkil etmez bana göre
14 Yorumla- +1 yıl
yani yine konu dönüp dolaşıp erkeğin nefsine hakim olamayışına dayanıyor, öylemi?
- +1 yıl
ya bişey tartışırken şimdi sen rahatsız olmuyorsan diye başlayan cümlenin ne anlamı var, genel bir konu tartışıyoruz burada
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. islamda kapanma zaten var ama milletin anladığı gibi sıkmabaş şeklinde değil. Erkekte kadın da kapanmalı edepli giyinmeli
26 Yorumla- +1 yıl
Söylediğiniz gibi İslamdaki ayetler gayet açık. Mesela ayetlerde el ve yüz haricinde her yerin kapatılması gerektiği, bol kıyafetlerin giyilip vücut hatlarının ortaya konmaması gerektiği, ki üzerine giydiğin kıyafet haricinde bir de dış kıyafet giymen gerektiği bile yazıyor beyefendi. Yobazın kim olduğu gayet anlaşılıyor kdhdkdh
+1 yılErkeklerde göz lerinden hesaba çekilir yani bir nevi işimiz daha zor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler kadınlar kadar zarif ve estetik bir vücuda sahip değiller bizler kadar dikkat çekmiyorlar. aslında onların da tesettürü var ama riayet etmiyor hiç biri farkında bile değiller hatta.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılislamda kapanmak saçı kapatmak die bişe yok. vcut hatları belli olmucak normal insan gbi giyinmek var
40 Yorumlayanlış biliyosun. erkekler içinde örtünme emri vardır. hatta şu gerçektirki, ilk örtünme emri erkeğe verilmiştir.
02 Yorumla- +1 yıl
biraz açıklarmısın, detay verebilirmisin bilmediğimiz konuda bilgi sahibi olmak için sordum bu soruyo
- +1 yıl
Abla bak şimdi ben kızım. ailem tamamı ile İslam şartlarına uyuyor. Erkeklerde göbek ve diz kapaklarının kapatılması farzdır. Mesela bir erkek kısa bir şort giyemez çünkü haramdır. takkke uzun hırkalar vs de sünnettir. Erkeğin çok dar kıyafet giymeside haramdır. Erkeğin kısa kollu t shirt ler giymesi haram değildir ama tam bir bilgi yoktur bilindiğe göre caizdir.
Şu anda TR de öyle bøktan bir yargı varki insanlar kadınların kapanması gerektiğini, kadınların erkeklerin cinsel oyuncakları olduğunu, erkeklerin popon başını sallaya sallaya gezebiliceğini savunuyor.
Eğer eşitsizlik hakkında bir sorun olursa abla
E
İki cinste birbirine muhtaçtır. "Kadın erkeği, erkek kadını örter." Yani yok (ErKekLeR kAdINLARDAN üStÜnDüR) diyenleri boş ver. Erkeklerin üstün olduğu tek konu güç, kadınların üstün olduğu tek konu zarifliktir. NOKTA.
+1 yılerkekler nesini kapatacak
aleti ortada mı geziyorlar?
azdırıcı memeleri mi var =?06 Yorumla- +1 yıl
kadın erkeğin tahrik olmaması için mi kapanır?
- +1 yıl
tam bilmiyorum ama mantık olarak öyle olması lazım
- +1 yıl
Kesin bilgi yayalım tahrik olduklarından kapanıyormuş ınsanlar.
- +1 yıl
peki burada şu soru geliyor aklıma, ya kadın erkekten tahrik olursa, nıormal giyimli bir erkekten bahsediyorum
- +1 yıl
yapacak bişe yok
ablacım cooookkk güzel yaratılmıssınız ondan etkileyicisiniz bundan dolayı erkekte var mı o etki
13 Yorumla- +1 yıl
:) yaradan güzel
- +1 yıl
:)))
erkeklere haram kılınan yer ile kadınlara haram kılınan yer fiziki yapıdan dolayı değişmektedir
12 Yorumla- +1 yıl
işte neden kadında ve erkekte farklı haram kılınan yerler?
kadınlar estetik bir vucuda sahip canım ve erkekler hemen etkileniyorlar
00 Yorumlaşimdi bu zamanda cık sokağa bak erkekmı daha kapalı kadınmı
13 Yorumla- +1 yıl
sorunun cevabı farklı varsa alalım
kapanmasını istiyosan arap erkekleri kapanıyo oralara git tavsiye ederim :D
04 Yorumla- +1 yıl
tavsiye ettiğine göre sen gittin galiba arap erkeklerine :D ya bişey yazarken düşünerek yazın biraz, azcık zeka diyorum ergen azcık zeka okey
- +1 yıl
anlayana tabi :)
kadınlar her yönüyle çekici oldukları için açıklık günah getirir
04 Yorumla- +1 yıl
bence böyle bişey değil, yani çok çirkin ve yaşlı ve çekici olmayan kadınlar örtünmesin mi o zaman
- +1 yıl
ama senin yorumuna göre bu soru gelir akla
+1 yılHerşeyi sorgulayamassın kural öleyse ona uyarısın uymazsan da uyanları yargılayamassın
04 Yorumla- +1 yıl
yargılamak değil bu, öğrenmeye çalışmak, neden öyle olduğunu anlamaya çalışmak düşünmek diyelim kısaca
- +1 yıl
Kurallar heryerde vardır okulda geçme notu 45 tir mesela neden 45 oldugunu kimse sorgulamaz ama emin ol hiç bir kural sebepsiz değildir
- +1 yıl
bu onun gibi bişey değil
Bunları yorumluyorlar sadece. Bazıları boynunu kapatsın diyor, bazıları başını filan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler de uzun elbise giyer, başını örter ama farz değil. Allah böyle takdir etmiş
00 YorumlaÇokmu düşündün bu soruyu
26 Yorumla- +1 yıl
neyi özlüyorsun..
- +1 yıl
biraz da sen düşün belki işe yarayan bişey yazarsın :)
- +1 yıl
eki bir araştırma yap bizimle paylaş bizde sayende bilgilenelim ne dersin :)
- +1 yıl
canıııımmm peki sanada iyi günleeerr :)
Erkeğin tesettürü göz kapaklarindadir..
22 Yorumla- +1 yıl
benimkiler cok uzun ve siyah. çarşak yerine geçer mi?
+1 yılMantıklı açıklayan biri olur ınsallah 😃
01 Yorumla- +1 yıl
bekliyorum bakalım :)
aklından şüpe ediyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
verecek cevabın yoksa bişey yazmayabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer konuda kadinlar farkli erkekler üstün.
10 YorumlaAfganistana gitmedinmi sen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlar ikinci sınıf insan çünkü
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldoğru söyleyince eksiliyorlar :D ne yani kadınları dövün diye kuran değil mi
- +1 yıl
tanri erkek oldugunu belli etti ve kadinlar hep ezildi. keske kadin peybamberde olaydi.
Cevap sahibi+1 yılKadin peygamber niye yok bencede :)
- +1 yıl
Kadın peygamberin olmamasının sebebi kadınların yaşayacağı acıya dayanamayacak olmasıdır. Kadın fiziki ve ruhsal olarak çok naif varlıktırlar. Eğer peygamberlerin yaşadıkları zorlukları okusaydınız bunu anlardınız. Kadınlar ikinci sınıf insan değiller. Birazcık İslam'ı araştırmanızı tavsiye ediyorum ya. Madem araştırmıyorsunuz o zaman yalan yanlış bilgilerinizle insanları da etkilemeyin.
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İslam dinine göre erkeklerde neden kadınlar gibi kapanmıyor, kadınların kapanmasındaki sebep nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler