Anneme tahammül edemiyorum, hayatımda en nefret ettiğim insan. 28 yaşındayım ve bugün saldırdı? Polise mi gitmeliyim?

Annem babam evlenmeden ben olmuşum. Annem beni anne evinde doğurup iki yıl sonra evli olmadığı babamla almanyaya kaçmış beni neneme dedeme bırakıp. Lise bitene kadar onlar olmadan yaşadım. Yılda bir kez beni gelip görüyorlardı. Sonra Turkiyeye taşındılar. Ben bulgaristan'da kaldım nenem dedemle. Yazları onların yanına gidiyordum. Babam annemi dövüyordu sokakta veya evde herkesin önünde. Annem baska erkeklerden hediye alıyordu ve babam evde yokken başka erkeği eve davet ettiği bir mesajını okudum. Babam anneme o... u diyordu. Hirs yaparak çok okudum ve Ingiltere'de ücretsiz üniversite kazandım. Tek başıma gittim uçağa binip. Üniversitemi bitirdim. Annem babam boşandı. Bir gün yanımda olmadılar. Üniversitemi bitirince annem yalnız kalmasın ve sonunda anne kız ilişkisi yasayalım diye turkiyeye geldim. Annem beni hiç umursamadı. Evli erkekle ilişkisi vardı ve birbirlerine iğrenç bel altı mesajlar atıyorlardı. O adamdan önce başka bir adamla onu yatak odasında gördüm. Insanlara saygısız davranıyordu ve konuşuyordu. Kimse ile dostluk kuramıyordu. Dengesiz davranıp bana sataşmaya başladı bir süre sonra. Ona üç öğün yemek yaptım, hizmet ettim, çalıştım, eve aş aldım, tüm alışverişleri yaptım, koca koca poşetleri kız başıma taşıdım hep. Hep memnun değildi benden. Sürekli iş ve para peşindeydi. Dört yıldır birlikte yaşıyoruz ve artık işler çığırından çıktı. 29 yaşıma girdim. Evliliği zaten düşünmüyorum bu sağlıksız aile yüzünden ilişkilerim kopuk ve sağlıksız oldu hep çok sevsem ve sevilsem de güvenmedim ve güven veremedim. Kaçtım Hep. Annem iyice delirdi. Sabah kalkınca bana psikolojik şiddet uyguluyor. Öğretmen parçası diyor, sen düşmanımsın tıpkı baban gibisin diyor. Bu sabah üzerime saldırdı, saçlarımı yoldu, yere yatırdı ve yüzüme vurdu. Gücüm yetmedi durdurmaya. Sebebi hiç birseyi hatırlamadığını söylemem. Akşam işten geldi. Ben geldiğini duyduğum gibi odama kapandım ve uyumuş numarası yaptım. Odama girdi ve paralarım nerede diye bağırmaya başladı. Oysa yarın ustamız geliyor, o çağırdı tadilat için ve parasını vermedi. O sebeple 2500 tl aldım, 1000 tlsini de ben ekleyecektim. Paramı ver diye bağırmaya başladı tam bir çılgın gibi. Onları anlastiilgimiz gibi ustaya vereceğimi belirttim. Delirdi ve üstüme atladı tekrar, yüzümü tırmaladı ben yatağımda dururken. Üzerime kapandı ve vurmaya devam etti. Imdat diye bağırdım. Evden çıkmaya çalıştım telefonumu aldı ve kapıları kilitledi. Eşyamı topladım ve yine üzerime saldırdı. Bu evin parasını ben ödedim defol evimden dedi sonra. Çıkmaya çalıştım ama telefonumu vermedi ben de onunkini aldım. Eşyamı alamadım. Polisi cagirdim. Birşey yapamayız; şikayetçi olmalısınız dediler. Onların eşliğinde eve çıktım telefonumu aldım. Şikâyetçi olmaya gönlüm izin vermedi. Şimdi karantina var ve ben otel odasına sığındım. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Gidecek başka yetim yok. Annemden nefret ediyorum beni bu ülkeye çağırıp beni bu hallere soktuğu için. Kime anlatayım ben bunları... tam bir rezil kendisi...
Anneme tahammül edemiyorum, hayatımda en nefret ettiğim insan. 28 yaşındayım ve bugün saldırdı? Polise mi gitmeliyim?