Annem beni dövdü bende onu artık dayanamıyorum ne yapmalıyım?

merhaba lise sonum üniversiteye hazırlanıyorum annemden de babamdanda nefret ediyorum babam para hastası cimri baskıcı instagram kullanmamı bile izin vermeyen bi insan beni zorla kapattılar hayatımı mahvettiler beni her gün dövüyorlar azarlıyorlar hep hayatım boyunca baska anne ve babalara özendim bu aksam faturama 30 tl ye ek paket aldım diye babam azarladı dusunebiliyormusunuz bi 30 liraya ekmek bile alınmazken dogru düzgün bunun için dayak yedim babam bana or.. sp allah bilir o telefonda napıyorsun o kadar falan düşmanın bile düşmana söylemiyceği laflar etti annemde ordan laflar etti sonra ben anneme senin faturan 500 lira gelince niye bısey olmuyor dedim diye telefonu kapattı herturlu igrenç kelimeyi kullandı sonra saçlarımdan sürükleyerek salondan mutfağa götürdü tokat attı burnum kandı bende artık dayanamadım onun saçından çektim oda benim sonra karnıma tekme atttı bende ona attım artık dayanamıyorum hergun biyerim kırılıyor sacma bi sebepten dolayı bütün arkadaslarım onlar yüzünden benimle ilişkisini bitirdi çevremde hiç kimse kalmadı yıllardır ölü gibiyim istemediğim bi hayatta hapishanede yasıyorum zorla kapattılar beni zorla imam hatipe gönderdiler annem le babam sözde namaz kılıyor babam hergun karı kız pesinde annem hergun lanet okuyor dedikodu yapıyor hayatım mahvoluyor ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum her gun şiddet artık ben ben değilim çok asosyal oldum hergun aglıyorum kendimi bi boşlugun içinde kaybolmuş gibi hissediyorum bazen çözüm evlenmek gibi geliyor ama yapamam son senemdeyim hep küçük düşürücü kelimeler kullanıyorlar asla bişey yapamıyorum hiç biryere iznim yok teyzemin evine dedemin evine bile gidemiyorum nefret ediyorum ailemden çok yanlızım çok kötüyüm lütfen bi tavsiye verin

Annem beni dövdü bende onu artık dayanamıyorum ne yapmalıyım?