+1 yılEvden kaçmak, biran önce evlenip kurtulmak gibi bir sürü şey geçiyordur aklından eminim... :((
Allah yardımcın olsun arkadaşım, keşke seni tanıyor olsaydım, keşke senin için birşey yapabilseydim :((281 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :(
En İyi Cevaplar
Annem beni daha 10 dk önce dövdü. Aklımdan intihar, kendimi bıcaklama veya polısı cagırmak geldi. Sonra annem beni dövüyor ne yapmalıyım yazdım googleye. Ve karßima bu çıktı. Annem ve babamın ayrılmasını istiyorum. Babamın yanına gitmek istiyorm. 3 kardeßiz. Kücük kardeßim ve ablam ile birlikte babanneme siğşnmak istşyorum. Bunu çok düşündüm. Babannemi çok seviyorum. O da bizi sevio. Bu acıya en fazla 1 ay dayanamılırım. Zaten geçen ay kolumdan amelyat oldum. Hep dıßrı çıkıp sigara içti. Hemßireler beni kontrole geldiğinde bile bu nasıl refakatci diolardı. Bbannemle konußcam. Bşr yurda gidicem ve babannem de beni oradan evlatlık alcak. Annemden nefret ediom. Hep bana beddua edio. Mesela seni döğurduğum güne lanet olsun Allah uzun ömür versin. bir ara beni öldürmeye kalkıßtı. En fazla 1 ay dayanabilirim bu acıya. Çok çocuk kıskandım ben. Anneleri onlara prensesim canım aßkım derken... gücüm kalmadı
322 Yorumla- +1 yıl
Bende senin gibi arkadaşlarıma o kadar özeniyorumki anlatamam.
+1 yılSeninle aynı durumdayım 4 yasimdan beri hep ayni hatta ondan öncede öyle olabilir hatırlamıyorum Artık ismiyle sesleniyom ona yanindada abla diyom gerzamanki gibi dovuyo yine en iyisi bu dunyadan kurtulup gitmek ben 1 hafta daha dayanamam kendinibas bence en iyisi bu o haric herkesi ozlicem ama olsun sende benim yapacagimi yap
21 Yorumla- +1 yıl
kötü bir durum olsa bile Allah'ın yarattığı canı alamaz. Güzel saçmalamışsın cehennemde sürünür kız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılBen 30 yaşında genç bi kızım, babam annem ve erkek kardeşim evdeki 3 narsist ben tek empatım. maalesef onlar gibi değilim. çok kırılıyom 3dende işitmedim küfür kalmadı. Evli değilim bekarım, bu yüzden her iki laflarından biri gülerek evde kaldın oluyor. Eskiden çok üzülürdüm o laflarına ama artık söyleyen kişiler yüzünden üzülüyorum. Beni paramparça ediyo. Annemle asla arkadaş gibi değiliz, babamlada asla baba-kız ilişkimiz yok, hani derler ya kardeşten başka servet yok diye - tam tersi o çocuk bana yükten başka bir şey değil. Evin bütün kağıt işlerini ben hal ederim. Severim becerip yapmayı onlar yapamıyo diye bn yardımcı oluyorm. Hakım olanı isteyince bn kötü oluyorm, evde kaldın diyip ağıza alınmıycak küfürler ediyolar - bende ediyorum ama güçsüz kalıyorm yanlarında elimde 3 kaldırıyorm -çünkü canımı acıtıp üstüme çıkıp şiddet uyguluyolar. Annem bana çirkinsin diğer güzel arkadaşların hep evlendi diyolar, Babam yeri geliyo bni hayat kadınlarıyla kıyaslıyo, erkek kardeşimde aynı şekil. Ben sadece hakımı arıyorm ama ezilen dayak yiyen ben oluyorm. Annem bi ortamda başka insanlarla konuştuğumda kavga esnasında taklidimi yapiyo? Ben anneme hiç bi zaman sırımı vermem vermedimde, ztn bu yaşıma kadarda hiç yanlışım olmadı. Yıllar önce birini sevmiştim onuda kendi kendime unutmaya calıştım. Hiç bi zaman anneme anlatamadım çünkü biliyorm huyunu, adımı o*ospuya çıkarır her kavgada ya da tartışmada. Allaha şükür paramı iyi kazanıyorm ayrı eve çıksam çıkarım evede destek oluyorm kendimce. Ama yinede yaranamıyorm, hakım olanı isteyince benden kötüsü yok. Neden? Ne ailem seviyo beni (tabi şu saatden sonra bende onları pek sevmiyorm) nede o geçmişimdeki çocuk bni sevdi. Evlendi ve gitti. İsterdim onunla mutlu olmayı hemde çok. Ama artık oda yok. Bu akşamda hem kardeşimden dayak yedim ve ona karşı kendimi savunduğum içinde annemdende yedim. Ve'de ön dişimin ucu kırıldı. Neden bunları çekmek zorundayımki, keşke hiç doğurmasaydı beni keşke ölsemde kurtulsam. Allah canımı alsada kurtulsam şu kirli dünyadan..
20 Yorumla
+1 yılBen 10 yaşıma girdim gireli dayak yiyorum şu an yaşım 15 daha demin odamda da bilgisayardan ödevimi indiriken odaya girdi bağırmaya başladı nerde ödev ben bişey görmüyorum ona indirme ekranını göstersemde inanmadı (küçük kardeşim sürekli odama ders çalışırken girdiği içn kilitliyom) kapının anahtarını aldı odadan çıktı bende nereye götürüyon ya anhtarı dedm beni sopa ile terlik ile dövdü bende tabi ağlamamak içn zor tutuyom kendimi. kapıyı yarı kapattm tabi o da kapatmaa diye bağırdı bu kez ne kadar gücü varsa vurmaya başladı. Odadan çıktı tabi babaannem duydu bağırışmayı ne oluyor dedi yan odaya gittiler anne denilen o kadın nineme kapıyı elime kapatıyordu yalanı attı tabi babaannem de inandı ona odama geldi bana hesap sormaya başladı o da hafiften azarlıyodu beni (herzamanki gibi o annem olacak kadın babama büyük ihtimal bu akşam birşeyler uydurup beni dövdürtecektir eminim) babaannem odadan çıkınca camda atlayıp intihar etmeyi düşündüm yutkunamıyordm polisi falan arayayım dedm onuda yapamadım (evde 4 erkek kardeşiz en büyükleri benim) düşündm eğer polisi alırsam anne denilen o kadın ı alırlar bizide yetiştirme yurduna tabi 3 kardeşim var annesiz mi kalsınlar diye düşünüp vazgeçtim. Dayanacak gücüm kalmadı artk. Allah benim yaşadıklarımı kimseye vermesn.
134 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBoşver canım doverse dövsün. mesela bende universite ye gidiyorum dünde dayağimi yedim. koskocaman kız olmuşum neymiş temizlikte ona yardım etmem lazımmış. vizelerin var online oluyoruz. ders çalışıyorum dedim. sen boş kadınsın sen yap dedim. nereden dedim ders çalışırken girdi odama , birden 25 yaşındayım bu arada , girdi odama birden tuttu kolumdan , oklavayla altımdan esofmanimi çekip dövmeye başladı.1 saat dövdü bir laf için. döverken nasıl tuvaletim geldi çıplak halimle yere işemeğe başladım. hala oklavida bırakmıyor bütün kaba etlerime vurup durdu. sidikli bu yaşına geldin çişini tutamadı diye söylenmeye başladı. tuttu kolumdan banyoya , kapiyida kitledi. orada da çıplak halimle buz gibi soğuk suyu üzerime ıslatıp dövdü. bugun halim yok soğuktan döndürdü beni salak kadın. banyodan çıktım şimdi işediğin yeri temizleyeceksin dedi. inadına bende temizlemedim. yettin artık yiyorsa sen temizle dedim. demek öyle dedi. bu seferde başladı gene eşofmanımi indirmeye gene oklavayla bir güzel dayak yedim. yettin be kadın dedim bu seferde ben anneyim istersen 40 yaşında ol seni doverimde severimde dedi. bakalım bugün gene napıcak bu pandemi döneminde banada çok taktı. sende annene tüm içinden geçen kötü lafları şöyle yüzüne Allah büyük cezalarını çekecekler. elbet.
33 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim abartı bu bence. Annem bana da saldırdı kocaman sopayla falan ama ben onu ittim düştü yere bağırmaya başladı komşular yetişin dövüyor beni diye. Yani anneler değişmiyor. Bilmiyorum inşallah biz öyle olmayız dicem ama kader
- +1 yıl
Benim annemde beni dövüyor bide benim anne dediğim kişi ruh hastası psikolojisi bozuk 2 ay hastanede yattı canı istediği zaman beni dövüyor 10 kere falan kafamda oklava kırdı ilk önce oklavıyla beni iyice bayılacakmısına gibi dövüyor sonra kafamda kırıyo senin yüzünden oklavam kırıldı deyip beni yeniden dövüyor heryerim morardı okula gittiğim zaman herkes niye heryerin morarmış yara izi var diyo bende diyorum merdiven düşdüm onlarda diyo sen kaç kere merdivenler düşüyorsun diyor hafta 2 ve ya 3 defa diyorum farketmesinler diye annem tek oklavıyla dövmüyor süpürge makinesinin sapı ilede dövüyor bi kez beni döverken sap kırıldı sopa bulamayınca bıçağın sapıyla vurdu hatta elim kesildi 3 kez tuvallette intihar etmeye çalıştım ama abimler beni durdurdu kıyafetimle intihar etmeye çalıştım kendimi boğarak ama olmadı arkadaşlarım üzülmesin diye intihar etmedım ve benim annem bana hep küfür eder param varsa paramı çalıyo hep ben hem okuyup hemde tekstilde çalışıyorum kendi kendime geçiyorum ilerde üni mezunu olcam türkiyede kariyer yaptıktan sonra yurtdışına çıkıcam onların yüzünü bile görmiyeceğim arkadaşlar siz halinize şükredin eğer sizin anneniz benim annem olsa şimdiye ölmüştünüz ilerideki çocuklarıma benim yaşadığım hayatı yaşatmıyacağım
62 Yorumla- +1 yıl
Mervecim. Çok çok çok çok üzüldüm bitanem. Ama sakın değmeyen insanlar için canına kıyma. Senin sevenlerin var :) lütfen sabırlı ol ve bu isteğini gerçekleştir. Senle gurur duyuyorum bitanesin❤️
- +1 yıl
@queenofbadgirl çok haklısın
+1 yılMerhaba arakdaşlar ben 14 yaşındayım. Bende sizi anlıyorum. Benimde annem ve babam beni hiç sevmiyo. Her zaman beni dövüyolar. Ben balık eti hiç sevmem bana zorla balık eti yedirmek istediler bende yemedim sandalye yumruğumu vurup gittin odama artık yeter dedim. Ve annem babam ben çok kötü şekilde dövdüler olay 2 yıl önce olmuşdu çatalı ocakta ısıtıp bedenime vurdular acıdan artık ölüyodum nerdeyse. Artık bu olayıarı yazınca bile ağlamak geliyo içime. Ve en kötüsü o ki onlar övünüyolar beni dövdükleri için. Ben 5 yaşımdayken daha hiç bir şeyi anlamıyorum. Mahallede bir kızla saç baş kavga etmişdim ve beni annem evde saçımı süpürge etmişdi yerde sürüyodu beni. Bende 3-4 kez intihara kalkışmak istedim. Ama olmadı. Size tavsiyem bir gün annenizle yine kavga ederseniz ona bağırın ve tehdit edin deyinki misal Efe intihar etmiş annesi onu öldürşmüş yani demek istiyorumki ona öyle ortam yaratınki düşünsün ki sen intihara kalkışmak istiyosun. Ben anneme yaptım artık korkmaya başladı beni artık dövmüyo. Eğer olmuyosa polisi ara. Ya da eğer sana bıçakla filan saldırı yaparsa onu kanıtlaya bilirsen daha çok ceza alır. Ama ben tavsiye gibi yazdım yani sizde düşünün. Bizim gibi tüm çoçuklara Allah sabır versin. Eğer bir gün annem beni çok üstüme gelirse artık bende intihar edicem. Onalrda acı çeksinler.
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ailem cocuklugumda şiddet gösterdi öncelikle babam hatta sekiz yaşında sarılık oldum birgün öyle dövdükü gece yastığım kan içindeydi ki ben çok uslu çalışkan bir öğrenciydm sonra babam anneme şiddet gösterdi annem de bana özgüvenim sıfırdı babaanneme giderdim hep belli bir yaşa geldikten sonra annemle arkadas gibi olduk ama bir gün ipler koptu hiç cevap vermeyen ben anneme bağırdım çağırdım kriz geçirdim çünkü hep eleştirdi beni o günden sonra bana hep iyi oldu hatta melek oldu çünkü ben artık babama karşi annemi korurdum gerekirse annemin yerine dayak yerdim babamı hiç affedemedim o da artık iyi ama geldim 30 yasıma çok daha iyi yerlerde olabilirdim hiçbir zaman ne veli toplantısına geldi nede bir kitap aldı
20 Yorumla
+1 yılBenim Annem Oklavayla Vuruyor Ama Çok Vurur 14 Yaşındayım Ama Oklavayı Öyle Sert Vururki 12 Kere Bacağımda Kırdı Bi Kerede Anneme Küfür Ettim Keşke Etmez Olaydım Geldi Beni Zorla Odama Kitledi 2 Saat Oklavayla Vurdu Kırılıncada Oklava Satın Alıyo Annem Beni Oklavayla Çok Vurur Yani Ama Terlik le Felan Vurmaz Oklavayla Bikerede Ben Kardeşime Vurmuştum Ağzını Kırmıştım Sonra Annem Geldi Oklava Elinde Ben Koşuyorum Yere Düşüncede Oklavayla Bir Güzel Dayak Yedim Oklava Ayağımda Kırıldı Oklavlar Kırılınca Felan Komşudan Alır Neyse Sen Üzülme
50 Yorumla
+1 yılBenide 16 yaşıma kadar hem annem hem babam tarafından sürekli şiddet gördüm ama böyle terlik vurma felan değil hastanelik olana kadar dövmeden bahsediyorum kaç defa öldü diye biraktiklari olmuş birde 2 3 yaşımdan beri olan seyler bunlar ama aştım bir şekilde bunları Şu an 23 yaşımdayım cocuklugum olmadığı için hayatımı yeni yeni yonlendirebiliyorum ama toparliyorum
41 Yorumla
+1 yılAnnenin psikolojik sorunları vardır illaki bizim komşu kadında surekli ağza alınmayacak küfürler ediyordu. Ne yaparsa yapsın sakın karşılık verme söyleki ona söylemek istediklerini ne kadar ofkeli olursan ol bağırarak söyleme güzel bı şekilde ses tonuna dikkat ederek anlatmaya çalis. Annen de belki annesinden öyle muamele görmüştur. Yaptigi şeyin doğru olduğunu sanıyordur. Kizini dovmeyen dizini döver mantığıyla hareket ediyor belli. Guya senin simarmani ona karşı gelmeni istemiyor. Bu konu ile ilgili psikologların görüşlerini dinlettir ona. Cevrende sana yardımcı olabilecek birinden yardim iste. Ve hemen bir şeyler yapmalısın ama anneni kırmadan. Senin sonraki hayatını da kötü etkiler bu durum Allah korusun sende kendi çocuklarına aynı şeyi yaoabilrisn.
10 Yorumla
+1 yılBende bugün okula gitmedim annem hastanedeydi bende bunu fırsat bulup okula gitmedim saat 12.31 de eve geldi sonra bana sen okula gitmedi mi diyip mutfağa gitti bende bişey yapacak diye korkup kendimi banyoya kitledim sonra babamı aradı ve beni şikayet etti Allah'tan babam göreve gitmişti evde olsa çok kötü olurdu neyse işte babamda ben bu oraya 2 güne gelirsem seni fena edicem dedi sonra bana bağırarak ÇIK ORDAAN dedi bende hayır deyip ağlamaya başladım dedem falan annemi aradı yapma etme falan dedi sonra tekrar gelip milletin çocuğu ne güzel okula gidiyor sonra bana baya bir küfür etti bende polisi arayacaktım ama polise ne diyeceğimi bilmiyordum ve babamı aradı beni dövüyor diye ağlamaya başladı çok korktum ve hala babamla konuşuyor LÜTFEN YARDIM EDİN
00 YorumlaAnnem beni sürekli dövüyor hatta 5 dakika önce dövdü google ye yazdım anne denilen kadın bizi dovunce ne yapmalıyız diye probüs adlı bir bisküvi var onu almam için markete gönderdi çok pahalı diye başka bi markasından aldim eve gittim söyledim böyle böyle sonra bana bi tane tokat atti ben sana bunu al dedim diye bende dedim aynısı die neymiş o muzluymus bu cikolatiliymis sonra ben odama gitim kepçe kaşığı ile kafama vurdu kafamı yardi sonra tualete gittim yıkamak için baya ağladım sonra tualete geldi bir kovaya su doldurmuş basimdan assagi doktu sonra üstümü değiştirip yattım allah kimseye böyle anne vermesin
21 Yorumla- +1 yıl
hala aynı mı durum?
+1 yılBenim annem ders çalıştığım halde beni vuruyor birkeresinde komşumuz gelmişti yiyeceği yatağımın altına koymuş bende görmemiştim tabiki suç bana kaldı hem azar hem laf yedim hemde dayak ben artık katlanamiyorum ya bir insan namazdan sonra dua ettiğinde Allah'ım benim canımı al ben bu çileden kurtulayım dermi yeter ya yeter ben hergün ağlamaktan laf yemekten bıktım ya bir ara kendimi öldürmek istedim ya ders notlarim yüksek geliyor ilk önce aferin diyo iki gün sonra bu derse niye çalışmadın ben hergün laf yiyorum sadece annem değil babam da canım acıyor dediğim halde vuruyor alıştım herhalde dovdukten sonra ağlamıyorum ağlamami tutup odamda ağlıyorum artık annemi görünce alım ayağım titriyor
00 YorumlaBen çocuk şubeye şikayet ettim direk beni yurt givi biyere goturduler. Ama yurt değil kabul merkezi diyebilirim. Burda çocukları uzun süre tutup gözlemliyolar. Dışarı çıkarmıyolar kadinlar var 24 saat başınızda hapisahaneden fena. Sonra işte polisler aileme nerde oldugumu soylememis onlarda cok merak etmisler noldugunu her yere bakmişlar. Sonra soylemis polisler nerde oldugumu , oranın muduru annemlerle gorusturdu annem bidaha dövmicegine felan yemin etti babamda vardi , teyzemde vardı. Sonra ben onlari o sekilde affettim eve gittik o olaydan sonra korktular cok nadir hafif sekilde vuruslar oldu ama hissetmezsiniz bile Ben şu an iyki yapmışım diyorum. Abimde ve Annem eskisi gibi bana vuramuyolar. Ama tabi 1 hafta polislerin sizi goturdugu yerde kalmak zor gelmezse asla pes etmeyin.
20 Yorumla
+1 yılBende demin ders çalışırken bir anda derse 7 dakika geç girdiğim için bağırdı çağırdı dövdü ve karşılık verdim. Benim yüzümden laf yediği için derse geç girmemi istemiyormuş. Bıktım senden diye bağırdım git artık ders çalışıyorum diye bağırdım kolumdan tutup neyi var neyi yok her şeyi ile beni dövdü ve karşılık veremedim. Bunu aratıyordum ne yapabilirim diye karşıma çıktın. Acıdığı için asla ağlamadım ama 1-2 kere yaptığı bir şey değil bu ben bu kadına anne derken benimle ilgileniyormuş gibi neredeyse her hafta dayak yiyorum. Küçükkende arkadaş bulduğum için beni tabletle dövmüştü.
03 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 😊
+1 yılAnnem beni küçüklüğümden beri dövüyor ve azönce biliyosunuzki corona döneminde uzaktan eğitim yapıyoruz ve ödevimi yapmak için bilgisayarı açtığımda odadan şöyle sesler geliyordu''eğer o bilgisayarı açarsan ilk önce bilgisayarı camdan aşağı atar sonrada seni komalık ederim'' dedi ve sonra bende açtım çünkü sonuçta ödev yapcam ce ödevimin bitmesine bir gün kalmış bugün bitmesi gerek neyse açtım odaya geldi tabi ben neden yapma dediğini biliyorum önceki gün de kavga etmiştik başka bahane aradı yani eğer ödevimi yapmassan okuldan aricaklarr ve busefer buna kızacak yani mantık bazen diyorumki ''Allah'ım sen bana yaşattın başkasına yaşatma'' bakıyorum sizlerde olmuşsunuz ben eğer yapmaya devam ederse polisi ya da çocuk haklarına şikayet etmeyi düşünüyorum valla Allah seninde yardımcın olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Benim kide bu korona döneminde bana sardı neden evi temizlemeye yardımcı olmuyormuşum bütün gün bilgisayardaymişim vizelerim var sen boşsun sen yap dedim. demez olaydım. birden geldi odaya oklavayla başladı beni dövmeye eşofmanımi çekelemeye başladı indirdi bir güzel dövdü. yarım saat. odadan çıkamıyorum tuvaletim var hem vurmaya devam ediyor bu sefer başladım altıma işemeye bütün halı battı tabi bu sefer daha beter kaba etlerime vurup durdu. kolumdan zorla tutup banyoya soktu 1 saat buz gibi suyun altında beni hem dövmeye devam etti. sonrada halıyı sen temizleyeceksin sidikli dedi. bende bu sefer yettin be kadın dedim temizlemiyorum yiyorsa sen temizle dedim. demek öyle dedi başladı gene dövmeye altım bütün mos mor. babamada soylettirmiyor. istersen 40 yaşında ol seni doverimde severimde dedi. bu durumda biz birşey yapamayız Allah görüyor herşeyi cezalarını çekerler
zamanında yuz verdın annene şımardı :) o sana bır vurursa sen ıkı vuracaksın ona anne falan dusunme kafa göz gir ona .
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı şeylerin daha beterini yıllardır ben yaşıyorum psikolojimde bende yıprandm artk çabukcak bir çözüm bul. benim annemi görsen şükür edersin kendinkine. sorsan hiç birşey yapmaz ama psikolojisi öyle bir bozulmuş ki iki dakika önce kavga etsek ne zaman etmişiz diye tekrar kavga çıkarıyor öyle böyle değil. çözümbul yoksa gerçekten yıpranıcaksın
10 Yorumla
+1 yılyaşın 18 üstüyse kendi ayakların üstünde dur çalış para kazan kendi evine çık. ben öyle yaptım 18e daha girmeden çıktım. çekilecek çile değil kendi ayakların üzerinde durabilirsin
30 Yorumla
+1 yılMerhaba arkadaşım aynı durumu bende yaşıyorum maalesef ama benim annemin psikolojisi bozuk geçmişte yaşadığı bazı şeylerden dolayı ona çok yardım etmek istiyorum ama maalesef izin verditmiyor. Hiç bir şeyime izin vermiyor onunlada kalmıyor bana üvey evlat muammelesi yapıyor ben ve kardeşlerim biran önce bu gudubetli evden kurtulup başka yerlere gitmek istiyoruz
Sizcd napmalıyım...20 YorumlaAnnenin dinleyebileceği bir aile buyugun varsa durumu onunla konus o da annenle konussun. Ama sikayet eder gibi degilde cözum arar givi soylersen bir de beni sikayet ettin mi dayagından kurtulabilirsin
00 YorumlaBabam bana sürekli sözlü şiddet uyguluyor annem dövüyor daha yeni dövdü 10 dk falan olmuştur polisi ararım yapma diyordum ara kimi ararsan ara diyip birdaha dövüyor birkere arkadaşımda kalmıştım (1 gece) yapma dövme diye falan sayıklamışım tek arkadaşım vardı onada rezil oldum sonra 1 gece kaldım diye de dövdü morarmalar var vücudumda okulda dalga geçiyorlar cimere polise veya jandarmaya gideceğim aklımdan sürekli intihar geliyor babannem dedem yok ne yapacağımı bilmiyorum..
10 Yorumla
+1 yılBaban iyi olsa buna izin vermez ikisi de çöp ebeveyn. Devlete sığın onlara dava açmadan da bağlarını çok kolay bir şekilde kopararak onlardan uzaklaşabilirsin. Devlet sana bu hakkı tanımış.
10 Yorumlaabla annem ebnide senin söylediğin gibi dövüyor yani dışarı çıkıyorsa bi eve ya da tanıdığının ya da direkt kadın kadese başvur veya polisi ara kamerayı gizli bi yere koy döverken kamera ceksin devletin korumasında kal benim annem beni tuvalete göndermiyor altıma bez bağlıyor oraya tuvaletimi yapıyorum kuru meyvelerle tabakta kalanları yiyiyorum peçete satıyorum allah belasını versin annemin anne bile demicem ona daha 8 yasınki çoocuğa böyle yapılırmı allah aşkına yaaa
00 Yorumla
+1 yılAynı seyi bende yasıyorum Şu an bugun okula gitmek istemedim ozel gunumdeyim ve kotu hissediyorum ama annem anne olmasına ragmen bunu anlamıyo anlayısla karsılamıyo eline supurgenin demirini almıs bana savuruyo koluma bisruru cizik attı yanıyo Şu an babam buna hicbisey demiyo ablam desen onun tarafında ayagıyla parmagıma vurdu parmagım arkaya yattı canım cok acıyo sadece okula gitmek istememistim ama hicbisekilde anlayısla karsılamıyo
00 Yorumla
+1 yılBenim annem hep beni dövüyor az önce benle ablami dövdü ablamın parmağını kırdı benimde saçımdan çekerek yere fırlattı annemden o kadar tiksiniyorumki artık intihar etmek istiyorum teyzemin kızı resmen hayatını yaşıyor keşke teyzem benim annem olsaydı teyzem hep kızına pozitif davranır kızı yanlış bir şey yaparsa güzelce uyarıyo ama benim annem hep dövüyo ama babam dövmüyor hemen ölmek istiyorum ben ölmesem bile keşke annem ölse çünkü ben bıktım arkadaşlarıma o kadar özeniyorum ki anlatamam
00 Yorumla
+1 yılBen anneme 17 yaşımdan beri 3 senedir anne demiyorum. Senin gibi hep babama tutundum hayat boyu o ise annem boşanırsam dedi diye annem için sebepsiz yere bana kızdı bağırdı beni dağın başında sopayla dövdü. Bizim babalara sahip çıkabildiğimiz kadar babalar da bize sahip çıkacak yürek yok. Onlar için uçkuru.
00 YorumlaBak sakın korkma bende senin yaşadıklarını yaşadım yaşıyorum hala seni dövdüğü zaman direk kaç evden polise darp raporu çıkartır ve dilekçe yaz savcılıktan koruma gelir büyük ihtimal eğer yapamam korkuyorum diyosanda canım vücudunda darp izi oluyodur illaki çek fotoğrafını kanıt olarak dursun ki inkar edemesin ses kaydı felanda al kanıt olarak sakın korkma zaten bu ülkede sırf şiddete maruz kalan çocuklar susuyo kaç milyon tane çocuk ailesi tarafından şiddete maruz kalıyo.
01 Yorumla- +1 yıl
daha geçen gün haberlerde evden kaçan kızı buldular neden kaçtın diyolar annem beni dövüyodu dayanamadım ama ondan önce annesi televizyonda yapmacıktan kendini yerden yere attı işte böyle bir ülkede yaşıyoruz devlette hiç bişi yapmıyoki o çocuk illa gidip ortalıkta aplayıp polise gidmek zorundamı ne olur yani ayda 1 ya da yılda bir ne biliyim eve gidip çocuk koruma hizmetimi neyse işte bir kontrol etse evi bir baksa eve ne var ne yok diye illa o çocuk ya dayaktan ölücek ya da kendisi intihar edicek falan filan işte sonra kıymete binicek kıymete o çocuk, ülkecek protesto edicez ama yapmayın bunu işte o çocuk o şiddeti görürken nerdeydi polis devlet o çook koca yürekli prosto yapan insanlar işte iş işten geçtikten sonra hiç bir şey olmuyo hiç kusura bakmayın ama bence bir dernek ya da vakıf açılmalı böyle yurt gibi şiddet gören çocukların ne kadarını kurtarırsak kârdır yani😕
Kendini bırakma sakın öldürmek istiyorum diye öyle sey olur mu herseyin bir sebebi ve caresi vardır. Ailende sözü gecen birinle dertles annenle konussun yada sen annenle konusmayı denedin mi?
00 Yorumla
+1 yılBu durumu iyice düşünüp hakkının farkına ver ve bir süre sabır edip başarınla hayatını kur ve bir daha dönüp bakma arkana güçlü durmak zorundayız :))
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 944 cevap paylaştı. Sakin evden kacma disaridaki kotu hayat o annenin tokatlarindan cok daha beter annenin buyuk ihtimalle piskolojik sorunlari var onu uzmemeye calis. Resul buyurmus cennet analarin ayaklari altinda. Allah sabir versin
20 Yorumla
+1 yılSizin tersinizi ben yaşıyorum. Benim de annemle aram çok iyi.
11 Yorumla
+1 yılkorkma, karşılık ver ve en önemlisi okulunu bitirip kurtul.
10 Yorumlaöncelikle bu konuyu babanla detaylı konuş anne sen banala birlikte aile terapistine gitmelisin bunlardanevvelli en öenmlisi ALLAH sığın o çaresini mutlaka verektir ama babanla birlikte bu durumu çözmen lazım belki annnende ruhsal bir sorun var
00 YorumlaKarsılık ver ben anlamam anne baba bana vurana vururum hayatta her sey karsılıklı:)
10 Yorumla
+1 yılBabanla konuş bence bu durumu insanın öz ve öz evladına nasıl eli kalkabiliyo ya
00 Yorumla
+1 yılReklamlarda cikiyordu. Alo 183 mu ne? Arasana bir. Yol gosterirler belki de.
00 Yorumlasevdiğin biri varsa ona kaçma gibi şeyler düşünüyosundur eminim , aynılarını bazen bende yaşıyorum tatlım.. babana anlat bence eger seni sahiplenen bi baban varsa
00 Yorumlapsikoloğa git. hukuki açıdan da bildiğim kadarıyla şikayet edebilirsin gerek tedavi gerek benzer şeyler..babana bildir eğer baban düzgün biri ise.Allah yardımcın lsun
00 YorumlaBende okusaydim simdi senin gibi lise sondum ama evlendim bir tane de 1 yasinda oglum var bende anneyim. Canımdan bir parca. Bir anne nasil yavrusuna acimasizca döver. Bir nedeni bile olsa bir hata yapmış olsan dahi vurulmamali
10 YorumlaBende 18 yaşına kadar babamdan çok fazla şiddet görerek büyüdüm. Taki bir meslek sahibi olana dek. şu an hiçbirşekilde yapamıyor. Bağıramıyor. Size her şiddet uygulandığında sizde karşılık vermeniz bir sonraki şiddede aralıklık edebilir.
10 Yorumla
+1 yılBence ailecek psikologa gidin. Baska cözümü yok. Üstesinden gelirsiniz insallah.
11 Yorumla
+1 yılŞimdi bi ara döverken kamera sabitle bir yere kayıt ol sonra dövdüğünde ilgili kurumlara şikayet et cezasını çeker ama bildiğim kadarıyla polis evine gelir sorguya çekerler yurtda da kalabilirsin
00 Yorumla
+1 yılPsikolağa gidin olmadı devlete sığın çok sıkıldıysan..
01 Yorumlababana şikayet et. şantaj yapacak birşey bul. ya da yurtta kal.
00 Yorumla
+1 yılAnnen nasıl biri ve sen nasıl birisin karşı çıkıp kendini koru her ne olursa olsun yapabildiğin kadar
20 YorumlaAyni durumu bende yaşıyorum. İnsanın bazen kendisini olduresi bile geliyor. Ama yapmayin böyle düşünmeyin. Sadece 18 yaşına kadar dayanın ondan sonra başka bi şehirde üni okuyun kurtarın kendinizi.
00 YorumlaEn az bende senin kadar öyleyim ya ablam yapıyor suçlu kim ben birkeresinde ablam televizyonu kırdı ama suçlusu ben oldum beni bıçakla kesmeye çalış 21 yaşındayım ya yapılır mı bana
00 Yorumlaannenin problemleri var demekki. konuş annenle ne derdi varmış.
00 Yorumla
+1 yılBence seni dünyaya istemeden getirmesinden kaynaklanabilir bilmem bir sürü sebep olabilir
00 Yorumlakaç yaşındasın 18 yaşındaysan evden kaça bilirsin ben de çok dayak yiyorum sadece kızlardeil ben erkeğim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya annem bana diyor intihar et daha acı birşey var mı diyorum anne naptım kalkıyo dövüyo bundan nasıl kurtulcam bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin elin armut mu topluyor o annedir saçmalığına falan girmeyin böyle insanlarla denmez
00 YorumlaAnnen ruh hastasiymis
00 Yorumla
+1 yılBir an önce git o evden
00 Yorumla
+1 yılanneni psikologa götür sen
00 YorumlaSen de onu döv.
31 Yorumla- +1 yıl
anneler dövülür mü ya
Kusura bakma ama oyle annenin * ... koyim ben
30 Yorumla
+1 yılannenle babanın arası iyimi nasıl.?
00 YorumlaBen aynı şekilde karşılık veriyorum
10 Yorumla
+1 yılÇak ağzına şamarı kdldnd
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım