Annem cok baskıcı ve paranoyak hiçbirleye izin vermiyor istiyorki evde olayım hiçbiryere gitmiyim hayatımın sonuna kadar ev, okul, derscalısma istiyor dışarı cıkıcaksam arkadaslarımla asla izin vermiyor eger bi plan yaptıysam 1 hafta önceden yavaş yavaş ona aşılıyorum sonra 1 hafta herdediğini yapıyorum gün geliyo anne okadar temizlik yaptım nolur gidiyim diyorum diyoki ne iş yaptın sen oturuyorum aglamaktan uyuya kalıyorum o derece gidersem biryere ona fotograf falan atıyorum inansın diye yoksa bidaha yollamıyor vuruyor falan dediğim gibi ben 18 yadındayım... hep aglıyorum hiçbir yanlışımı görmemiş sevgilim olsa beni evden okula bile gitmeme izin vermez okadar katı evin yanında kütüphane var sınav haftam ders calısmaya gidicem ama asla izin vermiyor 18 yasındayım ne sevgilim oldugunu yakaladılar nede bir yalanımı yakaladırlar benden kucukler veya benim yasıtlarıma cok özeniyorum kücüklüğümden beri bu baskıyla büyüdüm arkadaslarım gece 12 ye kadar dısardayken ben saat öğlen 5 de evde cıktıysam 6da evde olmalıyım böyle bir kafa ders calısmalıyım calısıyorum dusuk alsamda sen ders calısmıyosun kafalarına giriyo babam baskıcı değil dunyanın en iyi insanı o olmasa ben yasayamazdım bu baskıyla o cagdas herseye izin verir ama annem asla izin vermiyor babamda onla bas edemiyor artık katlanmalıyım yapacak birseyim yok günlerim aglamakla geciyor dısarda cok mutlu sorunu olmayan kız gibi göründüğüm için kimseye birsey söylemiyorum anlatmıyorum cok içimde kaldı bende buraya dökeyim dedim peki sizin aileleriniz nasıl?
Güncellemeler
+1 yıl
Offf
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar