Annemden nefret ediyorum peşim bırakmıyor bu kadın?

Annem çok geç yaşta evlenmiş babamla sırf çocuk için evlendi ben olduktan sonra defalarca ayrılmak istemiş ailesi izin vermemiş babam fakir gariban bir adamdi çocukken hatırlıyorum babama hep bağırıyordu babamda sessizce dinliyordu neyse ben 16 yaşında boşandılar babam dayanamayip kanser oldu kahrinda babama kanser olduğu zamanlar hep yardim yoluyordu benle zengin bir aileden geliyor annemle dedem hep kavga ederdi ikiside birbirine benziyorlar ben ananem gilede büyüdüm dayilarim çocuklar kardeşlerim gibiydi oyun oynardık devamlı dayılarım hep bana babam gibilerdi herzaman istediğin var mı kızım derlerdi annem hep dayılarım da kavga ederdi ama annem suçlu ananem kalp kriz geçirip rahmetli oldu bu sefer annem bana taktı kızım gezelim kızım tatile gidelim mi arkadaşlarim gezicem bende geleyim mi diyor dayilarim çocuklar özel okula gittim yengelerim çok iyi kadınlar tek kötü fena olan annem devamlı kavga çıkarır dayım sık boğaz yapar burada benimde hakkım var diyip durur dedem boyna anneme atar arkasında annem en büyükler 3 kardeşler ananem kalp kriz geçirme sebepler annem çünkü kadın delirtiyordu ben 15 yaşındayken annem ananem giledeydi ananem dedem bağırıyordu beni siz delirtiniz beni eve kapatınız hep hiç kimseye sevme izin vermediniz sevmedigimle evlendim dedi dedem sen o adama kurban ol seni gibi deliyi çekiyor annemde dediki senide annem çekti dedi tabaklar dedeme atmıştı ogun sınır kriz geçirmişti dayım hastane götürdü ananem gelip kızım birsey yok normal haller dedi öpmüştü beni dayım gile gönderdiler ondan sonra boşanma davası açmıştı ne konuştular bilmiyorum annem de soruyorum söylemiyor

Annemden nefret ediyorum peşim bırakmıyor bu kadın?