Annem çok geç yaşta evlenmiş babamla sırf çocuk için evlendi ben olduktan sonra defalarca ayrılmak istemiş ailesi izin vermemiş babam fakir gariban bir adamdi çocukken hatırlıyorum babama hep bağırıyordu babamda sessizce dinliyordu neyse ben 16 yaşında boşandılar babam dayanamayip kanser oldu kahrinda babama kanser olduğu zamanlar hep yardim yoluyordu benle zengin bir aileden geliyor annemle dedem hep kavga ederdi ikiside birbirine benziyorlar ben ananem gilede büyüdüm dayilarim çocuklar kardeşlerim gibiydi oyun oynardık devamlı dayılarım hep bana babam gibilerdi herzaman istediğin var mı kızım derlerdi annem hep dayılarım da kavga ederdi ama annem suçlu ananem kalp kriz geçirip rahmetli oldu bu sefer annem bana taktı kızım gezelim kızım tatile gidelim mi arkadaşlarim gezicem bende geleyim mi diyor dayilarim çocuklar özel okula gittim yengelerim çok iyi kadınlar tek kötü fena olan annem devamlı kavga çıkarır dayım sık boğaz yapar burada benimde hakkım var diyip durur dedem boyna anneme atar arkasında annem en büyükler 3 kardeşler ananem kalp kriz geçirme sebepler annem çünkü kadın delirtiyordu ben 15 yaşındayken annem ananem giledeydi ananem dedem bağırıyordu beni siz delirtiniz beni eve kapatınız hep hiç kimseye sevme izin vermediniz sevmedigimle evlendim dedi dedem sen o adama kurban ol seni gibi deliyi çekiyor annemde dediki senide annem çekti dedi tabaklar dedeme atmıştı ogun sınır kriz geçirmişti dayım hastane götürdü ananem gelip kızım birsey yok normal haller dedi öpmüştü beni dayım gile gönderdiler ondan sonra boşanma davası açmıştı ne konuştular bilmiyorum annem de soruyorum söylemiyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Annen babanı aldatıyormuydu sence öyle birimiydi baban sağ mı çok üzüldüm babana gözlerim doldu babamı kanserden kaybettim ben ilk okuldayken annennin trmel sinirlenme nedeni ne tam olarak
Babam rahmetli oldu kanser oldu annemden ayrılınca yok annem aldatmaz annem öyle bir kadın değil ama babama çok cektiriyordu babam kimseye zarar olmayan biriydi ALLAH rahmet eylesin mekan cennet olsun bana çok karışıyor herkes kötü davranıyor hareket ediyor sevgilime bile büsur hareket eti
Annen neden ona bu kadar söyleniyordu ne istiyordu ondan
Babamla ikisi geç evlenmiş zar zor ben olmuşum babam fakirlikten ailesi yüzünden evlenememis babam anlatmıştı çocukken annem bilmiyorum çirkin bir kadın değil hala isteyen var ama neden böyle bilmiyorum annem babam kesinlikle aldatmaz şimdi bile evlenmedi
Kavga nedenleri genelde neydi temel neden neydi acaba çok merak ettim
yav sevmiyo sevmiyo kadın işte ha iki dklık zevkte bu çocuk olmuş bu çocuk için de evlenmişler bu yani sevmediği biriyle güllük gülistanlık geçinicekmiydi kavgalar olmuş işte
Kadın adamı sevmiyor anladım adam çirkin sanırım wowww
Babanem ve amcam karısı ve halam bizde çocuklu geliyordu annemde hep bağırıyordu bana bir bok faydalar olmadı ne ugrascam diyip duruyorlardı amcam karısı çalıyor muş annem eşyalar nekadar doğru bilmiyorum annem ev her şey annemdi
Oha annen haklı bence hırsizlık yapıyorlar birde
Babam çirkin bir adam değildi boylu posluydu ela gözluydu babam çirkin demeyin
Annen hala hastamı psikolojik olarak
Hasta bence ne olduğun anlatsa ben dinleyecem yardim edicem ama anlatmıyor hiçbir şey
Bencede saklıyor o zor şeyler yaşamış bir kadın bu kadar olamaz
Bir taktik geliştirelim sor ögren
Senin pisikolijin nasıl kötümü üzülme lütfen
Işte bu çalma olaylar yüzünden boşandilar ya babanem yamyam gibilerdi hiç gitmek bile istemiyordum babam rahmetli olunca pek muhtap olmadım arada arar nasılsın iyi misin diye
Ya babam rahmetli olunca en lazım zamanlar olduğun ozaman ergendim baya piskolejim bozuldu hala özlüyorum babamı
Annen sonuna kadar haklı aynı şeyi inanırmisın yemin ederim babamın tarafından yaşadık babam zengindi ama müteahitti her yaz geliyorlardı nerdeyse duvarları yıkıp götürmek istiyorlardı
Bak ben 27 yaşındayım benden belki kücüksün babanın ailesinden uzak dur o tip insanları ben yasadım hatta gece kalkıp gizli dolaptaki yiyecekleri bile bitirmeye çalısiyorlardı belki inanmassın ben o zaman ilk okul 1 e gidiyordum düşün
Abi tavsiyesi dediklerime uy yoksa bu aile senin evlilik hayatınida bitirir
Annem zaten pek onlar görusturme taraf değil zaten annem hep diyor ki çok şükür kimseye muhtaç değiliyiz der hep
Konuşma onlarla kadını delirtmişler benim annemde öyle şimdi iyi ama durumu hiç telefonlarına bile çıkma yarın öbür gün evl3nirsen seni ararlar evine gelmek isterler çünku ablama öyle yaptılar ablam kabul etmedi evine
Bem 22 yaşına giricem
Bana öyle yapsalar annem kesin onlar boğar genelde herkes annemden korkar şu an iki kadınız evde annem silah taşıyor biri bir şey yapsın amel defter kapatırım diyor
Okuluna odaklan annen bu hikayenin en masumu kadını kullanmışlar okulunu oku temiz namuslu bir adamla evlen maddi durmuna adamin kesinllikle bak parası olsun ablam bursadaki en zengin ailenin çocuguyla evli kafanı kullan ezdirme ne kendini ne anneni ayak bagı yaoma babanin ailesini
Zengin isteyen büsur adam var annem etrafı hep zengin insanlar cevrili annem baya kalabalık bir sülale annem gili 3 kardeş olduğun bakma annem kuzenler annem hep sahip çıkar yani korkulur annemden
Anneni resmen kullanmis baban gil kadıni delirtmişler aç köpekler aynı durumu bizde yaşadık 3 kardeştik
Haklisin da annem hiçbir şey demiyor bana hep içine atıyor pek gülen birisi değil oyle inşllah sizde düzelirsiniz
Biz düzeldik ya ben mimarim 2 yıldir ticaret yapiyorum falan baya iyiyiz
Geçen amcam aradı kizdim biraz ona adam biz küçukken aramamis ben is adamı olunca arıyor şeref yoksunu
Okula gidiyormusun hangi bölüm
Bende doktur olucam insllah
annen hastadır belki bipolar falan baban hayatta değil mi anne kız ilişkiniz nasıl sizin sen boş ver kime nasıl davrandığını bilmediğin şeyler vardır
seni aldırabilirdi onu bunu düşüneceğine biraz seni doğuranı anlamaya çalış yok dayısı başını okşamış babası gibi olmuş e annen de seni 9 ay karnında taşıdı sevmediği adamla evlenmiş seni hayata getirmiş anca şuna kötü davranıyo buna kötü davranıyo sanane sen ne karışıyosun annenin ilişkilerine seninle ilişkisi nasıl bu kadının ilgilenmeye çalışıyo belli yazmışsın geçiş dönemindesin sanırım
Babam öldü ben 17 yaşındayken 😔 bana iyide bazen yakamdan olmuyor zaten küçükken hep annem doktura götururlermis
Nasıl banane piskolejim hep bozdu çocukken dayımlar gözümden önüne kovdu
Beni çok sık boğaz yapıyor benle ilgeniyor her şey en pahalısın alıyor ben yaşamadım iyi şeyler sen yaşayacaksın diyor
Sevgilimde dövdürdü sevgilim tehdit etmiş sence niye nefret etmeyim babamda onu yüzünden öldu
bak gördün mü allah rahmet eylesin babacığına. annen hayattayken seninle böylesine ilgileniyoken değerini bil itme kadını kalbini aç dayına başlatma bak annen burada benim de hakkım var demiş kadını delirtiyolar demek ki bazen delirene değil delirtene bakıcaksın yengelerine iyi diyip anneni böylesine itmen çok yazık üzüldüm sen o canım cicimlere bakma onların kendi ailesi var eğer bi gün seçim yapmak zorunda kalırsa o dayıcıkların kendi ailelerini seçerler seni değil
Annem dayılarım kök döktürüyor erkek gibi kadın ama neden böyle babam hala çok özlüyorum gözüm önünde kuruyup gitti😔
oh iyi yapıyor annen içi dışı bir bi kadın bence içten pazarlıklı değil o kadını delirtiyolar delirtiyolar ondan sonra haklıymış gibi hiçbi şey olmamış geçiyolar bi kenara bence annen de verem olmaz inşallah annenin yanında ol babana bişey diyemiyicem valla ama pek masum gelmedi bana ama senin baban işte tabiki üzülürsün yapıcak bişey yok :/
Ne olduğun valla bilmiyorum ama bende anla sonuçta babama en lazım olduğu zamanlar yoktu yanımda ölmüştü 😞uzman gittim bende kaçkere babam rahmetli olunca annem babanem halam ve amcam karısı baş edememiş